Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανελληνιες: H επομενη μερα...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Γειαααα....Ελεος,το μοναδικο πραγμα με το οποιο εχω ασχοληθει σ αυτο το φορουμ ειναι οι πανελληνιες.

Τεσπα,λοιπον βαθμος προσβασης 18.482. μαλακια αλλα μαλλον ουτε κ γω μπαινω ιατρικη.

Οι επιλογες απο κει κ περα ειναι πολλες παντως.Προς το παρον περναω ενα γαματο καλοκαιρι κ μετα θα δουμε τι θα αποφασισω.

Συγχαρητηρια στα παιδια παντως τοσο για το αποτελεσμα οσο κ για την προσπαθεια, κ πραγματικα καθε εμποδιο για καλο.

Μια ερωτηση παντως γιατι μου εχει σκαλωσει ασχημα. μα ΠΩΣ ειναι δυνατον στην χημεια ο ενας βαθμολογητης να μου βαζει 97 κ ο αλλος 89?? απ τα ανεξηγητα αυτων των εξετασεων υποθετω.

Οταν γυρισω απο διακοπες θα καθησω να ασχοληθω σοβαρα με αυτην την αψογη παρεα εδω.

Καλες διακοπες!!!
    ...the world would be covered in darkness,it would basically block out the sun.That is the might of the Uchiha penis.

Comment

• Λοιπόν, όπως σας είχα πει, είχα Γενικό Βαθμό Πρόσβασης 16.177, για την Αγγλική Φιλολογία Αθήνας. Τελικά στα Αγγλικά μου βάλανε 17,8 και αποδείξανε για άλλη μία φορά ότι δεν ξέρουν Αγγλικά.

Πέρα από την πλάκα, ο βαθμός ήταν χαμηλός... Είμαι καλός στα Αγγλικά ρε παιδί μου, πώς το λένε Βασικά, έχω πάρει το Cambridge Proficiancy με A, οπότε μπορώ να πω την παλεύω...

lucifair, εμένα πως είναι δυνατόν να μου βάζει ό ένας βαθμολογητής 93 στα Αγγλικά, και ο άλλος ο ασχετίλος 70;;; :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Και έγινε αυτόματη αναβαθμολόγηση ;) και ο τρίτος έβαλε 85.

Παρόλα αυτά... αν και γινόταν καλύτερα (με αυτούς τους κρετίνους που έμπλεξα... λέω σε όλο το Πέραμα ότι μου έβαλαν 14/20 στα Αγγλικά και γελάνε...), τελικά βρίσκομαι στα 19.677 για την Αγγλική Φιλολογία, η οποία πέρσι ήταν 18.926. Με 751 μόρια επιπλέον..! B)

Πώς το βλέπετε; B) B) B) B) B)
      My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
      Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

• Ωραιος Phantom Mogli, πολυ ωραιος

Εγω το Cambridge Prof me C το πηρα. Πρεπει να εισαι θηριο ανημερο :blink:

Εγω θα ξαναδωσω μαλλον. Κι αν δεν περασω Ιατρικη και την δευτερη φορα παω στο εξωτερικο τοτε. Αν και ο papa συνεχιζει να θελει να παω τωρα, αλλα δεν βαριεσαι... θα υποστω τα μαθηματικα για αλλη μια χρονια απλα

(Ισως φετος να τα διαβασω και παραπανω )
        My blog:Doppel's Den

Comment

• Πρεπει να εισαι θηριο ανημερο :blink:
          [/b]
          RHAAAAAAAAAAR!!!

Αν έχεις το κουράγιο να ξαναδώσεις... εγώ είχα το κουράγιο, γιατί την πρώτη δε διάβαζα, και είχα βγάλει 13.564. Αν όμως υπάρχει θέληση, όλα γίνονται. Best of luck, και ποιος ξέρει, ίσως με τα τραγικά φετινά αποτελέσματα να πέσουν και οι βάσεις..! ;)

Comment

• Εγώ πήρα το Proficiency του Michigan με honors, αλλά πιστεύω ότι δε συγκρίνεται με το Α του Cambridge, lol . Πάντως το πήρα με μία χρονιά μόνο προετοιμασία .

Comment

• Τότε είσαι κυριλέ. B)

Κι εγώ πήρα το Lower με Β χωρίς να κάνω την FCE, αλλά μάλλον δεν πιάνεται!

Comment

• Εγώ πήρα το proficiency σε χαρτί.
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Εγώ πήρα το proficiency σε χαρτί.[/b]

«Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• 18985 έβγαλα και είχα ως πρώτο στόχο την Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ που μάλλον την χάνω. Ωστόσο μετά τις εξετάσεις με έπιασε μια φάση που δεν ήθελα να φύγω από Αθήνα λόγω φίλων κλπ και τελικά έβαλα 2η επιλογή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο Καποδιστριακο. Τώρα που το σκέφτηκα πιο ήρεμα (δυστυχώς αφού έχω δώσει μηχανογραφικό) το έχω ψιλομετανοιώσει που δεν έβαλα Ηλεκτρολόγων Πάτρας και δεν ξέρω τι θα κάνω <_< . Με κόβω να πηγαίνω Πληρ. και Τηλ. να δω πως είναι και αν δεν μου αρέσει να μπω του χρόνου Ηλεκτρολόγων Πάτρας με το 10% που την πιάνω σίγουρα. Αλλά είναι πιθανό να πάει ένας χρόνος εντελώς χαμένος
                    Now Playing

Broken Sword 1
                    Hellgate: London
                    GTA IV
                    Diablo 2 LoD (again and again )

Comment

• Αν θεωρούνται αντίστοιχα τμήματα, τότε μπορείς να κάνεις μεταγραφή. Δε γνωρίζω τη διαδικασία, αλλά δε νομίζω να είναι δύσκολο κιόλας... ;)

Comment

• Αντίστοιχα είναι των Ηλεκτρολόγων Αθήνας και αυτό της Πάτρας, όχι Πληροφορικής και Τηλ. Αθήνας με Ηλεκτρολόγων Πάτρας (δυστυχώς)
                        Now Playing

Broken Sword 1
                        Hellgate: London
                        GTA IV
                        Diablo 2 LoD (again and again )

Comment

• <div class='quotetop'>(Evans &#064; Jul 10 2008, 03&#58;35 PM) [snapback]32119[/snapback]</div>
                          Εγώ πήρα το Proficiency του Michigan με honors, αλλά πιστεύω ότι δε συγκρίνεται με το Α του Cambridge, lol . Πάντως το πήρα με μία χρονιά μόνο προετοιμασία .
                          [/b]

έλα ρε Evans παιχτούρα.κι εγώ το ίδιο ;)
                          Carpe diem

Comment

• 18985 έβγαλα και είχα ως πρώτο στόχο την Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ που μάλλον την χάνω. Ωστόσο μετά τις εξετάσεις με έπιασε μια φάση που δεν ήθελα να φύγω από Αθήνα λόγω φίλων κλπ και τελικά έβαλα 2η επιλογή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο Καποδιστριακο. Τώρα που το σκέφτηκα πιο ήρεμα (δυστυχώς αφού έχω δώσει μηχανογραφικό) το έχω ψιλομετανοιώσει που δεν έβαλα Ηλεκτρολόγων Πάτρας και δεν ξέρω τι θα κάνω <_< . Με κόβω να πηγαίνω Πληρ. και Τηλ. να δω πως είναι και αν δεν μου αρέσει να μπω του χρόνου Ηλεκτρολόγων Πάτρας με το 10% που την πιάνω σίγουρα. Αλλά είναι πιθανό να πάει ένας χρόνος εντελώς χαμένος
                            [/b]
                            Σου εύχομαι να περάσεις και να είσαι κανονικά παρών την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου ( ; ) στην πρώτη παράδοση του Ζάχου .

Όσο για την δεύτερη επιλογή όντως ήταν μάλλον λάθος. Μετράει πολύ μετά στην αγορά εργασίας το να είσαι μηχανικός και όχι απλός πληροφορικάριος + ότι σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα εκτός από το κομμάτι της πληροφορικής. Το να μην σου αρέσει πάντως λίγο δύσκολο αφού αν έχω καταλάβει σωστά θες να μπεις σε σχολές με υπολογιστές. Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς παίζει στην πληροφορική, αποκλείται να είναι χειρότερα από τους ηλεκτρολόγους. Σκέψου ότι στο πρώτο έτος στους ηλεκτρολόγους το πρώτο εξάμηνο το μόνο μάθημα σχετικό με υπολογιστές είναι η pascal ενώ στο δεύτερο κάνουν C και ψηφιακή σχεδίαση που έχει να κάνει με τα κυκλώματα που χρησιμοποιεί ο υπολογιστής (όχι προγραμματισμός δλδ). Μιλάμε δηλαδή σύνολο 3/13 μαθήματα σχετικά με το αντικείμενο, όλα τα υπόλοιπα εντελώς αλλού...

Πάντως και 10% να χρειαστεί να κάνεις του χρόνου να ξέρεις ότι και η σχολή στην Πάτρα είναι πολύ καλή (καλύτερη από της Σαλονικας) και η ζωή στην Πάτρα το ίδιο.

Comment

• Tωρα το ειδα το θεμα οποτε θα πω 1-2 πραγματα.

1. Γενικα πιστευω οτι ο θεσμος των πανελληνιων πρεπει να απομυθοποιει. Οχι τπτ αλλο αλλα με αυτον τον τροπο δημιουργειται μια λανθασμενη εικονα για τους υποψηφιους για το τι προκειται να αντιμετωπισουν και συνεπως δημιουργειται και αδικαιολογητο αγχος με αποτελεσμα να ζημιονουν τον εαυτο τους. Αυτοπεποιθηση λοιπον και οχι αγχος.

2. Doppel, αν η ιατρικη ηταν ονειρο ζωης για σενα τοτε σου προτεινω να ξαναδωσεις ανεπιφυλακτα. Παντως η αληθεια ειναι οτι οι φοιτητες της ιατρικης συνεχιζουν πανω κατω με τους ρυθμους της 3ης λυκειου(οκ ειναι λιγο υπερβολικο, αλλα ριχνουν πολυ διαβασμα). Αν παλι δεν ειναι, και στο πολυτεχνειο καλα περναμε...

3. Asriel, επρεπε να βαλεις ηλεκτρολογων ΑΠΘ για να βοηθας και τον καμμενο συγκατοικο μου που δεν εχει περασει ουτε ενα μαθημα...ΛΟΛ

4. Εγω πηρα το cambridge το Lower με Β. Καλα ειναι ??

Πάντως και 10% να χρειαστεί να κάνεις του χρόνου να ξέρεις ότι και η σχολή στην Πάτρα είναι πολύ καλή (καλύτερη από της Σαλονικας) και η ζωή στην Πάτρα το ίδιο.[/b]
                              Εδω θα διαφωνησω ;)

Comment

• Θεσσαλονίκη uber alles . Έχει και evans.

Comment

Working...
                                X