ναι οντως η παραδοση ειναι συντριπτικα με το pc , τραγικη ειρωνεια ομως σε μια περιοδο που εχει φτασει το ειδος σε ενα τελμα, η σειρα των souls στις κονσολες οχι μονο εδωσε νεα δεδομενα και φρεσκα στοιχεια αλλα αποτελει ισως οτι καλυτερο εχει δωσει το genre εδω και πολλα μα πολλα χρονια
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dark Souls
Collapse
X
-
Και ναι Vaynard πλέον ξεπέρασα τις 484 ώρες, 247 level Knightόπουλο και είμαι έτοιμος να πατήσω πόδι στο Sen's Fortress. Έχω γίνει πλέον το δικό σας Ren Dark Souls wiki τσέπης. Αντικείμενα, σκατουλίνια, τερατάκια, μαγικά κλπ. τα πάντα όλα δίνονται άμεσες απαντήσεις στα πολλαπλά ερωτήματα που έχετε για το παιχνίδι.
Τηλεφωνήστε τώρα στο 6969696969 και ενημερωθείτε για ότι χρειάζεστε πριν από σας, για σας. (Χρέωση 1,21souls/min)
Μια προσφορά από την Dieagain productions.:troll:
Comment
-
Και ναι Vaynard πλέον ξεπέρασα τις 484 ώρες, 247 level Knightόπουλο και είμαι έτοιμος να πατήσω πόδι στο Sen's Fortress. Έχω γίνει πλέον το δικό σας Ren Dark Souls wiki τσέπης. Αντικείμενα, σκατουλίνια, τερατάκια, μαγικά κλπ. τα πάντα όλα δίνονται άμεσες απαντήσεις στα πολλαπλά ερωτήματα που έχετε για το παιχνίδι.
Τίτε ποια παιχνίδια κονσολών μπορείς να πάρεις στο Steam? Νομίζω πως είναι καθαρά θέμα διαφορετικής βιβλιοθήκης.
Τώρα για το χειριστήριο νομίζω πως είσαι κολλημένος.Σε παιχνίδια τρίτου προσώπου οι 2 αναλογικοί είναι ο βέλτιστος τρόπος χειρισμού είτε μας αρέσει είτε όχι. Και το Dark Souls έχει πολύ καλό χειρισμό που δουλεύει άψογα στο χειριστήριο. Νομίζω πως έχεις υποτιμήσει την αξία του να παίζεις ξάπλα στον καναπέ σου.
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Σε παιχνίδια τρίτου προσώπου οι 2 αναλογικοί είναι ο βέλτιστος τρόπος χειρισμού είτε μας αρέσει είτε όχι.
Εγώ το κάνω με το 1/4 των level.
Comment
-
nop, ο βελτιστος τροπος χειρισμου στα παντα ειναι αυτος που βολευει καλυτερα τον καθενα, οπως εχει συνηθισει
εσυ δεν ξερεις καλα καλα τα best equipment, μετεξεταστεος:troll:
Edit: LOL. Είμαι στο Kiln και αφού έβαλα λευκό σημάδι κάτω ενώ φορούσα το δαχτυλίδι της Αλβίνας με έκανε summon ως white phantom στο δάσος και νικήσαμε τον Σίφη. Πήρα και ένα Sunlight Medal.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
τι παει να πει αν ταιριαζει η οχι αν καποιος εχει συνηθισει 500 χρονια να χρησιμοποιει keyboard για να ελεγχει καμερα και χαραχτηρα σε 3rd person δεν μπορεις να του πεις ''δοκιμασε αυτο γιατι ταιριαζει καλυτερα''
που δεν ισχυει οτι pads με αναλογικους>κeyboard+mouse στα 3rd person οπως και να εχει αλλα το προσπερνω
Το best equipment είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα στατιστικά σου. Πες μου πότε είπα κάτι που δεν ισχύει και το συζητάμε.
αλλους κυκλους σε new game++ εχεις κανει? pvp σε lvls 150+ μηπως? κανε και το συζηταμε ...αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου:troll:
Comment
-
νομιζω οτι ημουνα αρκετα σαφης στην προσεγγιση σε weapons σε ενα αλλο thread,
αλλους κυκλους σε new game++ εχεις κανει?
pvp σε lvls 150+ μηπως?
αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου:troll:Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Και φυσικά αγνόησες τη δικιά μου απάντησή μου στο άλλο θρεντ
ο διαλογος πηγε καπως ετσι
vaynard:το ταδε σπαθι ειναι το καλυτερο και δουλευει ετσι
straier: μα εμενα δεν μου φαινεται καλο στο πρωτο μου play
vaynard: μα εξηγησα πως δουλευει και πιστευα οτι θα καταλαβετε ολοι χωρις ασκοπες αποριες τετοιου τυπου για αυτονοητα, ας ξαναεξηγησω αλλη μια...
straier:μα εμενα δεν μου φαινεται καλο στο πρωτο play
Όχι, έχει σημασία; Αλλάζει ο τρόπος που υπολογίζονται τα στατιστικά;
Νομίζω πως εφόσον ξέρεις πως λειτουργεί το PvP pairing καταλαβαίνεις πως το δικό μου λεβελ δεν έχει και πολύ σημασία.
for the record το dexterity ειναι το στατιστικο που χρησιμευει στα καλυτερα οπλα του παιχνιδιου
Comment
-
Quelaag's Furysword+5 10 humanity 50str 50dex: dam=517
Quelaag's Furysword+5 10 humanity 16str 14dex: dam=438
Αυτό από μένα και το σταματάω εδώ.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
ΚΑΙ ναι ήρθε η 'Αγια μέρα που παίξαμε με ένα φιλαράκι Dark Souls Co op ως Sunlight Covenaντιοι. Τραβήξαμε για Sen's Fortress και αφού τα πήγαμε ωραία ωραία φτάνουμε στο boss και πετάγεται ο συμπαίκτης (Vaynard ο Tsukuyomi είναι LOL) και μου λέει: Timmy ήρθε η ώρα να σου δείξω τι κάνει το Sunlight Blade". Τρέχει μπροστά ,τον γραπώνει ο Iron Golem τον φέρνει πέρα δώθε κι εγώ άνετος με τα Lightning Spear μου τον νίκησα.
Αυτό λέγεται αλληλοκάλυψη.
Comment
-
Το γράπωμα ήταν μες στο σχέδιο; Τη γλίτωσε ο άλλος;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΤο γράπωμα ήταν μες στο σχέδιο; Τη γλίτωσε ο άλλος;
Μία ερώτηση: Αν εγώ π.χ. παίζω σε New Game+++ και ο συμπαίκτης μου παίζει σε New game+ και μπει στο κόσμο μου ως Phantom θα παίζει στην δυσκολία του δικού μου playthrough ή η δυσκολία είναι όπως στο solo του καθενός;
Comment
-
Originally posted by straier View PostQuelaag's Furysword+5 10 humanity 50str 50dex: dam=517
Quelaag's Furysword+5 10 humanity 16str 14dex: dam=438
και το 438 δηλαδη για το πρωτο walkthrought φοβερο ειναι, δεν καταλαβαινω πως το βρισκεις μετριο
Comment
-
Μία ερώτηση: Αν εγώ π.χ. παίζω σε New Game+++ και ο συμπαίκτης μου παίζει σε New game+ και μπει στο κόσμο μου ως Phantom θα παίζει στην δυσκολία του δικού μου playthrough ή η δυσκολία είναι όπως στο solo του καθενός;
και το 438 δηλαδη για το πρωτο walkthrought φοβερο ειναι, δεν καταλαβαινω πως το βρισκεις μετριοOriginally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
το furysword κανει fire dmg το οποιο δουλευει τελειως διαφορετικα απο τα υπολοιπα fire dmg swords (πχ αυτα που φτιαχνεις) αλλα σε μερικους εχθρους που εχουνε εξαιρετικα μεγαλο fire res κοβεται το dmg του στο 1/3 (ειναι δυο με τρεις σε ολο το game αυτοι)
νομιζω οτι 4kings δεν ειναι μεσα σε αυτους τους εχθρους αλλιως πως τους εβγαλα τοσο ευκολα σε ολα τα new games+ , αλλα οπως και να εχει με λιγο stamina δεν κανεις δουλεια με ενα σπαθι τοσο γρηγορο οσο το furysword γιατι στην τρωει πολυ γρηγορα ειδικα χωρις το stamina ring που αυξανει την αποτελεσματικοτητα του κατα πολυ
Comment
Comment