Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Έλα ρε BigBOSS... Παίρνεις στ' αλήθεια στα σοβαρά Λιακοπουλαίους και Χαρδαβέλες;
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

    Comment


    • Originally posted by TheCursed View Post
      Έλα ρε BigBOSS... Παίρνεις στ' αλήθεια στα σοβαρά Λιακοπουλαίους και Χαρδαβέλες;
      Για τα Chemtrails ναι, καθώς το έψαξα και πράματι έτσι είναι τα πράματα. Αυτά δεν είναι καυσαέρια αλλά "χημικά" νέφη". Όλα όσα λέει ο Λιάκο στα βιβλία του, τα περισσότερα τουλάχιστον, τα έχω ψάξει, να δω τι παίζει, τι λένε και οι άλλοι. Γενικά ψάχνω, συγκρίνω και κρίνω.
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

      Comment


      • Το τελευταίο άτομο που μου είχε πει πως μας ψεκάζουν ήταν ένας ομοφυλόφιλος παιδεραστής καθηγητής θρησκευτικών. Αλήθεια.

        Originally posted by BigBOSS
        Γενικά ψάχνω, συγκρίνω και κρίνω.


        Οι απόψεις μας ενίοτε συγκλίνουν, αλλά θα έλεγα πως μάλλον βασίζεσαι σε προκατειλημμένες, εθνικιστικές απόψεις, συνήθως απροκάλυπτα υπερβολικές και γελοίες μα βολικές και όμορφες.

        Comment


        • Originally posted by Raphael View Post
          προκατειλημμένες, εθνικιστικές απόψεις, συνήθως απροκάλυπτα υπερβολικές και γελοίες μα βολικές και όμορφες.
          [/SIZE]
          Δηλαδή, δώσε ένα παράδειγμα...

          Δηλαδή όποιος λέει την αλήθεια περί ισοκράτη είναι εθνικιστής; εγώ θα σου έλεγα πως δεν τρώει κουτόχορτο.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • Originally posted by BigBOSS View Post


            αυτό υποστηρίζεται και από τον βομβαρδισμό χαιβανίτιδας εδώ και χρόνια.
            Τι κρύβουν οι "λευκές ουρές" των αεροπλάνων; Είμαστε πειραματόζωα χωρίς να το ξέρουμε; Παρακολουθήστε LIVE τα αεροπλάνα στο http://flightradar.24.comΑπό την ...

            "Μυστηριώδεις " Λευκές Ουρές " στον ουρανό"Παρακολουθήστε LIVE τα αεροπλάνα στο http://flightradar24.com


            και βέβαια ούτε λόγος ως προς το να δίνονται οικονομικές ενισχύσεις για να κάνουν οι Έλληνες παιδιά, αντιθέτως όλα τα οικονομικά μέτρα οδηγούν προς μεγάλή μείωση του πληθυσμού. Μέσα σε όλα αυτά όλοι ασχολούνται με την τσόντα της Τζούλιας, που δε νομίζω να βγήκε σε τυχαία χρονική περίοδο.
            Snake sorry αλλά αυτό που λες το στηρίζουν στον Ισοκράτη ο οποίος Ισοκράτης μόνο αυτό δεν είπε.

            Τα λόγια του Ισοκράτη είναι από τα πιο διαστρεβλωμένα στην ιστορία. Aλλά επειδή οι περισσότεροι Έλληνες ή είναι απαίδευτοι ή τους έχουν παγιδεύσει σε καθημερινότητα επιβίωσης δεν κάθονται να ψάξουν τίποτα από αυτά που τους περνάνε. Να λοιπόν τι πραγματικά είπε ο Ισοκράτης, με την ελληνική γλώσσα, που ΑΚΡΙΒΩΣ εννοεί, αυτό που λέεί:

            ΤΟΣΟΥΤΟΝ Δ’ ΑΠΟΛΕΛΟΙΠΕΝ Η ΠΟΛΙΣ ΗΜΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟ ΦΡΟΝΕΙΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣΘ᾿ ΟΙ ΤΑΥΤΗΣ ΜΑΘΗΤΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΕΓΟΝΑΣΙΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΝΟΜΑ ΠΕΠΟΙΗΚΕΝ ΜΗΚΕΤΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΔΟΚΕΙΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΕΙΣΘΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΑΣ Η ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ.

            Λέει πως οι μάθητές (νεότεροι Έλληνες) των Ελλήνων δασκάλων έγιναν δάσκαλοι για άλλους λαούς με απότέλεσμα το όνομα των Ελλήνων δημιούργησε την ΠΛΑΣΤΗ εντύπωση (ΠΕΠΟΙΗΚΕΝ) να φαίνεται δίχως όμως να είναι (ΔΟΚΕΙΝ ΕΙΝΑΙ) χαρακτηριστικό του γένους αλλά της διανοίας και να ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Έλληνες οι μετέχοντες της ημετέρας εκπαιδεύσεωε παρά ΦΥΣΕΩΣ (καταγωγής δηλαδή). Kατάλαβες;

            Για παράδειγμα για μια καθηγήτρια που μας μαθαίνει αγγλικά, λέμε πως έχουμε μάθημα με την "αγγλίδα" λανθασμένα βέβαια καθώς δεν είναι Αγγλίδα αλλά Ελληνίδα που διδάσκει την αγγλική γλώσσα. Κάτι παρόμοιο συνέβαινε και στην αρχαιότητα με ξένους που έρχονταν για παράδειγμα στη σχολή των Αθηνών και αφού μάθαιναν ότι μαθαιναν γύριζαν στις πατρίδες τους και δίδασκαν ελληνικά. Αυτοί δεν ονομάζονται Έλληνες αλλά ελληνίζοντες, για παράδειγμα ελληνίζοντες Ιουδαίοι κατά τους ελληνιστικούς χρόνους.
            Kαταρχήν δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς λέει και τι όχι η έρευνα. Δεχόμαστε αυτό που μας μεταφέρει ένα μέσο ενημέρωσης που ούτε ακροδεξιό είναι ούτε τίποτα το ακραίο επομένως δεν έχει κανένα λόγο να παρουσιάζει παραποιημένα αυτά που παρουσιάζει. Επίσης στο site της Απογευματινής είδα μια αλλη έρευνα που λέει πως οι παχύσαρκοι άντρες έχουν πιο αδύναμα σπερματοζωάρια, μήπως και αυτό δεν το πιστεύεις και θες την 100% έρευνα για να δεις τι λέει;, που πολύ πιθανών να μην καταλάβεις και τίποτα εάν δεν είσαι σχετικός με την ορολογία που χρησιμοποιείται.

            Αυτό που θέλω να πω είναι πως το 95% όσων ξέρουμε μας τα λένε άλλοι χωρίς να έχουμε πρόσβαση στο πως προέκυψαν αυτά τα τα πράματα. Αυτό λέει άλλωστε και ο Λιάκο αν θες, που θέτει απλώς προβληματισμούς και πολλές φορές και ο ίδιος λέει "δεν γνωρίζω πως συμβαίνει αυτό απλώς θέτω τον προβληματισμό". Πως είναι δυνατόν για παράδειγμα στο Γιουκατάν να υπάρχουν μυκηναικές πύλες και μαίανδροι σε κτήρια που οι ντόποιοι ονομάζουν "palatio de las Grecas;"

            Επίσης η έρευνα δεν λέει και κάτι το εξωπραγματικό, πχ το ότι γενετικά οι Έλληνες είναι ίδιοι με τους νότιους Ιταλούς εξηγείται και ιστορικά ή με κάποιους από τους νότιους Ισπανούς. Επίσης είναι δυνατόν να έχει διατηρηθεί καθαρό το dna διότι ιστορικά δεν γίνονταν μεικτοί γάμοι επι τουρκοκρατίας και όπως είπα σήμερα το 2,3% (αν θυμάμαι καλά) των Τούρκων έχουν μογγολικό dna, οι άλλοι τι είναι;

            Επίσης δες πως οι Καλάς, για να μην πω για άλλες ελληνικές φυλές, είναι σήμερα, μόνο για Πακιστανοί δεν μοιάζουν


            Για να δείτε πόσα ψέματα μαθαίνουμε από το σχολείο έως το πανεπιστήμιο, ξέρατε για την ύπαρξη αυτών των πετρών που βρέθηκαν σε μια σπηλιά στο Περού; Προσωπικά δεν είχα ιδέα.





            Quote:
            Συλλογή από περίπου 11.000 περίεργες πέτρες που βρέθηκαν το 1966 σε μια σπηλιά στην περιχοη Ica του Περού. Τις ανακάλυψε ο Δρ Javier Cabrera Darquea, χειρουργός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ίκα, αρχαιολόγος, προϊστορικός ανθρωπολόγος και βιολόγος(!).

            Οι πέτρες είναι διαφόρων μεγεθών και απεικονίζουν εκπληκτικές σκηνές, όπως: εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, μεταμόσχευση εγκεφάλου, τηλεσκόπια, ιπτάμενες μηχανές αλλα και σεξουαλικές συνευρέσεις ανθρώπων με ζώα!

            Ορισμένοι ισχυρίζονται το Ica Stones είναι μια αρχαία βιβλιοθήκη κάποιου άγνωστου χαμένου πολιτισμού. Άλλοι λένε ότι είναι μια φάρσα και μάλιστα κακοστημένη. Ο δρ.Νταρκέα υποστηρίζει οτι αυτές οι πέτρες "είναι απέραντη βιβλιοθήκη πληροφοριών από το παρελθόν, ακόμη και μέχρι ένα εκατομμύριο έτη πριν".
            Πιστεύει πως ανήκουν στον πρώτο πολιτισμό καλλιεργημένων ανθρώπων του πλανήτη μας, ο οποίος καταστράφηκε ενδεχόμενα με φυσική καταστροφή, ίσως ένα κατακλυσμό, και ότι με αυτές τις πέτρες άφησαν πίσω τους μία μαρτυρία που θα άντεχε στο χρόνο. Περιγράφουν μια άλλη ανθρωπότητα που έζησε προφανώς σε αυτόν τον πλανήτη πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν.
            Η συλλογή αμφισβητείται έντονα από τους αρχαιολόγους και προς το παρόν φυλάσεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε σπίτι της πόλης Ιca, στο Περού. Παρά τις ενστάσεις οι πέτρες Ικα αποτελούν αρχαιολογικό μυστήριο όπως τα "κεφάλια στο νησί του Πάσχα", τα "βάζα της πεδιάδας" και οι "γραμμές Νάζκα".
            Mπορείς αυτά να τα βρεις παντού, σε πολλά sites, απλώς έβαλα τον Χαρδαβέλα λόγω ελληνικών.

            http://www.youtube.com/watch?v=TXv2Z6dinSA
            To πρώτο πράμα που έψαξα βλέπωντας αυτές τις πέτρες είναι, τι άλλο, η ηλικία τους. Ωστόσο οι συγκεκριμένες, που είναι ανδεσίτης, δεν έχουν οργανικό υλικό, άρα είναι αδύνατον να χρονολογηθούν. Από την άλλη βρήκα και αυτό:

            Quote:
            Sophia Melewska is a Geomorphologist who was commissioned to investigate the rocks, summarize their content, and comment on their authenticity. After studying the collection of Ica stones, Dr. Melewska said that she was in a state of "intellectual shock." The art that surrounds the entire rock face shows evidence of an advanced civilization that knew about surgery, the history of man's past, and the Earth's evolution. But how? Melewska is one of the scientists now trying to direct the attention of professional research toward this mystery. But her battle is a tough one.


            Viewzone Magazine offers a look at life and humanity from different angles. Conspiracies, lost history, religion and mysteries as well as humor and facts... we tell it like it is.


            Γενικά υπάρχουν πολλά παράδοξα, όπως και αυτό που είναι πολύ γνωστό


            Όλα αυτά πιστεύω θέλουν ψάξιμο και φυσικά ούτε που μας τα αναφέρουν.

            Μάλιστα η γνησιότητα του παραπάνω δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.


            Ανούσια πράγματα.

            Comment


            • Πω έγραψες τώρα:xp:

              Για σένα μπορεί ναι, για άλλους που γουστάρουν να ασχολούνται, πρέπει να δωθεί μια λογική εξήγηση σε όλα αυτά. Για παράδειγμα και ο αστρολάβος τον αντικύθηρων, μέ βάση ότι μας διδάσκει η "ιστορία" ήταν αδύνατο να δημιουργηθεί εκείνη την εποχή. Ε πως τότε το έφτιαξαν ρε ΓΑΜΩΤΟ; μήπως πρέπει να αναθεωρηθούν κάποια πράματα;
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

              Comment


              • Για παράδειγμα και ο αστρολάβος τον αντικύθηρων, μέ βάση ότι μας διδάσκει η "ιστορία" ήταν αδύνατο να δημιουργηθεί εκείνη την εποχή.


                ...δε μίλησα για κανέναν "αστρολάβο" των Αντικυθήρων....

                Comment


                • Σταματώ την συζήτιση, άλλωστε βγαίνουμε οff topic.

                  Για να συζητηθούν αυτά πρέπει, όλοι να έχουν ψάξει αυτά τα θέματα και να μην απορρίπτουν τίποτα, παρά μόνο αφού ψάξουν και δουν πως ισχύει το αντίθετο, δουν πηγές κτλ, τι λένε οι επιστήμονες ή ερευνητές. Raphael εγώ ανέφερα τόσα παραδείγματα, όπως ανάγλυφο της Αβύδου (3000π.Χ. με το ελικόπτερο κτλ), τα chemtrails, τον αστρολάβο κτλ. Αυτά όλα σήμερα, ερευνούνται. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που δεν συνάδουν με την γραμμική εξέλιξη της τεχνολογίας. Αλλά εσύ μου λες "εγώ δεν αναφέρθηκα στον αστρολάβο" λες και τα άλλα δεν είναι υπαρκτά και τα έβγαλα από την φαντασία μου (λες εγώ να φαντάστηκα τα λόγια του ισοκράτη; )

                  Ο Cursed για τα chemtrails, κατευθείαν σε λιάκο και χαρδαβέλλα αναφέρθηκε, ενώ στα video που έβαλα εμφανίστηκαν και επιστήμονες που συμφωνούν πως τα chemtrails είναι χημικά νέφη. Απ'ότι κατάλαβα εδώ μέσα οι περισσότεροι απορρίπτουν ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ότι δεν τους έμαθε η κρατική εκπαίδευση πως υπάρχει. Όπως μάθαιναν κάποτε πως ο ήλιος γυρνά γύρω από τη γη και ο Γαλιλαίος είπε το αντίθετο και τον έλεγαν καραγκιόζη και γραφικό και παραλίγο να καεί ο άνθρωπος. Επίσης μην ξεχνάται πως δεν πρέπει να απορρίπτουμε ως ανύπαρκτο ότι δεν βλέπουμε. Για παράδειγμα εγώ γράφω αυτή τη στιγμή αλλά δεν με βλέπει κανείς από εσάς, αλλά υπάρχω.
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • A ρε Big Boss, σε πάω με χίλια σε κάτι τέτοια θέματα. Από όλους εμάς που γίναμε σοβαρά παιδιά με αφεντικού μουσούδα, μην πιστεύεις κανένα και τίποτα, συνέχισε να τη ψάχνεις τη δουλειά και όπου σε βγάλει!
                    sigpic

                    Comment


                    • Μέσα σε όλα αυτά όλοι ασχολούνται με την τσόντα της Τζούλιας, που δε νομίζω να βγήκε σε τυχαία χρονική περίοδο.


                      LoL

                      Εγώ πιστεύω πως αν δεν υπήρχε στο rapidshare και της βάζαν μια τιμή π.χ. 50€
                      Τότε η Ελλάδα θα σωνόταν από την οικονομική κρίση.

                      Comment


                      • Προβαίνεις όμως και εσύ σε περιττά συμπεράσματα. Εγώ μπορεί να κάνω λάθος, όμως και εσύ είπες

                        Originally posted by BigBOSS
                        Απ'ότι κατάλαβα εδώ μέσα οι περισσότεροι απορρίπτουν κατευθείαν ότι δεν τους έμαθε η κρατική εκπαίδευση πως υπάρχει.


                        ...πράγμα που δε δέχομαι ούτε καν. Το γεγονός πως απορρίπτω πράγματα σαν τις αρχαίες πέτρες στο Περού ή τις μυστικές ελληνικές πόρτες στο Πακιστάν, δε σημαίνει πως είμαι ανόητος και δε φιλτράρω τα πράγματα στο μυαλό μου.
                        Όσον αφορά τον ελληνισμό μου, προτιμώ να ξοδεύω την ώρα μου κάνοντας ουσιώδη πράγμα που με σφραγίζουν ως μέτοχο της ελληνικής παιδείας και κουλτούρας, παρά κυνηγώντας φαντάσματα.

                        Απλούστατα, θεωρώ όλη αυτή τη συνωμοσιολογία περί αρχαίων Ελλήνων, ανώτερων ή δε ξέρω'γω τι, γραφικότατη.

                        Originally posted by BigBOSS
                        Αλλά εσύ μου λες "εγώ δεν αναφέρθηκα στον αστρολάβο" λες και τα άλλα δεν είναι υπαρκτά και τα έβγαλα από την φαντασία μου (λες εγώ να φαντάστηκα τα λόγια του ισοκράτη


                        Δεν είναι ζήτημα ο ίδιος ο Ισοκράτης αλλά το γενικότερο ύφος της επιχειρηματολογίας ενός ατόμου, που πολλές φορές παραπέμπει σε συγκεκριμένα στερεότυπα και μοτίβα συμπεριφορών.

                        Comment


                        • Originally posted by BigBOSS View Post
                          Για τα Chemtrails ναι, καθώς το έψαξα και πράματι έτσι είναι τα πράματα. Αυτά δεν είναι καυσαέρια αλλά "χημικά" νέφη". Όλα όσα λέει ο Λιάκο στα βιβλία του, τα περισσότερα τουλάχιστον, τα έχω ψάξει, να δω τι παίζει, τι λένε και οι άλλοι. Γενικά ψάχνω, συγκρίνω και κρίνω.
                          ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΟΚΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

                          ΚΑΙ ΝΑΙ,ΕΧΩ ΣΠΟΥ-ΔΑ-ΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ "CHEMTRAILS", ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

                          Τωρα συνέχισε με την κούτρα σου να κάνεις εκατομυριούχο ένα μαλάκα που το παιζει και επιστήμονας.

                          ΕDIT: Έκλεισα το βίντεο στο 1.30, ήδη είχαν καταπατήσει 4 νόμους της φυσικής...οι "επιστήμονες"
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                          Comment


                          • Εδιτ- Χαλαρωστε ρε παιδια ο καθένας έχει και απο μία άποψη που πιστέυει πως συγκλίνει στην αλήθεια, να παρτε ένα παραδειγμα:

                            Για την οικονομία της Ελλάδος δεν ανησυχώ, ο αντίχριστος είναι 'Ελληνας και μέσα απο τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο οπου επιτέλους θα μας δωθεί και η πόλη θα υπερισχύσουμς οικονομικά έναντι όλων υπομονη...

                            Comment


                            • Για να κλείνω εγώ απλώς θέλω "παθιασμένα" να δείξω πως πολλά που μαθαίνουμε από την tv,σχολείο κτλ (πχ ισοκράτης και τι πράγματι είπε) είναι ΨΕΜΑΤΑ και ότι κάποια πράματα (πχ ανάγλυφο Αβύδου, chemtrails, μπαταρία Βαγδάτης, πέτρες Ιca και πολλά άλλα) δεν συμφωνούν με την "συμβατική" ιστορία και θέλουν έρευνα.

                              Επίσης Raphael μιλάς γενικόλογα και αόριστα εγώ μιλώ συγκεκριμένα με παραδείγματα και όχι φαντάσματα.

                              Originally posted by Somari View Post
                              ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΟΚΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

                              ΚΑΙ ΝΑΙ,ΕΧΩ ΣΠΟΥ-ΔΑ-ΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ "CHEMTRAILS", ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ."
                              Για πες τι είναι;
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

                              Comment


                              • Nεράκι.
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                                Comment

                                Working...
                                X