Announcement

Collapse
No announcement yet.

I just finished

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Στο DMC2 δε χρησιμοποιηθηκε η ομαδα αναπτυξης του πρωτου και ομολογουμενως προκειται για το χειροτερο ( με τεραστια διαφορα ) της σειρας . Fioth το 3ο ειναι πολυ καλο παιχνιδι ( καλυτερο απο το πρωτο αν και δεν προκαλει το ιδιο σοκ ) οποτε μην ανησυχεις...και κατ'επεκταση μην ανησυχεις ουτε για το 4 καθως οι μηχανισμοι εχουν φτασει στο απογειο τους εχοντας κυριολεκτικα απειρους συνδιασμους . Παρεπιπτοντως το 4ο εχει κατα τη γνωμη μου το καλυτερο σεναριο της σειρας μεχρι στιγμης ( ειμαι στη 13 αποστολη ) αν και απο τη στιγμη που μπαινει ο dante καταστρεφεται καθε σοβαροτητα . Μιλαμε τον εχουν κανει εκατομμυρια φορες πιο βλακα ( με την καλη εννοια ) και ποζερα απο το 3 που υποτιθεται οτι ηταν και παιδι . Anyway θα γραψω περισσοτερα οταν το τελειωσω .

    Comment


    • ΠΑρόλο που δεν καίγομαι και τόσο για τη σειρά, θα ήθελα να ασχοληθώ με το 4 στο χαβαλέ (OK μετά από 2 πολύ επικά JRPGs, γιατί θα πάθω κρίση ταυτότητας στο τέλος). Μπορώ να βρω σχετικά φτηνά και την limited και σκέφτομαι να το χτυπήσω (κοντά στα 35?), αλλά δεν έχω παίξει (και ούτε πρόκειται) τα 2 και 3. Υπάρχει κανένα πρόβλημα με το story (lol και να υπάρχει spm, λέμε τώρα ).

      Comment


      • ΙMHO παίξε το πρώτο και το τρίτο.Το 3ο το βρίσκεις πάμφθηνο στην 3.5 edition.Το 4 όσο έπαιξα το demo αν και είχα αρχικά ενθουσιασθεί πιστεύω πως είναι ένα DMC με νέο περιτύλιγμα.Εννοείται no prob για τους fans αλλά και πάλι θα σου έλεγα να παίξεις ένα εκ των 1 και 3.Το 2 άστο είναι πολύ μέτριο game.
        Σε 35? βέβαια δεν είναι άσχημα αλλά διάβασα κάτι που με αποθαρρύνει αρκετά.Δεν το λέω μην το χαλάσω και σε παιδιά που παίζουν αυτό τον καιρό το game.Άλλωστε είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό στη συγκεκριμένη περίπτωση.
        Το 3 απλά μπορεί να σου φανεί σπαστικό σε σημείο να σπάσεις χειριστήριο-είναι αρκετά δύσκολο και θέλει υπομονή.Όπως και να έχει your call.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

        Comment


        • To 1 το έχω τερματίσει (call me αρπαχτή), ενώ το 3, παρόλο που το έχω, δεν το έχω αγγίξει. Τέλος πάντων, τώρα μιλάω για τουλάχιστον 2 μήνες από τώρα, σήμερα τερματίζω HALO 3 και με την πρώτη ευκαιρία μπαίνει Baten Kaitos Οrigins στο Wii. Ένα καλό JRPG είναι σαν μία βιταμίνη (lol κάψιμο).

          Comment


          • Άκουσα σε ένα podcast πρόσφατα πως το DMC2 είχε αρχίσει ως άλλο παιχνίδι και όταν κατάλαβαν ότι δεν θα πουλούσε πολύ το πετσόκοψαν και το 'μεταμόρφωσαν' σε DMC.
            [/b]
            Aυτο που λες ειναι φως φαναρη απο την αρχη μεχρι το τελος αγαπητε μου...οταν ειδα εκεινο το μολυσμενο tank (OMFCSG!) ειπα "με καμια Cortana δεν εφτιαξαν αυτο το χαλι τα ιδια παιδια που εφτιαξαν το πρωτο"!Κι ακουστε ονοματα εχθρων:Νεφαστούρης και Νεφασκαπίτης (χωρις ιχνος πλακας υπαρχουν και ειναι bosses!!!).Tι στο διαολο μπορει να σκεφτοντουσαν?!
            <div align="center">

            "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

            Comment


            • I finished the fight (lal), εντυπώσεις και σχόλια στο ανάλογο topic.

              Talk about pointless posts .

              Comment


              • Shadow Hearts.Με το καλό τέλος βέβαια γιατί μας αρέσουν τα happy ends
                Έκανα και όλα τα sidequests και πήρα και το Seraphic Radiance και προφανώς τον Amon.Το ρολόι έδειξε 24:50 ούτε καν 25 δλδ



                Πολυ υποτιμημένο και παραμελημένο παιχνίδι που αδίκως θάφτηκε από τον ειδικό Τύπο τόσο πολύ.Σίγουρα έχει αρκετές αδυναμίες με μία απο τις κύριες την απουσία του back tracking σε κάποιες περιοχές και την αδυναμία αναζήτησης αντικειμένων που έχεις χάσει.Παρόλ&#39;αυτά μία solid jrpg εμπειρία,σε διαφορετικό μήκος κυματος από τα συνηθισμένα.Σε σημεία φαίνεται το low budget αλλά τελικά υπερισχύει η εμπνευση imo πάντα.Και να πω και την μπηχτή μου?Από το FF 10 το προτιμώ.

                Να ανφέρω στα + το Battle System όπου πραγματικά μιλάμε για ξεκούραστο leveling και για χρήσιμα skills.Eδώ ακόμη και το Cure συνεχίζει να χρησιμοποιείται σε τελευταίες μάχες.Δε μιλάμε για 20-30 άχρηστα skills ανά χαρακτήρα αλλά για λίγα και ουσιαστικά.Μακάρι απλά κάποιες μάχες να μην βασίζονταν τόσο στο power leveling και το physical dmg του Yuri.

                Spoilers...beware&#33;&#33;&#33;
                Θα ήθελα λίγο παραπάνω ανάπτυξη μερικών χαρακτήρων,οι οποίοι πραγματικά δεν αναλύονται καθόλου.Μιλάω για τον Keith και την Margarete.Ο Halley κ η μαμά του επίσης καταπληκτικοί θα ήθελα ειλικρινα να δω τη συνέχεια της ιστορίας του σε μελλοντικό τίτλο-αν ποτέ υπάρξει τέταρτο μέρος.Οι Yuri και Alice από τα πιο συμπαθή ζευγάρια ever.Ο Zuzhen απλά τέλειος και φυσικά ένα μεγάλο + η μετάφραση και απόδοση η οποία ειδικά σε πιο πικάντικες στιγμές δε φοβάται να κρυφτεί.

                Άξιοι αναφοράς οι Αlbert Simon και ο Roger Bacon σαν δίπολο και επιτέλους άλλος ένας σοβαρός κακός με επιχειρήματα και κίνητρα για την συμπεριφορά του.Σαφείς θρησκευτικές και θεολογικές αναφορές οι οποίες αν είχαν μια κάποια περαιτέρω ανάπτυξη θα τοποθετούσαν σε παρόμοια κλίμακα με games oπως το Χenoverse και κάποια FF(Eternal Calm κτλ)Ακατέργαστο διαμάντι λοιπόν το παιχνίδι και ο ορισμός του sleeper hit.

                Θα αποτοξινωθώ λίγο έχω και μελέτη και μετά θα ακολουθήσει λογικά το δεύτερο μέρος.

                EDIT:
                Ξεκίνησα στο καπάκι το sequel...what the heck??Φοβερή αλλαγή εκ πρώτης όψης.Κρατάω μικρό καλάθι βέβαια αν και περιμένω πολλές και καλές επιστοροφές.Δεν ξέρω αν χρειάζεται να έχεις παίξει το πρώτο ή όχι για να κατανοήσεις το δεύτερο.Ωστόσο αν το έχεις κάνει αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα από την εισαγωγή ακόμη.Είμαι hyped...
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                Comment


                • Μπράβο ρε συ φίλτατε, το είπες και το έκανες τελικά&#33;&#33;&#33; Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε, ανυπομονώ να διαβάσω το post σου που θα λέει ότι ξεκίνησες το 2 .

                  ΥΓ: Το επίπεδο του Xenoverse δεν το φτάνει τίποτα .

                  Comment


                  • Διάβασε τo EDIT

                    Ναι βρε,αυτό λέω κι εγώ για το Xenoverse ;)
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                    Comment


                    • Είσαι και πολύ large, that&#39;s all I have to say ;) . Απόλαυσε την τελειότητα και άσε εμένα να σε ζηλεύω που το γνωρίζεις τώρα αυτό το παιχνίδι. Πάω να παίξω λίγο apollo .

                      Comment


                      • Ολοκλήρωσα και το Half Life 2: Episode 2 πριν από λίγη ώρα(η μάχη με τα striders στο hard είναι πρόκληση) και μπορώ να πω ότι το τέλος ήταν αρκετά συγκινητικό.Βέβαια κόβεται κάπως απότομα διότι η ιστορία ολοκληρώνεται στο episode 3 αλλά και πάλι είχε μερικές δυνατές σκηνές (όχι πράγματα με σπαθιά και κωλοτούμπες ουστ) που τις θαυμάζω ακόμα πιο πολύ επειδή γίνονται μέσα στο gameplay έστω και scripted και όχι κάποιου FMV.Μου λείπει κι ένα achievement από το Half life 2 main episode και ακολουθεί το Portal.
                        Άντε ρεεεεεεεεεεεεε βγάλτε το τρίτο μέρος να δούμε τι στο διάλα θα κάνουμε με αυτό το πράαααααααααααγμα (ξέρουν οι μυημένοι)...

                        Comment


                        • Τωρα παιζω παλι Half-Life 2, μπας και το τερματισω ποτε. Μην δινεις ρε ασχετε spoilers, μας καταστρεφεις&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33 ; lolololol
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                          Comment


                          • Τωρα παιζω παλι Half-Life 2, μπας και το τερματισω ποτε. Μην δινεις ρε ασχετε spoilers, μας καταστρεφεις&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33 ; lolololol
                            [/b]
                            Ε αφού είναι αρχί-n00b Τί περιμένεις?

                            Comment


                            • Bioshock στο Hard με 32/51 achievements...

                              Απλά απίστευτο , μόλις συνέλθω από αυτό το υπέροχο συναίσθημα που μου άφησε όλο το παιχνίδι , θα το ξαναπαίξω και για τα υπόλοιπα achievements

                              Comment


                              • Bioshock στο Hard με 32/51 achievements...

                                Απλά απίστευτο , μόλις συνέλθω από αυτό το υπέροχο συναίσθημα που μου άφησε όλο το παιχνίδι , θα το ξαναπαίξω και για τα υπόλοιπα achievements
                                [/b]
                                Χθες σε άφησα να κοιτάς τον Andrew Ryan και σήμερα το τερμάτισες.Έλα έλα κι εσύ μπες στο club των καμμένων... .Έλιωσες και το αξίζεις με το παραπάνω. ;)

                                Comment

                                Working...
                                X