Από ότι κατάλαβα πάντως δεν μπορεί να συγκριθεί με τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Κάτι περισσότερο σε Suikoden Gaiden μου κάνει, παρά σε επεισόδιο της βασικής σειράς.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα και πολλά. Ελπίζω να υπάρξει ένα επικό Suikoden VI σε κονσόλα (κατά προτίμηση PS3) και όχι ένα ακόμα σε φορητά.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα και πολλά. Ελπίζω να υπάρξει ένα επικό Suikoden VI σε κονσόλα (κατά προτίμηση PS3) και όχι ένα ακόμα σε φορητά.

. Σου συνιστώ να ασχοληθείς με τα least portal challenges και με τα advanced chapters. Και τα δύο είναι εξαιρετικά, ειδικά τα least portals. Επίσης αν έχεις όρεξη κάνε μία έρευνα στο internet γύρω από την GLaDOS και την Chell. Οι θεωρίες που υπάρχουν (και το τι συμβολίζει η GLaDOS) είναι απίστευτες.
Και όντως ακούς πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις πάνω στα θέματα που θίγει, όπως πως πρέπει να σκέφτεται ο στρατιώτης αλλά και τι είναι εν τέλει. Χάρηκα που είχε και τη συγκεκριμένη μουσική απ' το 2 σε κορυφαία σημεία του story. Δηλαδή, όταν ο Williams συνέθεσε αυτό το κομμάτι τι πρέπει να σκέφτηκε;; Εγώ θα έλεγα κάτι του στυλ: Μα, πόσο γαμάτος είμαι;;;

Comment