Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dragon Age: Origins

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MrOfficer View Post
    δεν έχω πιστωτική(ΚΑΤΑΡΑ):kill: δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
    Δε χρειάζεσαι πιστωτική. Μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα (prepaid ή gift card) από κάπου και να κάνεις τη δουλειά σου. Παίρνεις κανονικά την πλαστική κάρτα αλλά της βάζεις χρήματα όπως θα έβαζες σε ένα λογαριασμό και μπορείς να τη χρησιμοποιείς οπουδήποτε. Επίσης δεν ανυσηχείς για υπερχρέωση ή πληρωμή λογαριασμού. Η τράπεζα Αττικής έχει giftcards και σε εξυπηρετεί μια χαρά.

Έβανς το Dragon Age είναι αρκετά καλή επιλογή για 2-weapon build, ειδικά με rogue. O rogue χρειάζεται με αυτή τη σειρά dexterity, strength και cunning. Το dexterity ξεκλειδώνει τα skills, αυξάνει το defence και το attack και το damage με piercing όπλα όπως daggers (μην τα υποτιμήσεις καθόλου, ένα από τα καλύτερα όπλα του παιχνιδιού είναι dagger). Το strength αυξάνει το attack και το damage με σπαθιά, ενώ το cunning βοηθάει στα social checks και αυξάνει ζημιά σε backstab - critical. Η λογική του rogue είναι πως αν δε σε ακουμπάνε δε σου κάνουν ζημιά, οπότε το constitution είναι κάπως άχρηστο. Το willpower αυξάνει και με τεχνητά μέσα αλλά αν σου περισσέψουν πόντοι βάλτους. Γενικά θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος από το class σου, κάνει τα πάντα και συμφέρει. Διάβασε επίσης το θέμα για γενικές συμβουλές για αντικείμενα και builds. Είχα ποστάρει κάπου για την καλύτερη πανοπλία για rogue που δε λέει να τη χάσεις.

Παραξενεύομαι που σου άρεσε από την αρχή, όταν το είχα πρωτοδεί χωρίς υπερβολή είχα βαρεθεί.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• αν θες challenge βαλτο στο hard, το normal ειναι για γελια

σε καποιο σημειο μπορεις να πετυχεις και forthsome, μιλαμε για επικα σκηνικα

καλυτερα να εκανες mage παντως =broken,

αν θες να συνεχισεις σε rogue πιστευω πως assasin/duelist ειναι απολαυστικος συνδυασμος

anyway ελπιζω να το ευχαριστηθεις και ιδιαιτερα την ατμοσφαιρα και το εξυπνο script, λογικα θα σε απορροφησει

Comment

• Ε όχι και για γέλια η δυσκολία ρε.

Εμένα μου είχε φανεί αρκετά δύσκολο στο normal και έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία απο τέτοιου είδους παιχνίδια. Έπρεπε να πατάω pause αρκετές φορές ακόμα και σε random encounters, πόσο μάλλον σε μερικά Boss Fights που τα έβγαζα κυριολεκτικά με έναν ζωντανό με 30 Life.
        Ήταν όσο δύσκολο όσο χρειαζόταν για να έχει πρόκληση imo.

Comment

• τι να πω, το επαιξα στο hard και μου φανηκε οκ η δυσκολια , γι αυτο υποθετω οτι στο normal παιζει και να σε παιρνει ο υπνος σε non boss encounters ειδικα αν χειριζεσαι και mage δεν χρειαζεται ουτε να ανησυχεις για το αν πετυχαινεις δικους σου

Comment

• Egw phga me female warrior pou ton metetrepsa se dual weilder.
            To shmantikotero sto game einai na exeis ena swsto tank kai na stackareis resistances apo ekei kai hstera enas magos aneksarthta an aftos eisai esy h h Morrigan stanarei-pagwnei-zalizei-oti thes kai oi brutal xarakthres apoteleiwnoun.

To epaiksa kai sto normal kai sto hard kai den mou fanhke megalh h diafora, opote tha symfonhsw oti to normal einai challenging.
            To thema einai na ksereis ti kaneis, an ksereis kai to hard peripatos einai.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• @Titus: δεν είναι ότι τρελάθηκα κι όλας, στις πρώτες σκηνές βρήκα ότι έλειπε πολύ το συναίσθημα, γενικά όμως μου άφησε μία πολύ καλή εικόνα. Ίσως φταίει και η αισθητική που με κέρδισε, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ τα γραφικά τα βρήκα πολύ ευχάριστα. Αυτό που είπες για την πανοπλία το πρόσεξα, θα το σημειώσω κάπου ελπίζοντας να μην το ξεχάσω.

@Vaynard: Hard το ξεκίνησα (πλέον όλα τα games εκεί τα παίζω) .

@Ground: Ακόμα δεν έχω μπει πλήρως στη λογική του παιχνιδιού, προσπάθησα να παίξω με tactics, αλλά κάπου αισθάνομαι ότι κάνω κουλές επιλογές. Τη μάνα του πρωταγωνιστή στην αρχή την έβαλα archer και είχε ως secondary equipment mace και μόνιμα έβγαζε το Bow και έβαζε Mace, εκεί τα πήρα και έκανα unequip το mace . Αυτή τη στιγμή δεν έχω και κανένα αξιοπρεπές party φυσικά, 2 rogues και 2 warriors, τρέχα γύρευε δηλαδή. Η λογική που ακολούθησα στο FF XII (δεν ξέρω αν έχουν κάποια συνάφεια στο play style λόγω tactics/ gambits) ήταν party με tank, support, healer/ mage (όπου στο ΧΙΙ ο mage πήγε περίπατο και κατέληξα με 2 support lol), οπότε το ίδιο περίπου σκέφτομαι να κάνω κι εδώ.

Για τα tactics τώρα, σκέφτομαι να βάλω κάποιες πολύ βασικές και απλές ενέργειες, κυρίως attack και μερικά απλά boosts ή skills και healing, και από εκεί και πέρα, στις πιο σύνθετες περιπτώσεις, να παίρνω εγώ τον έλεγχο αν θέλω να εκτελεστεί κάποιο συγκεκριμένο skill. Γενικά δεν το κόβω να έχουν τόσο βασικό ρόλο όσο στο ΧΙΙ (όπου όλο το game έβγαινε πρακτικά χωρίς να αγγίξεις pad αν είχες καλούς συνδυασμούς), αλλά περισσότερο βοηθητικό.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά, θα σας κρατάω ενήμερους .

Comment

• η λογικη των gambits του ff12 συνεχιζεται και εδω με priority στις πρωτες θεσεις ktlp απλα ειναι λιγοτερο λεπτομερης απο αυτη των gambits, οποτε αφου εισαι ψημενος σε αυτο το μοτιβο δεν θα εχεις προβληματα

να πω για την ιστορια οτι στο hard εφτιαξα blood mage/arcane warrior στο τελος κατεληξα με τοσα πολλα buffs στον arcane warrior οπου σολαρα το last boss στο hard, lol ομως

θελω καποιο στιγμη να το ξαναπαιξω και μαλλον θα φτιαξω rogue duelist/assasin στο very hard να δοκιμασω τις ταχτικες μου και την υπομονη μου

Comment

• ήταν party με tank, support, healer/ mage (όπου στο ΧΙΙ ο mage πήγε περίπατο και κατέληξα με 2 support lol)
                  Είναι εκτός θέματος το ξέρω αλλά ποιος έκανε ζημιά αν είχες μόνο tank και support;
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
                    θελω καποιο στιγμη να το ξαναπαιξω και μαλλον θα φτιαξω rogue duelist/assasin στο very hard να δοκιμασω τις ταχτικες μου και την υπομονη μου
                    Αν θες σου πασάρω τον 35ρη rogue duelist/assassin/legion scout να γελάσεις. Το παιχνίδι δεν υπάρχει ούτε καν στο nightmare, ενώ το golems of Amgarrak που με import από το Origins ήταν σκυλοπάλουκο με import από το Awakening είναι της πλάκας.
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• δεν ξέρω για σας εγώ με ένα κλασσικό Templar/Reaver build δεν δυσκολεύτηκα πουθενά.Προσωπικά το Holy smite μου άρεσε πολύ γιατί έχω ακούσει πολλά για αυτό το skill

Comment

• Egw eixa ena tank katharo (Alister) dyo tank-Damage dealer (egw ws warrior dual weild) kai ton (Stan two handed me great swords) telos thn Moriggan me ice build gia stuns (oi exthroi exoun pithanothta na spasoun pagomenoi).

Poly apla pragmata kai ola sto game htan paixnidaki akomh kai sto hard, to kolpo einai na ksereis ti stats na anevazeis se kathe xarakthra analoga thn idiothta tou kathenos kai na mhn ta moirazeis sthn tyxh.

Den xrhsimopoihsa ta gambit giati mou kanan trela fail.
                        Afto pou ekana htan na skaw apo makria to spell blizzard osoi den pagwnan erxontan konta kai tous ekana to cone of cold travousa ton mago pisw kai esperna katastrofh me tous DD kai to tank.
                        Rince and repeat.

An kapoios phgene panw ston mago ton travousa me to tank kai ton kathariza meta.
                        Opou eixa idiaiterh dyskolia ekana "kite" ton exthro, texnikh pou pianei se gelio vathmo sto game.
                        Healariza me items, ta opoia dinonte aploxera apo to paixnidi.

Afto to style epiase pantou, eite sto normal eite sto hard.

Ton telefteo kai egw ton solarisa mono me ton xarakthra mou.

H poio dyskolh maxh gia mena htan h mana ths morrigan, alla se afto eftege to oti thn antimetopisa poly nwris.
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

• Έκλεισα το πρώτο μου 10ωρο και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. Πριν από ένα χρόνο ήμουν τελείως αρνητικός απέναντι στα διάφορα παιχνίδια της Bioware, θεωρώντας ότι επαναλαμβάνεται και δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικά καινούριο ή ενδιαφέρον. Όντως επαναλαμβάνεται σε κάποια σημεία, αυτό που προσφέρει όμως είναι, εν τέλει, γαμάτο :xp: .

Τελείωσε η πρώτη μάχη και τώρα είμαι με Morrigan (υπερβολή δεν είναι λίγο το μοντέλο της ; ), Alistair και Booby (έτσι ονόμασα το σκύλο μου ) στο Lothering ή όπως αλλιώς λέγεται και περιφέρομαι.

Δε θέλω να πω πολλά πράγματα γιατί είμαι ο τελευταίος και καταϊδρωμένος, θα μείνω απλώς στο ότι μου αρέσει πάρα πολύ το στήσιμο και το lore του τίτλου, ενώ ο τρόπος παιξίματός του με πάει πολλά χρόνια πίσω, κάτι που το χαίρομαι ιδιαίτερα. Αρκετά πιο απλοποιημένο battle system, με πιο χαλαρούς κανόνες από τα παλιά D20, χωρίς όμως να του λείπει το βάθος και η ποικιλία.

Μου αρέσουν και οι επιλογές στους διαλόγους, λογικά δε θα έχουν και την τρομερή επιρροή στη ροή του σεναρίου, αλλά είναι ευχάριστο να μπορείς να αναπτύσσεις διαφορετικές σχέσεις με τα party members σου και να μη μένεις στο δισδιάστατο των ME "ή με αγαπάνε ή με μισούνε." Δεν ξέρω βέβαια αν πας προς της disapproval μεριά θα αποχτάνε και πάλι κάποια (διαφορετικά) skills από το αν πας προς την approval.

Συνεχίζω δυνατά και με τις καλύτερες προσδοκίες, μπράβο ρε Evans που σνόμπαρες τέτοια παιχνίδια. Άντε μη θυμηθώ και τα μαργαριτάρια που έλεγα για το ΜΕ2 και τώρα πάει για personal GOTY .

Tactics χρησιμοποιώ για τα πολύ βασικά, κυρίως με pause παίζω.

Comment

• Sthn dissaprooval meria oxi mono den kairdizoun kati diaforetiko, alla xanoun kapoia Bonuses pou tha epernes an se exoun approved.
                            Epishs arketoi apo tous xarakthres fevgoun an pesei poly to approval kai tous xaneis gia panta.
                            Telos xaneis kai merika Quests etsi.

Ton skylo mou egw ton eixa onomasei interceptor, o kalyteros xarakthras einai
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Εγώ τον είχα βγάλει Κopro.
                              sigpic

Comment

• Evans allakse xroma grammatoseiras plz...Vasika ase to default.
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X