Announcement

Collapse
No announcement yet.

5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ελα εδώ είμαι....παίδες αν ρίχνει καρέκλες δν το ρισκάρω όπως είπα και πριν...αν απλά ψιχαλίζει οκ έρχομαι, δν νομίζω να είναι τόσο πρόβλημα....αν έχει απλά συννεφιά προφανώς θα είμαι εκεί....

Αλλά αν ρίχνει πολύ δν παίζει να έρθω

Αν δν έχει αλλάξει από τότε, έχω το κινητό του Ryu
    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Εγω παιδια θα ειμαι Αθηνα το αλλο Σαββατο μεχρι την Τεταρτη.Αν σας βολευει,εγω ειμαι μεσα.Να σας μαθω τι μπαλα παιζουμε στο Ηρακλειο!

Comment

Hell , im in ! Θα ρθει ο bro μου και ένας φίλος μας.

Comment

Opote mas leipei enas kai na dei to topic o treetop. Sith esu telika paizei na fereis ton filo sou?

Comment

Αν θέλετε φέρνω και άλλον

Comment

Οχι τελικά δν μπορεί να έρθει...
              "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Originally posted by Bart_Simpson
                Αν θέλετε φέρνω και άλλον
                Aν μπορείς φέρε, απλά ενημέρωσε ότι είναι σίγουρο. Οπότε το μόνο που μένει είναι να το δει ο treetop

Comment

Παίδες γίνεται χαμός έξω ρε σεις. Ακόμα και αν δεν βρέχειτην ώρα που θα παίζουμε , θα γλιστράμε και δεν θα ευχαριστιθούμε

Comment

Τελικα ειμαστε πιο μαχιμοι απ'οτι περιμενα, μονο να μη βρεξει γιατι ειμαι επιρεπης στα κρυολογηματα. Βουρ να φυγει ο πατσας.
                    Do a barrel roll!

Comment

• Δεν μπορώ να φέρω και άλλο παιδί sorry

Comment

• Επισης δε βλεπω επιβεβαιωση απο Titus. Abandon ship, repeat, abandon ship.
                        Do a barrel roll!

Comment

• Τι να κάνουμε, δεν ειναι και η καλυτερη μερα, θα παίξουμε αντρικά!! Δεν υπάρχει γυρισμός!
                          Ποιός Titus ρε Ramparter, είπε το παιδί ποτέ ότι θα έρθει;
                          The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Οντως fail, ειχα την εντυπωση οτι θα ερχοταν επειδη ηταν και τη τελευταια φορα.
                            Do a barrel roll!

Comment

• Christop δώσε επιβεβαίωση ότι θα έρθεις

Comment

• Πάμε για μπαλάρα ρεεεεεεεε.

PS: Φέρνω και DS.

Comment

Working...
                                X