Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O monos logos pou den paw thn olh fash peri "eleftheros yphresias" katholou, einai epeidh kapoios allos fortwnetai thn yphresia sou.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• XAXA, Ground_Zero αυτη ειναι η ζωή φίλε μου!
      Αμα αφήσεις τη γυναίκα που γουστάρεις θα την πάρει άλλος, αμα αφήσεις τη δουλειά σου θα στην πάρει άλλος, το διαμέρισμα που νοικιάζεις/αγοράζεις κτλ!

Γενικά, αμα δεν είσαι εσύ, θα είναι κάποιος άλλος!
      The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Ground σιγά το πράγμα.Αντί να τους πηγαίνει 1 μέσα,3 έξω τους πήγε 1 μέσα, 2 έξω.
        Carpe diem

Comment

• Καμια σχεση ryu, οταν εισαι στον ιδιο λοχο με την μιση σειρα σου 9 μηνες αναπτυσεται μια αλληλεγγυη μεταξυ σας και δεν θες να μπιφτεκωσεις κανεναν ( εκτος αμα ειναι κανενας βολεμενος στα γραφεια και του το εχεις αποθυμενο ) προσωπικα εκανα μπολικα γερμανικα και 4-6 σε ολη την διαρκεια της θητειας μου, σε εμας ομως πηγαινε η υπηρεσια 1-1 συνηθως και την παλευα κουτσα στραβα μεχρι να παλιωσω (μεγαλη υποθεση το παλιωμα τοτε στο 2ο ταγμα ) , ευτυχως που δεν ειμασταν σε κανενα μπορντελο στην ελλαδα να βλεπουμε την εξοδο με το κυαλι, τωρα να βγεις εσυ Ε/Υ και να στερησεις την εξοδο στον συναδελφο σου ή εστω να μπιφτεκωσεις τον αυτον που ειχε λαντζα μεσημερι και βραδυ το θεωρω μεγιστη γυφτια.

Στο κεντρο γι αυτον ακριβως τον λογο που ανεφερε ο altair οποιοςδηποτε ητανε εξοδουχος και καθοτανε μεσα γιατι ηθελε να κοιμηθει κινδυνευε να φαει του κοσμου το χωσιμο.Οσο για την εκπαιδευση στις Ε.Δ μπορει να μην εχω προσωπικη εμπειρια ( απλα τυχαινε οταν ειμουνα εξω στην λευκωσια να μιλαω και με μαυρους και με καταδρομεις ) αλλα δεν πιστευω πως συγκρινεται με αυτη που κανει ενας ΥΕΑ σε μια σοβαρη σχολη, απλα χτυπανε τα σημερινα ελληνοπουλα εκει που πονανε ( ελλειψη σωματικης ασκησης - σκληραγωγησης και πειθαρχιας ) με τα διαφορα καψωνια τους.

Σιγουρα οι ασκησεις και ο εξοπλισμος ειναι σε αλλο επιπεδo σε συγκριση με το γιωτο-πεζικο αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα, μπορει οντως οι αοπλοι να μην εχουν καμια θεση ( οπως και στα τεθωρακισμενα πχ ) ασκησεις ομως οπως η καταληψη οικιας χρειαζονται και παραχρειαζονται επειδη στην ουσια ο ΕΣ ελισεται οπως οι ανταρτες, εγω χαλαστηκα κιολας γιατι 3 φορες εκανε ο λοχος μου και καμια φορα δεν με επιασε, ουτε τα 10ημερα σχοινακια με πιασανε, πραγμα που οσο με χαροποιησε στην αρχη αλλο τοσο με ξενερωσε στο τελος γιατι ειχε παει σχεδον ολος ο λοχος και οταν επιστρεψανε ειχανε να λενε ενα σωρο ιστοριες για το ποσο γαματα περασανε, χωρια τις 14 μερες εμπλοκη που με τσουξανε εως το κοκαλο

Δυστηχως ειναι η κατασταση σε τετοιο αδιεξοδο σημερα που ουτε μπορει να παει ο στρατος μπροστα με αυτα που εχει ουτε να γινει πληρως επαγγελματικος. Παρολαυτα ειναι μια υποχρεωση που καλως κακως πρεπει να να την εκπληρωσουμε ολοι σαν ελληνες πολιτες και το θεωρω μαλακια που το αφηνουν οι περισσοτεροι νεοελληνες την τελευταια στιγμη ( ειδικα τωρα εχει γινει η πληρης θητεια γιωταμηνο ) αλλιως θα την παλεψει ενα ξενοιαστο 18χρονο που μολις τελειωσε το σχολειο σε ενα στρατοπεδο που ειναι ολα τεντα και αλλιως ενας 30ρης που χρωσταει ακομα 5 μαθηματα στην σχολη, δυσκολευeται να βρει δουλεια και εχει αφησει την κοπελα του γκαστρωμενη.

Comment

• Tha symfwnisw me ton CRPL gia thn hlikia.
            Htan megisth malakia gia olous pou kaname strato arga, otan eisai mikros exeis alla pragmata sto myalo sou kai otan eisai megalyteros, alla.

Kai oson afora thn gyftia tha symfwnisw epishs, allo vevaia na eisai teleiws xalia kai na mhn exeis epilogh kai allo o fronimiths.
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Ε ναι και 'γω μιλάω σε περιπτώσεις που το έχεις ανάγκη και πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου.
              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Εγώ πάντως.στην πρώτη μονάδα, κάποια στιγμή που πολύς κόσμος έλειπε με άδεια και μας πήγαινε 1-1, έκανα σκοπιά με πυρετό για να μην μπιφτεκώσω.Την άλλη φορά που πήγα ΣΤΕΠ ήμουνα στο τέλος της βδομάδας προσαρμογής.Μετά Ε/Υ.Δεν με χάλασε.Και να σας πω κάτι; Στα @@ μου που χώθηκαν.Γιατί στην δέυτερη μονάδα μου δεν γούσταρα κανέναν.
                Carpe diem

Comment

• Καλά κουράγια Scatman και Pritt, υπομονή και ψυχραιμία, αν και εφόσον χρειαστεί, (που εύχομαι να μην χρειαστεί δηλαδή) και προσοχή στις άπειρες ραδιοαρβύλες που κυκλοφορούν μέσα.

Εγώ μετά τα Γιάννενα, τη Σπάρτη (για την ειδικότητα) και την Αλεξανδρούπολη, βρίσκομαι πλέον στη Λάρισα απ΄ όπου και, πιθανότατα, θα απολυθώ με το κάλο. Για κάποιον λόγο οι μεταθέσεις όσων κάνουν 8μηνο ήρθαν νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν κι έτσι το πέρασμά μου από την Αλεξανδρούπολη ήταν πολύ σύντομο.

Αν στην Αλεξανδρούπολη η υπηρεσία πήγε σύννεφο (με μια κανονική έξοδο σε ένα μήνα και όλες τις άλλες μέρες μονάχα με υπηρεσιακό!), μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά. Κάτι το ότι στον λόχο τα μεγέθη ήταν για πρώτη φορά ανθρώπινα σε σχέση με τα κέντρα, καθώς ήμασταν μόνο 15 παιδιά. Κάτι που ταιριάξαμε μεταξύ μας και δεθήκαμε πολύ γρήγορα, κάτι η πολύ ωραία πόλη, κάτι που οι ανώτεροι ήταν…άνθρωποι, ο μήνας πέρασε γρήγορα κι ευχάριστα παρά τις συνεχόμενες υπηρεσίες και τη κούραση.

Για να πω την αλήθεια θα ήθελα να κάτσω εκεί μέχρι να απολυθώ, αλλά έπρεπε να πάρω την μετάθεση του 8μηνου η οποία και ήταν για Λάρισα (υποτίθεται κοντά στο σπίτι μου lol). Άντε να δούμε τι παίζει κι εκεί.

Hi lights μέχρι στιγμής το απίστευτο ΚΨΜ της Σπάρτης, με υπαίθριο χώρο, Internet, εφημερίδες (και Ριζοσπάστη! LOL WTF!?!?). Τα άπειρα κουνούπια στο στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης. Το On the Road, το ροκάδικο της πόλης στου οποίου τη ταράτσα πίναμε μπύρες το βράδυ. Και, πάνω απ' όλα, τα δυο μπάνια που έκανα στη καταπληκτική θάλασσα του πολύ όμορφου Γυθείου στο πέρασμα μου απ' τη Σπάρτη.

153 και σήμερα LOL.:kill:
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Originally posted by Loggo View Post
                    Εγώ μετά τα Γιάννενα, τη Σπάρτη (για την ειδικότητα) και την Αλεξανδρούπολη, βρίσκομαι πλέον στη Λάρισα απ΄ όπου και, πιθανότατα, θα απολυθώ με το κάλο.
                    Αλεξανδρουπολη σε ποιο στρατοπαιδο ησουν?

Για Λαρισα εχω ακουσει καλα λογια.Στρατιά θα πας ετσι?(εκει ειχα δηλωσει για μεταθεση,γιατι ετσι και αλλιως Αθηνα δεν παιζει να ερχομουν,αλλα τελικα δεντα καταφερα,διοτι με εστειλαν για τελευταια μεταθεση Σιδηροκαστρο Σερρων) .θα εισαι και κοντα στο κεντρο.
                    Η πολη μου αρεσει(εχω ζησει ουσιαστικα 6 χρονια εκει),λογικα θα σου αρεσει και εσενα.
                    Βεβαια καλοκαιρακι Αλεξανδρουπολη δεν συγκρινεται με τπτ.Επειδη ομως ως φανταρος την εζησα και χειμωνα και καλοκαιρι.Η Λαρισα ειναι πολυ ανωτερη απο την Αλεξανδρουπολη του Χειμωνα.

Εχω ακουσει οτι ειναι χαλαρα τα πραγματα εκει παντως.

Comment

• Ευχαριστουμε,Loggo..Σε μια βδομαδα τωρα θα εχω παρουσιαστει.Αγχος ακομα μηδεν.Φταιει μαλλον το οτι εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το στρατοπεδο.Μεσα στην βδομαδα θα βγω και με κατι αλλα παιδια απο εδω που θα παρουσιαστουν Πατρα να γνωριστουμε οποτε θα ειμαι ακομα πιο χαλαρος οταν μπω.
                      Εχει παρει κανεις απο εδω κατ'εξαιρεση μεταθεση;Εγω δικαιουμαι αλλα δεν ξερω ποσος καιρος περναει μεχρι να βγει η μεταθεση για εκει που θες.Γνωρισα προχθες ατομο που την πηρε πανω στον μηνα(χωρις βυσμα οπως κι εγω) αλλα εχω διαβασει και περιπτωσεις αλλων σε διαφορα forum που την πηραν το τελευταιο τριμηνο.

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                        Htan megisth malakia gia olous pou kaname strato arga, otan eisai mikros exeis alla pragmata sto myalo sou kai otan eisai megalyteros, alla.
                        Γιατί μέγιστη μαλακία; μέγιστη μαλακία θα έλεγα ήταν που πήγαμε ένω κάτι φραγκάτοι εξαγοράζουν την θητεία.

Το forum έχει αρκετά άτομα με ανώτατη εκπαίδευση (έχουμε ακόμη και γιατρούς). Δεν θα συμβούλευα κανέναν να πάει πρώτα στρατό και μετά να πάει για σπουδές κτλ. Η παρακμή πάντα για το τέλος.

Επίσης στο στρατό τα καλύτερα άτομα που συνάντησα ήταν 24 χρονών και πάνω (έως και 29-30) πολλοί ήταν από Αθήνα. Φοβερά γαμάτα παιδιά, με καλλιέργεια ευγενικά και συνειδιτοποιημένα. Αντίθετα οι πιτσιρικάδες όλο σαχλαμαρίζαν και ήταν του "δεν την παλεύω Έβρο θα βάλω μέσο, θα πάρω αναβολή".

Originally posted by Ryu_gr View Post
                        XAXA, Ground_Zero αυτη ειναι η ζωή φίλε μου!
                        Αμα αφήσεις τη γυναίκα που γουστάρεις
                        Lol αυτό σημαίνει πως η γυναίκα σε έχει αφήσει προ πολλού ρε φούτσα και ξύλο
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Mporei ta mikra paidia sto strato na exoun proswpikothta 0, alla to strato einai kalytera na ton pernas mikros giati den xaneis tipote.
                          Megalos xaneis ta panta, ektos kai an den exeis allh douleia na kaneis.

Den exei shmasia to pws pernas mesa, shmasia exei to ti afineis apeksw.

A! kai oson afora afta me ta mesa kai tis anavoles eite 19 eisai eite 29 to idio einai, egw ta exw akousei apo olous...
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                            Mporei ta mikra paidia sto strato na exoun proswpikothta 0, alla to strato einai kalytera na ton pernas mikros giati den xaneis tipote.
                            Megalos xaneis ta panta, ektos kai an den exeis allh douleia na kaneis.

Den exei shmasia to pws pernas mesa, shmasia exei to ti afineis apeksw.

A! kai oson afora afta me ta mesa kai tis anavoles eite 19 eisai eite 29 to idio einai, egw ta exw akousei apo olous...
                            QFT !!

Comment

• Originally posted by hideo View Post
                              Αλεξανδρουπολη σε ποιο στρατοπαιδο ησουν?
                              Κανδηλάπτη.

Άκυρη η Λάρισα τελικά καθώς είχαν ανάγκη από ένοπλους στη Λαμία και με πήγαν σήμερα, μαζί με άλλα 3 παιδιά, στον Καραβόμυλο (20 χλμ έξω απ’ τη Λαμία).

Btw, μετά το στρατό, θα χρειαστώ κι εγώ επική δίαιτα Ραμπίδη.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Λαμια μια χαρα, αρκετα κοντα στην Αθηνα. Οσο για τη διαιτα θα κυκλοφορησει συντομα σε βιβλια, βιντεοκασετες(retro ftw), youtube, facebook και φυσικα xbox live indie games (Epic Rampidis Diet: Fit Avatar Edition).
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X