Announcement
Collapse
No announcement yet.
Street Fighter IV
Collapse
X
-
Μπαινω σε λιγο και αυριο πρωι επισης θα μπω σιγουρα.
Το ιδιο ισχυει και για τον Αλεξανδρο μιας και το εχουμε ηδη ψιλοκανονισει. Οποιος αλλος θελει να χωθει για να υπαρχει και λιγη ποικιλια.
Edit: Woah, Ryu_gr is in da house, για να δουμε τι θα δουμε.
Comment
-
WoW!! It's a new whole world out there!! O μικρός Ryu_gr-άκος ανακαλύπτει τον κόσμο!!!
Τελειο το Live, είχα για πολύ ώρα την χαζοχαρούμενη φάτσα της χαράς της ανακάλυψης
Στο θέμα μας, Xeno είδες πόσο καλά (συγκεντρωμένα) παίζεις όταν δεν προσπαθείς να κάνεις maximum damage με πολύπλοκα combos; Βέβαια είμαι σίγουρος ότι σε αυτό το επίπεδο θες να φτάσεις, με τον καιρό θα ξετρίξουν τα δάκτυλά σου και θα τα καταφέρνεις εφόσον προπονείσαι συχνά. Εμένα δυστυχώς κάποια πράγματα μου φαίνονται δύσκολα και προτιμώ μετά το Focus attack ένα απλο, καλοσερβιρισμένο Ultra!! Well, κάποιες φορές ίσως και λιιιγο πιο πολύπλοκα πράγματα.
2ον, χεχε, είδες τι αλεπού (fox) που είμαι;; Χοροπήδαγες με τον Akuma, παρ' την ultra και τα ρέστα μου! Ωωω κρίμα που το έχασα το ματς όμως
Με τον Guile νίκησα στην καρδιά μου!!!!
Και ένα ΠΟΛΥ δυσάρεστο off-topic για μένα...
Αααααχ, έκανα εξιλέωση κωδικού και κατα ΚΑΠΟΙΟ, ΜΑΓΙΚΟ τρόπο κατέβασα το fail-brawler pack αντι για το εκπληκτικό, φανταστικό Shoooooryuken pack! Γαμώ:phil:
. Κι όμως, είμαι 96,43% σίγουρος ότι διάλεξα το 2ο!!!! Τα λεφτά μου πίσω!!!! :xp::xp:
Edit: Xeno is right, οι οδηγίες λένε ότι ο κωδικός της collector's κάνει μόνο για τους καυγατζίδες. Άρα ότι pack και να διαλέξεις και πατήσεις redeem θα κατέβει το brawler...The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Εδεσε πλεον η ομαδα.
Δε θα γραψω τιποτα γιατι ειμαι χωμα (βασικα βλεπω ΝΒΑ), αλλα Παρασκευη πιστευω πως θα εχει κοσμο η πρωινη ζωνη με 4 ατομα ηδη μεσα (Ryu, Evans, Alex et moi).
C ya then, πιστευω ως τις 11 το πολυ να ειμαι μεσα.
P.S.
Αν μπορει και κανας αλλος ψηνω με τα 1000 hd remix να κανουμε και λιγο χαβαλε..
Comment
-
Νομιζεις γινεται να παιξουμε τουρνουα μεταξυ μας;
Ακομα βασικοτερα νομιζεις πως ειναι ευκολο να εχεις την τυχη να γινει upload ενα replay σου; Δυστυχως οχι... Πρεπει να ανεβεις G3 και ακομα κι ετσι παιζεται το θεμα.
Οποιος θελει να δει τι παιζει ας χωθει στο club τωρα που γυριζει.
Επισης ξαναλεω πως αναμενω κοσμο και για hd remix μιας και προσφερεται περισσοτερο για πολλα ατομα.
Επαιξα τις τελευταιες 12 ωρες με Ryu_gr, Evans, Ferryman, Αλεξανδρο.. οκ φτανει νομιζω για την ωρα, αποτοξινωση, ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ.
Comment
-
O DjB13 θα μας δινει για καιρο υλικο που αξιζει αρκετα σχολια.
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
Αυτα τα tutorials τα εκανε και σε αλλα παιχνιδια και ειναι πραγματικα παρα παρα πολυ χρησιμα. Combos, Pokes, Anti-Airs και διαφορα strings για να κραταει κανεις την πιεση οσο ο αντιπαλος μπλοκαρει (σε καποια σημεια αυτων των strings μπορειτε να φατε μια χαρα reversal οποτε προσοχη..).
Nα και τα 2 combo exhibitions που εχει κανει ως τωρα.. Αρκουντως εντυπωσιακα και αναμενεται συνεχεια. Με Chun-Li τα 2/3 τα εχω κανει, ενω καποια ειναι πολυ δυσκολα και καποια αλλα απλα δεν ειναι χρησιμα.. Κατι που κανει δεν εχω καταλαβει και τι ακριβως ειναι οποτε ευκαιρια να ρωτησω καπου αλλου (η συνεχεια μετα απο focus που κανει καμποσα stomps).
Απο Cammy παλι δεν εχω ιδεα οποτε δεν λεω τιποτα, παντως εκει κανει παπαδες σιγουρα..
Comment
-
Έπαιξα αρκετή ώρα με sub ενώ έπαιξα και λίγα ματσάκια με Evans. Επιτέλους μετά από κόπωση ημερών επέστρεψα. Ψηνόμουν για HD remix αλλά οκ, δεν ήταν η κατάλληλη ώρα.
Evans, θα έρθει και το άλλο pad σιγα σιγα- σας έπρηξαν απο το άτιμο το gameseek- οπότε θα παίζεις και διπλά με τον bro, κάτι που βοηθά αρκετά.
Sub. ξεκινήσαμε μάλλον χλιαρά αλλα στην πορεία μου άρεσαν πολύ τα ματσάκια. Γενικά σου έφευγαν καποια ex shoryuken που βάζω στοίχημα ήταν κατά λάθος. Επίσης όταν με έβλεπες να τρώω κάποιες Ultra σου, προσπαθούσα να βγάλω τη δική μου Ultra με μάλλον νευρικές κινήσεις.ops2: Αll in all, δοκιμάσαμε και οι δύο καποια πραγματάκια- 2-4 hit combos ας πούμε εγώ με τον Balrog. Επίσης προσπάθησε να μην είσαι τόσο επιθετικός μιας και αρκετές φορές μένεις ανοικτός σε ultras on wake up ενώ χρησιμοποίησε γενικά με φειδώ το focus( είναι βλέπεις κι αυτό ευάλωτο στην ultra, καθώς και σε armor breaking special επιθέσεις) Eντάξει δεν είμαι και ο καλύτερος σε αυτά, έλειψα και κάποιο χρονικό διάστημα αλλα οκ κουβέντα να γίνεται.
Comment
-
Για μενα το σημερινο menu ειχε Ferryman, Evans και τον Deus ο οποιος εγκαινιασε το live, εστω και απο το acc του αδερφου του.
Δεν εχω αντοχη να πω πολλα, οποτε θα σταθω στο τελευταιο μελος της παρεας.
Γιωργο κατ' αρχας μου εκανε εντυπωση το οτι παιζεις αρκετα προσεκτικα χωρις να ρισκαρεις σχεδον ποτε να μεινεις ανοικτος οπως κανουν οι περισσοτεροι τον πρωτο καιρο (και για πολυ καιρο συνηθως) πετωντας πολλες random κινησεις (shoryuken, tatsumaki και ακομα χειροτερα ultra). Αυτο ειναι πολυ καλο γιατι ακομα σε σε στιγμες στριμωγματος παραμενεις ψυχραιμος και ετσι μπορεις να γυρισεις και το παιχνιδι, ενω οποιος πεταει ultra/super στην ψυχρα συνηθως του βγαινει σε κακο.
Εκανες λαβες οταν επρεπε, εσπαγες λαβες, κραταγες αποστασεις.. ολα πολυ καλα μου φανηκαν και οταν εχετε 2 pads φανταζομαι θα δεις καποια combos με την ησυχια σου και στη θεωρια και στην πραξη.
Στην Chun Li ολα αρχιζουν και τελειωνουν στα combo με ex legs, πχ 2 crouching light kicks σε ex legs ειναι μια χαρα λυση. Απο ex legs βγαινει και η ultra, αλλα οχι σε οποιοδηποτε σημειο της πιστας μιας και πρεπει να εισαι σχετικα κοντα στον τοιχο. Μπορω να σου πω 10 βασικα πραγματακια για Chun αν καταληξεις εκει παντως. Παιζει απλα και αρκετα ευχαριστα με το 3πτυχο light kicks/punches, hasan shu, throw οταν κολλαει πανω στον αλλο και ο αντιπαλος δεν ξερει τι να περιμενει..
Ο Ryu παλι κλασικα ειναι σιγουρη επιλογη χωρις καμια ελλειψη και με παρα πολλες επιλογες για καθε περισταση.
Οπως ειδες βεβαια η Chun εχει πολυ μεγαλο jump arc και ο Ryu μπορει πολυ ευκολα να ετοιμασει shoryuken οταν δει την Chun να πηδαει καταπανω του. Μπορεις να πλησιαζεις οσους εχουν projectiles με hasan shu, focus attack σε dash και επισης η ultra της περναει μεσα απο ΟΛΑ τα projectiles - ακομα και ultra επιθεσεις.
Θα ξαναπαιξουμε με την 1η ευκαιρια, παντως εσεις που ειστε και 2 αν αρχισετε τωρα με το 2ο pad πιο συστηματικα θα ανεβειτε πολλα levels στα γρηγορα πιστευω. Εννοειται πως το ξεκινημα ειναι παραπανω απο καλο και για τους 2 σας.
Comment
Comment