Ε και στην τελική ρε γαμώτο δε μπορεί να μιλάμε από την μια για Χριστιανικές αρχές και την επόμενη μέρα να φερόμαστε στους ξένους σαν ζώα...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι πιστεύετε για τον Θεό?
Collapse
X
-
Ντρέπεσαι να πεις και μεταξύ μας;
Ακούστε σκηνικό με "φίλο" φανατικό Χριστιανό.Κάτι έπαιζα,κολλάω,αρχίζω τα κλασσικά θρησκευτικά μπινελίκια.Με αρχίζει ο άλλος στα βρισίδια και θα παίξουμε ξύλο και α,ου και τα ρέστα επειδή του έβρισα τη θρησκεία.Λίγο καιρό μετά,μου έκλεψε λεφτά και το έπαιζε ανήξερος.Υποκριτές ρε.Σκατά στη μουσούδα τους.
Όλοι είναι χριστιανοί στα λόγια.Στην πράξη,ποιος είναι;Κανείς.Carpe diem
Comment
-
LOL, όταν βλέπεις πορωμένους εθνικιστές "πατριώτες" που σε μια πρόταση θα κάνουν 60 ορθογραφικά και 30 συντακτικά λάθη, το παραπάνω είναι η λιγότερη δυνατή ειρωνεία...Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Originally posted by Somari View PostLOL, όταν βλέπεις πορωμένους εθνικιστές "πατριώτες" που σε μια πρόταση θα κάνουν 60 ορθογραφικά και 30 συντακτικά λάθη, το παραπάνω είναι η λιγότερη δυνατή ειρωνεία..."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Ο Αναστάσιος της Αλβανίας είναι ήρωας με όλη τη σημασία της λέξης.
Το θέμα είναι πως έχουμε ξεφύγει εντελώς από το νόημα της συζήτησης, που είναι το θέμα της πίστης και το τι πιστεύουμε για το Θεό, όχι η θρησκεία, ο Χριστιανισμός, οι φανατικοί κλπ.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Off - topic παρένθεση επειδή αναφέρθηκε κάπου η Αγία Γραφή.
Comment
-
Εντάξει ο χαρακτήρας του βίντεο είναι καθαρά εριστικός και ισοπεδωτικός. Μακάρι να ειχαμε κάποιον θεολόγο στο φόρουμ.
Πάντως μερικά που λέει με το Σάββατο κτλ είναι άκυρα καθώς ο Χριστός είπε πως ο άνθρωπος δεν υπηρετεί το Σάββατο αλλά αυτό τον άνθρωπο, όταν οι Φαρισαίοι τον έπιασαν και τον κατηγόρισαν λέγοντας τον πως οι μαθητές του έκοψαν στάρια (αν θυμάμαι καλά) το Σάββατο. Γενικά οι Χριστιανοί βασίζονται στην Καινή Διαθήκη δηλαδή στην διδασκαλία του Χριστού αλλά όπως είπα θα ήταν καλό να είχαμε κάποιον ειδικό πάνω στο θέμα.
"Βλέποντας τόση αρμονία στον Κόσμο, που εγώ με το περιοριμένο ανθρώπινο μυαλό είμαι ικάνός να αναγνωρίσω, υπάρχουν ακόμη και άνθρωποι, που λένε ότι δεν υπάρχει θεός. Αυτό όμως, που με κάνει να θυμώνω πραγματικά είναι ότι ισχυρίζονται ότι υποστηρίζω και εγώ αυτή την άποψη".(Albert Einstein)
Comment
-
Πιστευω εις ενα Θεον, Kojima Παντοκρατορα,Ποιητην outer heaven και γής,ορατών τε πάντων και stealth...
Uploaded with ImageShack.us
:smoke:
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View Post
"Βλέποντας τόση αρμονία στον Κόσμο, που εγώ με το περιοριμένο ανθρώπινο μυαλό είμαι ικάνός να αναγνωρίσω, υπάρχουν ακόμη και άνθρωποι, που λένε ότι δεν υπάρχει θεός. Αυτό όμως, που με κάνει να θυμώνω πραγματικά είναι ότι ισχυρίζονται ότι υποστηρίζω και εγώ αυτή την άποψη".(Albert Einstein)
Einstein said, "In view of such harmony in the cosmos which I, with my limited human mind, am able to recognize, there are yet people who say there is no God. But what really makes me angry is that they quote me for the support of such views."[3] Repeated attempts by the press to present Albert Einstein as a religious man provoked the following statement:[4]It was, of course, a lie what you read about my religious convictions, a lie which is being systematically repeated. I do not believe in a personal God and I have never denied this but have expressed it clearly. If something is in me which can be called religious then it is the unbounded admiration for the structure of the world so far as our science can reveal it.
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Originally posted by Somari View PostΕπειδή τραβάω τα μαλλιά μου με αυτά που διαβάζω,δηλαδή και καραφλός να ήμουν θα τα τράβαγα,ΥΠΑΡΧΕΙ επιστημονική απόδειξη και μάλιστα στο πρώτο έτος Φυσικού,αστροφυσική που αποδεικνύει γιατί δεν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες (μην μου αρχίσετε για galaxies far far away,εκεί δεν ξέρετε τι γίνεται).
Comment
-
Επειδή τραβάω τα μαλλιά μου με αυτά που διαβάζω,δηλαδή και καραφλός να ήμουν θα τα τράβαγα,ΥΠΑΡΧΕΙ επιστημονική απόδειξη και μάλιστα στο πρώτο έτος Φυσικού,αστροφυσική που αποδεικνύει γιατί δεν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες (μην μου αρχίσετε για galaxies far far away,εκεί δεν ξέρετε τι γίνεται).
.
Πάντως γνωστός μου, αρκετά σχετικός θα έλεγα, έχει αρκετά αντίθετη άποψη πάνω στο θέμα, θα είχε ενδιαφέρον να τα πείτε.
Comment
-
Θεος ο majorfox :resp: :resp:
Συμφωνω 100% με altair, τον τελευταιο καιρο το ιδιο εχω διαπιστωσει και εγω, η σερραια που λεγαμε φορουσε και σταυρουδακι τρομαρα της
Προσωπικα απο τα τελευταια 2 χρονια πριν βγαλω το σχολειο αρχισα να χανω την πιστη μου σιγα σιγα, απο συνειδητος εγινα ευσεβης και απο ευσεβης εφτασα στο σημειο να μην πιστευω σε καμια θρησκεια ουτε να με απασχολει πλεον σε ποια χωρα γεννηθηκαν οι αλλοι ανθρωποι ουτε σε ποιον θεο πιστευουνε, δεν παω στο αλλο ακρο ομως, οπως κανανε κατι ηλιθιοι συμμαθητες μου που μας ειχανε παει σε μια εκκλησια και χλευζανε τον χριστιανισμο λεγοντας διαφορες χαζομαρες. ( " και καλα υπαρχουν λειψανα εδω μεσα ? χοχοχοχο " )
Ανεξιθρησκεια εχουμε εδω και εκατονταδες χρονια, θυμαται αραγε κανεις τι συνεβαινε καποτε στο κοσοβο ; που πηγαινανε οι χριστιανοι στις θρησκευτικες εορτες των μουσουλμανων και το αντιστροφο ; Ποιος ειμαι εγω να εναντιωθω στον συνανθρωπο μου επειδη εχει διαφορετικο χρωμα / εθνικοτητα / θρησκεια απο μενα ; Το ανωτερο ειδος ;
Comment
-
Originally posted by crpl_shepherd View Post
Ανεξιθρησκεια εχουμε εδω και εκατονταδες χρονια, θυμαται αραγε κανεις τι συνεβαινε καποτε στο κοσοβο ; που πηγαινανε οι χριστιανοι στις θρησκευτικες εορτες των μουσουλμανων και το αντιστροφο ; Ποιος ειμαι εγω να εναντιωθω στον συνανθρωπο μου επειδη εχει διαφορετικο χρωμα / εθνικοτητα / θρησκεια απο μενα ; Το ανωτερο ειδος ;Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment