Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Νόμιζα ότι θα έβρισκα το covenant αμέσως μετά, αλλά μπα.
    Ποιο covenant;
    Σκέφτηκα ότι ίσως πρέπει να σκοτώσω και τα μεγάλα μανιτάρια και έπαθα πλάκα με το πόση δύναμη έχουν αυτά τα αστεία τερατάκια - 1-hit kill λέμε.
    Χαχα ναι, κλασικές τρολλιές της From.
    Απορώ τώρα τι ακριβώς κάνει το abyss ring.
    Αν εννοείς το Covenant of Artorias λέει στο description και κάνει ακριβώς αυτό που λέει.
    δεν σκότωσα εκείνο το τέρας που μοιάζει με πλοκάμι
    Δεν θυμάμαι τι εννοείς.
    Στο μεταξύ φοράω το δαχτυλίδι της covenant του γιου του Gwyn, τον οποίο μάλλον δεν τον αγαπούσε ιδιαίτερα ο πατέρας του για να μην τον έχει σε άγαλμα δίπλα του στην αίθουσα του θρόνου (έγινε μόνο τη χυμώδη γκομενάρα κόρη του), μπας και μου κάτσει κανένα online event.
    O Gwyn είχε 2 γιους.
    Λέω να ανεβάσω λίγο ακόμα το strenght ωστε να εξοπλίσω dual-wield κανένα imba great hammer. Αλλάζει αρκετά το play style μου με αυτόν τον τρόπο και ήδη τα έχω μπερδέψει λίγο, με endurance, strenght, dexterity να είναι 28, vitality 19 και τα υπόλοιπα παραμελημένα τελείως.
    Μια χαρά είσαι, τα elemental όπλα δεν κάνουν scaling με τίποτα οπότε τα άλλα stats δε σε νοιάζουν αν θες να παίξεις μόνο melee.
    Επίσης, μην ξεχνάς τις ουρές!
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Το δαχτυλιδι θα καταλαβεις τι κανει στη συνεχεια, παρε μια ιδεα απο το item description αλλα θα συναντησεις και εναν απο τους 3 Sealers καποια στιγμη που θα σου αναλυσει τι γινεται (be prepared ).

H μαχη με τον Sif και εμενα μου αρεσει πολυ. Αν πας πρωτα στο DLC (κανοντας καποια πραγματακια) και τον πολεμησεις μετα, κερδιζεις ενα λιγο διαφορετικο cutscene στην αρχη. Γενικα παντως αν ψαξεις λιγο το lore θα δεις οτι ειναι πολυ ωραιος χαρακτηρας, προσωπικα εγω ειχα δεθει πολυ μαζι του.

Ο Gwyn οπως ειπε και ο Straier εχει 2 γιους, τωρα δεν θα πω κατι παραπανω γιατι δεν ξερω και τι items εχεις παρει για να δεις τι παιζει, το ξανασυζηταμε παντως οποτε θες γιατι παιζει πολυ story ειδικα σε σχεση με το αγαλμα που λειπει.

Θελω να ακουσω παντως και την αποψη σου σχετικα με το πως γινεται η αφηγηση σε αυτο το game

Comment

• Πήγα να πολεμήσω την Priscilla και φαντάστηκα ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί, ώστε να της κόψω την ουρά. Έλα μου ντε που πέθανε πριν εμφανιστεί την πρώτη φορά . Δε βαριέσαι, ένα dagger εχασα από ότι διάβασα, οπότε δε σκάω. Στον 2ο playthrough.

Σε άλλα νέα, ασχολήθηκα με weapon synthesis κι άρχισα να φτιάχνω μερικά από τα όπλα που αποκτάς χρησιμοποιώντας τις ψυχές από τα bosses. Δυστυχώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ένα από τα δύο, λόγω strength, ενώ το Dragon Spear δε με ελκύει αυτή τη στιγμή, γιατί έπαιξα αρκετά με spear και θέλω να το γυρίσω σε κάτι που δεν έχω δοκιμάσει (ίσως dual wielding σε axe ή great hammer).

Straier, αναφερόμουν στο covenant που υπάρχει στο Darkmoon Gardens. Κάπου θυμάμαι να είχα διαβάσει ότι υπάρχει μία γάτα, ή μπορεί να μου το είπε και ο Laharl, δεν έχω ιδέα.

Ανέτρεξα στις περιγραφές των αντικειμένων που ήδη έχω κι αν κατάλαβα καλά ο Solaire είναι ο first born son του Gwyn, ο οποίος όμως οδήγησε τα στρατεύματά του σε ήττα κι έχασα το deity status του, οπότε ο Gwyndolin ανέλαβε το Anor Londo μετά το θάνατο (???) του Lord Gwyn. Επειδή όμως η εμφάνιση του ήταν αποκρουστική (ο Laharl μου έριξε το spoiler ότι είναι gay ), δημιούργησε την οπτασία της Gwynevere για να επικοινωνεί με όσους επισκέπτονται το Anor Londo. Εξού και η ύπαρξη μόνο ενός αγάλματος στην αριστερή πλευρά του Lord Gwyn: ο πρωτότοκος δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια, οπότε η μορφή της Gwynevere είναι η μόνη που διακρίνεται.

Όσον αφορά στις περιοχές που έχω ήδη πάει, βεβαίωσα ότι δεν άφησα τίποτα στην Blight Town, στα Depths και στο Anor Londo, ενώ θέλω να επισκεφτώ ξανά τις κατακόμβες. Θέλω επίσης να επιστρέψω ξανά στην πρώτη περιοχή, ώστε να κάνω όσες ανταλλαγές μπορώ να κάνω με το κοράκι. Έχω ήδη πάρει κάποια καλά αντικείμενα, αλλά θέλω να τελειώσω με ό,τι μπορώ να ανταλλάξω, ώστε να μην το έχω στο κεφάλι μου.

Επισκέφτηκα κι εκείνη την ελαφρώς περίεργη fire keeper μετά την Queen Quelag or whatever... αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τι πρέπει να κάνω.

Για την αφήγηση nooto θα μιλήσω όταν έχω μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για το σενάριο του παιχνιδιού. Γενικότερα, είμαι μεγάλος fan της αφήγησης που ξεδιπλώνεται μέσω των πράξεων του παίχτη σε συνδυασμό με την παρατήρηση και το Dark Souls ακολουθεί έναν πολύ αφαιρετικό τρόπο παρουσίασης των γεγονότων, οπότε ναι, μου αρέσει πάρα πολύ. Απλά θέλω να δω πώς δένουν όλα μεταξύ τους, κάτι που πιθανώς θα γίνει μέσω δεύτερης ανάγνωσης του τίτλου και ίσως με τη βοήθεια youtube.

Κλείνοντας, δεν έχω αποφασίσει ακόμα σε ποια περιοχή να πάω .

Comment

• Πήγα να πολεμήσω την Priscilla και φαντάστηκα ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί, ώστε να της κόψω την ουρά. Έλα μου ντε που πέθανε πριν εμφανιστεί την πρώτη φορά . Δε βαριέσαι, ένα dagger εχασα από ότι διάβασα, οπότε δε σκάω. Στον 2ο playthrough.
          Είναι ίσως η δυσκολότερη ουρά στο παιχνίδι αλλά μπορούσες απλά να κάνεις quit τη μάχη όταν έβλεπες να πέφτουν τα ΗΡ της.
          Straier, αναφερόμουν στο covenant που υπάρχει στο Darkmoon Gardens. Κάπου θυμάμαι να είχα διαβάσει ότι υπάρχει μία γάτα, ή μπορεί να μου το είπε και ο Laharl, δεν έχω ιδέα.
          Darkroot. Και πώς γίνεται να μην έχεις δει τη γάτα ενώ έχεις σκοτώσει το Σίφη; Από κάτω ήρθες, από εκεί που είναι η Ύδρα;
          Ανέτρεξα στις περιγραφές των αντικειμένων που ήδη έχω κι αν κατάλαβα καλά ο Solaire είναι ο first born son του Gwyn, ο οποίος όμως οδήγησε τα στρατεύματά του σε ήττα κι έχασα το deity status του, οπότε ο Gwyndolin ανέλαβε το Anor Londo μετά το θάνατο (???) του Lord Gwyn. Επειδή όμως η εμφάνιση του ήταν αποκρουστική (ο Laharl μου έριξε το spoiler ότι είναι gay ), δημιούργησε την οπτασία της Gwynevere για να επικοινωνεί με όσους επισκέπτονται το Anor Londo. Εξού και η ύπαρξη μόνο ενός αγάλματος στην αριστερή πλευρά του Lord Gwyn: ο πρωτότοκος δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια, οπότε η μορφή της Gwynevere είναι η μόνη που διακρίνεται.
          Ανοίγεις μεγάλη συζήτηση για το Solaire αλλά εγώ θεωρώ πως δεν είναι γιος του Gwyn.
          O Gwyndolin δεν είναι gay, απλά θηλυπρεπής επειδή η σελήνη είναι δυνατή μέσα του. O Solaire πιο πιθανό το κόβω να είναι gay.
          Αν μπεις στο Covenant της μπορείς να της δώσεις (soft) humanities για να ανέβεις rank. Επίσης στο max rank της σου ανοίγει μια πόρτα που κάνει την Izalith πολύ πιο απλή και ευχάριστη. Και...

Είναι ο μόνος τρόπος να σώσεις το Solaire
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Θέλω να φτιάξω ένα build σαν του Chakan the Forever Man. Ξέρεις τώρα 2 dual weilding samurai swords, καπέλο Kung Lao μεγάλο, leather μαύρο jacket και undead μούτρο. Θα μαμάει πισινούς. Ελπίζω να έχει κανά τέτοιο ο Darka Soulas ο δεύτερος.

Comment

• Ανέτρεξα στις περιγραφές των αντικειμένων που ήδη έχω κι αν κατάλαβα καλά ο Solaire είναι ο first born son του Gwyn, ο οποίος όμως οδήγησε τα στρατεύματά του σε ήττα κι έχασα το deity status του, οπότε ο Gwyndolin ανέλαβε το Anor Londo μετά το θάνατο (???) του Lord Gwyn. Επειδή όμως η εμφάνιση του ήταν αποκρουστική (ο Laharl μου έριξε το spoiler ότι είναι gay ), δημιούργησε την οπτασία της Gwynevere για να επικοινωνεί με όσους επισκέπτονται το Anor Londo. Εξού και η ύπαρξη μόνο ενός αγάλματος στην αριστερή πλευρά του Lord Gwyn: ο πρωτότοκος δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια, οπότε η μορφή της Gwynevere είναι η μόνη που διακρίνεται.
              Ναι πανω κατω αυτη ειναι η εικονα, ο Gwyndolin δεν ξερω αν ειναι gay αλλα γενικα τον μεγαλωσαν σαν κοριτσι διοτι δεν αντιθεση με ολη την οικογενεια που ηταν sun related gods αυτος αντλουσε τις δυναμεις του απο το φως της σεληνης (sailormoon και ετσι ). O Solaire οπως ειπε ο Straier δεν ειναι confirmed οτι προκειται για τον first born αλλα εγω προωπικα θεωρω οτι οντως ειναι ο πρωτος γιος του Gwyn (γενικα υπαρχουν στοιχεια για να το στηριξεις αν και overall ειναι οντως μεγαλη κουβεντα). Tωρα αν συνδεσεις αυτα που σου λεει η Gwynevere-Gwyndolin, αυτα που λεει ο Frampt και το γεγονος οτι το Anor Londo που βλεπεις ειναι ενα illusion (το οποιο μπορεις να σπασεις) θα δεις οτι αυτα που σου λενε απο την αρχη περι chosen undead και διαδοχης του Gwyn στο link the fire μπορει να μην ειναι αυτο που φαινεται. Anyway το μιλαμε καθως προχωρας.

Μηπως μπηκες απο την κατω μερια που λεει ο Straier? Εχεις ανοιξει την κεντρικη πυλη με το αντικειμενο που πουλαγε ο Andre? H Covenant της alvina σε κανει guardian της περιοχης σε pvp επι της ουσιας (και early on το κομματι αυτο ειναι οτι πρεπει για grinding), η τοποθεσια της ειναι στο πισω μερος του δασους απο κει που πολεμησες τον Sif.

Κλείνοντας, δεν έχω αποφασίσει ακόμα σε ποια περιοχή να πάω .
              Μπορεις να πας στο Tomb of Giants για να τελειωνεις σιγα σιγα με αυτο το κομματι και μετα οπως ειπα και πριν θα προτεινα Duke Archives (που θα γουσταρεις απειρα). Απλα για το Tomb προσπαθησε να εχεις με καποιο τροπο καποια πηγη φωτος διοτι αλλιως δεν παλευεται...

Comment

• Ας αφήσουμε τη συζήτηση για το σενάριο για λίγο αργότερα, όταν θα έχω προχωρήσει και θα έχω (ίσως) καταλάβει περισσότερο κάποια πράγματα, γιατί τώρα φοβάμαι για πιθανά spoilers ή προκατειλημμένη εκτίμηση μελλοντικών γεγονότων και δε θέλω . Εγώ το ξεκίνησα βέβαια, οπότε δε με παίρνει να γκρινιάζω xD .

Μπήκα και από τις δύο μεριές, αλλά προφανώς κάτι... έχασα. Δεν ξέρω όμως τι έχασα, μιας και την έχω ξεψαχνίσει την περιοχή, ή τουλάχιστον έτσι νομίζω . Θα προσπαθήσω να μείνω μακριά από guides, αν και ξύνομαι να ανοίξω ένα youtube video για να δω που ακριβώς βρίσκεται η γάτα. Απορώ πώς γίνεται να μου ξέφυγε ένας ολόκληρος NPC .

Edit: Με το που τελείωσα το post, έκανα ctrl+T, έγραψα alvina dark souls και είδα video . Πέρασα από αυτό το σημείο 100 φορές και δεν πήρα χαμπάρι το γατί στο παράθυρο. Observation skills, -9999.

Comment

• Ουφ, πάει και η εξερεύνηση των catacombs, τώρα μπορώ να είμαι ήσυχος ότι από όσες περιοχές έχω περάσει, έχω πάρει ό,τι υπάρχει. Τα ίδια έλεγα και για τα Darkroot βέβαια και είδαμε τι έχασα .

Μπήκα τελικά στο Covenant της Alvina και πολέμησα μερικούς παίχτες. Έχασα 3 φορές, αλλά σκότωσα έναν! Βέβαια το παιχνίδι μου είπε ότι έγινα indicted, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό, αλλά που θα πάει, θα μάθω.

Προχώρησα 5 βήματα και στη σκοτεινή περιοχή και μου την έπεσα ο τεράστιος σκελετός και ψόφησα απευθείας. Βασικά δε μου άρεσε σαν περιοχή, μιας και η αρχή της με εκνεύρισε, οπότε μάλλον θα πάω σε κάποια άλλη πρώτα... απο την άλλη, για κάποιο λόγο θεωρώ ότι "κανονικά" από εκεί πηγαίνει, οπότε δεν ξέρω τι θα κάνω... Θα δοκιμάσω να την παίξω με το Light sorcery, μπας και δω άσπρη μέρα.

Comment

• Βέβαια το παιχνίδι μου είπε ότι έγινα indicted, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό, αλλά που θα πάει, θα μάθω.
                    Indicted σημαίνει πως σε έκανε ο άλλος "report" και έχεις αμαρτίες και μπορεί να στείλει Blades of the Darkmoon να σε καθαρίσουν. Τίποτα σημαντικό.

Προχώρησα 5 βήματα και στη σκοτεινή περιοχή και μου την έπεσα ο τεράστιος σκελετός και ψόφησα απευθείας. Βασικά δε μου άρεσε σαν περιοχή, μιας και η αρχή της με εκνεύρισε, οπότε μάλλον θα πάω σε κάποια άλλη πρώτα... απο την άλλη, για κάποιο λόγο θεωρώ ότι "κανονικά" από εκεί πηγαίνει, οπότε δεν ξέρω τι θα κάνω... Θα δοκιμάσω να την παίξω με το Light sorcery, μπας και δω άσπρη μέρα.
                    Δεν πάει κανονικά πουθενά. Βασικά αν θες μπορείς να αποφύγεις τα πάντα (αν ξέρεις πού να πας). Επίσης θα γνωρίσεις και έναν παλιό φίλο από το Demon's Souls αν προχωρήσεις λίγο ακόμα.
                    Originally posted by 丹野

Comment

• Μα γιατί να με κάνουν report, that's the way it is . Έκανα κάτι λάθος άραγε;

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                        Μα γιατί να με κάνουν report, that's the way it is . Έκανα κάτι λάθος άραγε;
                        Α, μην ανησυχείς. Θα το συνηθίσεις όσο περισσότερο παίζεις. Εμένα μου επιτίθονται κάθε καρυδιάς καρύδι όπως οι μπλε απεσταλμένοι της γκέϊσας Gwyndolin, τα κόκκινα παντζάρια ακα Darkwraiths της Αβύσσου, κανάς ξέμπαρκος Χρυσός Phantom και ναι όλη την ώρα ντου μου κάνουνε. Αναρωτιέμαι μήπως φταίει το γεγόνος ότι σε κάθε plus σφάζω ότι κινείται λίγο πριν τον Gwyn. Μία από τις πολλές φορές που σκότωνα τον μπαρμπα Ήφαιστο (εκείνο πριν την γέφυρα του Sen's Fortress) έφαγα κάτι κλωτσίδια, μιλάμε ούτε ο Jeffry από το Virtua Fighter τέτοιο ξύλο.

Comment

• Έχω φάει 100 φορές αυτό το spoiler για τον Gwyn Και ότι τον πολεμάς. damn you all .

Comment

• Χαχαχαχαχα αυτο με το indicted δεν το ειχα καταλαβει ουτε εγω και δεν εδινα σημασια (υπεθετα οτι ειναι απο τις τρελες-trolls του παιχνιδιου ή κατι που παιζει με τα covenants). Παντα βεβαια αναρωτιομουν γιατι μου την επεφταν τα Blades αφου δεν ειχα sins

Comment

• Άντε μωρέ, ας μην ήταν Noob να μην ψόφαγε, ο φλώρος .

Comment

• Άντε μωρέ, ας μην ήταν Noob να μην ψόφαγε, ο φλώρος .
                                Σε κάλεσε κανείς να εισβάλεις στον κόσμο του; Όχι, φάε τώρα το indiction σου.
                                Και εγώ πάντως αν δεν είχα όρεξη για PvP (σχεδόν ποτέ) έκανα άνετα indict. Εκτός κι αν η μάχη είχε ενδιαφέρον.
                                Originally posted by 丹野

Comment

Working...
                                X