itan ligmeno mallon h to eipies poly grigora.kwlogere!
gala kakao ena einai ths fage ola ta alla de pianoun mia.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Yep!!! I failed today...
Collapse
X
-
Τις προάλλες είχα πάει για τρέξιμο και ως συνήθως πριν πάω στο γήπεδο κάνω μια στάση σε ένα περίπτερο να πάρω νερό. Και καθώς ανοίγω το ψηγείο βλέπω ένα σοκολατούχο γάλα και το λιγουρεύτηκα! Junior ήτανε
. Το σκέφτηκα μία, το σκέφτηκα 2, λέω μήπως διψάσω μετά; Μπα! Και να διψάσω σιγά! Ε πήρα το γάλα το ήπια σε 3,6 δευτερόλεπτα και μετά στο γήπεδο δεν μπορούσα να κάνω ούτε γύρο! Με πόναγε ο σφάκτης μου τρελά! Απίστευτα τρελά! Όσο προσπαθούσα τόσο πόναγε! Τελικά κατέληξα σπίτι για Street Fighter... Ρε γαμώτο πιτσιρίκια ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να τρώγαμε δεν καταλαβαίναμε ΤΙΠΟΤΑ ακόμα και αν κάνεμε τούμπες!
Leave a comment:
-
Σήμερα κατά τις 5.30 φάγαμε τρελό FAIL με τον Κώστα καθώς νομίζαμε ότι την σηγκεκριμένη ώρα ειχε το Cavaliers vs Nuggets ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν την ίδια ώρα άυριο. Τελικά ειδαμε τελικό NFL , απο το τίποτα...
Leave a comment:
-
Κλασσικά αραλίκι στα inspot,αποφασίζω να πάω δίπλα στα Ola Stores να πάρω κάτι πραγματάκια.Μπαίνω μέσα,πιάνω τυχαία κουβέντα με την κοπέλα στο ταμείο,όλα πήγαιναν καλά,φαινόταν να γουστάρει,στην αρχή δε μου πολυάρεσε,αλλά μετά πρόσεξα ότι έχει τρομερό μπούστο,οπότε λέω να χωθώ.Τελικά είναι μια 19χρονη παντρεμένη με έναν ΕΠΟΠ και παιδί 2 χρονών.Οπότε μάγκες έφαγα ΑΚΥΡΟ!!!
Ψήνομαι να ξαναπάω δίπλα να πάρω κάτι μπισκότα ρε γμτ...
Leave a comment:
-
Τι ακυρο ειναι αυτο που λετε ρε; Τι σχεση εχει το κλειδωμα σε εμας μονο με το αν θα βγει γενικα καποιο collection;
Leave a comment:
-
Μου βγήκε η παναγία να πάρω το δευτερο coin σε μια κωλοπίστα του nsmbw
9-4
και επειδή βιαζόμουνα να πάω για δουλεία το έκλεισα ξεχνώντας να κάνω save!!:kill:
Κατάρα! κατάρα! ΚΑΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Όχι δεν ειχα ενημερωθει περί αυτού...Την φήμη ότι θα τα βάλουν όλα μαζί σε ένα collector's pack την είχα ακούσει κι'εγώ και πλέον πραγματικά εύχομαι να ισχύει.
Leave a comment:
-
Καλά ρε συ... Δεν το ήξερες ? Έχουν κλειδώσει τα 2 πρώτα Call of Duty λόγω του Modern Warface 2 και υπάρχει και φήμη ότι θα φέρουν και collection pack όλων των παιχνιδιών σε ένα πακέτο.Originally posted by BartMan View PostΜόλις ενημερώνομαι ότι κύκλοφόρησε το Call of Duty Classic στο xbla , δίχως να χάσω ευκαιρία αγοράζω 2100 ms points και τα βάζω στο xbox360. Μόλις όμως πάω να κατεβάσω το εν λόγω παιχνίδι μου βγαίνει το γνωστό σε όλους μύνημα "this game is not available on your current country"
F-A-I-L.
Leave a comment:
-
Μόλις ενημερώνομαι ότι κύκλοφόρησε το Call of Duty Classic στο xbla , δίχως να χάσω ευκαιρία αγοράζω 2100 ms points και τα βάζω στο xbox360. Μόλις όμως πάω να κατεβάσω το εν λόγω παιχνίδι μου βγαίνει το γνωστό σε όλους μύνημα "this game is not available on your current country"
F-A-I-L.
Leave a comment:
-
Originally posted by Scatman View PostΚαι τελος το Mega fail... συναιβει κι αυτο παλιοτερα... συνηθως μετα το ζελε, βαζω και λακ στο μαλλι. Την λακ την τοποθετουμε σε συγκεκριμενο σημειο στο σπιτι.
Βαζω λοιπον το ζελε και παω τουαλετα. Με παιρνουν τηλεφωνο για να φυγω και τρεχω βιαστικα να βαλω λακ για να εχει πιο γερο κρατημα το μαλλι. Δυστυχως , καποιος εξυπνος απτην φαμιλια (η μανα μου λογικα) ειχε βαλει τη μαλακια που βαζουμε στα επιπλα για συντηρηση (οβερλαιν?) διπλα στη λακ.. lol... μαλλι Η-12 της βερνιλακ μετα
Leave a comment:
-
Gia poio malli milas?Μπορω να σας χαρακτηρισω αχτενιστους και με μαλλι χωρις κρατημα.
Leave a comment:
-
Η λακ ειναι γαματη οτι και να λετε. Οταν φυσαει ο αερας το μαλλι σας γινεται σημαια. Μπορω να σας χαρακτηρισω αχτενιστους και με μαλλι χωρις κρατημα.
Leave a comment:
-
Originally posted by Scatman View PostΚαι τελος το Mega fail... συναιβει κι αυτο παλιοτερα... συνηθως μετα το ζελε, βαζω και λακ στο μαλλι. Την λακ την τοποθετουμε σε συγκεκριμενο σημειο στο σπιτι.
Βαζω λοιπον το ζελε και παω τουαλετα. Με παιρνουν τηλεφωνο για να φυγω και τρεχω βιαστικα να βαλω λακ για να εχει πιο γερο κρατημα το μαλλι. Δυστυχως , καποιος εξυπνος απτην φαμιλια (η μανα μου λογικα) ειχε βαλει τη μαλακια που βαζουμε στα επιπλα για συντηρηση (οβερλαιν?) διπλα στη λακ.. lol... μαλλι Η-12 της βερνιλακ μετα
Leave a comment:
Leave a comment: