Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανελληνιες: H επομενη μερα...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Doppelganger View Post
    Χτες ακουσα γυρω στις 17, αλλα δεν παιρνω κι ορκο, επειδη κι εκεινη που μου το ειπε δεν ηταν σιγουρη.

Τελικα 26 απο εναν αλλο καθηγητη που λεει σιγουρα.
    Αν βγουν 26 θα είμαι για άλλη μία φορά άτυχος...

Έλεος την μέρα που φεύγω για Λονδίνο βρήκανε?

Πάντως εγώ το βλέπω 20-22(και ελπίζω κιόλας)

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!

Comment

• Σήμερα τελείωσα και εγώ τις πανελλήνιες εξετάσεις μου στο Επαγγελματικό Λύκειο και πιστεύω πως τα έχω πάει αρκετά καλά. Η σχολή που θέλω να περάσω είναι ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Αθήνα και ελπίζω να το πετύχω.Καλά απότελέσματα παιδιά , σας εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο !

Comment

• Καλα αποτελεσματα, Bart!

Τελικα και το 26 δεν ειναι σιγουρο. Μακαρι να ειναι σχετικα νωρις.
        My blog:Doppel's Den

Comment

• Αυτη την Παρασκευη ακουσα οταν ξυπνησα. Ουτε προφητειες του Λιακοπουλου να ηταν ρε γμτ

Comment

• Ναι και εγώ το άκουσα...δεν μπορούσαν να βγουν Σεπτέμβρη?

Εχθές που το έμαθα εντωμεταξύ είδα το εξής όνειρο.Κοιτούσα τους βαθμούς και είχα κατα πατώσει,10 και 11 μόρια στα Μαθηματικά κατεύθυνσης κάτι 50άρια στην Φυσική,χέστηκα μιλάμε

Άντε καλά μας αποτελέσματα παιδιά.Μακάρι να καταφέρουμε όλοι τους στόχους μας!:phil::worthy:

Comment

• Καλά αποτελέσματα!

Εσάς δεν σας φοβάμαι, καλά τα έχετε πάει. Εγώ να δώ τι θα κάνω. ^_^

Comment

• Εβγαλα 19562. Δηλωνω Ιατρικη Θεσσαλονικης.

Comment

• Originally posted by Doppelganger View Post
                  Εβγαλα 19562. Δηλωνω Ιατρικη Θεσσαλονικης.
                  Συγχατητήρια Doppel!!!!!
                  Και εγώ έβγαλα 19.144 1 μόριο πριν την Ιατρική Θεσσαλονίκης

Comment

• 16.071 Οικονομικά.

Μπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...

Και τα ναυάγια: 12,5 ΑΟΔΕ, 13,1 Φυσικυ, 16 (!) Αναπτυξη Εφαρμογών

Δεν πειράζει μωρέ, του χρόνου θα διαβάσουμε και θα περάσουμε σε καλή σχολή.
                    Συγχαρητήρια τρελέ Doppela και Diablo. You did it right.

Comment

• YAY!!!

19049 μόρια!!!!:w0000t:

Και οι βαθμοί:

Μαθ Κατ: 87-97 18,4
                      Φυσ Κατ:100-100 20
                      ΑΟΔΕ:95-96 19,1
                      ΑΕΠΠ:97-98 19,5
                      Εκθεση(λολ εδώ): 75-69 14,4
                      Μαθ Γεν: 100-99 19.9
                      ΑΟΘ: 100-100 20

Γράψτε και εσείς τους βαθμούς σας

Συγχαρητήρια σε όλους μας παιδιά!!!Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά

@Diablo: Μην ανησυχείς,μπορείς να την πιάσεις διότι ακούγεται ότι θα πέσει λίγο;)

Άντε ελάτε όλοι Σαλόνικα να γουστάρουμε!!!

Comment

• Πω ρε κατι αριστουχοι στο forum. Μπραβο για τους βαθμους. Christop μην απογοητευεσαι, σκεψου μηπως υπαρχει καποια σχολη που σε ενδιαφερει κι οταν κανεις το μηχανογραφικο αγνοησε τα μορια γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται.
                        Do a barrel roll!

Comment

• Μπράβο σε όλους.
                          Carpe diem

Comment

• Άντε συγχαρητήρια παίδες!
                            Συνάδελφος και ο Doppel. Αν ερχόσουν Αθήνα θα σε κατατόπιζα τόσο εγώ όσο κι ο Disciple. Δυστυχώς για Θεσσαλονίκη δεν κατεχω πολλά ωστόσο μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ www.greekmeds.gr. Άντε σας έφυγε και το τελευταίο άγχος- ενοχλητικό να περιμένεις τα αποτελέσματα.
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Πωπω μπράβο παιδιά, πολύ καλά όλοι σας. Doppel με το καλό να μας έρθεις, να σε γνωρίσουμε επιτέλους από κοντά. Σαν gamer έχεις potential, θα σε στρώσω σε ζόρικα JRPGs να αποκτήσεις ταυτότητα!

Ο μικρός Laharl τελείωσε και έβγαλε 19k μόρια. Snif...

Άντε τώρα και οι βάσεις σιγά σιγά .

Comment

• Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τους βαθμούς που βγάλανε -όποιοι και αν είναι αυτοί- (και δη στον Δοπελγάνγη, που εκτός του ότι τον ξέρω και καλύτερα, με την όλη του στάση από πέρσυ μέχρι σήμερα προσωπικά μου έδωσε ένα μάθημα).
                                Οι βαθμοί βέβαια δεν είναι το παν και ίσως αργότερα ανακαλύψετε ότι ένας καλός βαθμός στις πανελλήνιες είναι στην πραγματικότητα πιο overhyped και από το επόμενο Zelda, όμως το να μπεις σε μια σχολή που στ'αλήθεια θέλεις είναι αναμφισβήτητα μια πολύ καλή αρχή. Εκτός αυτού θα μπορούσα να πω ότι είναι μια σχετική αμοιβή της προσπάθειας κάποιου. Σας εφιστώ την προσοχή στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού λοιπόν: κοιτάξτε προσεκτικά ολες τις σχολές σχετικές με το ευρύτερο πεδίο του αντικειμένου που σας ενδιαφέρει και αν μπορείτε τσεκάρετε και το πρόγραμμα σπουδών τους -είναι δυστυχώς συχνό φαινόμενο για κάποιον όχι και τόσο καλά ενημερωμένο σε μια σχολή να περιμένεις άλλα και να βρίσκεις άλλα. (Σημείωση: ειδικά αυτοί που δεν έχουν κατασταλλάξει ακόμη προφανώς πρέπει να είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ προσεκτικοί στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού) Εσείς που δεν περάσετε και έχετε ενδοιασμό να ξαναδώσετε, κάντε ακόμη πιο προσεκτικά την έρευνα που ανέφερα πιο πάνω, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε κάτι πολύ κοντά σε αυτό που σας ενδιέφερε.
                                Το πιο σημαντικό για το τέλος: από τον Σεπτέμβρη (ή Οκτώβρη) και μετά θα αρχίσει μία πολύ όμορφη περίοδος της ζωής σας. Είναι μια περίοδος στην οποία θα συναντήσετε την χρυσή τομή ευκαιριών/δυνατοτήτων ώστε να περάσετε καλά. Και με το καλά δεν εννοώ το ολοήμερο άραγμα (αν και αυτό συμπεριλαμβάνεται ενίοτε :-P ).Η σχολή είναι ένα απίστευτο μέσο κοινωνικοποίησης, ένας χώρος διακίνησης και ανταλλαγής ιδεων, ένας χώρος στον οποίο θα συναντήσετε πολλά ενδιαφέροντα και ανοιχτόμυαλα άτομα τα οποία ίσως επηρεάσουν τον τρόπο που σκέφτεστε, ακόμη ίσως στιγματίσουν ολόκληρη τη ζωή σας. "Τα φοιτητικά σας χρόνια" (αν και απεχθάνομαι να χρησιμοποιώ αυτή την έκφραση) είναι η καλύτερη περίοδος να ολοκληρωθείτε σαν άνθρωποι, να προσεγγίσετε αυτό που θα θέλατε να είστε. Εκμεταλλευτείτε το (και προς το παρόν, κάντε μια ανάσα 2-3 μηνών από την ασφυκτική πίεση των τουλάχιστον 2 χρόνων).

Υ.Γ1: Προς ChrisTop και γενικότερα αυτούς που είναι αποφασισμένοι να ξαναδώσουν: υπομονή ένα χρόνο -πιο χαλαρό αυτή την φορά- και θα έχετε και εσείς την ευκαιρία να ζήσετε όλα τα παραπάνω.
                                Υ.Γ2: Omg, ακούστηκα σαν 90χρονος, έλεος. Για απλά συγχαρητήρια πήγα αλλά τέλος πάντων...
                                Υ.Γ3: Lol τώρα θυμήθηκα ότι πάνω - κάτω τα ίδια είχε πει ο Evans πριν κανά χρόνο or so. Τέσπα, τώρα τα έγραψα και δεν τα σβήνω μα τον Τουτάτις.
                                Υ.Γ4: Εννοείται ότι ό,τι και να κάντε στο πρώτο έτος (θα σας συμβούλευα και σε όλα τα υπόλοιπα, αλλά anyway) ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να μην χάσετε επαφή με το αντικείμενο των σπουδών σας, εάν θέλετε όλα τα υπόλοιπα να κυλήσουν πιο στρωτά και να μην φτάσετε σε σημείο να δίνετε πάνω από 10 μαθήματα σε κάθε εξεταστική. Επίσης όσο πιο πολύ ασχολείστε, τόσο πιο πολύ θα σας αρέσει (και το αντίστροφο προφανώς).
                                Υ.Γ5: Αν έχετε την δυνατότητα (οικονομική κυρίως) προσπαθείστε να περάσετε σε πόλη διάφορη από αυτή που μένουν οι γονείς σας και θα με θυμηθείτε. Ή έτσι θεωρώ τουλάχιστον :-P.
                                Υ.Γ6: Ντόπελ ΜΗΝ δηλώσεις Θεσσαλονίκη. Δήλωσε Πάτρα που έχει και λίαν εμφανίσιμες κορασίδες -TheCursed's seal of approval- να γουστάρουμε.

Αυτά τα πολλά από εμένα.
                                "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Working...
                                X