Announcement

Collapse
No announcement yet.

Retro Gaming Today

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έχουν βγει πάντως κάποια remasters κλασικών Adventures σε συσκευές iOS. Αυτά που μου έρχονται γρήγορα στο μυαλό είναι τα Monkey Island, Broken Sword, Myst και Beneath a Steel Sky.

Εύκολα έκανα replay πάντως σε HD remake των Longest Journey και Syberia.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Εγώ θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν βγάζανε remake και συλλογή όλη τη τριλογία Goblins.
      sigpic

Comment

• Golden Axe II σε emu( κάλλιο αργά παρά ποτέ) Το είχα παίξει λίγο και στην MegaDrive Collection αλλά καπάκι μετά το πρώτο, με το οποίο μοιάζει πάρα πολύ. Εν τέλει δεν φτάνει με τπτ τo Streets of Rage II, απλώς είναι ένα ποιοτικό beat em up αρκεί να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πότε. Έφαγα απίστευτα gameovers μέχρι να βγάλω το game στο normal, στο hard δε θα το προσπαθούσα καν.

ΜegaMan Maverick Hunter X στο PS Vita για πρώτη φορά στο Hard( αν και πάλι είναι πιο εύκολο από το SNES game) και χαλαρά απότελεί τον καλύτερο τίτλο από όσους έχω παίξει από τη σειρά X, δλδ X, X4. X5, X6( το τελευταίο είναι πραγματικά cheap δυσκολίας και δεν κατάφερα ποτέ να το ολοκληρώσω) και κατά την άποψή μου από τα καλύτερα remakes κλασικών τίτλων.

Tώρα παλεύω το Blackhawk aka Blackthorne σε snes9x και ομολογώ πως είναι πάρα πολύ καλό game, με έπιασε αδιάβαστο.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Lunar 2. Τώρα είμαι στον επίλογο για να το πάω στο πραγματικό τέλος του! ^^ Το παιχνίδι δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για όσους είναι φίλοι της retro εποχής από εποχή PSX.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Sinclair
            Tώρα παλεύω το Blackhawk aka Blackthorne σε snes9x και ομολογώ πως είναι πάρα πολύ καλό game, με έπιασε αδιάβαστο.
            :red::red::red::red::red::red::red:

Βρε αθεόφοβε, το Blackthorne είναι console top - 10 all stars best of must play, τώρα το παίζεις??? ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!!!

Τέλος πάντων, καταπληκτικό παιχνίδι, απαιτητικό, με απίθανο animation και μόνο να ήταν λιγότερο random στις μάχες - αυτό το cover - shoot είναι λιγάκι κουραστικό (κι ας το έκανε μετά το Gears κι έγινε celebrity).
            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Τέλος και το Lunar 2 και από τον επίλογο του για το πραγματικό τέλος του! ^^

Τώρα να σκεφτώ τι να παίξω επόμενο. ^^
              sigpic

Comment

• Ξεκίνησα το Metal Gear Solid 2 στο PSVita. Ευχάριστο παιχνίδι μεν αλλά HD ξε-HD ακόμα και με PS2 δεδομένα τα γραφικά μου φαίνονται εντελώς παρωχημένα (όταν βλέπεις Gravity Rush με έναν τεράστιο κόσμο γεμάτο λεπτομέρεια αυτά παθαίνεις) ενώ ο χειρισμός είναι ψιλοαπάλευτος με τα σημερινά δεδομένα και σχεδόν πανομοιότυπος με του πρώτου παιχνιδιού. Σχεδόν κάθε φορά που με βλέπουν/χάνω είναι για εντελώς ηλίθιους λόγους πράγμα που συχνά καταντάει εκνευριστικό...

Και μια ερώτηση. Στο πρώτο παιχνίδι δεν υπήρχε τρόπος να λιποθυμήσεις (μεταβατικό ρήμα ) τους φρουρούς με τα χέρια σου με ασφάλεια;
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Straier όχι,στο 1 δεν μπορούσες να λιποθυμήσεις τους φρουρούς με γυμνά χέρια,απλά ζαλίζονταν για λίγο και αυτό είναι όλο.
                  Carpe diem

Comment

• Ανάλογα με το πόσα στραγγαλίσματα έκανες. Σε συγκεκριμένο αριθμό έβλεπαν αστεράκια και μετά σηκώνονταν ενώ αν στραγγάλιζες συνέχεια πέθαιναν.

Straier φάση έχει να παίρνεις τα dog tags των εχθρών, απλά σημάδεψέ τους και θα κάνουν freeze.
                    The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Α μάλιστα. Όσες φορές προσπάθησα να τους στραγγαλίσω πέθαιναν, ίσως ήθελαν λιγότερα πατήματα... Θα το δοκιμάσω. Αλλά ευτυχώς που υπάρχει και το M9 και γίνεται η δουλειά.
                      Νόμιζα πως Dog Tags παίρνεις μόνο από τους αρχηγούς, μόνο δύο έχω πάρει από Όλγα και Fatman. Σε απλούς εχθρούς έχω κάνει freeze αλλά δε μου δίνουν τίποτα. Στο τέλος απλά τους πυροβολάω με το Μ9 για να φύγουν απ'τη μέση. Τι κάνω λάθος.
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Για να τους στραγγαλίσεις, υπάρχει ένα όριο. Πάτα μια ελαφρά τα κουμπιά και θα το καταλάβεις.

Όσο για τα Dog Tags, για να τα πάρεις, πρέπει να σημαδέψεις είτε το κεφάλι είτε το πουλί τους, ενώ είσαι μπροστά τους. Όταν τους δεις να τρέμουν, μόνο τότε θα σου τα δώσουν. Μην τους σκοτώσεις, όμως. Όταν τα πάρεις, σκότωσε τους.
                        sigpic

Comment

• Τερμάτισα το MGS2 στο PSVita.
                          Πολύ ανάμεικτες εντυπώσεις. Από τη μία είναι αρκετά εθιστικό και σε κάνει να θέλεις να δεις τι θα γίνει στα επόμενα cut-scenes της μία ώρας (τα οποία προσωπικά δε με ενοχλούν ιδιαίτερα).
                          Από την άλλη ο χειρισμός είναι άθλιος, θα έλεγα λόγω της δομής του παιχνιδιού χειρότερος και από του πρώτου παιχνιδιού. Οι δύο τελικές μάχες είναι περισσότερο δύσκολες και χρονοβόρες από όσο θα έπρεπε και για τελείως λάθος λόγους. Ήμουν σε φάση να το παρατήσω. Επίσης, στο θέμα της ιστορίας χρειάζεται λίγη φειδώ με τις ανατροπές. Προς το τέλος σου άλλαζε την εξήγηση αυτών που συμβαίνουν σε κάθε νέο cut-scene. Και το τέλος ήταν λίγο ό,τι να'ναι...
                          Θα δω αν υπάρχει κάτι από τα extras που αξίζει να ασχοληθώ αλλιώς μάλλον θα αρχίσω το 3.
                          Originally posted by 丹野

Comment

• Το 3 είναι κορυφή.
                            Carpe diem

Comment

• Tερμάτισα το Yoshi's Island (3DS).Μου πήρε γύρω στις 13 ώρες μαζί με θανάτους,retries κλπ.
                              Οκ,μισώ τον Μάριο,μισώ τον Γιόσι,αλλά το παιχνίδι είναι αριστούργημα.Level design για σεμινάριο,ωραίοι μηχανισμοί,μεγάλη ποικιλία και κάποια φοβερά σκηνικά που οκ τη σήμερον ημέρα ίσως δεν είναι κάτι εντυπωσιακό όμως για τότε υποθέτω πως αφήσανε πολύ κόσμο με ανοιχτό το στόμα.Δεν έκατσα να ψάξω να πάρω 100/100 στην κάθε πίστα ούτε έπαιξα τις έξτρα πίστες.
                              Για μένα 10/10.
                              Έτσι τη θέλω την Ν.Έτσι με έχει μάθει.Κάθε φορά και κάτι φρέσκο στους τίτλους της σε κάθε γωνιά, και με σωστή πρόκληση.Όχι αυτά που βγάζει τώρα,τα οποία είναι μεν ποιοτικά,αναλώνονται δε,σε μία από τα ίδια.
                              Carpe diem

Comment

• Kula World

3 γιούρια στο ps store.

Comment

Working...
                                X