Demo για το DLC που πρόκειται να έρθει;
.
μπας και βρούμε άκρη όλοι μαζί (γιατί μόνος μου αδυνατώ).
) να έχει καλύτερες επεξηγήσεις της εκάστοτε ικανότητας, ή κάποιο video tutorial a la Deus Ex. Άμα είναι δε θα προχωρήσω παρακάτω με αυτά που μου μένουν, αλλά θα ξεκλειδώσω οτιδήποτε προσθέτει στο gameplay και θα πειραματιστώ λίγο, μπας και οι τελευταίες προκλήσεις μου φανούν πιο ενδιαφέρουσες.
( μην κράζετε)
Ωραία πράγματα
). Πάντως σε μία μάχη που το δοκίμασα, ακόμα και κρατημένο, μου έκανε κάτι χουνέρια. Του στυλ να μην κάνει warp αν κοιτάω στο σημείο αλλά δεν έχω στρίψει την κάμερα, ή να χτυπάει τον εχθρό αν είναι προς το σημείο του warp. Θα το τσεκάρω και σε άλλα σημεία πάντως μήπως και έτυχε. Επίσης είπα να δοκιμάσω την σφυρίχτρα για να καλείς εχθρούς, αλλά εχθρούς δεν είδα ποτέ. Δεν ξέρω, γενικά περίεργα πράγματα αυτό το παιχνίδι. 
Όσο για την σφυρίχτρα, διάβαζα online και διαπίστωσα πως και άλλοι είχαν αυτό το πρόβλημα. Είτε να σφυράς και να μην έρχονται εχθροί, είτε να μην μπορείς να σφυρίξεις καν (και τα δύο μου έτυχαν). Λύνεται αν κάνεις reload. Τίγκα στα glitch το παιχνίδι, θα το λέω και θα το ξαναλέω. Και είναι και σε κονσόλες, κλειστό σύστημα τρομάρα τους. Δηλαδή αν το έβγαζαν σε PC πόσο σπασμένο θα το έκαναν;
) Επίσης είναι φανταστικά βολική η λειτουργία GPS όταν οδηγείς στο auto για να παρατηρείς τους markers στο χάρτη για treasures, ingredients etc Να μην αναφέρω πως μόλις χθες αργά ανακάλυψα πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντικείμενα σαν catalysts για πρόσθετα effects στα spells.
Πολύ ωραίο και το boss fight και με μια σχετικά καλή πρόκληση. Γενικά οι μάχες πλέον φεύγουν πολύ πιο άνετα και είναι πολύ πιο διασκεδαστικές καθώς έχω καταλάβει πολύ καλύτερα το battle system, τα appendages etc Ακόμη και η camera έστω σε ανοιχτούς χώρους έπαψε να με ενοχλεί πλέον χάρη στη σωστότερη χρήση των warp points για ανασύνταξη και επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής. Να προσθέσω σε αυτά που ανέφερε ο nooto πως το dmg του warp attack( πιθανώς θα το ξέρεις ήδη λογικά Phantom) αυξάνει ανάλογα με την απόσταση που έχεις από τον εχθρό. 
.
Λοιπόν αυτό το game μου φαίνεται το ανέπτυσσαν διαφορετικές ομάδες. Είχα αναφέρει σε προηγούμενο post για μία από τις πρώτες sidequests όπου καλείσαι να συγκεντρώσεις κάποιους κόκκινους βατράχους για μια επιστήμονα. Τέλος πάντων μην τα πολυλογώ αργότερα εμφανίζεται μία ακόμη αποστολή με κίτρινα βατράχια η οποία είναι η μέρα με τη νύχτα. Πλέον εντοπίζεις τα βατράχια ανάλογα με το πού ακούγεται το κρόασμά τους, κάτι πολύ πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό. Απλώς στην πρώτη υποαποστολή βρίσκεσαι δίπλα σε μία λίμνη όπου βόσκει ένα πλάσμα σαν βροντόσαυρος και ο ήχος που βγάζει καλύπτει όλους τους υπόλοιπους καθιστώντας τον εντοπισμό των χαριτωμένων αμφίβιων δυσχερή
.

Ήταν ωραίος χαρακτήρας, αλλά θα ήθελα αρκετό χρόνο παραπάνω μαζί της για να είναι ακόμα πιο τραγικός ο θάνατός της. Το κόβω σε καμιά 5ετία που θα έχει κατακαθίσει στην συνείδησή μας το παιχνίδι, θα συγκρίνουμε θανάτους στα FF και θα γελάμε με την απλοϊκότητά του 
) ήταν ωραία μεν, μεγάλη δε. Μου αρέσουν αυτά τα σκηνικά που είσαι τελείως άτρωτος και παίζεις μπάτσες με έναν Θεό, όμως αυτά συνήθως είναι για eye-candy και παίζεις λίγη ώρα, απλά για το θεαθήναι. Εδώ έπαιζα για αρκετά περισσότερη ώρα από όσο ένιωθα πως χρειαζόμουν. Αν ήταν να κρατήσει τόσο, ας μας έκαναν τρωτούς κανονικά να παίξουμε την μάχη ως ένα κανονικό boss. Κάπου την έχασαν την ισορροπία, όμως οι γενικές εντυπώσεις είναι θετικές. Δεν είχα δει trailers / demos που ανέφερε ο Evans για να ξέρω τι περιμέναμε, όμως σαν first-timer, η μάχη ήταν πολύ καλή, και ευελπιστώ για ακόμα καλύτερα σκηνικά
Comment