Οχι, ειναι ο Dudley απο το SF3 (και ειναι καλα).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Street Fighter IV
Collapse
X
-
Να πω την αλήθεια δε θέλω να βγει κάτι καινούργιο τόσο νωρίς. Δεν ξέρω είμαι λίγο στατικός τύπος, όταν βγαίνει κάτι θέλω να μένει. Τι θα απογίνει το δισκάκι που αποκτήσαμε μόλις το Φεβρουάριο;
Βέβαια θα μου πεις Street Fighter και στατικότητα δεν πάνε μαζί, ειδικά αν πάρεις σαν παράδειγμα το SF II. Καλές και ουσιαστικές οι αλλαγές που θα κάνουν, αλλά επίσης ουσιαστική θα είναι και η τιμή που θα δώσουμε, λίγους μήνες μετά. Αν ήμουν μάγκας θα έλεγα δεν το παίρνω ρε. Το θέμα είναι ότι όλοι θα μεταπηδήσουν στη νέα έκδοση και το πρώτο SF4 θα ξεχαστεί, όπως έγινε και στο παρελθόν. Π.χ. όταν βγήκε το 3rd Strike αυτόμάτως το new generation και το second impact σβήστικαν από το χάρτη.
Μακάρι πάντως η νέα έκδοση να βγει σαν downloadable content!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Keep dreaming ryu. Παιχτε εσεις το παλιο, εγω θα παρω το καινουριο. Θα το φερνω σπιτι σου παντως αμα κερνας σουβλακια.
Comment
-
DLC τοσοι νεοι χαρακτηρες και τοσες αλλαγες δεν παιζει imo.
Μεχρι να βγει κατι νεο εχουμε καιρο - πιστευω θα το βγαλουν σε μισο χρονο χοντρικα και βαλε - να εχουν περασει και 2 χρονια απο το arcade release.
Ryu, δικαιωματικα ξεχαστηκαν τα πρωτα SF3 λογω του 3s και αν ειναι να ξαναδουμε τετοια βελτιωση μακαρι να ξεχαστει το vanilla SF4.
New character announcement αυριο:
ゲームというエンターテインメントを通じて「遊文化」をクリエイトする株式会社カプコンのウェブサイト。ゲーム情報サイトをはじめ企業情報サイト、ネットショッピング、ファンサイトなど、さまざまなサービスについても紹介しています。
Πιστευω πως θα αρχισουν να αποκαλυπτουν διαφορα πραγματα σταδιακα.. για να δουμε.
Comment
-
Capcom!!
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Super Street Fighter IV
- Θα βγει σε ξεχωριστό δισκάκι, οι χρήστες του πρώτου SFIV θα έχουν διαθέσιμα bonus τα οποία δεν ανακοινώθηκαν (bonus; Γιατί να μας δώσετε bonus; )
- Δεν υπάρχει online συμβατότητα μεταξύ των 2 εκδόσεων. Λογικό.
- Δεν θα πωλείται σε full price! Yay!
- Θα υπάρχουν 8 νέοι χαρακτήρες. Λογικά θα υπάρχουν και νέες πίστες.
- Θα έχει βελτιωμένο online (Προστέθηκε έπειτα από παρατήρηση του Xeno)
- Το link περιλαμβάνει και teaser trailer μεταξύ του Ryu και του Ken (συνέχεια της μάχης από το πρώτο teaser του SFIV)
- Θα κυκλοφορίσει την άνοιξη του 2010
- Έφτιαξα λίστα για να το παίξω μάγκας
The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Comment
-
Βιντεάκι το οποίο, συν τοις άλλοις, παρουσιάζει τους χαρακτήρες Juri, T. Hawk και Dee Jay. Αναρτήθηκε έπειτα από αναφορά του Xeno.
The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Ωχ... Οπότε πότε θα είναι διαθέσιμα με το καλό αυτά τα DLC ? Επίσης θα μου κάνατε τεράστια χάρη να μου πείτε ποίοι είναι αυτοί οι νέοι χαρακτήρες στις εικόνες που παρέθεσε ο Xeno ?
Ομολογώ, όπως και στο άλλο, ότι έπαιξα τα Street Fighter I+II+Alpha+Ex Plus Alpha+IV, αλλά μόνο στο Alpha έπαιξα λίγους στα arcade center... Οπότε καταλαβαίνετε την απορία μου... Τα λοίπα τα έχω παίξει σε κονσόλες είτε παλιές είτε νέες είτε στα arcade centers...sigpic
Comment
-
Leme pws den einai DLC alla allo game"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Originally posted by Ryu_gr View PostSuper Street Fighter IV
- Θα βγει σε ξεχωριστό δισκάκι, οι χρήστες του πρώτου SFIV θα έχουν διαθέσιμα bonus τα οποία δεν ανακοινώθηκαν (bonus; Γιατί να μας δώσετε bonus; )
- Δεν υπάρχει online συμβατότητα μεταξύ των 2 εκδόσεων. Λογικό.
- Δεν θα πωλείται σε full price! Yay!
- Θα υπάρχουν 8 νέοι χαρακτήρες. Λογικά θα υπάρχουν και νέες πίστες.
- Θα έχει βελτιωμένο online (Προστέθηκε έπειτα από παρατήρηση του Xeno)
- Το link περιλαμβάνει και teaser trailer μεταξύ του Ryu και του Ken (συνέχεια της μάχης από το πρώτο teaser του SFIV)
- Θα κυκλοφορίσει την άνοιξη του 2010
- Έφτιαξα λίστα για να το παίξω μάγκας
Comment
-
New SSF4 interview (Yoshinori Ono):
New openings and endings, the street fighter team are “man enough” to admit the quality wasn’t there the first time around, and has promised they will be improved.
Different or changed rival/pre-match dialog.
Along with new Ultras and tweaks, older characters will be getting new specials or normals.
Indestructible will be gone. Ono has “learned his lesson”
As the final boss, people who hate Seth, will hate him even more now. He will be harder but not, “unfair hard.”
New stages will certainly be added, but certain older ones will receive new elements or details.
No fighters will be locked, everyone will be accessible from the start.
No form of World Tour mode from Alpha 3 planned anytime soon. If enough people request it for a sequel, it's possible.
Frame data has been changed on certain character's FA, to better balance out certain things. The FA system will NOT see any major changes..
Comment
Comment