Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ναι δεν είπα ότι είναι αποτυχία του παιχνιδιού, αποτυχία νιώθω εγώ ο ίδιος με τους χαζούς τρόπους που πεθαινω!
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Originally posted by paixtis
      Ναι δεν είπα ότι είναι αποτυχία του παιχνιδιού, αποτυχία νιώθω εγώ ο ίδιος με τους χαζούς τρόπους που πεθαινω!
      Αφού βρε αγορίνα έχεις λιώσει στο Zombie U που λογικά είναι πιο severe στα encounters. Εκεί δεν παίζεις προσεκτικά και τα σκίζεις όλα; Κι εδώ το ίδιο θα κάνεις. Απλά να ξέρεις ότι όταν χάνεις μια φορά τις ψυχές σου το παιχνίδι γίνεται λίγο πιο επιθετικό και αυτό το έχω διαπιστώσει πολλές φορές όταν έχω δει τα ραδίκια ανάποδα ήδη μια φορά.

Comment

• Απλά να ξέρεις ότι όταν χάνεις μια φορά τις ψυχές σου το παιχνίδι γίνεται λίγο πιο επιθετικό και αυτό το έχω διαπιστώσει πολλές φορές όταν έχω δει τα ραδίκια ανάποδα ήδη μια φορά.
        Είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν ισχύει αυτό.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Το'χω παρατηρήσει αυτό πάντως.Σαν να γίνεται λίγο πιο cruel.Σαν να αγριεύουν τα πράγματα.

Comment

• παιχτη στο pc έφτιαξες την ανάλυση ή παιζεις με 720p ανάλυση σε 1080p οθόνη;
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by straier
              Είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν ισχύει αυτό.
              Είμαι παράπανω από σίγουρος ότι ισχύει. Το έχουν διαπιστώσει και άλλα φιλαράκια στο Xbox Live. Δεν αλλάζει τρομερά το παιχνίδι. Απλώς οι κοινοί εχθροί κάνουν μια κίνηση extra ή μια ύπουλη κίνηση ή κουνιούνται λίγο παραπάνω μόνο και μόνο για να σε πιάσουν απροετοίμαστο αν όντως παίξεις λίγο βιαστικά.

Comment

• Originally posted by BigBOSS
                παιχτη στο pc έφτιαξες την ανάλυση ή παιζεις με 720p ανάλυση σε 1080p οθόνη;
                Επειδή παίζει κάποιο πρόβλημα πιθανόν με τα ασύρματα(πληκτρολόγιο και ποντίκι) δεν παίζω full screen και επειδή το 1080 πηγαίνει κάτω από την toolbar το έχω βάλει σε 720 για να μην με πετάει κάθε φορά.Σε τέτοιο παιχνίδι το να σε πετάει εκτός είναι καθοριστικό.Το έκανα μια φορά με το walking dead s02 δεν θα το κάνω και με αυτό.Και γενικά ότι χρησιμοποιεί window mode θα το βάζω έτσι.Αν απαιτεί full screen και δεν μπορώ να το παίξω λόγω της έντονης δράσης δεν θα το παίζω.

Comment

• Είμαι παράπανω από σίγουρος ότι ισχύει. Το έχουν διαπιστώσει και άλλα φιλαράκια στο Xbox Live. Δεν αλλάζει τρομερά το παιχνίδι. Απλώς οι κοινοί εχθροί κάνουν μια κίνηση extra ή μια ύπουλη κίνηση ή κουνιούνται λίγο παραπάνω μόνο και μόνο για να σε πιάσουν απροετοίμαστο αν όντως παίξεις λίγο βιαστικά.
                  Συνεχίζω να πιστεύω πως είναι η ιδέα σας. Εκτός κι αν είναι Xbox360 exclusive.

Επειδή παίζει κάποιο πρόβλημα πιθανόν με τα ασύρματα(πληκτρολόγιο και ποντίκι) δεν παίζω full screen και επειδή το 1080 πηγαίνει κάτω από την toolbar το έχω βάλει σε 720 για να μην με πετάει κάθε φορά.Σε τέτοιο παιχνίδι το να σε πετάει εκτός είναι καθοριστικό.Το έκανα μια φορά με το walking dead s02 δεν θα το κάνω και με αυτό.Και γενικά ότι χρησιμοποιεί window mode θα το βάζω έτσι.Αν απαιτεί full screen και δεν μπορώ να το παίξω λόγω της έντονης δράσης δεν θα το παίζω.
                  Μήπως να φέρεις κάποιον φίλο σου που ξέρει από πισι να δει τι παίζει από το να παιδεύεσαι;
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Πλέον δεν παίζει ούτε σε windows mode...Δοκίμασα να βγάλω τις μπαταρίες απ'τα ασύρματα keyboard και mouse και πάλι τα ίδια.Πλέον φαρμάρω μόνο.Δεν έχει νόημα να προχωρήσω αφού θα χάνω από αυτό...

Edit:Δοκίμασα βγάζοντας τελείως τα ασύρματα απο την usb και πάλι τα ίδια...Οπότε κάτι άλλο φταίει στον υπολογιστή.

Comment

• Το πρόβλημα λύθηκε.Μάλλον είχε θέμα το στικάκι του internet στη usb θύρα.Άλλες φορές παίζει και άλλες θέλει το κλασσικό φύσημα για να λειτουργήσει.
                      Τέσπα στα του game.Το προχώρησα κι άλλο.Έβγαλα και την butterfly(χάρη στις συμβουλές του koul) και σταμάτησα εκεί.Είμαι 36 lvl και έχω παίξει μέχρι στιγμής 30 ώρες περίπου.Φοβερό παιχνίδι!
                      Έχω μια απορία.Πώς θα μπορέσω να είμαι ελαφρύς με πιο βαριά όπλα και πανοπλία.Τι πρέπει να ανεβάσω?

Comment

• Το endurance ανεβαζεις, αυξανει το stamina και το equipment load.

Comment

• Το ξεκίνησα και αυτό αφού έριξα 170 ώρες στο 2, μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής (μόλις έφαγα O&S στο Ano londo) μου φαίνεται ευκολότερο από το δεύτερο. Ίσως το πρώτο soul που παίζεις είναι πάντα πιο δύσκολο. Το parry στο 1 είναι πολύ πιο εύκολο στο 2 σπάνια το χρησιμοποιουσα εδώ πχ στους BK μόνο αυτό κάνω.

Με χαλάει λίγο το χειρότερο platforming σε σχέση με το 2 και ότι δεν έχεις fast travel στα bonefires ακόμα.

Comment

• Τελος στις 62 ωρες, ολα τα boss και το DLC, SL100 quality/pyromancy build. Αν ειναι να κανω μια συγκριση με το 2 θα ελεγα οτι το δευτερο ειναι αρκετα βελτιωμενο σε ολους τους τομεις. Το 1 ειναι λιγο πιο δυστροπο και μπερδεμενο αλλα συνολικα ευκολοτερο κατα την αποψη μου. Γενικα η δυσκολια των souls ειναι υπερτιμημενη αρκετα, ενα normal παιχνιδι ειναι απλα εχεις να μαθεις και ενα pattern καμια φορα.

Βεβαια ο τροπος που το παιζω εγω ισως το κανει ευκολοτερο, στο 1 πηρα artorias greatshield νωρις και το παιχνιδι εγινε ez mode κανονικα. Απο κει και περα απλα ανεβαζα vit/end για να μπορω να βαζω καλυτερο armor στο τελος κατεληξα με black knight greatsword ενω πιο πριν ειχα large club +15 και fire claymore. Ο char ολοκληρωμενος εδω με black knight armor(το helm δεν ειναι τοσο ωραιο δυστυχως φαινεται καπως περιεργο οποτε εχω ενα αλλο):

Με το ring που δινει stamina/equip load/hp αλλα σπαει αν το βγαλεις λογικα μπορω να βαλω και havel armor και να κανω fast roll και παλι αλλα ετσι μου αρεσει περισσοτερο.

Comment

• Lol!!!Το'λιωσες!Εγώ είμαι στις 42 ώρες στο boss κάτω στους υπονόμους και είμαι στα 40lvl και δεν νιώθω ότι πλησιάζω στο τέλος...

Comment

• Τι το ελιωσα ενα απλο playthrough εκανα, ο ren ειναι 500 ωρες SL300 κατι τετοιο.. 53 ωρες ειναι κανονικα 62 ειναι μαζι με αλλους chars, κατι κανεις λαθος πας πολυ slow νομιζω.. Που εισαι στον τεραστιο δρακο η catacombs στον Nito??, αν εισαι εκει που νομιζω τι τελος στην αρχη εισαι ακομα..

Comment

Working...
                                X