Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by nooto View Post
    Θα μπορουσατε να ασκειτε τετοιου ειδους βια απεναντι σε ανθρωπους προκειμενου να εχετε εναν σταθερο μισθο?
    σιγά εδώ άλλοι πουλάνε και την μάνα τους...:xp: βέβαια αυτά σε χαρακτηρίζουν και ως άνθρωπο έτσι....
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

    Comment


    • Originally posted by Somari View Post
      Και εκεί εντυπωσιάζεσαι με την πλύση εγκεφάλου, και πως δεν έχει συμβεί ακόμα αυτό
      Αν εξαιρέσουμε το θέμα των ταινιών που δεν το έχεις καθόλου,πάλι είμαι 100% σύμφωνος.
      Carpe diem

      Comment


      • Ότι πεις
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

        Comment


        • Originally posted by Somari View Post
          Και εκεί εντυπωσιάζεσαι με την πλύση εγκεφάλου, και πως δεν έχει συμβεί ακόμα αυτό
          Γιατι και αυτοι μεσα απο το φοβο ελεγχονται και, οπως και η μαζα, ακομη δεν εχουν αποκτησει κοινη και ομαδικη συνειδηση. Τολμα ενας Ματατζης να γυρισει πλευρα μονος του; Οπως δε τολμα και ενας τραπεζουπαλληλος να φησει τη δουλεια του μονος του, δε τολμα ενας πολιτης να επιτεθει στα ΜΑΤ μονος του κοκ.
          Do a barrel roll!

          Comment


          • Ε σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρεις, ένα είδος πλύσης εγκεφάλου έχει παίξει.
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

            Comment


            • Originally posted by BigBOSS View Post
              τότε γιατί έχουν γκλόπς;

              θεωρώ απίστευτο να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα ΜΑΤ. Έχουν δειξει επανελλημένως πως ο ρόλος τους είναι να διαλύουν διαδηλώσεις/συγκεντρώσεις κόσμου και η ύπαρξη των αναρχικών/κουκουλοφόρων τους εξυπηρετεί και βολεύει αφάνταστα.
              Καλα τι λογικη ειναι αυτη?? 5χρονου?? Και εμενα μου εδωσαν γκλομπ στο στρατο, δεν θυμαμαι να το χρησιμοποιησα ομως.. Το να χαρακτηριζεται ενα ολοκληρο σωμα ασφαλειας και ολοι οι ανθρωποι που το στελεχωνουν ειναι απλα αδικο και δεν ισχυει.

              Επισης ειναι γελοιο να νομιζεται οτι οι εντολες που παιρνουν απο τους αξιωματικους ειναι "Πατε και βαρεστε αυτους τους βλακες τους διαδηλωτες" Το να μη γουσταρει καποιος τα ΜΑΤ την Αστυνομια και να προτιμουσε να πεθανει της πεινας απο το να παει εκει ειναι διαφορετικο..

              Nooto κανεις δεν σε υποχρεωνει να χτυπησεις καποιον χωρις λογο. Ισα ισα οι εντολες λενε μονο και οταν σου επιτεθουν πρωτα. Το αν υπαρχουν καποιοι που το κανουν σε αθωους και φαινετε αυτο στην TV δεν σημαινει οτι ολοι το κανουν γιατι αυτες τις εντολες εχουν..

              Τα λεω και δεν ειμαι και υπερ των ΜΑΤ απλα μου φαινετε παρα πολυ αδικο αυτο που γινεται..

              Comment


              • Επισης ειναι γελοιο να νομιζεται οτι οι εντολες που παιρνουν απο τους αξιωματικους ειναι "Πατε και βαρεστε αυτους τους βλακες τους διαδηλωτες"
                σωστα, επιπλεον ειναι το ιδιο αφελες να πιστευει καποιος οτι οι εντολες που παιρνουνε τα ματ ειναι ''μπουζουριαστε με καθε τροπο ολους αυτους που προκαλουνε τα επεισοδια''

                αυτη η ιστορια με τα ματ ειναι dejavu χρονια τωρα, λες και ειναι η πρωτη φορα που βαρανε στα τυφλα η πετανε ασφυξιογονα ανεξελενγκτα,οχι βεβαια οτι φταιει το σωμα και αυτοι που φορανε της στολη/ιδιοτητα του οργανου καταστολης αλλα οι μηχανισμοι απο πανω αυτο ομως ειναι αλλη ιστορια

                ειναι λοιπον υποκριτικο να τα θυμομαστε και να κραζουμε μονο κατοπην εορτης οπως και οποιαδηποτε αλλα ''κακως κειμενα'' συμβαινουν στην ελλαδα

                Comment


                • είναι γνωστό πως οι ταραξίες και τα ΜΑΤ συνεργάζονται, έρχονται οι κουκουλοφόροι πετάνε μολότωφ και έτσι τα ΜΑΤ βρίσκουν την δικαιολογία να πνίξουν την ατμόσφαιρα με δακρυγόνα ώστε να διαλυθεί μια συγκέντρωση, αυτά είδαμε στο σύνταγμα και αυτό έκαναν, αυτός είναι και ο ρόλος τους, καθαρά όργανο που εξυπηρετεί την εκάστωτε εξουσία, στην περίπτωση της Ελλάδας ΜΠΑΤΣΟΚ ή Νέα Δικτατορία. Να δούμε τι θα γίνει όμως όταν στην βία καταφύγουν και οι μη κουκουλοφόροι.

                  Ζ.Κ.Γιουνκέρ: "Οι Έλληνες έχασαν την κυριαρχία τους, πλέον"!
                  Στην κυνική δήλωση ότι "Η Ελλάδα παρέδωσε στους πιστωτές της την εθνική της κυριαρχία, με την υιοθέτηση των επώδυνων μεταρρυθμιστικών μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Προγράμματος", προέβη ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ σε συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό Focus!

                  Μετά το 1944 ένας ξένος δηλώνει ευθέως ότι η Ελλάδα έχει τεθεί υπό κατοχικό καθεστώς, με την διαφορά ότι αυτή την φορά όχι απλώς παραδοθήκαμε, αλλά εμείς ανοίξαμε τις πύλες για να διαβούν τα ξένα "στρατεύματα" της τρόϊκας, οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων που έδεσαν χειρόπόδαρα την Ελλάδα. Ο Ζ.Κ.Γιούνκερ δηλώνει στο περιοδικό ότι: “Η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή της κοινοτικής βοήθειας και ξένοι τεχνικοί θα αναλάβουν την υλοποίηση των ελληνικών δεσμεύσεων που ελήφθησαν με το Μεσοπρόθεσμο”.

                  Ποιες είναι αύτές οι δεσμεύσεις δεν αναφέρει και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλες δεσμεύσεις πέρα από τις γνωστές.

                  Σε ανάλογη κατεύθυνση κινούνται και οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος επισημαίνει ότι μετά και την απόφαση του Eurogroup για άμεση εκταμίευση της πέμπτης δόσης του υφιστάμενου δανείου, η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί προς την «χωρίς καθυστέρηση» εκτέλεση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, καθώς και στην «αποφασιστική» εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

                  Μάλιστα ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως «οι ιδιωτικοποιήσεις πρέπει να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση».
                  Μέσα στον Ιούλιο έρχεται η πρώτη ομάδα ξένων "τεχνικών" οι οποίοι θα πλαισιώσουν την "επιτροπή αποκρατικοποιήσεων". Θα επιχειρήσουν να αρπάξουν μέχρι τον Σεπτέμβριο ότι μπορέσουν από δημόσιες εταιρείες: ΟΠΑΠ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ΕΥΔΑΠ κλπ. Αν δεν έχουν καταφέρει 100% τους στόχους τους, θα αρχίσει ο εκβιασμός για την 6η δόση.
                  Βέβαια τίποτα απ'όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει χωρίς αντιδράσεις, οπότε θα δούμε νε εκτυλίσσεται η πιο σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των συνδικάτων που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Κράμερ εναντίον Κράμερ...
                  http://www.defencenet.gr/defence/ind...542&Itemid=139
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • Lloyd, όσα έγραψα τα είπα με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν παραπάνω γύρω από το "όλα τα ΜΑΤ είναι σκατά".

                    Ήθελα να εστιάσω στο ότι, ναι μεν ισχύει αυτό, αλλά ισχύει όχι απαραίτητα επειδή όλοι όσοι είναι στα ΜΑΤ είναι καλόπαιδα, αλλά επειδή αυτός είναι ο τρόπος λειτουργιάς των ΜΑΤ ως ομάδα καταστολής και είναι ανεξάρτητος των προσωπικοτήτων των εκτελεστικών οργάνων του. Ήθελα δηλαδή να κάνω έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο υποκείμενο και το σώμα των ΜΑΤ ως ομάδα καταστολής.

                    Το τι είναι ο καθένας δε μπορούμε να το ξέρουμε αλλά δεν έχει και καμιά σημασία καθώς, την ώρα που "εργάζεται", δεν επηρεάζει τις πράξεις του. Όταν οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται στο δρόμο με το χακί δε πράττουν κατά το δοκούν, αλλά ως όργανα ενός σώματος με συγκεκριμένο τρόπο λειτουργιάς, νοοτροπία και γραμμή. Το ποσοστό βίας, δε, που θα χρησιμοποιήσουν (με εξαίρεση τους καυλωμένους που, για την ιστορία, πιστεύω ότι είναι οι περισσότεροι εκεί μέσα), εξαρτάται από τις εκάστοτε εντολές που έχουν.

                    Τη Τετάρτη ας πούμε, όσοι κατέβηκαν, κατάλαβαν από πρώτο χέρι ότι η εντολή ήταν "βαράτε αλύπητα και διαλύστε τους". Εγώ, τόσα χρόνια, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει πάντως, με διαφορά η πιο βίαια καταστολή που έχω βιώσει. Το εντελώς αντίθετο, πχ, ήταν στη πρώτη διαδήλωση μετά τη δολοφονία του Αλέξη, όπου η τακτική ήταν 101% αμυντική (τη δεύτερη μέρα έπεσε πολύ ξύλο).

                    Από και πέρα, δε διαφωνώ ούτε με τον Lloyd, ούτε με τον nooto σε όσα λένε παρακάτω. Το δεύτερο μέρος του post μου είχε αποκλειστικό σκοπό να εστιάσει στο ότι, όσοι μπαίνουν στα ΜΑΤ, δεν είναι απαραίτητο ότι το κάνουν επειδή γουστάρουν. Τίποτα περισσότερο.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                    Comment


                    • Δηλαδη ρε παιδια συγνωμη, αν δεν φταινε ουτε οι ΜΑΤατζιδες ουτε οι εντολες που παιρνουνε ουτε το σωμα oυτε η νοοτροπια που το διεπει τοτε ποιος φταιει και ποιοι ειναι αυτοι οι μηχανισμοι που προκαλουν αυτη την κατασταση?

                      Nooto κανεις δεν σε υποχρεωνει να χτυπησεις καποιον χωρις λογο. Ισα ισα οι εντολες λενε μονο και οταν σου επιτεθουν πρωτα. Το αν υπαρχουν καποιοι που το κανουν σε αθωους και φαινετε αυτο στην TV δεν σημαινει οτι ολοι το κανουν γιατι αυτες τις εντολες εχουν..
                      Αρα λες οτι οσοι το κανουν αυτενεργουν εκεινη τη στιγμη? Το θεμα ειναι πως ακομα και ετσι να ειναι δηλαδη να μιλαμε για ''μεμονομενα περιστατικα'' οι ανθρωποι αυτοι δεν απομονωνται ουτε απο τους συναδελφους τους ουτε εχουν κυρωσεις απο το σωμα (να θυμισω τις ποινες για την περιπτωση ζαρτινιερα?)...καθε φορα που γινονται διαδηλωσεις τα ιδια ''μεμονομενα'' αυτα περιστατικα συνεχιζουν να συμβαινουν....Μπορει να εξηγησει καποιος πως γινεται αυτο?

                      Και ακομη και ετσι οπως τα λετε να ειναι, δηλαδη οι ανθρωποι κανουν απλα μια δουλεια, ε την δουλεια αυτη δεν την κανουν σωστα. Μπορω να αναφερω απειρα περιστατικα ακυρων προσαγωγων ειτε που εχουν συμβει στο προσωπικο μου περιβαλλον κατα τη διαρκεια φοιτητικων πορειων ειτε γνωστα γεγονοτα οπως η συλληψη του Παπαχρηστου στα εξαρχεια και τα χτυπηματα στον Μανωλη Γλεζο. Τα περιστατικα αυτα μαλιστα ειναι τοσα πολλα που καταντουν να ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση (εχετε δει ποτε να πιανουν καποιον κουκουλοφορο ο οποιος πεταει πετρες ενα μετρο μακρια τους ?).

                      ειναι λοιπον υποκριτικο να τα θυμομαστε και να κραζουμε μονο κατοπην εορτης οπως και οποιαδηποτε αλλα ''κακως κειμενα'' συμβαινουν στην ελλαδα
                      Καλα αυτη η συζητηση γινεται με αφορμη τα πιο προσφατα γεγονοτα, κανεις δεν ανακαλυψε τωρα την αμερικη.

                      Comment


                      • [YOUTUBEHD]2yOt1d6o-QQ&feature=feedlik[/YOUTUBEHD]
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

                        Comment




                        • Ιδού η αιτία των καταστολών των ΜΑΤάτζηδων. Δυστυχώς, όχι μόνο η Βουλευτική Ασυλία είναι μέσα στο Συνταγματικό Δίκαιο, αλλά και ο χουντικός νόμος από το 1971(Λίγο πριν την πτώση της Χούντας)! Διαβάστε και μαθαίνετε ιστορικά, λοιπόν...

                          Τα μάτια μου έγιναν ΜΑΤωμένα, όταν το διάβασαν αυτό!
                          sigpic

                          Comment


                          • Nooto, οταν καποιος χτυπαει εναν αθωο πολιτη προφανως ενεργει απο μονος του και δεν μπορει να εχει τετοιες εντολες.. Βγαινει ενα σχεδιο δρασης απο πανω και αυτο ακολουθουν οι αξιωματικοι και μετα ο τελευταιος κρικος που ειναι οι ανδρες των ΜΑΤ.. Τωρα αν δεν γινεται καλη δουλεια, δεν ειναι καλα εκπαιδευμενοι, δεν υπαρχουν οι αναλογες κυρωσεις που θα επρεπε, υπαρχουν διαφορες θεωριες συνωμοσιας και τετοια δεν τα γνωριζω καθολου.. Ειναι αλλο το "Ολοι οι ανδρες των ΜΑΤ ειναι γουρουνια" και αλλο "Τα ΜΑΤ δεν κανουν καλα τη δουλεια τους, οι εντολες απο πανω δεν ειναι σωστες(!)" Στο δευτερο μπορω να συμφωνησω αν και δεν ξερω πολυ παρασκηνιο..

                            Comment


                            • ρε εντάξει αμάν με τα ματ εδώ ξεπουλιέται το "σύμπαν"

                              ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

                              Comment


                              • Ελπιζω μαζι με το ξεπουλημα του δημοσιου να χασουν τις δουλειες τους και οσοι μπηκαν με ρουσφετι.
                                Do a barrel roll!

                                Comment

                                Working...
                                X