Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τί παίζετε αυτό τον καιρό;

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Είναι πολύ πιο χαοτικό σε σχέση με το lol.Στο lol μπήκα κατευθείαν στο νόημα ενώ σ'αυτό χάθηκα.
    Btw τέλος και ο The End..Μού έβγαλε το λάδι για να τον βρω και να τον βγάλω.Πάμε γερά.21 ώρες το κοντέρ μέχρι τώρα!
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

    Comment


    • Η μαχη με τον The End μου φαγε πανω απο 1 ωρα νομιζω, αλλα και παλι πώς εχεις παιξει τοσες πολλες ωρες σε αυτο το σημειο; Κολλησες καπου ή απλα το πας πολυυυυυυ αργα;

      Comment


      • Απλά το παίζω στο hard. Με ότι αυτό συνεπάγεται. No radar, sonar και τα σχετικά. Άμα τρως κάθε πεντάλεπτο game over...
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

        Comment


        • Faster than Light - Το πηρα σε ενα steam sale και ειναι πολυ εθιστικο, εχει strategy στοιχεια χωρις να γινεται κουραστικο και πολύπλοκο. Δεν εχω παιξει πολυ ακομα γιατι εχω κολλησει με rogue legacy αλλα σιγουρα θα ασχοληθω αρκετα.

          Rogue Legacy - Το παιχνιδι ειναι ο εθισμος ο ιδιος πραγματικα δεν μπορω να το αφησω με τιποτα, ειναι δυσκολο και περιεργο στην αρχη αλλα μολις το πιασεις κολλας πολυ εύκολα. Οσοι γουστάρουν castllevania και τετοιo στυλ να το τσεκάρουν σίγουρα.

          Castle Crashers - Αλλο ενα εθιστικο παιχνιδακι απο steam sale, το τελειωσα προσφατα σε co op αλλα θα ριξω αλλο ενα playthrough συντομα. Ειναι παρα πολυ καλο με παρεα τωρα για single δεν ξερω αν αξιζει τοσο.

          Magicka - Θα ασχοληθω σε co op παλι, φαινεται αρκετα καλο αν και τα γραφικα ειναι λιγο χοντροκομμενα. Ελπιζω να εχει πλακα και να βγαλει τα 2ε που εδωσα..

          Trine 2 - Μολις το ξεκινησα ειναι πολυ ομορφο αλλα τελευταιο στη λιστα atm γιατι υπαρχουν τα παραπανω..

          NSMBU - Παίρνει σειρά για Αυγουστο..

          Comment


          • Originally posted by i Have no Equal View Post
            Faster than Light - Το πηρα σε ενα steam sale και ειναι πολυ εθιστικο, εχει strategy στοιχεια χωρις να γινεται κουραστικο και πολύπλοκο. Δεν εχω παιξει πολυ ακομα γιατι εχω κολλησει με rogue legacy αλλα σιγουρα θα ασχοληθω αρκετα.
            Ωραίος! Έπαιξα σήμερα λίγο από περιέργεια και άρχισα να αναζητώ προσφορές να το αγοράσω. Εντελώς Retro gameplay αλλά όμορφα υλοποιημένο και αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας. Μου αρέσει το μακροπρόθεσμο στοιχείο που έχει, αν κάτι δεν υπολογίσεις σωστά έμπλεξες.
            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

            Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

            Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

            Comment


            • Τωρα εχει 9.99ε το πηρα σε sale 2.49e και στο site το ειχε ακομα φτηνότερα, τωρα εχει 10$ και στο site.

              Παιζει ρολο και ο παράγοντας τύχη παντως οπως εχω δει, πχ μπαίνουν κατι πειρατές στο σκαφος και με σκοτώνουν για πλακα χωρις να μπορω να κανω τιποτα. Εθιστικο και πρωτότυπο παντως.

              Comment


              • Originally posted by Xeno View Post
                Η μαχη με τον The End μου φαγε πανω απο 1 ωρα νομιζω, αλλα και παλι πώς εχεις παιξει τοσες πολλες ωρες σε αυτο το σημειο; Κολλησες καπου ή απλα το πας πολυυυυυυ αργα;
                Η Μάχη με τον The End ήταν η καλύτερη στα χρονικά του Metal Gear Solid, γιατί ήταν ο πιο δύσκολος απ' όλους τους snipers. Θα έλεγε κανείς ότι θα μπορούσε να ήταν ο μέντορας της Sniper Wolf. Εμένα μου πήρε λιγότερο από μία ώρα για να καταλάβω την στρατηγική του και να τον προλάβω πριν εξαφανιστεί!
                sigpic

                Comment


                • Originally posted by Phantom Duck View Post
                  Έριξα μια ματιά στο Dota 2 που έγινε διαθέσιμο σήμερα, μιας και είναι και δωρεάν. Δεν έχω δει καθόλου το League of Legends για να έχω μέτρο σύγκρισης, όμως σε σχέση με το κανονικό Dota μου άρεσε ό,τι είδα. Από τη μία έχουμε τους γνωστούς ήρωες με τις ιδιότητές τους, όλες οι συνταγές που είδα είναι ίδιες, γενικά είναι ίδιο όπου χρειάζεται, όμως με πολύ ωραίες προσθήκες, όπως tutorial, customize κουμπιά για abilities, νέα γραφικά, βολικό interface για τα αντικείμενα, κλπ.

                  Γενικά αυτοματοποίησαν πολλά πράγματα ώστε να είναι πιο εύκολο να προσελκύσουν κόσμο. Μέχρι στιγμής μου άρεσε πάρα πολύ ό,τι είδα. Έχω και 100% win ratio από μία μάχη που έκανα στο training
                  Ναι, το έκαναν πάρα πολύ καλό το DotA 2. Επίσης οι ήρωες είναι καλά balanceρισμένοι (μην ακούς τους noobs όταν θα αρχίσουν τα Drow Ranger + Phantom Lancer op, omzzz nerf them).
                  Τα 2 χειρότερα πράγματα που έχει αυτή τη στιγμή το παιχνίδι είναι το community και το πανάθλιο matchmaking που σε πετάει σε μη-balanceρισμένες ομάδες.

                  Επίσης σε 1-2 βδομάδες θα αρχίσει το μεγάλυτερο τουρνούα DotA 2, IT3, και το χρηματικό έπαθλο του τουρνουά είναι το μεγάλυτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε eSport. Μπες να δεις κανά ματσάκι άμα βαριέσαι, θα έχει φοβερά παιχνίδια.
                  Π.χ. πέρσυ.


                  Τα tutorials μπήκαν πρόσφατα, πριν 1 μήνα δεν υπήρχαν tutorials (εκτός απο το πρώτο). xD

                  Comment


                  • Uncharted Golden Abyss με υπερβολικά αργούς ρυθμούς,Jetpack Joyride & Coconut Dodge Revitalised τα οποία τα έχω λιώσει μιας και είναι ότι πρέπει για γρήγορο portable gaming και δεν με ενδιαφέρει ούτε ήχο να έχω δυνατά,ούτε κάνω φασαρία παίζοντας,πέρα από κάνα μπινελίκι στο JJ όταν ακουμπάω κατά λάθος το Touch Pad.
                    Ο τίτλος ήταν free,νομίζω ακόμα είναι,και είναι από τους πιο εθιστικούς indie τίτλους που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό.Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω την εμμονή της Σόνυ με τους indie developers κι ενώ τόσο καιρό για μένα αποτελούσε το κερασάκι στην τούρτα,πλέον αρχίζει και αποτελεί κομμάτι αυτής και στηρίζω δυνατά Σόνυ γι'αυτό το λόγο.
                    Το Coconut Dodge Revitalised το έδινε δωρεάν το Πλας.Εθιστικό και δύσκολο,έχει και μπόλικα modes.Ελέγχουμε έναν κάβουρα που προσπαθεί να πιάνει θησαυρούς που πέφτουν από τον ουρανό και ταυτόχρονα να αποφεύγουμε τις καρύδες που πέφτουν από τα δέντρα.Ο κάβουρας κινείται σε 3 ταχύτητες.Normal,Turbo,Super Turbo κι ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού για όση ώρα θέλουμε.Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να κινούμαστε ούτε πολύ αργά ούτε πολύ γρήγορα εκτός περιορισμένων περιπτώσεων.Η δυσκολία του τίτλου έγκειται στο ότι έχεις μόνο 3 ζωές και αν τις χάσεις,δεν κερδίζεις άλλες ούτε έχει επιλογή να συνεχίσεις.Το Gameover είναι όντως Gameover και μετά ξεκινάς ξανά από την αρχή.Έχει 30 πίστες σύνολο,λίγες,αλλά ζόρικες.Επίσης κατά τη διάρκεια του τίτλου ξεκλειδώνονται mazes κατά τους οποίους....άστο δε γράφω άλλα,ίσως κάνω ρηβιού.
                    Carpe diem

                    Comment


                    • 3-4 ματσάκια αργότερα ναι, βλέπω ένα σωρό άνιωθους μέσα. Είτε κάνουν disconnect στην αρχή, είτε παρατάνε το παιχνίδι όσο είναι μέσα, είτε είναι εντελώς αρχάριοι (αυτό οκ, λογικό, όμως κρίμα και για αυτούς και για τους υπόλοιπους). Παίζω σχετικά καλά σε ένα μέσο επίπεδο και μόνο σε ένα από τα παιχνίδια η ομάδα που νίκησε πραγματικά το άξιζε. Οι υπόλοιπες φορές ήταν handicapped από τα παραπάνω.

                      Αλλά γενικά πιστεύω πως θα το φτιάξουν το θέμα, μέχρι στιγμής έχω πολύ θετικές εντυπώσεις και μου κάνει εντύπωση. Δεν πίστευα πως θα με ξανατραβούσε τόσο. Βέβαια Dota είναι αυτό, θυμάμαι το παρακολουθούσα από την 5.87 Παιχνίδια γενικά τέτοιου τύπου δεν με τραβάει να βλέπω επειδή είναι πολύ μεγάλα. Μόνο σε κάνα stream αν τύχει ή τίποτα highlights. Παρ' όλ' αυτά θα τσεκάρω το βίντεο.

                      Edit
                      Μόλις τελείωσα ένα παιχνίδι 15 λεπτών που έκαναν όλοι της ομάδας μου disconnect εκτός από εμένα κι έτσι για κάνα 15λεπτο ήμουν 1 vs 5 Δεν άντεξα παραπάνω. Σε άλλα παιχνίδια του είδους κάνουν τίποτα για να αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα ή είναι γενικό φαινόμενο;

                      PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                      Comment


                      • Επομενη μάχη the Fury και η όλη αναζήτηση με τον raidenovitch.Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος σκέφτηκε να το κάνει τόσο δύσκολο το συγκεκριμένο σημείο.Μέχρι να βρω τι παίζει πέρασαν πάλι κάτι ώρες(Βασικά δεν άντεξα είδα βίντεο στο YouTube).Ο the Fury δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα.Από τα πιο αδύναμα bosses του παιχνιδιού.Πάμε για τη συνέχεια λοιπόν..Το κοντέρ μέχρι στιγμής δείχνει 28 ώρες..
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

                        Comment


                        • Originally posted by Phantom Duck View Post
                          3-4 ματσάκια αργότερα ναι, βλέπω ένα σωρό άνιωθους μέσα. Είτε κάνουν disconnect στην αρχή, είτε παρατάνε το παιχνίδι όσο είναι μέσα, είτε είναι εντελώς αρχάριοι (αυτό οκ, λογικό, όμως κρίμα και για αυτούς και για τους υπόλοιπους). Παίζω σχετικά καλά σε ένα μέσο επίπεδο και μόνο σε ένα από τα παιχνίδια η ομάδα που νίκησε πραγματικά το άξιζε. Οι υπόλοιπες φορές ήταν handicapped από τα παραπάνω.
                          Επειδή παίζεις με καινούργιους παίχτες, μάλλον αυτοί δε ξέρουν τι γίνετε όταν κάνεις leave ή παρατάς το παιχνίδι. Αυτοί που κάνουν leave μπαίνουν σε low priority και είναι πιο δύσκολα γι' αυτούς να βρουν παιχνίδι, απ' όσο ξέρω δεν παίρνουν και exp (level) στο τέλος του παιχνιδιού. Όσο για τους υπόλοιπους που τα παρατάνε είναι απλά βλάκες, κάντους report. Έχω γυρίσει τρελά match επειδή κανείς δε τα παρατούσε (με σκορ 16-0 χάναμε, σπάνε όλα τα towers αλλά στο τέλος νικάμε). Πολλές φορές το έχουμε κάνει.

                          Originally posted by Phantom Duck View Post
                          Edit
                          Μόλις τελείωσα ένα παιχνίδι 15 λεπτών που έκαναν όλοι της ομάδας μου disconnect εκτός από εμένα κι έτσι για κάνα 15λεπτο ήμουν 1 vs 5 Δεν άντεξα παραπάνω. Σε άλλα παιχνίδια του είδους κάνουν τίποτα για να αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα ή είναι γενικό φαινόμενο;
                          Άμα κάποιος κάνει leave νωρίς στο παιχνίδι, μπορούν όλοι να κάνουν leave και το match θα θεωρηθεί ότι ποτέ δεν έγινε και δεν θα πάρει κανείς win/lose, μόνο ο leaver θα πάρει warning ότι έκανε leave και θα μπει σε low priority. Άμα όμως πέσει το 1st blood και κάνει leave τότε σε ότι χρόνο και να βρίσκεται το παιχνίδι, οι ομάδες στο τέλος θα πάρουν win/lose stats.

                          Comment


                          • Originally posted by Napster View Post
                            Επειδή παίζεις με καινούργιους παίχτες, μάλλον αυτοί δε ξέρουν τι γίνετε όταν κάνεις leave ή παρατάς το παιχνίδι. Αυτοί που κάνουν leave μπαίνουν σε low priority και είναι πιο δύσκολα γι' αυτούς να βρουν παιχνίδι, απ' όσο ξέρω δεν παίρνουν και exp (level) στο τέλος του παιχνιδιού. Όσο για τους υπόλοιπους που τα παρατάνε είναι απλά βλάκες, κάντους report. Έχω γυρίσει τρελά match επειδή κανείς δε τα παρατούσε (με σκορ 16-0 χάναμε, σπάνε όλα τα towers αλλά στο τέλος νικάμε). Πολλές φορές το έχουμε κάνει.
                            Καλά ναι, στο dota κι εγώ ποτέ δεν τα παρατάω, εκεί είναι που πολλές φορές γίνονται τα καλύτερα παιχνίδια. Όταν ο άλλος είναι μπροστά με διαφορά, πολλές φορές είναι απρόσεχτος και τον τρώει η αλαζονεία.

                            Originally posted by Napster View Post
                            Άμα κάποιος κάνει leave νωρίς στο παιχνίδι, μπορούν όλοι να κάνουν leave και το match θα θεωρηθεί ότι ποτέ δεν έγινε και δεν θα πάρει κανείς win/lose, μόνο ο leaver θα πάρει warning ότι έκανε leave και θα μπει σε low priority. Άμα όμως πέσει το 1st blood και κάνει leave τότε σε ότι χρόνο και να βρίσκεται το παιχνίδι, οι ομάδες στο τέλος θα πάρουν win/lose stats.
                            Ενδιαφέρον. Μήπως ξέρεις τι γίνεται και στις παρακάτω περιπτώσεις;

                            Α) Δεν έχει πέσει first blood. Κάποιος φεύγει (παίρνει το warning), και ύστερα φεύγεις κι εσύ. Από εκεί και πέρα για εσένα έχει σημασία αν οι εναπομείναντες της ομάδας σου κερδίσουν ή χάσουν;

                            Β) Έχει πέσει first blood. Ο γνωστός leaverάς (ας πούμε της ομάδας μας) μας παρατάει, επομένως ακολουθάς κι εσύ επειδή ξενερώνεις. Αν οι υπόλοιποι τρεις της ομάδας σου κερδίσουν, θα καταχωρηθεί στα στατιστικά σου η νίκη;

                            PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                            Comment


                            • Originally posted by Phantom Duck View Post
                              Α) Δεν έχει πέσει first blood. Κάποιος φεύγει (παίρνει το warning), και ύστερα φεύγεις κι εσύ. Από εκεί και πέρα για εσένα έχει σημασία αν οι εναπομείναντες της ομάδας σου κερδίσουν ή χάσουν;
                              Όχι δεν έχει σημασία και οι υπόλοιποι που θα μείνουν δε θα πάρουν τίποτα. Απο την στιγμή που ο leaver φεύγει, γράφει στο παιχνίδι "It's safe to leave, no stats will be recorded". Ο leaver πέρνει το warning, οι υπόλοιποι είναι ελεύθεροι να φύγουν, ακόμα και άμα συνεχίσουν το παιχνίδι, δε θα πάρουν τίποτα, ούτε exp, ούτε win/lose.

                              Originally posted by Phantom Duck View Post
                              Β) Έχει πέσει first blood. Ο γνωστός leaverάς (ας πούμε της ομάδας μας) μας παρατάει, επομένως ακολουθάς κι εσύ επειδή ξενερώνεις. Αν οι υπόλοιποι τρεις της ομάδας σου κερδίσουν, θα καταχωρηθεί στα στατιστικά σου η νίκη;
                              Ναι.

                              Φεύγει ο leaver μετά το first blood ->Όλα τα στατιστικά θα μετρήσουν σαν να έγινε κανονικό παιχνίδι. Ο leaver πέρνει το warning του.

                              Φεύγεις εσύ μετά τον leaver ->Ακριβώς ότι είπα απο πάνω με την μόνη διαφορά ότι εσείς δε θα πάρετε warning για leave άμα βγείτε απο το παιχνίδι.

                              Comment


                              • Ωραίος, ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Θα τις έχω υπ' όψιν μου από εδώ και πέρα.

                                Κατά τ' άλλα κέρδισα κάτι κάρτες. Μερικές μου δείχνουν κάτι ματσάκια τα οποία για να το δω πρέπει να πληρώσω για την υπηρεσία, και μερικά μπαούλα που περιέχουν διάφορα διακοσμητικά και για να τα αποκτήσω πρέπει να αγοράσω κλειδιά. Gimikιές των free to play

                                PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                                Comment

                                Working...
                                X