Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spoilers για κεφάλαιο 9:

Σίγουρα δε γίνεται καλή δουλειά στην απόδοση αυτών των γεγονότων, κάτι το οποίο θα γίνει ακόμα πιο εμφανές όσο προχωράς στο παιχνίδι. Γενικά θα έλεγα ότι it grows on you, αλλά είναι κρίμα που δεν κατάφεραν να δείξουν αυτά τα σκηνικα όπως θα έπρεπε. Ας ελπίσουμε σε μελλοντικά updates .

Εδώ να αναφέρω ότι όλο το σενάριο του 15 έγινε leak πολλούς μήνες πριν την κυκλοφορία του και τώρα που το έχω τερματίσει διάβασα αυτά τα leaks... και είναι εντυπωσιακό το πόσο μέσα ήταν όλα :Ρ . Πολλά από τα leaks σχετίζονταν με το πώς θα ήταν το σενάριο στο versus 13 και προκύπτει ότι η Stella - η αρχική κοπέλα που μετά μετονομάστηκε σε Luna - θα σκοτωνόταν ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ από τον Noctis σε μία μοιραία μάχη μεταξύ τους στην αρχή του παιχνιδιού... Το Gaf έχει ρίξει πολύ trolling πάντως, μιας και η Stella φαινόταν από τους πιο δυναμικούς χαρακτήρες στη σειρά και δε θα είχε - από ότι καταλαβαίνουμε - καθόλου screen time . Η Luna φαντάζει fully-fledged χαρακτήρας μπροστά στο τι θα ήταν η Stella, αν και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μη μας τα σέρβιραν αυτά τα περιστατικά τόσο... απλοϊκά .

Οι κονσόλες πλέον δεν είναι όπως ήταν παλιά. Μην έχεις απαιτήσεις για stability . Μόνο από παραγωγές τύπου Uncharted 4 και Witcher 3 (80 εκατομμύρια δολλάρια παραγωγή το τελευταίο) μπορούμε να ελπίζουμε.

Comment

• Ορίστε το piano arrangement του soundtrack:

Πέφτει προπαραγγελία .

Comment

• Για δώστε ένα update που είστε και τι κάνετε ρε παίδες, χαθήκαμε . Προχωρήσατε καθόλου το σενάριο; Ανυπομονώ να διαβάσω τις post chapter 9 εντυπώσεις σας.

Εγώ είμαι στη φάση που ολοκλήρωσα όλες τις ουσιαστικές υποστολές πέραν του ψαρέματος κι όλου το post-game περιεχομένου. Αυτή τη στιγμή στο quest log μου έχω όλα τα sealed dungeons, Adamantoise και το τελευταίο challenge για τα legendary όπλα. Σκοπεύω να αρχίσω να τα κάνω όλα αυτά όταν έχω 3 ribbons (δυστυχώς δεν έχω αρκετά coins για 4ο και βαριέμαι οικτρά να farmάρω) και εξοπλίσω σε όλους από 2 magitek suit (v1 για μένα, συγνώμη αλλά δεν την παλεύω για v2 ).

Τα Hunts δε θα τα κάνω όλα γιατί βαριέμαι. Δε βρίσκω και ιδιαίτερο λόγο εξάλλου, μιας και θα επισκέπτομαι αραιά και που το παιχνίδι λόγω των DLCs.

Comment

• 4o chapter και μόλις ξεκίνησα το AP farming, το game πλέον έχει γίνει εθισμός αλλά κάθομαι και γράφω εδώ μέσα αντί να στρωθώ( με έφαγε το net surfing τώρα που βρήκα χρόνο xD ) Εξελίσσεται σε μεγάλο κολλημα το game, τι να πρωτογράψω. Το chocobo riding ήταν ό,τι σχεδόν φανταζόμουν btw. Μια απορία; μόνο εγώ όταν ανεβαίνω στο chocobo πατάω το R3 για να ξεκινήσει και να κάνει sprint ?

nooto και οι λοιποί μην με κράξετε αλλά το γύρισα αγγλικά, δεν μπορώ να μην καταλαβαίνω τι λένε όταν είμαι πάνω στα chocobos etc. Έχω κάνει load ένα σωρό φορές και συγκρίσεις μεταξύ των cutscenes μέχρι να πάρω την πικρή απόφαση. Γιαπωνέζικα σε new game +( μέχρι και το γερμανικό dub δοκίμασα και ήταν πολύ μέτριο) Btw η voice της Luna μου άρεσε και στα δύο dubs( ξέρετε στη σκηνή στο βενζινάδικο που εμφανίζεται όταν πατήσεις Χ στο ραδιοφωνάκι)
          Last edited by Sinclair; 11-01-2017, 08:15 PM.
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Εγώ με chocobo τρέχω γρήγορα με R2 και σπριντάρω με τετράγωνο :/ .

Εγώ εξ αρχής το έπαιζα στα αγγλικά, δε μου αρέσει να διαβάζω υπότιτλους, οπότε τα ιαπωνικά δεν ήταν ποτέ επιλογή για μένα :Ρ .

Comment

• Κι εγώ το ίδιο, απλώς μπερδεύομαι από κεκτημένη ταχύτητα και νομίζω ότι ισχύουν τα ίδια controls με όταν είσαι on foot. Τεράστια προσθήκη τα chocobos, από όταν τα ξεκλείδωσα δεν αφήνω ποτέ να τελειώσει η περίοδος ενοικίασης. Εν τω μεταξύ έκανα 600-700APs farming- δεν άντεξα περισσότερο βαρέθηκα, και πουλώντας τα claws από τους εχθρούς καθάρισα 9000gils Προς το παρόν κάνω κάποιες sidequests και έχω ξέρετε ποιον να περιμένει στο βενζινάδικο- χαρά την υπομονή του
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Πεζός sprint με L3/Ο και χάρτη με R3
                Αμάξι sprint με R2 και χάρτη με touch
                Chocobo sprint με R2 & ▢ και χάρτη με R3

Επειδή το να υπάρχει ενιαίος έλεγχος και στα 3, ήταν ακατόρθωτο

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό, επί της ουσίας το Regalia και το Chocobo έχουν racing controls- και καλά κάνουν, το PS4 έχει αναλογικά triggers οπότε ακόμη και το Regalia ανταποκρίνεται( οκ στα μέτρα του εφικτού λόγω on rails) στο σταδιακό πάτημα του γκαζιού. Επίσης τρελαίνομαι, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, να κάνω το power drift με το chocobo, είναι πολύ διασκεδαστικό

Comment

• Ρε σεις, τι μακελειό παίχτηκε εδώ πέρα; Είμαι στο chapter 14.

Τι σκηνικά τρελά ήταν αυτά; Πολύ απότομη ροπή προς μία πολύ πιο σκοτεινή μεριά. Θα μου άρεσε κι εμένα αν τα μοίραζαν κάπως πιο ομοιόμορφα στα προηγούμενα chapters, αλλά και έτσι δεν με χαλάει. Το λέω κυρίως επειδή στο chapter 3 εξερεύνησα τον μισό κόσμο, έφαγα δεκάδες ώρες, ανέβηκα 40+ LV, και τώρα μέσα σε μερικές ώρες έχει σκοτεινιάσει το σύμπαν, έχουν σφαγιασθεί Summons, το πάρτυ έχει μείνει λειψό, έγινε time skip μίας δεκαετίας και τώρα ο χάρτης είναι γεμάτος με 70 LV τέρατα. Δηλαδή οκ, καμία σχέση με ό,τι περίμενα

Χάθηκα λίγο στο σενάριο, όμως τα βασικά τα έπιασα και μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ ό,τι βλέπω. Για το κεφάλαιο 13 που λέει ο κόσμος, εμένα μου άρεσε γενικά, είχε πολύ ζοφερή ατμόσφαιρα, ένιωθες τον τρόμο των χαρακτήρων και μάθαινες από τα γραπτά και για την ιστορία των δαιμόνων, κάτι που σε έβαζε στο κλίμα για να καταλάβεις πως κάτι δεν θα πάει καθόλου καλά στην συνέχεια. Με χάλασε μόνο ένα πράγμα. Για ποιον λόγο δεν έβαλαν να δουλεύει το τρέξιμο;;;;;;;; Ένα από τα μεγαλύτερα dungeons και αναγκάζεσαι να το βγάλεις με περπάτημα. Οκ, στα πρώτα λεπτά δούλεψε, σε έβαζε και στο κλίμα αφού είχες και καλά επιλογή για stealth, αλλά μετά έγινε αφόρητη αγγαρεία πραγματικά. Όσο γούσταρα από το σενάριο, άλλο τόσο ξενέρωνα που έπρεπε να πάω σημειωτόν μέχρι την άλλη μεριά του χάρτη. Με το που εμφανίζονταν εχθροί και μπορούσα να τρέχω, αισθανόμουν πως ανάσαινα, όμως ξενέρωνα άλλο τόσο όταν τελείωνε και μου έβαζε τις πατερίτσες. Για πρώτο playthrough βγήκε σχετικά άνετα μόνο και μόνο επειδή ήμουν προσηλωμένος στην υπόθεση, όμως αν κάποτε το ξαναπαίξω, το συγκεκριμένο σημείο πιθανόν να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα και δεν υπερβάλω.

Από εκεί και πέρα, δεν θέλω να αναφερθώ σε μεμονωμένα σκηνικά της ιστορίας που μου αρέσανε, κυρίως επειδή μου αρέσανε όλα Όοοσα έγιναν από την Altissia και ύστερα, είναι αξιομνημόνευτα και θα τα θυμάμαι για καιρό. Περισσότερα θα γράψω όταν το τελειώσω και μπει και το τελευταίο λιθαράκι στην θέση του. Απλά να γράψω τιμής ένεκεν πως η χρήση του κρυστάλλου μέχρι στιγμής με έχει ενθουσιάσει, και το σκηνικό με τον Noctis που τον απορροφάει ήταν πολύ όμορφο. Μέχρι τώρα ήμουν επιφυλακτικός και πίστευα πως ο κρύσταλλος θα χρησιμοποιηθεί απλά ως όνομα για να δικαιολογήσουν την και καλά «επιστροφή στις ρίζες», όμως τελικά παρουσιάζεται όπως ακριβώς ήθελα. Πολύ ωραίοι οι τύποι. Όποιος έγραψε αυτήν την σκηνή, ήξερε από Final Fantasy

Και μία ερώτηση που θα ήθελα μάθω, σχετικά με το dungeon της τελευταίας μάχης.

Είμαι στην φάση που βρίσκομαι στο post apocalyptic Hammerhead και φεύγω για την τελική μάχη στην Insomnia. Το θέμα είναι πως λίγο που έπαιξα, είδα τέρατα 60 και 70 LV, που με κοπανάνε για πλάκα. Εγώ είμαι 50-52 LV. Σε ένα τέρας, ύστερα από χίλια ζόρια, έριξα Leviathan και η ζωή του μετά βίας κατέβηκε κάτω από την μέση.

ΑΝ τα αποφύγω και πάω κατ' ευθείαν στον τελικό, θα μπορέσω να ξαναπάω σε αυτήν την περιοχή και να εξερευνήσω για αντικείμενα κλπ, ή τα αποχαιρετώ μια για πάντα; Επειδή έχω αυτό το φετίχ να εξερευνώ 100% το κάθε dungeon. Και επακόλουθο αυτού, αν πάω όπως είμαι στον τελικό, παίζει να με κοπανήσει ανελέητα ή πιστεύετε πως βγαίνει χωρίς leveling;
                    Last edited by Phantom Duck; 12-01-2017, 04:02 AM.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Αυτό το inconsistency στο χειρισμό είναι κάτι που σχολίασα κι εγώ παραπάνω και με ενόχλησε κι εμένα. Γενικά θεωρώ ότι από design (aka usability) μεριά το παιχνίδι είναι πολύ πίσω. Η Naughty Dog έχει Ελληνίδα user experience expert στην ομάδα της btw, έτσι για να τα λέμε κι αυτά . Στις 60 ώρες το συνηθίζεις, αλλά κι εγώ άνοιγα τα λάθος μενού όλη την ώρα.

Phantom τώρα...

Όχι πες, η σκηνή που περπατάς πάνω στη γέφυρα προς το δωμάτιο του κρυστάλου δεν είναι η ΕΠΙΤΟΜΗ της FF εμπειρίας; Αυτός που έφτιαξε το συγκεκριμένο set piece πρέπει να πάρει αύξηση και βασικά πρέπει να μας πουν ποιος είναι για να του κάνουμε άγαλμα.

Εγώ το κεφάλαιο 13 το χάρηκα, αλλά καταλαβαίνω γιατί κάποιος μπορεί να ξενέρωσε. Προσωπικά, όπως και ο nooto, δεν έπαιξα καθόλου με stealth, αντιθέτως τα είχα ξεσκίσει όλα με το void. Βασικά μου φάνηκε τόσο εντυπωσιακή κίνηση και τόσο ταιριαστή με το όλο setting που δε βαρέθηκα ούτε στιγμή να τη χρησιμοποιώ. Γενικά ήταν ένα κομμάτι του παιχνιδιού που εμένε με κέρδισε, αλλά οπως προείπα μάλλον είμαι από τους λίγους.

Εδώ να αναφέρω ότι έχουν ήδη πει ότι θα το σουλουπώσουν πολύ το κεφάλαιο 13 και πιθανότατα όλο το δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Εγώ επιμένω ότι το πρόβλημα, σεναριακά, βρίσκεται στο πρώτο κι όχι στο δεύτερο, αλλά ας δούμε τι έχουν στο μυαλό τους.

Για το τελικό dungeon μην ανησυχείς, μπορείς να επιστρέψεις όποτε θέλεις μέσω του Umbra. Ουσιαστικά όταν κοιμάσαι σε ένα μέρος μπορείς να ταξιδεύεις είτε Altissia, είτε Lucis, είτε στο παρόν - dark world. Go and finish the game dude XD .

Comment

• Tέλος χθες το 4ο κεφάλαιο 37 level και 32 ώρες. Γενικά στην παρούσα φάση είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος( αυτό θα πει πλήρης μεταστροφή) Το battle system με το combat ascension tree σχεδόν ολοκληρωμένο είναι πλέον απόλαυση( ήδη ήταν δηλαδή απλώς τώρα το διασκεδάζω ακόμη περισσότερο) Έκανα χθες λίγο ΑP farming στο γνωστό σημείο για 30 λεπτά περίπου αλλά στο σημείο που είμαι, χωρίς να υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος αναπλήρωσης των MPs μετά από συνεχόμενα warp strikes, πρέπει μέσα μέσα να σταματάω τη διαδικασία για να κάνω warp και αναπληρωση των MPs( αν δεν το προλάβω πρέπει να περιμένω εκτός μάχης κάτι που θέλει σαφώς περισσότερο χρόνο) Τέλος πάντων με τούτα και με κείνα μάζεψα 600APs και στη συνέχεια άλλα 300 από την ενασχόληση με sidequests, chocobo trips, μάχες etc.

Μια υποσημείωση για την camera και το targeting system. Εδώ νομίζω μπορούν να γίνουν κάποιες βελτιώσεις που δεν θεωρώ πως θα είναι κάτι τελείως εκτός πραγματικότητας να διορθωθεί με μελλοντικά updates, βάσει και του feedback. Προσωπικά θα προτιμούσα έναν πλήρη χερισμό της camera στο wait mode( να μην σε κλειδώνει δλδ στους στόχους που είναι στο άμεσο οπτικό σου πεδίο) και κάποια αντικείμενα να εξαφανίζονται/ γίνονται διάφανα όταν η camera τοποθετείται πίσω από αυτά, προκειμένου να μπορείς να βλέπεις τι γίνεται και όχι να χαζεύεις όμορφες λάμψεις πίσω από τις πορτοκαλιές κτλ Για το lock on δεν έχω στην παρούσα φάση ιδιαίτερο παράπονο γιατί δεν το χρησιμοποιώ καθώς το auto targeting στις μάχες θυμίζει λίγο το flow στο Arkham Asylum( και ξερω πως θα με περάσετε για τρελό )
                        Καλό θα ήταν να βελτιωνόταν λίγο και το item interaction με το X που χρησιμοποιείται και για άλμα με αποτέλεσμα πάρα πολλές φορές προσπαθώντας να αλληλεπιδράσω με το εκάστοτε αντικείμενο να χοροπηδάω σαν τον χαζό. Το μόνο bug που πέτυχα στις τόσες ώρες που παίζω αφορούσε το chocobo riding όταν κάλεσα τον Choco( ) και δεν εμφανιζόταν το Χ για να μπορέσω να ανέβω( κάτι που διορθωθηκε όταν απομακρύνθηκα και τον ξανακάλεσα)

Θα προσπαθήσω στο σημείο που έιμαι να ασχοληθώ λίγο ακόμη με sidequests και κάποια στιγμή πρέπει να το πάω σερί για το story, το οποίο στο 3ο και 4ο κεφάλαιο κόντεψα να ξεχάσω ότι υπάρχει, λόγω της διασκέδασης που είχα με το exploration. Επιπρόσθετα να αναφέρω ότι η σκηνή που εκτυλίσσεται στα πρώτα λεπτά του 5ου κεφαλαίου είναι το ίδιο καλή και μετα δύο dubs. Το ζήτημα τελικά είναι οι NPCs( πχ ο Dino στο αγγλικό dub έχει μια προφορά λες και είναι από το New Jersey αν δεν κάνω λάθος και φαίνεται αρκετά γελοίο, ή ο Vyv που στο ιαπωνικό dub είναι ξεκάθαρο τι προτιμήσεις έχει αχεμ σε σχέση με το αγγλικό που έιναι αρκετά generic)και το πόσο λίγο ασχολήθηκαν με το voice acting σε αυτόύς( μην θυμηθώ και τον τύπο που σε καλωσορίζει κάθε φορά στο Golden Quay με την εκνευριστική φωνή) Η main team δεν είναι και τόσο άσχημη τελικά στο english dub, αλλά το προβάδισμα σαν σύνολο( έκφραση συναισθημάτων, υποκριτική) το έχει το γιαπωνέζικο με χαρακτηρισττική άνεση. Υπερθεματίζω λίγο τώρα και διυλίζω τον κώνωπα, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω. Πάντως σε επόμενα playthroughs που θα κάνω μόνο για το story και για να δω τις όποιες βελτιώσεις θα προστεθούν, όπως ανακοίνωσε και ο Tabata, θα παίζω με το γιαπωνέζικο.
                        Last edited by Sinclair; 12-01-2017, 02:28 PM.

Comment

• Κοιτα σε σχεση με τη γλωσσα το μονο που θελω να πω ειναι το εξης: Στο ιαπωνικο κειμενο ειναι σαφες οτι η σχεση του team ειναι υπο διαμορφωση, υπαρχουν στιγμες που οι χαρακτηρες λυνονται αλλα γενικα δεν ειναι το cool παρεακι που κανει χαβαλε (δεν λεω οτι δεν εχει αστεια αλλα το θεμα ειναι το πως ο εκαστοτε χαρακτηρας τα λεει και εδω ειναι η διαφορα). Ο prompto επισης (και το λεω επειδη ειδα συνεντευξεις του αμερικανου ηθοποιου) δεν ειναι ο καραγκιοζης της παρεας ουτε το comic relief, ειναι ετσι επειδη απο τους 3 ειναι ο μονος που δεν εχει ιεραρχικους δεσμους με τον Noctis και ειναι πραγματικος φιλος του και ελευθερος απεναντι του. Ο gladio ειναι καπου στη μεση και αποτελει και κατα μια εννοια πατρικη φιγουρα (δεδομενου οτι τον ξερει απο παιδι) ενω ο Ignis βρισκεται στο αλλο ακρο και ειναι ο πιο τυπικος απο ολους (και λογω χαρακτηρα αλλα και λογω οτι ειναι αυτος με το μικροτερο δεσιμο και τη μεγαλυτερη αισθηση του οτι ο Noctis ειναι ο μελλοντικος βασιλιας του Lucis). Με αυτο ξεκιναμε σαν δεδομενο και αυτη η δομη θα δεις (και λογικα ο phantom τωρα που το προχωρησε το ειδε) οτι κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου, θα υπαρξουν στιγμες που θα σπασει και θα γινει πιο χαλαρη αλλα και στιγμες που θα ενταθει σε τεραστιο βαθμο, γενικα το σεναριο θα την τεσταρει... Το απογειο ολου αυτου ειναι μια σκηνη στον τερματισμο και ο λογος ειναι οτι το παιχνιδι παροτι δεν δινει σεναριο στα 8 πρωτα κεφαλαια, παιζει με τη σχεση των ηρωων μεσα στο gameplay context (οι συζητησεις στο αυτοκινητο, στις μαχες, στα random activities κλπ) και ειναι ισως το μονο κομματι που το δουλευει ολοκληρωμενα γιατι το κανει καθολη τη διαρκεια. Επειδη λοιπον θεωρω οτι αυτο ειναι τοσο σημαντικο κομματι και παραλληλα η σωστη αποδοση εχει να κανει κατα 90% με το ταλεντο των ηθοποιων, αυτος ειναι ο λογος που προτεινω τα Ιαπωνικα και πιστευω οτι οι Ιαπωνες εχουν κανει απιστευτη δουλεια σε αυτο (ειδικα το voice του Ignis, οι ανθρωποι εχουν ταλεντο στο να αποδιδουν τετοιους χαρακτηρες, βλεπε voice actor για τον Itachi πχ).

Απο κει και περα εγω το ειπα απο την αρχη οτι ειμαι niche τυπος και ειναι σαφως οτι δουλευει καλυτερα στον καθενα για να παρακολουθησει το σεναριο. Οπως και να εχει περιμενουμε τη συνεχεια (και αν το ξαναδεις στο extra υλικο περιμενω να μου πεις εντυπωσεις απο συγκρισεις κλπ).

Phantom οτι ειπε ο Evans μην ασχοληθεις εκει που εισαι με τιποτα, πηγαινε για το τελος και μπορεις να επιστρεψεις μετα οποτε θες. Λιγο εχει μεινει περιμενουμε τις τελικες εντυπωσεις σου
                          Last edited by nooto; 12-01-2017, 10:08 PM.

Comment

• Εννοείται δε διαφωνώ σε τπτ από ό,τι γράφεις. Κι εγώ το αγγλικό dub το θεωρώ αναγκαίο κακό αλλά πραγματικά όταν χάνω ατάκες κατά τη διάρκεια της μάχης ή της οδήγησης/ chocobo riding αισθάνομαι άσχημα. Ας πούμε η σκηνή στο 4ο κεφάλαιο( ε ξέρετε τι λέω) στο ιαπωνικό dub είναι φανταστική( ναι ο ψυχαναγκαστικός μέσα μου έπαιξα δύο φορές για να δει και το ιαπωνικό dub...)οπότε ο μόνος τρόπος να συμβιβαστώ ήταν να πω στον εαυτό μου ότι σε επόμενο playthrough θα το γυρίσω αποκλειστικά εκεί. Κι εγώ γενικά την πλειονότητα των games με ιαπωνικό dub τα προτιμώ εκεί, όπως και τις σειρές και ταινίες. ΝΑ προσθέσω πως έχω την αίσθηση αν κρίνω από τις διαφορές μεταξύ του γερμανικού και αγγλικού πως υπάρχουν κάποιες διαφορές που γίνανε για λόγους κουλτούρας/ απόδοσης πχ η σκηνή με τον Noctis και τον Prompto στο Motel( ναι το είδα και στις τρεις γλώσσες) αποδίδεται με τελείως διαφορετικό τρόπο στο κάθε dub( ok το νόημα είναι το ίδιο προφανώς) Αυτό που θέλω εν τέλει να πω, είναι πως πιθανώς και αρκετές από τις ατάκες έχουν υποστεί επεξεργασια και ελεύθερη απόδοση. πχ η ατάκα του Prompto που τραγουδάει το chocobo theme με στίχους i like to ride my chocobo all day, δεν υπάρχει καν με αυτό τον τρόπο στο ιαπωνικό dub, οπότε πιθανολογώ πως δε λέει καν το ίδιο πράγμα. Εν κατακλείδι θα μπορούσε το αγγλικό dub να είναι πολύ πιο προσεγμένο και να μην έχουν κάνει τέτοιους συμβιβασμούς σε ένα τόσο σημαντικό τίτλο με τέτοια production values.

Comment

• Sinclair

Την εβαλα και εγω τη σκηνη στα αγγλικα, πω ρε συ καμια σχεση, να αυτο εννοω την ωρα που του λεει we are the shield of the king στο ιαπωνικο ε αρχισε να σχηματιζεται μεσα μου η αποψη αυτου που λεω, οτι υπαρχει αποσταση μεταξυ τους, εδω ας πουμε δεν ενιωσα τιποτα. Τεσπα μην το πολυζαλιζω και εγω και σε πρηζω το καταλαβαινω πως ειναι και λιγο δικο μου κολλημα
                              Θελω πολυ να ακουσω εντυπωσεις οταν φτασεις κοντα στο chapter 14 που θα εχει φτασει στο πικ ολο αυτο που συζηταμε (σχεση μεταξυ των ηρωων) και σταματω για να μην στο χαλασω! Παντως η φωνη του Ardyn μου αρεσει γενικα, μου βγαζει λιγο Jeremy Irons που τη θεωρω και κορυφαια.
                              Last edited by nooto; 12-01-2017, 10:55 PM.

Comment

• Παιδιά πείτε τι πρέπει να κάνω για να πιάσω το τελευταίο ψάρι του mavyth γιατί είμαι 10 level και ψάχνω για το ψάρι πρωί βράδυ και δε βρίσκω τιποτα και τα έχω πάρει άπειρα :Ρ .

Comment

Working...
                                X