Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ρε κράτα και τίποτα για τις μεταξύ μας συζητήσεις, μην τα βγάζεις όλα στη φόρα, ο κόσμος θα με περάσει για γκρινιάρη και μίζερο .

(εχμ)

Comment

• Δυστυχώς δεν κουβαλάω συνήθως πολλά βέλη για να μπορώ να βασιστώ σε bow. Όταν ανεβάσω λίγο endurance;)

Καλά η 3-1 δίνει ρέστα έτσι;
      sigpic

Comment

• Ναι, είναι τέλεια πίστα και πολύ δύσκολη. Μετά την 3-1 ακολουθεί τεραστιο ownage με την 3-2. Στην 3-2 μάλιστα υπάρχει ένας NPC που σου δίνει μία επική πανοπλία, όταν είσαι έτοιμος να μπεις στην πίστα ζήτα μας πληροφορίες ή ψαξε για τον Yurt the Silent Chief σε FAQs. ΔΕ ΛΕΕΙ να τη χάσεις, απλά.

Προχώρα γερά ρε Dope, κόψε ανελέητα λέμε!

Comment

• Οι ψαλμωδίες με οδήγησαν σε μια ωραία δεσποσύνη με ένα ακόμα ομορφότερο ring που θέλει όμως 50k ψυχές!
          sigpic

Comment

• Όλα τα rings τα βρίσκεις και χωρίς να τα αγοράσεις.

Comment

• Στην 4-1, εκεί στο δέντρο που σου μιλάει κάτι και λέει ότι θέλει ένα sparkly, τι διάολο πρέπει να κάνω;
              sigpic

Comment

• Μπορείς να του πηγαίνεις κάποια πράγματα, να φεύγεις από τον κόσμο και στην επιστροφή θα σου έχει δώσει κάτι διαφορετικό. Πχ αν του δώσεις μία χρυσή μάσκα, σου δίνει ένα soul που κάνουν drop κάτι demons που εμφανίζονται σε PBWT μόνο (colourless soul). Αυτές οι ανταλλαγές γίνονται μόνο μία φορά σε κάθε cycle. Ψάξε στα faqs να δεις τι μπορείς να ανταλλάξεις.

Comment

• lol πεσ΄το έτσι και γέμισα το τόπο με Augite of Guidance
                  sigpic

Comment

• Αν έχεις αυτά που χρειάζεται απλά το αφήνεις κάτω και κάνεις reload. Έτσι δε χρειάζεται να ξανασκοτώσεις τους εχθρούς ή να ξαναπάς μέχρι εκεί. Τα πιο σημαντικά που μπορείς να ανταλλάξεις είναι Gold Mask, Talisman of God. Και τα δύο δίνουν από μία άχρωμη ψυχή έκαστο. Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες.
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Νιce κι έχω ένα talisman περισσευούμενο. Πρώτη φορά σήμερα που το παράτησα από νεύρα στη μάχη με τη doll, με πήρε ο ύπνος και δε πρόσεξα ότι σε κάποια φάση έβγαλε παραπάνω κλώνους. Και εκεί που περίμενα καβατζομένος στην κολώνα να γεμίσουν τα MP, διότι την είδα τσιγκούνης με τα mp pots, ΜΠΑΜ μου σκάει μια, κάνω ένα βήμα πίσω, ΜΠΑΜ και κάτω.

Εν το μεταξύ melee δε βολεύει μια, τραπέζια μέσα στη μέση, ζόμπι που κόβουν βόλτες και παγίδες, χάος σκέτο. Εκεί, με Soul Arrow, κούτσου κούτσου βαράω, κρύβομαι, τελειώνουν τα mp και άντε να γεμίσουν και ξανά. Το 'χει ξανακάνει το game να μου πει που πας ρε φιλαράκι χωρίς bow αλλά μυαλό δε βάζω. Βασικά η αρχική πανοπλία του Temple είναι τόσο τούμπανη που δε μου πάει η καρδία να τη βγάλω προς χάρην ευκινησίας και item burden. Έτσι μένω χωρίς βέλη που μεγάλα stacks απαιτούν πολύ burden.

Και επιπλέον είμαι και greedy αφού φάρμαρα τα 50k και έχω κολλήσει με logo το Ring of Avarice στη θέση του Cling Ring.

Μου πέσαν και πολλά όπλα και δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να δω αν αξίζουν, με Celectial Falchion την έχω καταβρεί, το halberd το έχω καταργήσει προ πολλού. Το set-up που παίζω είναι talisman of god με shield στο αριστερό και celestial με catalyst στο δεξί. Το μόνο όπλο που έχω βρει να αποδίδει μέχρι στιγμής είναι το spear. Τwo-handed δε μου πολυγεμίζει το μάτι ακόμα ενώ με duals δεν έχω ιδέα πως θα 'ναι.
                      sigpic

Comment

• Με duals έχει πλάκα, αλλά προτιμώ να έχω shild. Άσε που προς το τέλος του παιχνιδιού παίρνεις μία shield όνειρο, Darksilver Shield με θεϊκά στατιστικά, ό,τι πρέπει για μικρή ασπίδα (με 100% damage reduction σε magical και physical στο +5 αν δεν κάνω λάθος).

Dope IMO δοκίμασε και διαφορετικά builds να δεις που θα καταλήξεις, υπάρχουν πάρα πολλοί συνδυασμοί. Όπως ανέφερα βέβαια, το βασικό είναι να γουστάρεις εσύ έτσι όπως παίζεις, αν οι εξοπλισμοί που έχεις σε καλύπτουν τότε super.

Δοκίμασε να εξοπλίσεις το ring που ανεβάζει το equip burden μπας και δεις διαφορά. Επίσης μην έχεις εξοπλισμένο το ring of avarice στα bosses, δεν αξίζει να έχεις λιγότερο ΗΡ για λίγα παραπάνω souls.

Η Doll δε με δυσκόλεψε καθόλου, με την πρώτη την έβγαλα με soul arrow. Αποκλείεται μετά την 3-1 να μην έχεις πολλά θεραπευτικά για ΜΡ .

Comment

• Τι level είναι ο χαρακτήρας σου;
                          sigpic

Comment

• 94 νομίζω ήμουν όταν το τερματισα.

Comment

• Eίναι πολύ για co-op
                              sigpic

Comment

• Νιce κι έχω ένα talisman περισσευούμενο. Πρώτη φορά σήμερα που το παράτησα από νεύρα στη μάχη με τη doll, με πήρε ο ύπνος και δε πρόσεξα ότι σε κάποια φάση έβγαλε παραπάνω κλώνους. Και εκεί που περίμενα καβατζομένος στην κολώνα να γεμίσουν τα MP, διότι την είδα τσιγκούνης με τα mp pots, ΜΠΑΜ μου σκάει μια, κάνω ένα βήμα πίσω, ΜΠΑΜ και κάτω.
                                Πήγαινε αγόρασε κάνα spice να βρεις την υγειά σου. Η τραγουδιάρα κυρά έχει πάμφθηνα (200 αν θυμάμαι καλά). Πάντως είναι από τους πιο εύκολους αρχηγούς και μπορείς να πας για ύπνο και να είσαι ακόμα ζωντανός αν ξέρεις που να κρυφτείς. Το μόνο κακό είναι πως αν πέσεις σε παγίδα και υπάρχουν κλώνοι τότε μάλλον πεθαίνεις... Melee είναι αρκετά ριψοκίνδυνο, όχι λόγω τραπεζιών αλλά λόγω μαγικών που σου ρίχνει.
                                Και επιπλέον είμαι και greedy αφού φάρμαρα τα 50k και έχω κολλήσει με logo το Ring of Avarice στη θέση του Cling Ring.
                                Αυτό το βρίσκω λίγο βλακεία αν δεν πας για farming.
                                Μου πέσαν και πολλά όπλα και δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να δω αν αξίζουν, με Celectial Falchion την έχω καταβρεί, το halberd το έχω καταργήσει προ πολλού. Το set-up που παίζω είναι talisman of god με shield στο αριστερό και celestial με catalyst στο δεξί. Το μόνο όπλο που έχω βρει να αποδίδει μέχρι στιγμής είναι το spear. Τwo-handed δε μου πολυγεμίζει το μάτι ακόμα ενώ με duals δεν έχω ιδέα πως θα 'ναι.
                                Celestial φαντάζομαι εννοείς το Crescent Falchion. Είναι όντως καλό όπλο και τα curved swords έχουν το πλεονέκτημα της γρηγοράδας (εγώ έχω Crescent Uchitanga+5 που είναι κατάνα και έχει παρόμοιο animation). Πάντως αν δεν πας για μάγος, θα αναγκαστείς να το αλλάξεις κάποια στιγμή. Η ζημιά που κάνει θα είναι πολύ πίσω σε σχέση με άλλα όπλα ενώ το MP regen δεν είναι τόσο σημαντικό ΙΜΟ ακόμα και για μάγο. Επίσης, το κυριότερο ίσως πρόβλημα είναι πως δε μπορείς να κάνεις enchant τα Crescent Weapons.
                                Το dual wield δεν έχει κανένα νόημα παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (Kris, Morion, dual uchi κλπ). Το two-handed από την άλλη λέει αρκετά λόγω του knockdown, ειδικά σε κάποια όπλα. Το two-handed χαμηλώνει επίσης το strength requirement των όπλων.
                                Με duals έχει πλάκα, αλλά προτιμώ να έχω shild. Άσε που προς το τέλος του παιχνιδιού παίρνεις μία shield όνειρο, Darksilver Shield με θεϊκά στατιστικά, ό,τι πρέπει για μικρή ασπίδα (με 100% damage reduction σε magical και physical στο +5 αν δεν κάνω λάθος).
                                H Dark Silver Shield έχει εξαρχής 100% damage reduction σε σωματικές και μαγικές επιθέσεις. Το +5 αυξάνει απλώς το HitRes (πόσο stamina σου τρώει όταν αμύνεσαι). Είναι σίγουρα top ασπίδα (την είχα σχεδόν πάντα από τότε που την πήρα μέχρι σχετικά πρόσφατα) αλλά δυστυχώς έχει το μειονέκτημα πως το HitRes της είναι μικρό σε σχέση με άλλες (αν και μάλλον είναι η καλύτερη μικρή). Όπως και να έχει, αργεί ακόμα μέχρι να την πάρεις.
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X