Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Linkmastersword View Post
    Kαλά μαυτο το skyward sword τι έγινε ρε γαμώτο;;;;;

Εγω θυμάμαι λέγανε όλοι best game ever, πολύ καλύτερο του Ocarina, δεν θα το περάσει κανένα για τις επόμενες χιλιετίες κλπ κλπ μία τους αρέσει το ένα μία το άλλο.

Αρκετοί μάλλιστα είπαν πως ήθελαν ένα zelda ποιο κοντά στο TP παρα στο WW και πόσο χάλια είναι τα cel shaded γραφικά ενώ πριν βγει έλεγαν το αντίθετο και έκραζαν το TP και για αυτόν τον λόγο.
    Όποιος τα είπε αυτά, τότε μόνο εγκεφαλικά ανάπηρος είναι... Το SS είναι ίσως το πιο κακό Zelda game που έχει βγει, μαζί με το Minish Cap.

Το Οκαρίνα με το οποίο ασχολούμαι στο 3ΔΣ για 1η φορά στη ζωή μου, είναι έτη φωτός καλύτερο από το ΣΣ.

Όσο για το A Link to the Past, ας το αφήσουμε σαν το καλύτερο game που φτιάχτηκε ποτέ, όχι μόνο σα το καλύτερο Zelda.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

Comment

• Minish cap = 2nd best 2D Zelda .

Comment

• Originally posted by Evans View Post
        Minish cap = 2nd best 2D Zelda .
        Link's Awakening=2nd best 2D Zelda;)

Comment

• Link's Awakening = Best 2D Zelda
          Minish cap = A Link to the past kai ta 2 second best 2d Zelda
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Αν και η κουβεντα ειναι παραπανω απο ματαια, προφανως και οι αποψεις διιστανται για τα καλυτερα Zelda. Οσοι εχουν ασχοληθει με τη σειρα παντως συνηθως καταληγουν στα OOT/MM για καλυτερα 3d zelda και στα LA/ALTTP απο 2d τιτλους.
            Στο χειροτερο Zelda παντως τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, 999 στους 1000 λενε Zelda 2 (ο χιλιοστος ειναι ο Paixtis).

Comment

• Και με λίγα λόγια καταλήγουμε ότι ΟΛΟΙ έχουμε διαφορετική άποψη για τα zelda. Καλύτερα λοιπών να σταματήσουμε εδώ ειδικά την ειρωνεία προς τον paixti και να φύγει μια μεταφορά στο σωστό θέμα.

Επίσης:

Best 3d zelda = Wind Waker
              Runner Up = Skyward Sword
              Best 2d zelda = Minish Cap

Comment

• Πρέπει να υπάρχει και αντικειμενικότητα στο θέμα, όμως. Δε γίνεται να λέει κάποιος πχ, ότι το καλύτερο FPS είναι το Far Cry, ενώ υπάρχει το Half-Life 2 από πίσω...

Και σε εμένα μου αρέσει πχ το Sudeki που το θεωρώ παιχνιδάρα, αλλά δε σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω τα προβλήματα που είχε σα παιχνίδι, που στη ουσία το κάνουν έναν αρκετά καλό τίτλο και τπτ άλλο, δυστηχώς.

Comment

• Kanenas den eirwnevetai ton paixth, pragmatika einai o monos pou pistevei oti to Zelda II paei panw apo Link to the past kai Ocarina of time...
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Είμαι σε δίλημμα...
                    Να πιάσω το OoT στο cube μετά από 9 χρόνια (το είχα ξεκινήσει όταν κυκλοφόρησε αλλά το παράτησα στην αρχή σχετικά);
                    Να βάλω MM σε emulator;
                    Να βάλω alttp σε emulator πάλι;
                    Ή μήπως να πιάσω πάλι από την αρχή το tp (το είχα αφήσει πριν χρόνια λίγο πριν το τέλος);

Comment

• To HL 2 δεν είναι το καλύτερο fps.Και για να μη λέτε ότι τρολλάρω,δεν το θεωρώ καν fps.
                      Carpe diem

Comment

• Originally posted by sub_zero View Post
                        Είμαι σε δίλημμα...
                        Να πιάσω το OoT στο cube μετά από 9 χρόνια (το είχα ξεκινήσει όταν κυκλοφόρησε αλλά το παράτησα στην αρχή σχετικά);
                        Να βάλω MM σε emulator;
                        Να βάλω alttp σε emulator πάλι;
                        Ή μήπως να πιάσω πάλι από την αρχή το tp (το είχα αφήσει πριν χρόνια λίγο πριν το τέλος);
                        Αν έχεις ακόμα το "μαστορεμένο" Wii, ξεκίνα με A Link to the Past στον Snes9x GX ή με Ocarina.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Sub αφού τελείωσες σχεδόν το tp για εμένα δεν υπάρχει λόγος να το ξαναπιάσεις.

Πιάσε καλύτερα το oot και μετά το majoras το οποίο και αποτελεί εξέλιξη του πρώτου ή αν προτιμάς να αρχίσεις από 2d παίξε το lttp.

Εγώ δεν θα πρωτοτυπήσω.Αγαπημένο 2d zelda το lttp με runner up minish cup και aweking και από 3d ξεχωρίζω το oot χωρίς να έχω παίξει το majoras(θέλω να το παίξω).

To windwaker μου αρεσε πολύ παρά τα προβλήματά του και το tp με απογοήτευσε όσο δεν πάει.

Το skyward sword το βλέπω με καλό μάτι πάντως,από όσο είδα μου άρεσε πολύ.

Aπο κει και πέρα τα γούστα του καθενός είναι σεβαστά ανεξαρτήτως αντικειμενικότητας.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

• Ευγε Sub, καλα το πας ;).

Comment

• Τελικά ξεκίνησα το alttp σε emulator στο Pc (loggo μαστορεμένο είναι το wii αλλά βαριόμουν να μπλέκω με καλώδια. Αυτό είχα κυρίως στο μυαλό μου εξ αρχής.
                              Γενικά πάντως έχω μία αίσθηση ότι από τη σειρά ο,τι ήταν να πάρω το έχω πάρει και ας μην έχω παίξει αρκετά από τα παιχνίδια. Το MM με τα όσα διαβάζω εδώ μέσα μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον ότι μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό.
                              Όπως και να χει ελπίζω τελικά να με διαψεύσει η πορεία, γιατί η μαγεία του link's awakening είναι για μένα σταθμός στην ενασχόληση μου με video games.

Comment

• Προσωπικά δε βρίσκω τόσο παράλογα αυτά που λέει ο παίχτης. Κάποια παιχνίδια αν δεν τα παίξεις όταν βγουν δεν σου κάνουν την ίδια αίσθηση και δυσκολεύεσαι να καταλάβεις γιατί τόσο hype. Όταν έχεις παίξει Majora's Mask και Link's Awakening λίγο δύσκολο να σου κάνουν φοβερή εντύπωση τα Ocarina of Time και LTTP.
                                Από την άλλη βέβαια βλέπεις κάτι Phantom Hourglass, Spirit Tracks και Zelda II πιο ψηλά και απορείς (πάλι καλά που δεν είδαμε και τα Zelda του CDi ).
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X