Announcement

Collapse
No announcement yet.

5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ωωωωωωπα!!!! Δεν ειπα σιγουρα ρε παιδες
    Λεω θεωρητικα θα μπορεσω να φερω αλλα δν μπορω να ξερω απο τώρα...

Οποτε εμενα να με υπολογιζετε σαν μονο μου;)
    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

ΟΚ ρώτα τον σημερα αυριο για το Σαββατο και πες μας.
      The illusion of free will is an illusion.

Comment

Πάντως παίδες θα προτιμούσα να πάμε κάποια άλλη μέρα εάν είναι να δηλώσουν συμμετοχή άλλα 3 άτομα από το φόρουμ. Ο αγώνας γίνετε για να γνωριστούμε μεταξύ μας , πιστεύω πως οι άλλοι δεν κολάνε στο κλίμα.Παρόλαυτά όμως εάν δεν παίζει να περιμένουμε περετέρω κατά 80% θα φέρω 1-2 άτομα.

Comment

Σωστός, αλλά καλύτερα να κανονίσουμε τώρα που βράζουμε! Ίσως να περάσει μεγάλο διάστημα μέχρι να κάνουμε την τέλεια συνάντηση. Πες στα παιδιά να έρθουν Bart !

Comment

Ναι Bart αλλα αν δε βρεθουν αλλοι.. ηδη το θεμα υπαρχει αρκετες μερες. Οποιος μπορεσει ας ερθει.
            Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
              Χωρις τον Jedah ειμαστε 7, αν ειμαστε βεβαιοι ομως οτι θα βρουμε αλλα 2-3 ατομα (εγω εχω εναν υποψιν μου να ρωτησω) να το κλεισουμε το συντομοτερο, τι λες κι εσυ Loggo;
              Κλείνω αν είναι να έχουμε σίγουρα 10 άτομα, αλλιώς δε λέει, το έχουμε δοκιμάσει και στο παρελθόν. Εγώ πάντως προτείνω να το αναβάλουμε για κάτι πιο οργανωμένο, όταν θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή από το forum. Δεν είναι απλά να πάμε για μπάλα, πάμε και έξω από το forum, είναι να παίξουμε μεταξύ μας.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

7 άτομα είναι ικανοποιητικός αριθμός για γίνει παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι έχει και χρόνια να οργανωθεί κάτι αντίστοιχο, το να μαζευτούμε 10 άτομα όλοι από εδώ μέσα ίσως και να μην είναι καν εφικτό κιόλας. Εγώ για Σάββατο είμαι μέσα πάντως.

Comment

Γέα, κλείσε Loggo να γουστάρουμε! Σάββατο 5-6 ή κάπου εκεί.

Comment

Να κανω και την ερωτηση της εβδομαδας....

Θυμαμαι 10€ εκαστος ειχε...καλα θυμαμαι?
                    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Πώς πάμε παιδιά; Κλείσαμε;

10e;;;... Τελικά η Ν.Δ. τα έκανε χειρότερα απ' όσο υπολόγιζα...
                      10e maximum θα είναι, όσες φορές έχω πάει 5x5 5-6e δίναμε.

Comment

Αααααα οκ μια χαρα τότε....η ΝΔ μας εφαγε τα λεφτά και δν έχουμε πολλά τώρα :Ρ

Comment

10 euro δεν παίζει με τίποτα. 5-6 euro είναι συνήθως, max 7. Το καλοκαίρι στη Ρόδο έπαιξα σε 8χ8 με υπεργαμάτο τάπητα (σαν πραγματικό χόρτο) και ήταν 6 ευρώ.

Comment

Τέλεια τότε

ΑΛΛΑ....---πάντα υπάρχει ένα αλλά---

Έχει κλειστεί γήπεδο?
                            Αν ρίχνει καρεκλες τι κάνουμε?

Comment

Δεν έχει κλειστεί γήπεδο γιατί χθες δεν απάνταγε κανείς που τους έπαιρνα, θα ξαναπάρω σήμερα. Απ’ όσο άκουσα, από σήμερα ο καιρός θα βελτιωθεί, αλλά, όπως και να χει, τόπι με βροχή είναι έπος.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Το τόπι με βροχή είναι όντως έπος, αλλά επειδή είμαι βραχνιασμένος μέχρι τον θεό αμα βρέχει δεν νομίζω να το ρισκάρω.
                                Πάντως εκτός βροχής, χιονιού ή χαλαζιού μέσα είμαι!

Comment

Working...
                                X