Announcement

Collapse
No announcement yet.

metal music \m/

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έχω κυριολεκτικά λιώσει το Agent Orange των Sodom... Τι να πω που να μην έχει ήδη ειπωθεί απίστευτος thrash δίσκος.

Ξεκίνησα να ακούσω και το Relentless Retribution των Death Angel...:jd: Εν έτει 2010 βγάλανε τέτοιο δίσκο τα παληκάρια? THRAAAAAAAAASH λέμε!
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Το κάνεις σωστά ρε μάγκα.
      Carpe diem

Comment

• Παντως εγω μια Raining Blood φαση την ψιλοπερναω...
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Οποιοσδήποτε έχει σε στοιχειώδη εκτίμηση την σύγχρονη Metal, παρακαλείται, για δικό του καλό, να ακούσει άμεσα το Paracletus των Deathspell Omega. Είμαι μόλις στη μέση και ήδη το βρίσκω κορυφαίο.
          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Ακούς και Deathspell Omega;Ωραίος.Θέλω καιρό να τους ακούσω αλλά όλο το ξεχνάω.Μιας και το ανέφερες όμως θα βάλω να κατεβάσω το Paracletus που πρότεινες.
            Carpe diem

Comment

• Originally posted by TheCursed View Post
              Οποιοσδήποτε έχει σε στοιχειώδη εκτίμηση την σύγχρονη Metal, παρακαλείται, για δικό του καλό, να ακούσει άμεσα το Paracletus των Deathspell Omega. Είμαι μόλις στη μέση και ήδη το βρίσκω κορυφαίο.
              Apokatastasis Pantôn και
              these walls built to stand come-what-may
              lie shattered in the ashes

Comment

• Originally posted by kfh667 View Post
                Apokatastasis Pantôn και
                Ναι, ναι.

Περιττό να πω ότι πλέον έχω ακούσει όλο τον δίσκο και διατηρώ την άποψη που διατύπωσα πριν. Λογικά είναι ο Metal δίσκος της χρονιάς - όχι ότι έχω ακούσει και πολλούς, αλλά δεν χρειάζεται.

Comment

• εγώ τον αγάπησα όσο και το road salt, και αυτό σημαίνει κάτι ;)

7/1 στο fuzz btw. (οι PoS, όχι οι DSO)
                  these walls built to stand come-what-may
                  lie shattered in the ashes

Comment

• Originally posted by kfh667
                    7/1 στο fuzz btw. (οι PoS, όχι οι DSO)
                    Κρίμα.

Εντάξει, τους Pain of Salvation, αν και μου είναι είναι πολύ πιο αγαπημένοι από τους DSΩ, τους έχω δει ήδη δυο φορές και δε νομίζω πως είναι στα καλύτερά τους (το Road Salt το βρήκα απλώς καλό). Οι DSΩ, αντίθετα, είναι στα καλύτερά τους και είναι μια μπάντα την οποία ούτως ή άλλως δεν θα έχω και τις άπειρες ευκαιρίες να δω.

Comment

• @ DSO

Αγόρασα προχθές τo limited box του Nattens Madrigal των Ulver( 750 κομμάτια παγκοσμίως με t-shirt, cd και 180gr vinyl) Ομολογώ πως τους είχα ακουστά σαν όνομα και ήξερα πόσο σχιζοφρενείς είναι μετά το Nattens( black metal για σεμινάριο διάβασα κάπου) ειδικά μιας και πιάσανε το ambient etc αλλά το Nattens με έχει πιάσει αδιάβαστο. Υπέροχες συνθέσεις που απαιτούν προσοχή και πολλές ακροάσεις και ένα τέλειο concept. Δισκάρα από τις λίγες....

«Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Πωπω ρε Burai,το είχα ακούσει πριν πολλά χρόνια και ήμουν τεράστος φαν τους.Τώρα δεν άντεξα ούτε λεπτό.
                        Το καινούριο COF το βρήκες πουθενά στη Limited;
                        Καλή αγορά πάντως το box set.;)
                        Carpe diem

Comment

• Nα σου πω την αλήθεια δεν το κοίταξα καν στο No remorse που πήγα αν είχε το νέο CoF. Θα το προτιμούσα σε vinyl αλλά οκ μάλλον δε τα φέρανε ακόμη.

Το Fas Ite των DSO θα ήθελα σε βινύλιο ή CD και ελπίζω να το βρω γιατί οκ έφαγα ήττα με το πόσο καλοί είναι.

Comment

• Άτσα μπουράι σωστό σε βρίσκω.

Που το τσίμπησες ρε συ το box set?Το Nattens τα σπάει αλλά οκ Bergatatt>>Nattens για εμένα.Αν δεν το έχεις ακούσει το Bergtatt κάντο αμέσως!

Fas Ite εύκολη αγορά,το είχα πάρει στα 10-12 ευρώ πριν κάνα χρόνο

Comment

• No remorse στα Εξάρχεια.

Τα έχω ακούσει στο γιουτιούμπι αλλά κάποια στιγμή θα το πάρω και αυτό όπως και το δεύτερό τους που είναι εντελώς ακουστικό.

Για Deathspell τώρα έχω φάει σκάλωμα με το πρώτο της άτυπης τριλογίας- το Kenose είναι EP νομίζω- το Si momentum και πιο συγκεκριμένα το κομμάτι Carnal Malefactor

Πολύ μαύρισε ξαφνικά το θέμα οπότε ας βάλω και ένα heavy metal κομμάτι από τους ASKA που είναι και σχετικά άγνωστοι αλλά πολύ πολύ καλό και τίμιο group

Comment

• Επειδή απ'ό,τι κατάλαβα περνάτε μια έπικ φάση γενικότερα και η αντρίλα κυριαρχεί στο χωροχρόνο γύρω σας, ορίστε δυο επικίλες που πέτυχα στο Γιουτιούμπι. Το συγκρότημα λέγεται Atlantean Kodex και ο δίσκος The Golden Bough. Είναι φετινός.

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Working...
                                X