Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Όποιος διε τα leaderboards ας προσθέσει και τους δικούς μου χρόνους .

    Comment


    • Λοιπόν στο 360 έχουν ως εξής για την XOXO aka 7-19x
      133. Shin Burai 15.95( η αφεντομουτσουνάρα μου)
      671. Lnquisitor 16.53( Evans)
      882. Nooto 16.72
      1752. Cyber Oratorium 17.43( Laharl)

      Κατάρα έβγαλα τον Dark world από το Hell chapter και έχω 70%- λείπουν κάποια bandages και warp zones- αλλά τα δάκτυλα διαμαρτύρονται οπότε μάλλον σταματάω για απόψε.
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

      Comment


      • Για βάλε και για τις 7-20, 7-20x .

        Comment


        • Λοιπόν 7-20
          1177. Lnquisitor 41.27
          1311. Shin Burai 41.43
          2320. LoggoGR 42.47
          2435. Cyber Oratorium 42.52
          4393. Nooto 44.55
          7675. F4llingl3af 63.78

          7-20x
          2911. Cyber Oratorium 51.08
          3129. Shin Burai 51.84
          3297. Nooto. 68.64
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

          Comment


          • Τρεις ώρες σερί σήμερα και έφτασα μια ανάσα πριν το τέλος.

            Κόσμος 1: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
            Κόσμος 2: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
            Κόσμος 3: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
            Κόσμος 4: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
            Κόσμος 5: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
            Κόσμος 6: 100 %, 0 Glitch Zone, 2/2 bosses, 10/10 Α+
            Κόσμος 7: 100 %, 40/40 Α+

            Όπως πολύ σωστά είχατε πει, μετά απ’ το memorize της 7-20, η 7-20x βγήκε εύκολα τελικά.

            Το αγκάθι εδώ δεν ήταν άλλο από την 7-19x, την οποία παρεμπιπτόντως έβγαλα τελευταία. Να φτάνω συνεχώς στη πηγή και να μη μπορώ να πιω νερό. Να είμαι στο τέλος και να αγχώνομαι όσο δε πάει, να προσπαθώ να μη κοιτάξω, αλλά το βλέμμα μου να πέφτει συνεχώς στο Meat Boy που ήταν λίγα εκατοστά πιο πέρα με αποτέλεσμα να χάνω συνεχώς, Η τακτική που ακολούθησα ήταν να αφήνω συνεχώς το τοίχο να τρέχει και να τον προλαβαίνω, εύκολα, με τρέξιμο και μεγαλύτερα άλματα χωρίς να πατάω σε κάθε πλατφόρμα. Στο τελευταίο μέρος, αν δε μου έβγαιναν δυο υπερβολικά γρήγορα άλματα, ακόμα θα έχανα.

            Σε ό,τι αφορά τον 7 κόσμο, συμφωνώ με τα λεγόμενα του Burai. Κάποια επίπεδα πραγματικά δεν προσέγγιζαν το challenge με τον ιδανικότερο τρόπο. Σίγουρα όμως αποτελούν μια μικρή παραφωνία σε ένα, κατά τ’ άλλα, εξαιρετικό world με μερικά από τα κορυφαία επίπεδα του παιχνιδιού (τόσο από άποψη challenge, όσο και design). Η 7-20 μπορεί μεν να ήταν αγκάθι, αλλά ο σχεδιασμός ήταν καταπληκτικός και, παρά την υψηλή δυσκολία, το challenge ήταν 100% καθαρό. Το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα επίπεδα του 7ου κόσμου. Γενικά θα έλεγα ότι, σε όσα είχες μάθει στο παιχνίδι, ο 7ος κόσμος ήταν ανακεφαλαίωση και τελικές εξετάσεις μαζί.

            Από αύριο ψάχνουμε και το Glitch στον 6ο γιατί δεν έχει εμφανιστεί ακόμη.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

            Comment


            • Τι γίνεται ρε παιδιά εδώ???

              Μπράβο παλικάρια μου!!!!Its a matter of time πλέον για να έχουμε 6(!!!) άτομα 100%

              Όσο για τον 7ο κόσμο για εμένα είναι ο αγαπημένος μου κόσμος μακράν γιατί πραγματικά σε έφτανε στα όρια σου.Εγώ πάντως φθηνή δυσκολία δεν είδα πέραν μιάς κωλόπιστας με κάτι γυμνοσάλιαγκες

              Εσύ Burai τα πήρες εντελώς αντίθετα.Πρώτα βγάζεις το The Guy μετά τελειώνεις Cotton Alley δίχως να έχεις τελειώσει του εύκολους μπροστά σε αυτό Dark World του 4ο-5ο κόσμου.Έλεος XD

              Όσο για τα Leaderboards θα μπω αργότερα να τσεκάρω και τους άλλους χρόνους αν και μικρή σημασία έχει.Εδώ οι άρρωστοι στην Team Meat μου σβήσανε 3-4 χρόνους 0.00 που είχα σε διάφορα stages


              Comment


              • Τέλος.:cheers:

                Αφού έπαιξα καμιά 50αρια φορές την 6-1 μέχρι να βγάλει το glitch, μπήκα στο glitch zone του 6ου και, ειδικά μετά τα χθεσινά στη 7-19x, το επίπεδο βγήκε με δυο μόνο προσπάθειες (πρέπει να ήταν με διαφορά το πιο εύκολο glitch zone). Το γεγονός ότι ήταν φόρος τιμής στα Super Mario Bros. 3, έκλεισε το game με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά, αυτές οι αναφορές από δω κι από κει σε κλασικούς τίτλους, ήταν το αλατοπίπερο.

                Το 106% έγινε σήμερα αλλά η μεγάλη χαρά, προφανώς, ήρθε με τα χθεσινά. Εν τω μεταξύ, την ώρα που έβγαζα τη 7-19x, δεν ήξερα ότι υπήρχε Glitch Zone στον 6ο κόσμο. Νομίζοντας λοιπόν ότι ήταν η μόνη που έμενε για το 100%, με το που ακούμπησα το Meat Boy μου βγήκε ένα αυθόρμητο, αρκετά δυνατό, "NAI" πανηγυρίζοντας την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Μετά, θέλοντας να τσεκάρω αν έχω ξεχάσει ή δε βρει κάτι, έψαξα στο internet και έμαθα για το glitch στον 6ο (pwned).

                Όπως και να χει, το αίσθημα που σου αφήνει η ολοκλήρωση ενός τίτλου σα το Meat Boy είναι σπάνιο κι έχω να το νιώσω πολλά χρόνια. Όλο το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό και υπάρχουν στιγμές που νομίζω ότι θα μείνουν ανεξίτηλες σε όλους μας. Εγώ, που δεν ασχολήθηκα και με Time Attack, έχω ένα λόγο παραπάνω να επιστρέψω στο παιχνίδι. Γενικά προσπαθούσα να παίξω γρήγορα στη προσπάθεια για το A+, αλλά όταν το έπαιρνα προχωρούσα παρακάτω χωρίς να με ενδιαφέρει ο χρόνος.

                Το πιθανότερο είναι ότι, αντί για ένα απλό δεύτερο playthough, θα πάω για time attack runs. Θα έχω σκουριάσει μέχρι τότε, αλλά δε πειράζει. Επειδή πάντως μάλλον αναμένεται και extra υλικό σύντομα, τα extra θα παιχτούν όλα μαζί.

                Καλή δύναμη στον Burai και το nooto που είναι πλέον στη τελική ευθεία.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                Comment


                • Loggo απλά. Το έκανες απόλυτα σωστά και με τη σωστή σειρά, πράγμα σπάνιο για αυτό το παιχνίδι . Σκέφτομαι σοβαρά εδώ και μέρες να το ξεκινήσω και πάλι στη Steam, αλλά δε θα μπορώ να κάνω συγκρίσεις με τους δικούς σας χρόνους και ξενερώνω . Αν ψήνεστε μπορούμε να ανοίξουμε ένα δεύτερο topic και ο καθένας να γράφει τους χρόνους του.

                  Ως τώρα λοιπόν είμαστε 4 και σε λίγες μέρες ελπίζω να γίνουμε 6. Ο Nooto είχε το potential να είναι ο πρώτος, αλλά κάτι συνέβη ρε γαμώτο και έμεινε πίσω. Παράτα το Gears και ό,τι άλλο shooter παίζεις αγαπητέ και πιάσε SMB, η παρέα σε χρειάζεται . Τον Burai δεν τον φοβάμαι, αν πάρει μπρος κάνει θαύματα σε χρόνο dt. Εκεί που είχε να σχεδόν ένα χρόνο για το παιχνίδι, πετάγεται και μας λέει ότι τελείωσε το The Guy .

                  Comment


                  • Τι στο διαολο, το χετε παρακανει με αυτο το παιχνιδι .
                    Ποσταρε και ο Burai το χειροτερο μου χρονο ever και μου πεταει το γαντι για να το ξαναπιασω.
                    Τωρα για οσους σκεφτονται και για replay.. αρρωστια, οχι αστεια, πολυ hardcore καταστασεις.

                    Comment


                    • To skyscraper τελικα ειναι doable και ειχε imo ενα δυσκολο και ενα πολυ δυσκολο σημειο. Δυσκολευτηκα αρκετα στο τελος της 1-1 που πρεπει να πηδηξεις αναμεσα απο τα γραναζια για να φτασεις στην bandage girl... οταν αποκτησα skill για να το περναω σκαλωσα για παρα πολυ ωρα στην 1-3 και το τελευταιο καρφι, γκρ εφιαλτης πραγματικος... Anyway μετα απο απειρες προσπαθειες βρηκα τεχνικη για να το περναω και εν τελει πηρα με δευτερη προσπαθεια και τα 2 bandages. Σαν πιστα ειναι ευκολη overall αλλα το προβλημα ειναι το τελευταιο καρφι που δεν παλευεται...η κυρια δυσκολια ειναι οτι επι της ουσιας παιζεις ξανα και ξανα τις 1-1, 1-2 για να φτασεις στην 1-3 και στο μοναδικο τρελο σημειο (που ειναι στο τελος της) οπου και χανεις (καθε φορα που ακουγα το σπλατς πεφτοντας στα καρφια φοβομουν μην παθω εγκεφαλικο) .

                      Anyway, τελικα δεν θυμομουν καλα ποσα bandages ειχα παρει, ημουν στα 96. Μου μενουν πλεον αλλα 2 (5-5x και 5-17x) ενω απο πιστες εχω μονο 6-5x (που ειναι εφιαλτης αλλα πιστευω θα την παλεψω... ελπιζω να μην γυρισω κλαιγοντας ) και το Boss.

                      Παροτι εχω μια πιστα + Boss το παιχνιδι μου εδωσε το Golden God achievement + Meat Ninja καθως και 100% σε ολα . Τελος παντων 6-5x + Boss πριν τον τελικο θριαμβο, μακαρι να την παλεψω .

                      Loggo man τι να πω, μπραβο για αλλη μια φορα, κοιταγα και τα leaderboards και εισαι και χρονικα καλυτερος απ'ολους (με μικρη διαφορα απο τον evans αν δεν κανω λαθος).

                      Εσύ Burai τα πήρες εντελώς αντίθετα.Πρώτα βγάζεις το The Guy μετά τελειώνεις Cotton Alley δίχως να έχεις τελειώσει του εύκολους μπροστά σε αυτό Dark World του 4ο-5ο κόσμου.Έλεος XD
                      Btw και εγω καπως ετσι το πηγα (εξαιρωντας φυσικα το The GUY lol), πρωτα εβγαλα το cotton alley light n dark (εκτος απο 2 πιστες) και μετα πηγα dark 5 οποιος μου φανηκε και ο πιο δυσκολος κοσμος...

                      Ποσταρε και ο Burai το χειροτερο μου χρονο ever και μου πεταει το γαντι για να το ξαναπιασω.
                      Xeno το ξερεις οτι αργα ή γρηγορα θα το ξαναπιασεις οπως και να χει .

                      Comment


                      • Την έχεις την 6-5x nooto, θα βρεις το ρυθμό και θα τη περάσεις. Το μόνο πολύ δύσκολο σημείο είναι εκείνο πριν το κλειδί, αν βρεις το βηματισμό σου εκεί, όλη η υπόλοιπη διαδρομή βγαίνει.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                        Comment


                        • Εγώ πάλι πιστεύω ότι το πιο δύσκολο σημείο της 6-5x είναι η αρχή. Από εκεί και ύστερα απλώς έχεις άγχος . Για πείτε χρόνους για την 6-5x. Θυμάμαι ότι καθυστέρησα αρκετά για να την ολοκληρώσω. Είχα βρει κάτι καλά shortcuts, αλλά δυσκολευόμουν στο να τα συνδυάσω, οπότε με το που την τελείωσα δεν ασχολήθηκα ξανά .

                          Comment


                          • Η αρχή είναι δύσκολη, αλλά βγαίνει εύκολα μόλις βρεις τον ρυθμό, άσε που και να χάσεις εκεί δεν έχει σημασία γιατι ειναι...αρχή. Κατ' εμε, το πιο δύσκολο σημείο είναι αυτό:

                            0:17-0:19

                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                            Comment


                            • Παει και η 6.5x, η αρχη ειναι οντως δυσκολη αλλα την μαθαινεις απο ενα σημειο και μετα, το σημειο που λεει ο Loggo δεν με δυσκολεψε πολυ, απλα αφηνα το X και επεφτα just στο σημειο που επρεπε. Εκει που δυσκολευτηκα ηταν αφοτου παρω το κλειδι κατα το πεσιμο (εκει ειχα πεθανει αρκετες φορες και στην κανονικη 6.5).

                              Παντως το θετικο ηταν οτι σαν πιστα δεν ηταν τοσο πολυ πιο δυσκολη απο την Light εκδοχη της... το κυριο μερος της δυσκολιας ειναι οτι σου κοβει τα shortcuts που υπηρχαν πριν. Οσο για τους χρονους,

                              2801. Loggo 42.48
                              3569. Lnquisitor 44.78
                              3641. nooto 45.08
                              4711. Cyber Oratorium 50.23

                              Πηρα και τα 2 bandages που μου εμεναν και πλεον ειμαι στα 100 (101 μαζι με αυτο στο Cotton Alley). ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ BOSS ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ!!! Στο επομενο pοst ελπιζω να εχω μπει και εγω στην ομαδα

                              Εdit: Επαιξα την 6.5 light για speed run... ok η 6.5x ειναι πολυ πιο δυσκολη .

                              Comment


                              • ΤΕΛΟΣ



                                Total Deaths: 22128
                                Total Progress: 100%
                                Light World: 106%
                                Dark World: 100%
                                Bandages Get: 101/101
                                Ranking: 1867
                                Time: 4207.89
                                Levels Beaten: 310 Α+
                                Glitch Zones Beaten: 6/6

                                Το τελικο boss μου εβγαλε την πιστη (2ο level), πολυ τρελα πραγματα με κυριο αγκαθι τη μεση του επιπεδου που εχει ενα γραναζι που πηγαινει πανω κατω και ενα που διαγραφει κυκλους...απειρα deaths. Ωστοσο πραγματικα κορυφαια σχεδιαση που σε ωθουσε στα ορια σου, οσα deaths δεν εκανα στην 6.5x τα εκανα εκει.

                                Τελειωνει λοιπον εδω αυτο το υπεροχο πραγματικα ταξιδι που κρατησε ενα περιπου χρονο, να πω μπραβο σε οσους το τελειωσαν αλλα και σε οσους θα το τελειωσουν στο κοντινο (Burai its your turn now) - μακρινο μελλον. Παιδια πραγματικα αν δεν ησασταν εσεις να γραφετε πραγματα σε αυτο το thread δεν ξερω αν θα κυνηγουσα το 100%... Ολες οι συζητησεις μας μου εχουν μεινει.

                                Μενουν ακομη καποια πραγματα που θα ηθελα να κανω (βελτιωση καποιων χρονων + glitch zones που με ορισμενα δεν πολυασχοληθηκα + να δω τι παιζει στις teh internets) αλλα οκ απο δω και περα θα παει πολυ πολυ πιο χαλαρα.

                                Αφηνω ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων γεματος εμπειριες που θα μεινουν ;).

                                200/200 HELL YEAH

                                Edit: Try to beat me at deaths .
                                Edit 2: (Update) Ολες οι πιστες Α+ και all Glitch Zones Completed.

                                Comment

                                Working...
                                X