Announcement

Collapse
No announcement yet.

5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Οπ θα φερω κι εγω τοτε lol
    Do a barrel roll!

Comment

• Χαιρομαι που σταματησε να βρεχει εδω Καλλιθέα...
      τα παπουτσια με πεθαινουν λιγο λογω παλαιοτητας αλλα βρηκα...αυτο εχει σημασια :Ρ

Ελπίζω να συνεχισει ετσι ο καιρος!
      "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• Πότε θα πάτε τελικά; Πάρτε οπτικοακουστικό υλικό.
        Insert Coin

Comment

• Παίχτηκε τρελό τόπι σήμερα.
          Τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

- Από τότε που πέρασα τα 20-21, είμαι και επίσημα άμπαλος. Χρόνια τώρα δε τη παλεύω μια. Μόνο για κάνα Pro Evo είμαι και κλασικό ISS για τη κουλτούρα. Α και Sensible Soccer, επίσης για τη κουλτούρα.

- Τσιγάρο και μπάλα δε πάνε μαζί.

- Νεολαία > ΚΑΠΗ.
          Τα φιλαράκια του Bart έτρεχαν σα τρελοί και έκαναν ό,τι ήθελαν.

- Άλλο Χαλάνδρι, άλλο Δουκίσσης Πλακεντίας fact/
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Sensible Soccer Remake FTW με παίχτες με τις κεφαλάρες!

Πήγε καλά το σκηνικό γενικά. Παρόλο που ουσιαστικά τελευταία στιγμή κανονίσαμε είχαμε πλήρη 10άδα χάρη στο Bart που έφερε παρέα. 1 ώρα φυσικά και ήταν λίγη, άσχετα αν τα είχαμε φτύσει μερικοί. Καιρός τελικά καλός, όλα κομπλέ! Δε θυμάμαι να πήγε κάτι στραβά... α ναι, Loggo τελικά έπρεπε να πάρουμε πίτσα με αφράτη ζύμη!! Jedah sorry man, αν το έλεγες νωρίτερα ίσως κάναμε κάτι για αυτό!
            The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Παίχτηκε καλή μπάλα σήμερα! Ευτυχώς συμπληρώσαμε και 10αδούλα χάρης τον Bart. Οι άτιμοι τρέχανε πολύ όμως και μου βγήκε η γλώσσα.
              Το γήπεδο δεν ήταν 5χ5 btw και απο μόνο του κούραζε το πάνω κάτω με τόσο λίγα άτομα, αλλά εντάξει μια χαρα την βγάλαμε πιστεύω!
              Το κόλπο είχε και θέαμα, μπήκανε μερικά πολύ ωραία γκολάκια. Δυστυχώς δεν μπορούσα να ακολουθήσω τον ρυθμό μετα απο λίγο (ωραία εποχή το πανεπιστήμιο, σουβλάκια ξύσιμο only ) για να παίξουμε λίγο βραζιλιάνικα!~~!~!

Πρέπει να πάω γυμναστήριο να κάνω κανα διάδρομο guys. Τα φτυσα στο μισάωρο.

Comment

• Τις ομάδες πως τις χωρίσατε; Πήγαιναν ή έπεσε κανένα 257 - 0 ;
                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Στην αρχη εγινε κατι σε φαση 13 - 3, μετα αλλαξαμε δυο παικτες και επηλθε ισορροπια.
                  Do a barrel roll!

Comment

• Μεγαλη μπαλα παιχτηκε ε;
                    Αφενος ελειπα ταξιδι και αφετερου κοιταω να διαφυλαξω την ακεραιοτητα των ποδιων μου λιγες μερες πριν παρουσιαστω.
                    Παλι καλα που ελειπα γιατι ικανο με ειχα να ερχομουν...
                    Πειτε τιποτα, εστω ποιοι ηρθαν κτλ κτλ...

Οσο για τις θερμιδες που καψατε ελπιζω να ξερετε απο που θα τις ξαναπαρετε πισω.

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
                      Οσο για τις θερμιδες που καψατε ελπιζω να ξερετε απο που θα τις ξαναπαρετε πισω.
                      Checked already.

Είμασταν Ramparter, Loggo, Ruy_gr, Sith_Lord, Bahamut, Sub_Zero, Bart, Φίλος Bart 1, Φίλος Bart 2, Φίλος Bart 3 και εγώ.

Πρώτες ομάδες είμασταν: Ramp, Link, Sith, Sub και γώ εναντίον του Ruy, Bart και των άλλων που τρέχανε και με κουράσανε. Χάσαμε για πολλά γκόλ.

Μετά πήγαμε: Sith, Sub, εγώ, Ruy, Bart εναντίον Loggo, Ramp και των άλλων που τρέχανε () και ισορόπησε το παιχνίδι. Τελικό νομίζω μας νικήσανε για 1 γκόλ (έβαλα και ένα καλό γκολάκι ο γαμάτος ).

Και όπως έπρεπε καταλήξαμε να φάμε σε Pizza Hut, αλλά οι τέσσερεις μόνο.

Comment

• Οι πεντε θες να πεις. Εσυ, Ryu, Sub, Loggo και εγω.

Ωστοσο νοιωθω οτι δε τις πηρα ολες πισω(αισθανομαι ενα μικρο κενο που ελεγε κι ο Οβελιξ) οποτε Xeno "I accept your challenge".
                        Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post

Είμασταν Ramparter, Loggo, Ruy_gr, Sith_Lord, Bahamut, Sub_Zero, Bart, Φίλος Bart 1, Φίλος Bart 2, Φίλος Bart 3 και εγώ.
                          Ετσι!!! Ήταν και ο Sith Lord και ο Bahamut!!!

Το ευχαριστήθηκα πολύ και μακάρι να ξαναμαζευτούμε forum only ελπίζω την επόμενη
                          "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• ΧΑΧΑ!

Τα πολλά κόματα φταίνε!!

Και ναι οι 5. Καλά μεθυσμένος είμαι ρε;

Comment

• Που την είδατε ρε την μπαλάρα; ΠΡαγματικά ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Λίγο το μεγάλο γήπεδο, λίγο ο άσχημος καιρός, λίγο (ή μάλλον πολύ) το ότι οι περισσότεροι δεν είχαμε και τα καλύτερα πνευμόνια άντε να παιχτεί ματς μετά. Ακόμα και στο φαί σε ρηχά νερά παίξαμε.

*Δυσάρεστη έκπληξη για μένα ο Loggo... Τον περίμενα αργεντινόφατσα μεγάλο μπαλαδόρο και αλήτη στο γήπεδο αλλά με απογοήτευσε
                              *Ευχάριστη έκπληξη ο Ryu που δεν ξέρω γιατί ίσως και λόγω ύψους τον περίμενα να έχει σαφώς χειρότερη τεχνική
                              *Highlight της βραδιάς ο τύπος από το διπλανό γήπεδο που κάθε 2 λεπτά έριχνε και μία χριστοπαναγία.
                              *Πάλι καλά που ήταν και admin γιατί αλλιώς ακόμα θα το ψάχνατε το γήπεδο... μα καλά πόσο μπροστά είμαι τελικά; 9 άτομα στη λάθος στάση του μετρό και εγώ μόνος μου στη σωστή

* Στο φαϊ κάποιοι ντρεπόντουσαν να παίξουν ds λόγω των τριών πιπινιών στο δίπλα τραπέζι (για την ακρίβεια ήταν δύο πιπίνια και ένας ιπποπόταμος αλλά εντάξει αυτό δεν το λέμε).

Comment

• Όντως σωτήρια η παρουσία sub_zero γιατι είχε πέσει ράδιο-αρβύλα από Ryu_gr ότι είναι Δουκ. Πλακεντίας, έπειτα βέβαια από αμφισβητήσιμες οδηγίες από το site του 5χ5. Τα μωρά δυστυχώς δεν μπορούσα να τα δω καθαρά λόγω των γυαλιών που έφυγαν νύχτα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Απαράδεκτοι όμως, έπρεπε να κάνουμε καμμιά καλτίλα, ειδικά εγώ που ήμουν δίπλα.
                                The illusion of free will is an illusion.

Comment

Working...
                                X