Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναμενόμενα Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Wii: (ο παράδεισος του trash gaming για το 2009)
    Tenchu 4
    Dead Rising: Chop Till You Drop
    House of the Dead: Overkill
    Castlevania Judgement
    Fragile
    Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse
    MadWorld
    Onechanbara: Bikini Zombie Slayers
    The Conduit
    Tatsunoko VS Capcom

DS:
    Castlevania: Order of Ecclesia
    Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood
    Chrono Trigger
    Valkyrie Profile: The Accursed One
    Dragon Quest IX

PSP:
    Kingdom Hearts: Birth By Sleep
    Parasite Eve: 3rd Birthday
    Final Fantasy Dissidia

PS2:
    Kingdom Heart RE: Chain of Memories

Comment

Onechanbara: Bikini Zombie Slayers[/b]
      You know who you are
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

You know who you are
        [/b]
        And I know what I want ;)

Comment

@Ormion: γιατι τα zelda "δοξαζονται" ως μια απο τις καλυτερες σειρες που εχουν δημιουργηθει ποτε και εχουν ενα μεγαλυτερο ειδικο βαρος κακα τα ψεματα. Οταν η EAD κανει κατι διαφορετικο οσο ηταν και το concept του SMG σε σχεση με το 64 τοτε το ξανασυζηταμε. Αν ξαναδω Zelda με τεραστιους αδειους κοσμους και μηδαμινο interactivity τοτε δε θα ασχοληθω καν.
          [/b]
          Μπορώ να σου ονομάσω μπόλικες σειρές που ''δοξάζονται'' και έχουν μηδενική ανανέωση ή η πολυπόθητη ανανέωαη ήρθε μετά από δέκα συνέχειες.

Τεσπά δεν συνεχίζω γιατί θα βγούμε off topic. Peace

Comment

Αν θες συνεχισε σε αλλο θεμα και αν υπονοεις κατι για τα FF, μου αρκει το οτι εχουν το καθενα το δικο του ξεχωριστο κοσμο και μια πλοκη που παντα κρατιεται σε ενα Α επιπεδο, ενω τα Zelda βασιζονται μια ζωη στο gameplay και δη στο ιδιο gameplay. Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα εγω βαρεθηκα να κουναω κιβωτια για να ανοιγω πορτες.

@Ferryman: .

Comment

sorry που κάνω φλέημινγκ μιας και δεν έχω παίξει ζελντα παρά μόνο το ΟοΤ αλλά

OKAMI>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ALL

και για να μην είμαι οφ-τόπικ ας γράψω κάποιους τίτλους που με ενδιαφέρουνε

tatsunoko vs capcom
              kingdom hearts chain of memories
              kingdom hearts birth by sleep
              resident evil 5
              gears of war 2
              kotor 3
              castlevania order of ecclesia
              dead space
              far cry 2
              banjo 3
              final fantasy xiii
              ico 3 (ή όπως ονομαστεί)

δε μου'ρχεται κάτι άλλο.

Carpe diem

Comment

Castlevania: Order of Ecclesia επειδή είμαι καστλεβανάκιας.
                Sonic Chronicles επειδή προβλέπω οτι θα είναι παιχνιδάρα.

Το επόμενο παιχνίδι της Cing για το DS...

Comment

Diablo III
                  WoW:WoTLK
                  [/b]
                  Πλέον να προσθέσω Street Fighter IV και είδα ένα trailer από νέο Golden Axe
                  "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

δεν έχω παίξει ζελντα παρά μόνο το ΟοΤ [/b]
                    Wat? O.o

No FF, no Zelda, no HL2... this is so wrong .

W/e, για τα περί zelda συμφωνώ με τον XenoV απόλυτα. Τα είπαμε πάρα πολλές φορές και δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω γνώμη. Μία Χ ανανέωση τη χρειάζεται τη σειρά, όπως ανανέωση χρειάζονται πολλές ακομα σειρές.

Comment

Δεν πειράζει, παίζει Halo! Και αυτό αναπληρώνει το κενό, τουλάχιστον στα FPS...

Comment

Wat? O.o

No FF, no Zelda, no HL2... this is so wrong .

W/e, για τα περί zelda συμφωνώ με τον XenoV απόλυτα. Τα είπαμε πάρα πολλές φορές και δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω γνώμη. Μία Χ ανανέωση τη χρειάζεται τη σειρά, όπως ανανέωση χρειάζονται πολλές ακομα σειρές.
                        [/b]
                        Θα ξαναβγω off topic για να διευκρινίσω κάτι. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι τα Zelda δεν χρείαζονται ανανέωση. Απλώς απόρω που αυτή την ρημάδα τη λέξη δεν τη άναφέρει κανένας όταν πρόκειται για το υπόλοιπο 99% των διάφορων σειρών.

Απλώς πείτε μου μία σειρά (δοξασμένη ή μη) που έχει αλλάξει δραματικά πέραν τεχνικών χαρακτηριστικών και μικροδιαφορών. Εμένα μόνο το Resi 4 μου'ρχεται στο μυαλό και αυτό άλλαξε μετά από τόσα παιχνίδια.

Συμφωνώ να κρίνουμε, αλλά να κρίνουμε τους πάντες επί ίσοις όροις.
                        Και τα Zelda και τα Tomb Raider και τα Burnout και τα FF και τα God Of War και όλα.

Comment

Ολες οι σειρες που αναφερεις ακολουθουν οσο εξελισσονται τα standards του ειδους τους
                          Αν τα FF σου φαινονται παρωχημενα, τοτε αυτο ισχυει για ολοκληρο το ειδος γιατι ολες οι σειρες εχουν μια κοινη πορεια ως ενα σημειο.
                          Το GoW πχ που αναφερεις μια χαρα ακολουθει τα standards της εποχης - δεν εχει βγει ακομα ο τιτλος ο οποιος το κανει να δειχνει παρωχημενο.

Παρε τωρα τα υποδειγματικα για την εποχη τους Zelda του 64 και συγκρινε τα με το ολοιδιο ΤΡ. Αυτο μπορει να μην τα καθιστα απαραιτητα παρωχημενα αλλα συγκρινε το τωρα με ενα Fable ας πουμε να δεις τι αλλαζει.. hope you catch my drift.

Comment

Θα συμφωνήσω και πάλι απόλυτα με τον Xenovagrant.

Comment

Ολες οι σειρες που αναφερεις ακολουθουν οσο εξελισσονται τα standards του ειδους τους
                              Αν τα FF σου φαινονται παρωχημενα, τοτε αυτο ισχυει για ολοκληρο το ειδος γιατι ολες οι σειρες εχουν μια κοινη πορεια ως ενα σημειο.
                              Το GoW πχ που αναφερεις μια χαρα ακολουθει τα standards της εποχης - δεν εχει βγει ακομα ο τιτλος ο οποιος το κανει να δειχνει παρωχημενο.

Παρε τωρα τα υποδειγματικα για την εποχη τους Zelda του 64 και συγκρινε τα με το ολοιδιο ΤΡ. Αυτο μπορει να μην τα καθιστα απαραιτητα παρωχημενα αλλα συγκρινε το τωρα με ενα Fable ας πουμε να δεις τι αλλαζει.. hope you catch my drift.
                              [/b]
                              I catched my drift, now please catch mine.
                              Το καινούριο Tomb Raider σου φαίνεται εξελιγμένο; Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που λογικά βελτιώθηκαν, σε κάθε νέο βίντεο μεταφέρομαι 13 χρόνια πίσω στο πρώτο Tomb. Παρόλ'αυτα δεν άκουσα κιχ για ανανέωση.
                              Για το GoW τώρα ποια standards εννoείς; Άλλαξαν καθόλου τα standards στα hack n slash τα τελευταία χρόνια;
                              Για τα Burnout ας μην μιλήσω. Θυμάται κανένας πόσα έχουν κυκλοφορήσει; Βλέπεις καμία τρελή ανανέωση; (Πέρα φυσικά του 3).

Δεν συνεχίζω γιατι σίγουρα θα παρεξηγηθώ ως fanboy, troll κτλ. ή ότι δεν μου αρέσουν οι σειρές που ανέφερα (όλες εξαιρετικές).
                              Και για χιλιοστή φορά είμαι ο πρώτος που θέλει αναέωση στα Zelda, αλλά έχει γίνει πλέον καραμέλα η λέξη όσον αφορά τα Zelda αλλά εξαφανίζεται στις υπόλοιπες σειρές.

Comment

Mα Adction Adventure εν έτει 2006 με dialogue bubbles?
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X