Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νinja Gaiden 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Λοιπον παιδες, μετα απο τον σημερινο μου εκνευρισμο ειπα να γραψω δυο πραγματα ετσι, για να τα βγαλω απο μεσα...

Αφου τελειωσα το Path of the Warrior (πανε αρκετες μερες οπως γνωριζετε) ειπα σιγα-σιγα να πιασω και το Path of the Mentor, δινοντας υποσχεση στον εαυτο μου να το παω χαλαρα κι αργα για να μη βγαλω καρκινο...φτανω λοιπον προχθες στο τριτο κεφαλαιο και ερχεται η ωρα να μπρω στο Οne of White (πρωτο Trial of Valor)...τι να πω ρε παιδες, δεν εχω δει πιο μεγαλη μαλακια σε παιχνιδι...πραγματικα ο ορισμος του cheap, μια μαζα απο συνουσιασμενους (you get my point) kamikaze εχθρους και αλλοι τοσοι απροσαρμοστοι casters των οποιων το βασικο spell βγαζει περιπου το 60% της μπαρας (block is out of the question of course, οπως διδαχθηκαμε κι απο τον τελευταιο αρχηγο του DOA4, οταν ο τιτλος της Team Ninja θελει να χασεις θα χασεις, end of story).Σαφεστατα οι δημιουργοι θεωρησαν σκοπιμο να υπαρχουν ιπταμενα shuriken 24/7 προς καθε κατευθυνση για να μεγιστοποιησουν τον αριθμο των εγκεφαλικα ασθενων παικτων...οπως εγραψα και στο msn μου ειναι αλλο πραγμα το απαιτητικο gameplay κι αλλο να γεμιζεις εναν τιτλο με μαλακιες προσπαθοντας να τον κανεις να φανει hardcore...τι να πω, μεγαλη απογοητευση, περιμενα να ειχαν λυσει αυτες τις παπαριες...με το συμπαθειο.
    [/b]
    Δε σου φταιει το παιχνιδι που εισαι NOOB...

Απλα δεν κανεις για Mentor ποσο ακομα για master ninja αυτο ειναι ολο accept it και move on.. καποιοι μπορουν καποιοι οχι και τα ριχνουν στο παιχνιδι, αν δε μπορεις τραβα γινε κομμωτης.. ;) ;) B) B)

πλακα κανω για να νευριασεις περισσοτερο.. η δυσκολια του gaiden οντως ειναι cheap σε πολλα σημεια αλλα υπαρχουν και ατομα που το τελειωσαν σε master ninja(εγω οχι παντως τα θελω τα νευρα μου ηρεμα)... B) B)

Comment

• Μη μασας δε θυμωνω...καλλιστα μπορει καποιος να κατσει και να το λιωσει ωστε να το βγαλει και στο master, εμενα απλουστατα μου στερει το κινητρο με τις μαλακιες που βλεπω...να αποδειξω τι;Oτι παιρνω πιο πολλα ηρεμηστικα και ειμαι πιο κωλοφαρδος απο τον διπλανο μου;;;
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Μη μασας δε θυμωνω...καλλιστα μπορει καποιος να κατσει και να το λιωσει ωστε να το βγαλει και στο master, εμενα απλουστατα μου στερει το κινητρο με τις μαλακιες που βλεπω...να αποδειξω τι;Oτι παιρνω πιο πολλα ηρεμηστικα και ειμαι πιο κωλοφαρδος απο τον διπλανο μου;;;
        [/b]
        Ενταξει δεν ειναι μονο τυχη, το συστημα του gaiden εχει καποια στοιχεια στρατηγικης στη μαχη, αν μαθεις τις περισσοτερες κινησεις ποιο ειναι το καλυτερο οπλο για καθε κατασταση, ποια ειναι η καλυτερη κινηση για καθε εχθρο, πως να κανεις σωστα counter εισαι σε καλο δρομο, πχ εχω παρατηρησει οτι το scythe ειναι καλυτερο για crowd control τα fangs για τους λυκανθρωπους το ninja sword για τα περισσοτερα boss etc. μαθε τις κινησεις καλα οπως το flying swallow και τα μεγαλα combo και εχεις καλυτερες πιθανοτητες.

Επισης μεγαλη αρετη ειναι και η υπομονη... ;) ;)

Comment

• Στο μεντορ τα Trial of Valor είναι πραγματικά απάλευτα&#33;&#33; Κατάφερα να βγάλω μόνο το δεύτερο στο άγαλμα της ελευθερίας και για να είμαι ειλικρινής με μερικά δεν ασχολήθηκα κάν (ένας βιασμός λιγότερος ). Το θετικό είναι οτι δεν επηρεάζουν τον βαθμο σου στο τέλος του chapter με αποτέλεσμα να έχω τσιμπίσει αρκετά Master Ninja (μα πόσο παιχτούρα είμαι&#33; )
          Επίσης αυτό που λέει ο UEG ισχύει, το παιχνίδι εκτός απο τύχη θέλει και στρατηγική&#33; Κατάλληλο όπλο και νινπο ανάλογα με την περίσταση καθώς και κατάλληλη διαχείριση του essence (στο mentor τουλάχιστον) για να μένουν λεφτά για αγορές herbs, talisman κλπ. Είμαι στο 11ο κεφάλαιο και έχω αναβαθμίσει μόνο τρια όπλα. Dragon sword (lvl4) Scythe(lvl3) Lunar stuff(lvl2) τα υπόλοιπα δεν τα έχω καν αγγιξει καθώς δεν παίζει φράγκο για περιττά έξοδα&#33;

πχ εχω παρατηρησει οτι το scythe ειναι καλυτερο για crowd control τα fangs για τους λυκανθρωπους το ninja sword για τα περισσοτερα boss etc. μαθε τις κινησεις καλα οπως το flying swallow και τα μεγαλα combo και εχεις καλυτερες πιθανοτητες.[/b]
          Σωστα έχεις παρατηρήσει ΝΟΥΜΠ&#33;&#33; Τραβα παίξε κανά MGS4 τώρα και άσε το ΝG2 σε αυτους που ξέρουν και ΜΠΟΡΟΥΝ&#33;&#33; ;) (Mη βαράς ρε, ένα αστείο έκανα&#33; )

Επισης μεγαλη αρετη ειναι και η υπομονη[/b]
          Μεγάλη αλήθεια&#33;

Εdit: την κάνω για κέρκυρα σήμερα 2 μερούλες&#33; Η ξεκούραση του πολεμιστή ;)
          Τα λέμε απο δευτέρα παίδες&#33;
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

Comment

• Δε καταλαβατε παιδες...δεν ειπα οτι ειναι ολο τυχη...αντιθετως, στον μεγαλυτερο βαθμο ειναι skill ομως εμπεριεχει πολυ μεγαλυτερο βαθμο "αναγκης για κωλοφαρδια" απο οτι θα επρεπε.Μπορει να μη φαινεται, αλλα πριν ερθω εδω να γραψω επαιξα εκτενεστατα τον τιτλο, γνωριζω ολες τις κινησεις και τα combos με ολα τα οπλα και σαφεστατα εχω ασχοληθει με το να κατανοησω ποιο οπλο ειναι καλυτερο για την καθε περισταση.Απλα, οταν βλεπω ηλιθιοτητες στο στησιμο των μαχων χανω το ενδιαφερον μου, ποιος ο λογος να παλευω με ακυροτητες τη στιγμη που θα μπορουσα να παιζω κατι λογικα και σωστα δομημενο;Ποια η λογικη του να διακτινιζονται οι casters με ενα χερι κομμενο και να σε περιμενουν για να σου κανουν kamikaze grab ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που θα προσγειωθεις μετα απο ενα αλμα;;;Sorry αλλα εμενα αυτο μου φαινεται ως καθυστερημενο game design...
            <div align="center">

Comment

• Διαπιστωση:Στο Path of The Mentor τα Tests of Valor δεν ειναι απαραιτητα tuned για να μπορουν να ολοκληρωθουν στο πρωτο playthrough...οσον αφορα το πρωτο trial εφτασα σε αυτο το συμπερασμα λογω του οτι οι περισσοτερες επιθεσεις μπορουν να αφαιρεσουν μεγαλο μερος της μπαρας που εχει ο παικτης μεχρι το σημειο που το συναντα και δεν υπαρχει καταλληλο οπλο για να αντιμετωπιστει ο τεραστιος αριθμος των εχθρων (Scythe,Tonfa etc.).Σε δευτερο playthrough απο ολοκληρωμενο save δε θα υπαρχουν αυτα τα προβληματα οποτε και θα ειναι πολυ πιο βατο.Φτανοντας σε αυτο το συμπερασμα λοιπον θα συνεχισω το παιχνιδι (σιγα-σιγα) και θα ασχολουμαι μονο με τα trials που ειναι εφικτα (ετσι κι αλλιως τα εχω ολοκληρωσει ολα στα Path of The Warrior).Οσο για δευτερο playthrough στον ιδιο βαθμο δυσκολιας...κομματακι απιθανο το κοβω.
              <div align="center">

Comment

• Αν και είμαι δηλωμένο Ninja Gaiden fanboy, αυτό το άρθρο με έκανε να γελάσω πολύ Δείτε τι λένε λοιπόν για το NG2 στο In.gr http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit...41&lngDtrID=252

Comment

• Αν και είμαι δηλωμένο Ninja Gaiden fanboy, αυτό το άρθρο με έκανε να γελάσω πολύ Δείτε τι λένε λοιπόν για το NG2 στο In.gr http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit...41&lngDtrID=252
                  [/b]
                  ΕΛΕΟΣ :blink: :blink: :blink: :blink:

Comment

• Το παιχνίδι θεωρείται από τους gamers ως ένα από τα πιο δύσκολα του είδους του, θυμίζοντας την σειρά May Cry της ανταγωνιστικής ιαπωνικής εταιρίας Capcom Devil, της οποίας η τέταρτη συνέχεια έκανε ντεμπούτο στην κονσόλα της Microsoft πριν από μερικούς μήνες.[/b]
                    Εκανε μπαμ οτι ειναι μεταφραση αλλα αυτο ειναι ατρανταχτη αποδειξη. Ελεος.
                    Do a barrel roll!

Comment

• Είναι απόδειξη ότι οι εταιρείες που φτιάχνουν παιχνίδια είναι όργανα του σατανά. :Ρ
                      Πάντως αυτό το άρθρο είχε πολύ πλάκα. Χθες έρχεται ένα παιδί και μου λέει ξέρεις το καινούργιο παιχνίδι που λέγεται Νίντζα κάτι; Ναι λέω αλλά πολύ βίαιος είσαι έχει κεφάλια να πετάγονται δεξιά και αριστερά. Τέσπα μπαίνω μετά στο in.gr αντιλαμβάνομαι που πήρε την ενημέρωση προχωρημένης δημοσιογραφίας και ρίχνω και ένα γέλιο με το "ρηβιού". Περιέργως άλλα άρθρα για επιστημονικά θέματα ή για τεχνολογίες δεν είναι τόσο τραγικά αλλά αυτό έφτασε άλλα επίπεδα. Ντάξει μετά είπα του παιδιού πως ασχολούμαι με παιχνίδι μόδας αυτόν τον καιρό (The World Ends With You) και στάνιαρε.
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Κατά συνέπεια απαιτείται από τον χρήστη γρήγορη ανταπόκριση της επίθεσης του Ninja ?του πρωταγωνιστή- επιτυγχάνοντας μέσω μίας μεγάλης και πολύπλοκης λίστας επιθέσεων (Compos).[/b]
                        Εσείς, λοιπόν, που ασχοληθήκατε πόσα compos κάνατε .

Comment

• Δείτε λίγο αυτό
                          (πατήστε στο "watch this movie" )

Comment

• Το link σου ειναι λιγο λαθος...
                            Do a barrel roll!

Comment

• Χαχαχαχα ?Capcom Devil?, μα πόσο επικό.
                              Έχει όλα τα φόντα για να γίνει ένα είδος meme στην Ελληνική κοινότητα.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Το link σου ειναι λιγο λαθος...
                                [/b]
                                That is strange....Anyway
                                http://www.newgrounds.com/portal/view/445123

Comment

Working...
                                X