Announcement

Collapse
No announcement yet.

5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A ναι εσύ είχες και το θέμα των γυαλιών. Βλέπεις άλλοι τα βγάλαν στον αγώνα για να τα έχουν μετά, εσύ προτίμησες το αντίθετο.

Και κάτι πουυ ξέχασα από πριν...

*Κάποιος από την πολλή μπάλλα και το φαί μάλλον ξέχασε την αριθμητική από το σχολείο και ήθελε πληρώσει και παραπάνω. Μετά από αρκετή προσπάθεια καταφέραμε να το κάνουμε να καταλάβει το λάθος του:xp:

Comment

• :xp: Και εδώ είναι η στιγμή που κάνω log out και αποχωρώ!
      The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Έχω πρόταση για αύριο βράδυ στις 21:00 στο γνωστό στην Ανθούσα. Ψήνεται κανείς, να γίνουμε πολλοί;
        Insert Coin

Comment

• Αν δε κανω λαθος ειναι αυτο κοντα στο μετρο παλληνης ετσι; Δεν ειναι κακο, ενδιαφερομαι, θα σου πω σιγουρα αυριο.
          Do a barrel roll!

Comment

• Μακάρι, μακάρι να είχα χρόνο. Βράζω για τέτοια σκηνικά γιατί μου έχουν λείψει αλλά έχω υποχρεώσεις με τη σχολή δυστυχώς (((

Comment

• Εγώ αύριο στις 9 έχω πρωτάθλημα 8χ8 και λίγο πιο πριν ή μετά 5χ5 κανονισμένο με φροντιστήριο.

Αμα δεν βγεί για αύριο κανονίστε μια άλλη μέρα.

Comment

• Όσοι δεν έχουν πειστεί ακόμα, το μόνο που λέω είναι ότι εκεί θα είναι οι Alucard, Alda και θα μοιράσουν αυτόγραφα...
                Insert Coin

Comment

• Αν ήταν για τις 10 θα ερχόμουνα. Μπορούμε πάντως να κανονίσουμε τίποτα για Τετάρτη που είναι και αργία.

Comment

• Πάω για άκυρο λόγω καιρού. Όποιος θέλει να συμμετάσχει, μπορώ να του κάνω το κοννέ.
                    Insert Coin

Comment

• Το ιδιο σκεφτομουν τωρα, θα ξενερωσω πολυ να παω και να βρεχει, θα χω προβλημα μετα αμα παιξω υπο βροχη. Ας κανουμε καποια στιγμη συντομα μια προσπαθεια εμεις παλι εντος εβδομαδας.

ΥΓ. Το επομενο σ/κ θα λειπω 90%.
                      Do a barrel roll!

Comment

• Ελάτε ρε, δε βρέχει και τόσο και μέχρι το βράδυ δε ξέρουμε τι καιρό θα έχει.

Είμαστε 9 ώρες πριν το ματσίδι, αν χαλάσει ο καιρός το διαλύουμε.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ρε συ πρέπει να δηλωθεί συμμετοχή το νωρίτερο δυνατό. Για αυτό εγώ δεν θέλω να τους κρεμάσω και δήλωσα ότι δεν θα πάω.
                          Insert Coin

Comment

• Εγώ πάντως θα είμαι εκεί, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ΠΜ ή ας πάρει τηλέφωνο.

Τζέντα ψήσου, δε θα βρέχει, το έχω κανονίσει.
                            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Μπαλίτσα στη Δάφνη. Υπάρχει γηπεδάκι 5x5, με καλό δάπεδο, τερματάκια, κερκύδες και είναι τσάμπα! Αν πάμε νωρίς πιθανότατα το χουμε για πάρτυ μας. Προτείνω Τεταρτη στις 14:00. Θεωρώ δεδομένους Bart & friends και περιμένω ανταπόκριση από τους συνήθεις ύποπτους! Αν δεν σας βολεύει η μέρα την αλλάζουμε.

Comment

• Τετάρτη στις 2 είμαι μέσα, αλλά θα φύγω αμέσως μετά το παιχνίδι και θα χάσω την μασαμπούκα. Υπάρχει ηλεκτρικός, μετρό κοντά;

Comment

Working...
                                X