Announcement

Collapse
No announcement yet.

I just finished

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 100% το Jak and Daxter από την HD Collection. Είναι το μόνο της σειράς μαζί με το Lost Frontier που δεν έχω τελειώσει. Περιττό να πω, πως πρόκεται για ποιοτικότατο platformer etc και για πολλούς το καλύτερο της σειράς( προσωπικά προτιμώ τα ΙΙ και ΙΙΙ)

    Περισσότερο θα εστιάσω στα του HD remaster( lol) Ουσιαστικά μου την έσπασε εξαρχής που διατήρηθηκε το ψευτο widescreen της PS2 έκδοσης που δεν είναι τπτ άλλο παρά ένα zoom σε 4:3( κοινώς κόβεται η εικόνα οριζόντια και κάθετα) Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η camera να είναι by default αρκετά κοντά στο Jak, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην υπάρχει καλή αντίληψη του χώρου και να περιορίζεται το οπτικό πεδίο. Επίσης η κάμερα- εντάξει δεν έχω και παράπονο για τίτλο 10ετίας και βάλε- είναι πλέον αρκετά παρωχημένη και κολλάει σε αρκετά σημεία. Από την άλλη τα γραφικά είναι πολύχρωμα και ευχάριστα, η μουσική ό,τι πρέπει, γενικά ένα game που στέκεται άνετα. Λίγη δουλίτσα παραπάνω σε remastering των γραφικών( κάποια θολά textures, έλλειψη κάποιων εφέ σε σχέση με την PS2 έκδοση όπως η μεταλλική απόχρωση κάποιων επιφανειών, απουσία anti-aliasing)και ένα σωστό widescreen και ανετα θα μιλούσαμε για ένα ΑΑΑ remaster.

    Επίσης να αναφέρω πως ήταν από τους πιο εξαντλητικούς collectathons που έχω κάνει... Αυτά τα άτιμα τα precursor orbs μου γίνανε εφιάλτης. Ορισμένα μάλιστα από αυτά απαιτούσαν out of the box thinking και γρήγορα αντανακλαστικά.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

    Comment


    • Τελειωσα το campaign του Leon στο RE 6. Το RE τελικα με μερικες ρυθμισεις γινεται fully playable και τολμω να πω οτι μου αρεσει τελικα οσο περισσοτερο παιζω, το campaign του Leon ηταν λιγο βαρετο (αλλα αναμενομενο τετοιος φλωρος που ειναι..) τωρα παιζω του Chris και εχει μπει αρκετα δυνατα μεχρι στιγμης..

      Comment


      • teliosa xana to resident evil 4 hd sto 360

        Comment


        • Πρωτος το εκραξα το 6 απο το demo που ειχα παιξει αλλα εκαναν λειτουργικες βελτιωσεις στο console patch/pc version, το καλο να λεγεται.. Το μεγαλυτερο μου προβλημα ηταν το gameplay και μπορω να πω οτι βελτιωθηκε δραματικα με το patch..

          Comment


          • Originally posted by i Have no Equal View Post
            Πρωτος το εκραξα το 6 απο το demo που ειχα παιξει αλλα εκαναν λειτουργικες βελτιωσεις στο console patch/pc version, το καλο να λεγεται.. Το μεγαλυτερο μου προβλημα ηταν το gameplay και μπορω να πω οτι βελτιωθηκε δραματικα με το patch..
            Όποιος είχε την ιδέα για το default FoV του παιχνιδιού πρέπει να απολυθεί.Ελπίζω να έχει ήδη γίνει.

            Comment


            • Bioshock:Infinite, σε άλλο επίπεδο το παιχνίδι, από εκείνα που βγαίνουν μια στο τόσο.
              sigpic

              Comment


              • Ωραιος, μαλλον δικαιολογει το hype του το παιχνιδι και με το παραπανω. Αν δε βαριεσαι ανοιξε κανα θεμα με αναλυτικοτερες εντυπωσεις, πιστευω μεσα στον Απριλιο να το δω κι εγω σε καποια φαση.

                Comment


                • Είναι τόσο καλό ; σε σχέση με το πρώτο τι έχεις να πεις ;
                  Στο gameplay από ότι έχω δει φαίνεται βελτιωμένο, αλλά από σενάριο, ατμόσφαιρα κτλ που έκαναν το original μοναδική εμπειρία τι λέει ;

                  Comment


                  • Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                    Είναι τόσο καλό ; σε σχέση με το πρώτο τι έχεις να πεις ;
                    Στο gameplay από ότι έχω δει φαίνεται βελτιωμένο, αλλά από σενάριο, ατμόσφαιρα κτλ που έκαναν το original μοναδική εμπειρία τι λέει ;
                    Θα πάθεις πλάκα Snake, δεν σου λέω τίποτε άλλο. Αν σου άρεσε τόσο το πρώτο Bioshock, μην το χάσεις αυτό το παιχνίδι. Κόσμους όπως την Columbia, χαρακτήρες όπως την Elizabeth, σενάριο με τέτοια αριστουργηματική παρουσίαση και φινάλε, εικόνες τόσο δυνατές που μιλάνε από μόνες τους, δεν βρίσκεις κάθε μέρα στα videogames.

                    Είναι εμπειρία που σου μένει ανάγλυφη στη μνήμη. Στο τερματισμό καθόμουν και άκουγα το τραγούδι και τα credits να ρολάρουν σκεφτόμενος "τι έπος έπαιξα θέε μου". Δεν συμβαίνει με όλα τα παιχνίδια κάτι τέτοιο και το Bioshock το κάνει για δεύτερη φορά.
                    sigpic

                    Comment


                    • telos to crysis 3 sto pc

                      Comment


                      • Αντι για κανα Bioshock Infinite οπως ολοι οι φυσιολογικοι ανθρωποι, μολις τελειωσα το Luigi's Mansion 2. Αν το χουν κι αλλοι στα υποψιν ισως ανοιξω θεμα αν παιζει να γινει καμια συζητηση. Πολυ προσεγμενο παιχνιδακι, αν δεν ειχα δει ηδη τα απειρα θετικα reviews τοτε δε θα περιμενα με τιποτα κατι τοσο συμπαθητικο, μιας και ο προκατοχος του μου ειχε φανει αδιαφορος. Ωραιο level design, διαρκεια λιγο πολυ 3πλασια του πρωτου και οσο να ναι μιλαμε και για ενα σχετικα πρωτοτυπο concept, οποτε για εμενα ηταν μια καλη εναλλαγη μετα απο τα διαφορα home console "blockbusters" που επαιξα τους τελευταιους μηνες.

                        Comment


                        • Χαίρομαι που ακούω τόσο καλά σχόλια για το Luigi's Mansion 2. Το πρώτο στο GC, χωρίς όντως να είναι κάτι το groundbreaking ήταν πολύ καλό παιχνιδάκι με ορισμένους πολύ καλούς γρίφους. Aναμενόμενα λοιπόν, περιμένω ένα σχετικά καλό price drop να το αγοράσω( αν κρίνω από το Paper Mario δεν το βλέπω να έρχεται )
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                          Comment


                          • teliosa to aliens colonial marines sto pc

                            Comment


                            • Originally posted by Sinclair View Post
                              Χαίρομαι που ακούω τόσο καλά σχόλια για το Luigi's Mansion 2. Το πρώτο στο GC, χωρίς όντως να είναι κάτι το groundbreaking ήταν πολύ καλό παιχνιδάκι με ορισμένους πολύ καλούς γρίφους. Aναμενόμενα λοιπόν, περιμένω ένα σχετικά καλό price drop να το αγοράσω( αν κρίνω από τους υπόλοιπους τίτλους της Νιντέντο δεν το βλέπω να έρχεται )
                              Fixed.
                              Carpe diem

                              Comment


                              • Tomb Raider με ποσοστό γύρω στο 80% τελευταία φορά που τσέκαρα.Θα πάω για το 100% και από αύριο βλέπουμε τι θα ξεκινήσω.Συνολικές εντυπώσεις μέσα στη μέρα,στο σχετικό θέμα.
                                Carpe diem

                                Comment

                                Working...
                                X