Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Κωμικοτραγικες καταστασεις.
    Αντε να επανελθουμε στο topic σιγα σιγα.
    Για να κανω την αρχη.. Τελικα ειναι RPG τα Zelda;

Κατι που οντως ηθελα να πω ειναι πως καποια στιγμη πρεπει να παιξω το Majora's Mask αλλα ακομα δεν ειχα την ευκαιρια.
    Στο 64 δε βλεπεται, στο gc κανει freeze και στη vc ακουσα πως παλι κανει freeze (wtf they fail at failing).
    Δεν ειμαι υπερ του combo pc+emulator αν και μαλλον αυτη η λυση φανταζει πλεον μονοδρομος.
    Το θεμα ειναι πως περιμενα ποσο καιρο να βγει στη VC και τελικα μαλλον θα μεινω με το Master Sword στο χερι οπως φαινεται.

Comment

Originally posted by Xeno View Post
      Κωμικοτραγικες καταστασεις.
      Αντε να επανελθουμε στο topic σιγα σιγα.
      Για να κανω την αρχη.. Τελικα ειναι RPG τα Zelda;

Κατι που οντως ηθελα να πω ειναι πως καποια στιγμη πρεπει να παιξω το Majora's Mask αλλα ακομα δεν ειχα την ευκαιρια.
      Στο 64 δε βλεπεται, στο gc κανει freeze και στη vc ακουσα πως παλι κανει freeze (wtf they fail at failing).
      Δεν ειμαι υπερ του combo pc+emulator αν και μαλλον αυτη η λυση φανταζει πλεον μονοδρομος.
      Το θεμα ειναι πως περιμενα ποσο καιρο να βγει στη VC και τελικα μαλλον θα μεινω με το Master Sword στο χερι οπως φαινεται.
      Εγώ πάντως στο vc που το ξανάπαιξα δεν είχα κάποια πρόβλημα.

Comment

Ας πω και εγώ την άποψή μου.
        Δε θα με πείραζει να γίνουν δραστικές αλλαγές στη σειρά.
        Θα μου άρεσε να γίνει σε στυλ Fallout 3 από άποψη ελευθερίας.

Αλλά θα με ενοχλούσε να κάνουν κάποια αλλαγή στο Link.
        I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Προσωπικά πάντοτε έβλεπα τον Link σαν ένα χαρακτήρα που ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί μαζί του .. Γι'αυτό και δεν μιλά, δεν αντιδρά δεν, δεν, δεν ..

Υποτίθεται ότι είναι ένα συνηθισμένο αγόρι που απλά τυγχαίνει να είναι ο Hero Of Time .. Το μόνο που χρειάζεται είναι κουράγιο .. Το κουράγιο είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον Link, και είναι κάτι που όλοι μας έχουμε, άσχετα αν κάποιοι το χρησιμοποιούν λιγότερο και άλλοι περισσότερο ..

Και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει το Zelda νομίζω γενικότερα .. Ότι με κουράγιο και πίστη στον εαυτό σου μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε ...

Γι'αυτό και ..

Μια απτις "ασθενειες" των Zeldas λοιπον ειναι η ελλειψη οντοτητας του ηρωα που την κουβαλαει απο παλιαα.
          ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ... Σεβαστή η άποψη, αλλά η δική μου είναι ότι αν ο Link γίνει Marcus Fenix για παράδειγμα, θα είναι μια από τις χειρότερες αποφάσεις στην ιστορία των videogames .. Θέλω τον Link σιωπηλό και απόλυτα απρόσωπο ... Για hollywood-type ιστορίες δόξα τον Θεό υπάρχουν πολλάααααααααα παιγνίδια στην αγορά μας σήμερα ..

Comment

Πρέπει.
            Πραγματικά πρέπει όμως.

Δε ξέρω πως δείχνει στο Wii, αλλά, κυρίως λόγω ανάλυσης, θα το ξαναπροτείνω σε emulator. Τον περασμένο χειμώνα του έριξα replay στον Project και ενώ συνήθως δεν ευχαριστιέμαι το gaming σε emulator, το Majoras σε απορροφά τόσο πολύ, που δε καταλαβαίνεις τίποτα.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Χμ....πολλα πραγματα ειπωθηκαν.

Καταρχας να πω ενα chill Στον official fan μου, οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλα γιατι με κανει και νευριαζω και θα κανω disband το fan club μου!!!!!lol

Aπο εκει και περα.

Αυτο το οποιο θα πρεπει να αποφασισουμε ειναι το τι ειδους χαρακτηρα θα θελαμε να ειναι ο Link a priori. Θελουμε εναν Link ο οποιος να ειναι απλα ενα vessel μεσω του οποιου θα ζουμε το παραμυθι του εκαστωτε Zelda; Ή θα θελαμε εναν Link ο οποιος να εχει κατι να πει απο μονος του, να εχει προσωπικοτητα και να αντιδρα αναλογα με αυτη, ασχετως της προσεγγισης του gamer;

Επισης αυτο που ειπα και στο Authority ειναι το εξης: (copy paste γιατι βαριεμαι)
              ποσο μακρια μπορει να ειναι στην φαντασια μας ενα sandbox Zelda, με την ιστορια του and all αλλα και με τα Dungeons του ελευθερα, χαλαρα, ετοιμα να τα ανακαλυψεις, να χαθεις στην ιστορια που μπορει να εχει το καθενα;

Ποσο μακρια μπορει να ειναι απο την πραγματικοτητα ενα Zelda με Oblivion χαρακτηρα, με Zelda παραμυθι και Phantom Hourglass χειρισμο και ιδεες;

Και ποσο καλο θα ηταν ενα τετοιο Zelda;

Δεν ειναι καιρος πια το παιχνιδι να μεγαλωσει και σαν γενικοτερη ιδεα;
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Το Oblivion ειχε 200+ dungeons με 2-3 διαφορετικα ειδη θεματολογιας, εβλεπα σπηλια και δεν εμπαινα καν. Ασε δε θελω τετοια Zelda, Action Adventures ειναι οχι RPG. Και ειμαι απο τους μεγαλου υποστηριχτες του Oblivion.

Αντι για κατι τοσο generic και μεγαλο θα προτιμουσα κατι πιο συμπηκνωμενο, ενα Majora's Mask setting με αρκετους NPCs με προσωπικοτητα και διαφορετικο schedule. Και σχετικες side quests φυσικα.
                Do a barrel roll!

Comment

Οκ, συμφωνοι. Αλλα θα σου πω το εξης: η παραμυθενια ατμοσφαιρα του Zelda δε θα κερδιζε παρα πολλα απο ενα πιο dungeon crawling στημενο παιχνιδι; Με τις σχετικες πολεις, τα σχετικα ταξιδια και (κατα την γνωμη μου) το art direction του Wind Waker; Με εναν Link πιο εκδηλωτικο, ακομα και αν δεν ειναι πληρης χαρακτηρας;
                  :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Κοιτα στην ανοικτη θαλασσα του Wind Waker πολλες φορες απογοητευτικα που αντι για καπιο νησι με πιθανον καποια μικρη σπυλια εβρισκα απλες βραχονησιδες. Αλλα οκ δε θελω να ναι αυτη η κεντρικη ιδεα και μ'αρεσουν πολυ τα λιγα καλα dungeons με γριφους, mini bosses, bosses και χρηση διαφορων gameplay elements.

Το ΜΜ ειχε μολις 4 αλλα ηταν απ'τα καλυτερα dungeons. Ηταν απ'τα πιο απαιτητικα σε Zelda και περα απ'το τελικο boss ειχαν και σκορπιες 15 νεραϊδες να βρεις στο καθ'ενα(προαιρετικα αλλα με πολυ καλο reward).
                    Do a barrel roll!

Comment

Στο 64 δε βλεπεται,

Εντάξει δεν είναι και τόσο χάλια στο 64.
                      Είναι πολύ καλύτερο από άλλα παιχνίδια της εποχής.

Comment

Αναφερεται γενικοτερα στο combo n64 + pal δηλαδη αθλια αναλυση,θολουρα, borders, 50 hz
                        Do a barrel roll!

Comment

Με τοση γκρινια που χει ακουσει κατα καιρους μ' εχει μαθει απεξω ο Ramp.
                          Οντως δεν εχω το κουραγιο να ξαναβαλω ποτε το Ν64 μου στην πριζα, νομιζω πως θα φριξω απο το αποτελεσμα που οφειλεται σε ολα τα παραπανω + τα οποια προβληματα δημιουργει ενας λιωμενος αναλογικος κακιστης κατασκευαστικης ποιοτητας.

Comment

Το δικό μου Ν64 είναι ετοιμοπόλεμο πάντως κάτω από την TV και με καινούριο αναλογικό!

Comment

Κ εγώ τάσσομαι υπέρ του ΜΜ σε Ν64. Βέβαια το είχα ξεκινήσει last summer προ εξεταστικής και όντως η θολούρα είναι πανταχού παρούσα :bleh: Oh well μπορεί να το βάλω πλάκα πλάκα( δύο πλάκες) να το τελειώσω κι αυτό τώρα που έχω όρεξη

Κατά τα άλλα έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα που συμφωνώ αλλά δεν έχω κουράγιο να γράψω, μιας και έχουμε αναφέρει πολλές απόψεις και στο παρελθόν. Απλά θα πω πως θα ήθελα έναν περισσότερο customizable Link και ίσως τη δυνατότητα λήψης αποφάσεων που θα έχουν κάποιον αντίκτυπο και στο game.
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Σε emulator υπαρχει το μεγαλο + του save state. To MM δεν ειχε και το πο "φιλικο" συστημα save. Επισης το συγκεκριμενο game παιζει χωρις προβληματα στον Project 64.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X