Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Μέχρι τώρα έχουμε sub_zero, Titus, ChrisTop, Alucard, Alda, έναν φίλο Alda, Loggo, άρα πάμε πολύ καλά. Μιλάμε για Κυριακή απόγευμα. Αύριο θα καθοριστεί και το μέρος, αν έχετε συγκεκριμένα κάτι υπόψη σας πείτε να δούμε τι βολεύει. Εγώ και ο Titus πάμε και στο φεγγάρι αν είναι, δεν έχουμε πρόβλημα.
Η συνθεση φαινεται πολυ epic για να αντισταθω παροτι μετα την τελευταια φορα ειπα πως τερμα η μπαλα γιατι εφυγα σηκωτος και εχω παιδευτει πολυ απο τοτε.
Δεν το χω και σιγουρο αλλα περναει απ το μυαλο μου να το τολμησω, αλλωστε κατι μου λεει πως κλασικα στα 5' καποιοι θα κανουν τσιγαρο ξαπλα στο χλοοταπητα.
Δεν κακο οπως θα λεγε και ο Loggo, προχωρηστε το και ισως να κανω την καλη κι εγω.
Χώσου Xeno να παίξουμε έμπειρη μπαλίτσα.
Χρωστάω στα παιδιά απο το GamePro και κάτι μαθήματα γιατί την προηγούμενη φορά δεν ήμουνα στα high μου.
Λείπει και Ramp όμως ρε γμτ.
Η Ανθούσα βολεύει περισσότερι από όσο φαίνεται, γιατί σε αντίθεση με τις εποχές που παίζαμε, το μετρό βγάζει πλέον στην Παλλήνη. Υπάρχει λοιπόν το σενάριο: μετρό-σταθμός Παλλήνης-παιδομάζωμα απο αυτοκίνητα Alda και φίλου Alda και μετάβαση στο γήπεδο.
Έκλεισε για τις 7 αύριο στο Kick Off στην Ανθούσα, εκεί που παίζαμε σχεδόν κάθε φορά. Ελάτε με μετρό μέχρι την Παλλήνη και εκεί θα μας περιμένει ο Alda με ένα φίλο του, με ένα αυτοκίνητο έκαστος, για να μας πάει στο γήπεδο, το οποίο απέχει 1.5km από το σταθμό.
Καλό θα ήταν στις 6.30 να έχουμε φτάσει όλοι στο σταθμό, για να μην υπάρχει πρόβλημα με τις καθυστερήσεις και για να πούμε και καμιά μαλακία για ζέσταμα.
Από άτομα δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί αν προκύψει κενό έχω απεριόριστο pool παικτών που μπορεί να σκάσει μύτη ανά πάσα στιγμή (ας είναι καλά ο στρατός).
ΥΓ. sub_zero και Chris_Top, αν δεν έχετε τα τηλέφωνα κάποιων εκ των Loggo, Titus, Xeno, στείλτε μου τους αριθμούς σας σε πμ για να συνεννοηθούμε. Ισχύει σε κάθε περίπτωση το παραπάνω, δηλαδή 6.30 στο σταθμό μετρό Παλλήνης. Θα κρατηθούν ανοιχτά μερικά slot μέχρι το μεσημέρι, για την περίπτωση που έχουμε συμμετοχές τελευταίας στιγμής. Μεγάλη μπάλα!
Comment