Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kala to olo skhniko htan apistefto extes... KANENA allou eidous tournoua se kanena allo game den exei tetoies faseis.... pramatika.

    Opoios den hrthe nomizontas oti tha dei kamia 10aria typades na liwnoun, aplws exase....
    Mazefthkame panw apo 35-40 atoma.
    Alloi epaiksan kai alloi htan ekei aplws gia koino, alla oloi diaskedasame sta sigoura.

    O telikos htane Olethros kyriolektika, 2 mikrofwna me 2 ekfwnhtes sxoliazan to match 5 VS 5 me ton nikhth na synexizei ston epomeno gyro.
    Fwnes kako, o Xeno didakse sto telos kai apedeikse poso master einai sto SF IV.
    Sygekrimena phre tis perissoteres nikes ths omadas tou (3 stis 5), alla distyxws lygise ston master Dia (Zeus) kai ton Sagat tou, o opoios petyxe ena antistoixo katwrthwma nikwntas epishs 3 atoma mexri na ypokypsei sthn Sakura tou panevrwpaikou prwtathlhth sto CVS 2, Grand_Lethal pou htan kai o arxhgos ths omadas tou Xeno.

    O telikos agwnas paixthke sto teleftaio lampaki kai metaksy twn arxhgwn twn omadwn: Grand_Lethal me Sakura VS Zaelock (o dimhourgos tou Greekdojo) me Balrog.
    To apotelesma htan Yper tou Zaelock.
    Ourlaxta maxhs akousthkan, karekles fygane, masterikes attakes eipwthikan, talenta anagnwristhkan kai telos dwthikan yposxeseis gia thn epomenh fora...

    Afto pou egw proswpika thavmasa kai xarhka einai pws telika den xreiazetai kanena fancy meros, h megala badget, h xrhmatiko vraveio, h trelh diafhmhsh gia na epitefxthei kati paromoio... arkei o kosmos na to agapaei kai na goustarei xavale!

    Afta eixa na pw egw, h fash htan antistoixh me ena megalo Greekdojo tournament me poly high level competition.
    Osoi den hrthan exasan... ta leme thn epomenh fora SLAAAAAAAAAAAAAAAAA.....
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

    Comment


    • Μόλις με ενημέρωσε το gameseek ότι έστειλε ένα από τα δύο pads που παρήγγειλα. Καλά τα νέα, όταν μου έρθει με το καλό θα μπορέσω να ξεκινήσω και πάλι το SFIV, αυτή τη φορά με ένα καλό χειριστήριο με το οποίο θα μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Άντε να στείλουν και το δεύτερο σύντομα για να παίζω και διπλά με τον αδελφό.....

      Comment


      • Originally posted by Evans
        Μόλις με ενημέρωσε το gameseek ότι έστειλε ένα από τα δύο pads που παρήγγειλα. Καλά τα νέα, όταν μου έρθει με το καλό θα μπορέσω να ξεκινήσω και πάλι το SFIV, αυτή τη φορά με ένα καλό χειριστήριο με το οποίο θα μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Άντε να στείλουν και το δεύτερο σύντομα για να παίζω και διπλά με τον αδελφό.....
        Μόλις κοίταξα και εγώ το mail μου, και είδα πως έφυγε και η δική μου παραγγελία !! OH THE JOY !!!! :w0000t:



        Comment


        • Τις τελευταίες 5 ημέρες βρισκόμουν στο Λονδίνο. Το SFIV είναι φοβερή εμπειρία σε coin-op, μόλις ξεπεράσεις το shock της μικρής λίστας μαχητών. Η τεράστια καμπίνα που έχει κάθε παίκτης και η οθόνη με την XVGA ανάλυση είναι πραγματικά χάρμα ιδέσθε. Έπαιξα σε καμπίνα διαφορετική από την Vewlix στην οποία στηρίζεται το Mad Catz T.E., αλλά το stick ήταν καταπληκτικό και σε καλή κατάσταση. Στο ίδιο arcade είδα και τα King of Fighters XII και Blazblue και πιστέψτε ειδικά οι χαρακτήρες είναι αρκετά καλύτεροι από αυτούς του SFIV αν τα δεις δίπλα δίπλα. Το κακό είναι ότι όταν τα συγκεκριμένα παιχνίδια έρθουν με το καλό στις κονσόλες θα έχουν blurry και scaled sprites & backgrounds, γεγονός που μας πάει αρκετά πίσω. Η αίσθηση πάντως ενός καλού arcade είναι σαν να είσαι ναυτικός και να μπαίνεις σε καμπαρέ μετά από "θαλασσοδάρσιμο" αρκετών μηνών.
          Insert Coin

          Comment


          • Το πώς θα ειναι οι console εκδοσεις των KOF XII/Blazblue δεν το ξερουμε ακομα, αλλα ας μην επεκταθουμε σε κατι τετοιο στο παρον thread.

            Καλη φαση τα περι arcades και σιγουρα θα ειναι φοβερο το feeling του να βλεπεις κατι τετοιο απο κοντα εστω και για λιγες ημερες. Kατα τ' αλλα πιστευω πως το πιο βασικο ειναι το τι κανει κανεις με τις πιο καθημερινες λυσεις aka κονσολες κτλ, γιατι ειτε το θελουμε ειτε οχι μονο εκει μπορουμε να παιζουμε.
            Κανα stick δε βρηκες υποθετω, γιατι αν ειχες βρει θα το εγραφες. Σχεδον μπηκε ο Μαιος και ακομα δεν εχεις καταφερει να παιξεις σοβαρα ενα παιχνιδι του ειδους λογω του προφανους προβληματος.

            Αν δε βρισκεις λυση ξανασκεψου το custom stick που imo ειναι πρωτοκλασατη λυση.
            Για το ΤΕ stick αν ενδιαφερεσαι ακομα στειλε μου ΡΜ γιατι για διαφορους λογους δε νομιζω να μπορω να περιμενω για πολυ ακομα.


            @ Nick, Evans:
            Αντε να σας ερθουν να δειτε διαφορα. Τουλαχιστον ετσι θα δειτε κατα ποσο μπορειτε να ασχοληθειτε σοβαρα με τετοια παιχνιδια (ο Nick δε μασαει ιδιαιτερα βεβαια, ειναι απο τους πλεον τακτικους) και ελπιζω να μην εχετε προβληματα λογω Mad Catz, γιατι μετα δε θα χετε καμια εναλλακτικη λυση περαν του stick.

            Comment


            • Originally posted by Xeno View Post
              Το πώς θα ειναι οι console εκδοσεις των KOF XII/Blazblue δεν το ξερουμε ακομα, αλλα ας μην επεκταθουμε σε κατι τετοιο στο παρον thread.
              Do a search. Τα πρώτα δείγματα είναι απογοητευτικά...


              Καλη φαση τα περι arcades και σιγουρα θα ειναι φοβερο το feeling του να βλεπεις κατι τετοιο απο κοντα εστω και για λιγες ημερες. Kατα τ' αλλα πιστευω πως το πιο βασικο ειναι το τι κανει κανεις με τις πιο καθημερινες λυσεις aka κονσολες κτλ, γιατι ειτε το θελουμε ειτε οχι μονο εκει μπορουμε να παιζουμε.
              Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Είναι χλιδή δεν μπορείς να φανταστείς. Και μιλάμε για μια τρύπα όχι για κανένα τεράστιο amusement centre.

              Κανα stick δε βρηκες υποθετω, γιατι αν ειχες βρει θα το εγραφες. Σχεδον μπηκε ο Μαιος και ακομα δεν εχεις καταφερει να παιξεις σοβαρα ενα παιχνιδι του ειδους λογω του προφανους προβληματος.

              Αν δε βρισκεις λυση ξανασκεψου το custom stick που imo ειναι πρωτοκλασατη λυση.
              Για το ΤΕ stick αν ενδιαφερεσαι ακομα στειλε μου ΡΜ γιατι για διαφορους λογους δε νομιζω να μπορω να περιμενω για πολυ ακομα.
              You got pm.
              Insert Coin

              Comment


              • Εχω τελειωσει τα trials 15 χαρακτηρων (σημερα ασχοληθηκα μετα απο καιρο και επιασα Gouken/Honda), ενω με καποιους (4-5) δεν εχω ασχοληθει καν.
                Σε αλλους μου μενει 1 challenge (Abel, El Fuerte's endless loop - σπασιμο νευρων και τα 2) και καπου τα βρηκα σκουρα απο νωρις (Guile, Viper οπου μου μενουν 4 challenges νομιζω).

                Μερικα trials κοντευουν να με τρελανουν. Του Αbel το τελευταιο ειναι αχρηστο οσο δεν παει και θελει πολυ καλο timing σε 3 σημεια (ειναι και μεγαλο combo), ενω του El Fuerte το τελευταιο κολπο ειναι το endless loop (hp, dash, dash cancel, repeat) οπου κανω για πλακα το pattern αυτο 1 φορα, αλλα πραγματικα μετα το μυαλο μου και τα χερια μου σκαλωνουν και δε μπορω να το επαναλαβω με τιποτα.

                hp, qcf+lp, lp~hp, qcf+lp, lp~hp (3 heavy punches).
                Η πλακα ειναι πως μπαινεις στο trial και σου γραφει πως πρεπει να κανεις.
                - Heavy Punch
                - Heavy Punch
                - Heavy Punch

                Οκ ειναι για γελια αυτο, οποιος το βλεπει θα απορει τι θελει να πει ο ποιητης και θα αναρωτιεται πως θα κανει combo 3 hp μαζι .

                Comment


                • Έχει κανείς αγοράσει οδηγό για το παιχνίδι; Όχι ότι είναι απαραίτητος με τόση πληροφορία στο Internet αλλά είναι μια όμορφη προσθήκη στην συλλογή κάθε fan του παιχνιδιού. Εγώ αγόρασα της Prima και είναι αρκετά καλός:

                  Ανάγλυφο Εξώφυλλο


                  Εισαγωγή στο παιχνίδι


                  Στρατηγική ανα χαρακτήρα


                  Frame data


                  Art Gallery


                  Έχει μερικά typos αλλά σε γενικές γραμμές φαίνεται καλό συνοδευτικό για practice. Καλύτερο από το να εκτυπώνεις αρχεία...
                  Insert Coin

                  Comment


                  • Wow, πολυ ωραια αγορα, ιδιως αν ηταν σε λογικη τιμη.
                    Απο UK θα το πηρες φανταζομαι... Σε τι μαγαζι το πετυχες;

                    Θα ηθελα κι εγω κατι τετοιο χωρις να ειμαι το ατομο που κοιταει frames, αλλα καποια βασικα πραγματα θα ηθελα να τα ξερω, πχ ποιες κινησεις σε αφηνουν σε +, ποιες σε λιγα - ωστε να ειναι αρκετα safe κτλ..

                    Comment


                    • Έριξα μια γρήγορη ματιά στον οδηγό μιας και τον "απέκτησα" ( Xeno πες αν θες να στο ανεβάσω RS)

                      Έχει γίνει καλή δουλειά ειδικά στα βασικά, αλλά λείπουν τα frame data των extra παικτών για τις console versions. Βρίσκεται άνετα για 11-12€ online ;) Γενικά από reviews διαβάζω για καλή δουλειά και σίγουρα μπορεί να με βοηθήσει να μάθω κάποια πράγματα σχετικά ανώδυνα. Ήδη ο Xeno μου έκανε μεγάλη ζημιά σήμερα.
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                      Comment


                      • Τον οδηγό των αγόρασα 8 λίρες από κατάστημα GAME. Όταν τους ρώτησα για sticks μου είπαν για το τέλος του Μαίου.
                        Insert Coin

                        Comment


                        • Δεν ξερω αν θα τη χαλασω στους fightpad buyers, αλλα μετα απο το 1ο test χθες (thanks to Burai), ειπα να το ψαξω λιγο το θεμα.
                          Ολα ειναι καλα αν το pad βγει καλο. Αν εχει προβλημα αυτο θα ειναι στα διαγωνια, αφου καποιες κατευθυνσεις θα θελουν αρκετη πιεση για να πατηθουν. Good going Mad Catz.
                          Aν τυχον γινει κατι τετοιο η λυση ειναι ειτε η επιστροφη (με refund ας πουμε), ειτε η αποπειρα διορθωσης του προβληματος.
                          Ριξτε μια ματια σε αυτο το thread για γενικοτερο feedback, ενω το fix που ανεφερα το διαβασα εδω και δε φαινεται δυσκολο.

                          Η κατασταση ειναι οντως fucked up και αν επαιζα με pad δεν ξερω τι θα εκανα (θα αλλαζα απο pad σε stick αν ειχα 360, ή θα επαιρνα το παιχνιδι σε ps3/pc να ησυχασω και να παιζω με οποιο controller θελω και θα πουλουσα σε κανα ebay τα madcatz pads:p ). Εναλλακτικα υπαρχει κι ενα hori pad για το 360 που δεν ειναι κακο, αλλα η MCatz δυστυχως ειναι κατι παραπανω απο hit or miss.

                          Comment


                          • Μόλις πήρα mail από το gameseek.co.uk .. Αν κάποιοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν οτιδήποτε που έχει σχέση με τα συλλεκτικά της Mad Catz, τώρα είναι η ώρα




                            Comment


                            • Ανέβηκαν τα videos απ' το Greekdojo:

                              Comment


                              • Masteriko play LOL
                                Prpei na to doun oloi vasika mono kai mono gia to comentary
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

                                "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

                                Comment

                                Working...
                                X