Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Για τον κόκκινο δράκο εξοπλίσου με ένα τόξο και με 200 βέλη και ανέβα στην πρώτη πολεμίστρα που θα βρεις. Κάθε φορά που κατεβαίνει και φτύνει φωτιά, χτύπα τον με ένα βέλος. Κάποια στιγμή θα τον σκοτώσεις (θα σου πάρει πάνω από μισή ώρα). Μετά ξέχνα τον κόκκινο δράκο . Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τον μπλε δράκο στο 1-1, αν τον φορτώσεις με πολλά βέλη θα σηκωθεί και θα φύγει και θα μπορέσεις να πάρεις τα αντικείμενα που βρίσκονται στο σημείο που χτυπάει η φωτιά του. Μπορείς να τα πάρεις φυσικά και με καλό τρέξιμο, αλλά οι πιθανότητες είναι κατά σου .
    Για τα items της 1-1 που τα φυλάνε οι 2 δράκοι, τα πήρα χωρίς κόπο μόλις τέλειωσα την 1-1. Πήγα στην 1-2, ψόφησα, ξαναγύρισα στην 1-1 για souls και οι δράκοι ήταν άφαντοι, απλά δεν ήταν εκεί. Έτσι πήρα την fire resistance ασπίδα και ανεβάζω strength για να τη φορέσω. Το κολπάκι με τον red δύσκολο το βλέπω να το κάνω εκτός κι αν δεν βαριέμαι να φαρμάρω souls για τα βέλη.

Με το thief's ring δε γίνεσαι τόσο εύκολο αντιληπτός από τους εχθρούς, αλλά αυτό συμβαίνει έτσι κι αλλιώς όταν είσαι σε soul form. Θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν είσαι σε body form κάνεις απίστευτο θόρυβο με κάθε σου βήμα, ενώ σε soul form δεν κάνεις καθόλου θόρυβο. Λογικά το thief's ring προσθέτει περισσότερο πάνω σε αυτό το στοιχείο, αλλά ίσως να είναι καλύτερα να το αντικαταστήσεις με κάτι άλλο.

Οπωσδήποτε να έχεις το cling ring όσο είσαι σε soul form. Αυξάνει τα ΗΡ που έχεις (σε 0% CT από 50% τα πάει σε 75% νομίζω), οπότε και ζεις περισσότερο. Στο περισσότερο παιχνίδι θα το έχεις εξοπλισμένο, εκτός και αν θέλεις να έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή πρόκληση.
    Φοράω πάντα το ring που ανεβάζει item burden και συνήθως το cling ring που εναλλάσω με το fire resist όποτε χρειάζεται. Από όπλα, βρήκα πρόσφατα το Winged Spear και δεν το 'χω ξαναβγάλει, ο συνδυασμός με την ασπίδα είναι win. Faqs δεν κοιτάζω εκτός κι αν κολλήσω άσχημα κάπου.

Τώρα έβγαλα την Armor Spider του 2-1. Εύκολο επίπεδο γενικά, τίποτα ιδιαίτερο από mobs εκτός των fire mages. Η αράχνη μου πήρε 6 tries μέχρι να μάθω το pattern της σε melee. Βοήθησαν τα μηνύματα που είχαν αφήσει παίχτες στο αριστερό πόδι της όπου ήταν safe για να κάνω heals με την ησυχία μου. Τώρα farming γιατί έχω μαζέψει ένα κάρο stones για upgrades στο 2-1.
    sigpic

Comment

• Aν θες σε κάνω join στο boss της 2-2 ή και σε ολόκληρη τη 2-2
      Εκεί να περιμένεις να σε κάνουν invite όταν με το καλό το βγάλεις. Παίζει σε πρώτο στάδιο με αυτή τη μαχη να έβγαλα πάρα πολλά souls. Πω πω απείχα καιρό από το game και με ψήνεις να το βάλω τώρα...
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• co-op δεν έχω παίξει, δεν ξέρω καν πως γίνεται να το κάνω Κάτι με τα blue-eye αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα. Τώρα δεν μπορώ να αποφασίσω τι να διαλέξω από μαγικά και έχω μόνο ένα slot για remember. Soul Arrow ή Water Veil....? To Soul Arrow προϋποθέτει να έχω και βέλη ή είναι απλά ένα range spell; Γιατί αν είναι μόνο spell μάλλον αυτό θα πάρω, ranged δεν τη παλεύω μια.
        sigpic

Comment

• Straier για κάποιο λόγο θεωρώ το 4-3 ακόμα και τώρα το καλύτερο. Με 0% WT έπαιρνες σε 3-4 λεπτά 25k souls, ενώ με 0% WT από την αρχή του 4-2 έπαιρνες σε 1 λεπτό (προφανώς οι χρόνοι είναι στο περίπου) 5-10k. Για PBWT δεν ξέρω, πάντως το 4-3 μου φαίνεται απλά το καλύτερο και το πιο γρήγορο. Εγώ εκεί έκανα farming όπως και να έχει .

Dope soul arrow imo. Γενικά πάντως μη σκαλώνεις σε αυτά που σου λέμε, κοίτα να προχωρήσεις το παιχνίδι με τους δικούς σου ρυθμούς και αν ποτέ δεις ότι τα βρίσκεις σκούρα ή θελήσεις να πειραματιστείς με αυτά που σου λέμε, γύρνα και δες τα. Είναι αρκετά περιπλόκοι οι μηχανισμοί και η λογική του και απλώς εμείς ξέρουμε τι παίζει και προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε, λέγοντας σου όσα ξέρουμε. Το co-op εγώ δεν το έβαλα καθόλου για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ τη single player εμπειρία πολύ ανώτερη. Λιώσε ανελέητα λέμε .

Comment

• Soul Arrow= spell. Kαι όχι δεν χρειάζεται να έχεις βέλη. Πάρε το soul arrow χαλαρά. Boηθά πάρα πολύ, ενώ soul arrow+thief ring+soul form= win για τον red eyes knight στην 1-1 όπως και για τους blue eye. Btw να έχεις υπόψην σου πως σε soul form το thief ring βοηθά ακόμη περισσότερο στο stealth, από ότι όταν είσαι σε body form. Θα παρατηρήσεις άλλωστε πως σε soul δεν κάνεις θόρυβο ενώ σε physical form ακούγονται τα βήματα σου ;)

Ιmo μη χαλάσεις STR για την μεγάλη ασπίδα. Θα βρεις αργότερα πολύ καλύτερες λύσεις ενώ καλό είναι να βασίζεσαι σε evasive roll κάτι που με τις τεράστιες ασπίδες δεν είναι εύκολο... Είχα ανεβάσει το STR στο θεό για να κάνω roll με μεγάλη ασπίδα και τελικα κατέληξα να έχω μια κανονική γιατί το roll βοηθά πραγματικά πάρα πολύ ενώ έχεις και το parry. Βασικά είναι και θέμα προτιμήσεων... Εγώ ας πούμε είμαι κοντά στο 70κάτι soul lvl και το luck μου είναι για κλάμματα xD

EDIT:

Ανοίγω ps3 να το συνεχίσω

EDIT 2:
            deus_dope άκυρο. 78 lvl είμαι και έχω την purple flame shiled+4 μαζί με ring of great strength οπότε άκυρο ό,τι σου είπα. Απλά σε πρώτο στάδιο δώσε βάση στο evade, βοηθά πάρα πολύ.
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ιmo μη χαλάσεις STR για την μεγάλη ασπίδα. Θα βρεις αργότερα πολύ καλύτερες λύσεις ενώ καλό είναι να βασίζεσαι σε evasive roll κάτι που με τις τεράστιες ασπίδες δεν είναι εύκολο... Είχα ανεβάσει το STR στο θεό για να κάνω roll με μεγάλη ασπίδα και τελικα κατέληξα να έχω μια κανονική γιατί το roll βοηθά πραγματικά πάρα πολύ ενώ έχεις και το parry. Βασικά είναι και θέμα προτιμήσεων... Εγώ ας πούμε είμαι κοντά στο 70κάτι soul lvl και το luck μου είναι για κλάμματα xD
              Η Purple Flame Shield είναι από τις καλύτερες ασπίδες του παιχνιδιού πάντως.
              Aν θες σε κάνω join στο boss της 2-2 ή και σε ολόκληρη τη 2-2
              Δεν παίζει γιατί λογικά είσαι πολύ μεγαλύτερο λβλ. Για multi, όταν έχεις το σώμα σου ψάχνεις να βρεις μπλε μηνύματα στο έδαφος, Αν είσαι ψυχή, απλά χρησιμοποιείς την blue eye stone (δεν τη χάνεις).
              Straier για κάποιο λόγο θεωρώ το 4-3 ακόμα και τώρα το καλύτερο. Με 0% WT έπαιρνες σε 3-4 λεπτά 25k souls, ενώ με 0% WT από την αρχή του 4-2 έπαιρνες σε 1 λεπτό (προφανώς οι χρόνοι είναι στο περίπου) 5-10k. Για PBWT δεν ξέρω, πάντως το 4-3 μου φαίνεται απλά το καλύτερο και το πιο γρήγορο. Εγώ εκεί έκανα farming όπως και να έχει .
              Εγώ έπαιρνα κοντά 15Κ στην αρχή της 4-2. Η 4-3 είναι επίσης πιο επικίνδυνη και απρόβλεπτη (αν αποφασίσουν να πάνε μακρυά θα σου πάρει αρκετή ώρα).
              Φοράω πάντα το ring που ανεβάζει item burden και συνήθως το cling ring που εναλλάσω με το fire resist όποτε χρειάζεται.
              Το Ring of Herculean Strength δεν υπάρχει λόγος να το φοράς συνεχώς, μόνο όταν γίνεις overburdened. Μαζί σου δε χρειάζεται να κουβαλάς όλη σου την προίκα, μόνο ότι χρειάζεσαι πραγματικά. Αυτό που αξίζει πάντα να κουβαλάς ΙΜΟ είναι τα δαχτυλίδια. Δε ζυγίζουν πολύ και μπορούν να σου προσφέρουν πολλές επιλογές.
              Τώρα δεν μπορώ να αποφασίσω τι να διαλέξω από μαγικά και έχω μόνο ένα slot για remember. Soul Arrow ή Water Veil....?
              Το Water Veil αυξάνει το fire resistance που είναι χρήσιμο στον δεύτερο κόσμο αλλά μια που δεν έχεις καθόλου ranged επιλογές ίσως το soul arrow είναι καλύτερο. Μάθε και τα 2 και άλλαζε ανάλογα με την περίσταση. Και το Flame Toss είναι καλό αλλά όχι στο 2ο κόσμο.
              Για τα items της 1-1 που τα φυλάνε οι 2 δράκοι, τα πήρα χωρίς κόπο μόλις τέλειωσα την 1-1. Πήγα στην 1-2, ψόφησα, ξαναγύρισα στην 1-1 για souls και οι δράκοι ήταν άφαντοι, απλά δεν ήταν εκεί. Έτσι πήρα την fire resistance ασπίδα και ανεβάζω strength για να τη φορέσω. Το κολπάκι με τον red δύσκολο το βλέπω να το κάνω εκτός κι αν δεν βαριέμαι να φαρμάρω souls για τα βέλη.
              Παίζει να είχες pure white world tendency (αλλά αφού πέθανες όχι πια) γι'αυτό και έλειπαν οι δράκοι (δεν είμαι σίγουρος). Ο δράκος πέφτει και με μαγεία αλλά είναι κάπως πιο δύσκολο στο timing. Φυσικά χρειάζεσαι και μπόλικα spices.
              Faqs δεν κοιτάζω εκτός κι αν κολλήσω άσχημα κάπου.
              Δεν είπα να τα κοιτάξεις για να περάσεις τις πίστες αλλά για να δεις πως λειτουργούν κάποια πράγματα. Φυσικά το να κοιτάξεις πώς θα περάσεις τα δύσκολα σημεία μιας πίστας ή τον αρχηγό είναι βλακεία (αν και ακόμα και να ξέρεις πώς να το κάνεις δε σημαίνει πως θα το κάνεις εύκολα, θεωρία=/=πράξη )
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Ναι μωρή αρρώστια soul arrow, πάρε να 'χεις red eye knight!!!!
                sigpic

Comment

• Εγώ έπαιρνα κοντά 15Κ στην αρχή της 4-2. Η 4-3 είναι επίσης πιο επικίνδυνη και απρόβλεπτη (αν αποφασίσουν να πάνε μακρυά θα σου πάρει αρκετή ώρα).
                  Είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο το pattern τους, δεν παίζει να πάνω πιο μακριά. Επίσης με το σπαθί που παίρνεις όταν πολεμάς το boss (αυτό που βαράει από μακριά) τα σφάζεις σχεδόν αμέσως. Εγώ κρυβόμουν στην καλύβα και τα σκότωνα χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Comment

• Εεεεεεεεεεεεεεεεετσι ρε συ dope, επιασες και εσυ το διαμαντι. Πω διαβασα τα τελευταια post και με ξαναπιασε το γνωριμο αισθημα της επικοτητας. Χαιρομαι που το topic συνεχιζει δυνατα, imo εδω μεσα στεγαζονται μερικες απο τις ωραιοτερες και πιο ποιοτικες συζητησεις που εχουμε κανει.

To team απο'οτι βλεπω εχει ενωθει για αλλη μια φορα και δινει πληροφοριες....ξυπνανε αναμνησεις...

Comment

• Ρε συ nooto το παιχνίδι ρουλάρει, θα σβήσω την κονσόλα μόνο από κούραση όλη μέρα παίζω σήμερα xD

Πήρα το αίμα μου πίσω από τον τρισκατάρατο Tower Knight της 1-2, με το Soul Arrow πλάκα του έκανα. Πλέον είμαι στην 4-1 με purple flame shield +1 και morning star +4 οι σκελετοί με 2-hits φεύγουν. Μαζί με 2 ψόφους μάζεψα 25k souls!!!!

O τεράστιος ο τυπάς στη μέση του επιπέδου δεν νιώθει πάντως με soul arrow. Είμαι ένα βήμα πριν το boss και φρουρεί την είσοδο ένας red eye knight αλλά δεν έχω mp αφού σημάδευα σαλάχια. Βρήκα πριν και έναν dual katana σκελετό που φύλαγε ένα crescent falchion +1.... Kαλό όπλο είναι αυτό; Έχει σχετικά χαμηλό physical attck αλλά δίνει τούμπανο magic attck.

Wow, στο δρόμο της επιστροφής μπήκα σε μια πόρτα που ούτε καν την είχα δει και βρήκα ένα regenarator ring για hp over time, αυτά είναι!!

Κι άλλο edit.... Το Crescent Falchion κάνει regen σε HP και MP Πάω να το φουλάρω στα upgrades!!!!!!
                      sigpic

Comment

• Από όσο θυμάμαι το Crescent μόνο ΜΡ κάνει regenerate...Πάντως είναι πολύ τέλειο όπλο,ειδικά ενάντια στους σκελετούς!

Ανεβαίνει και εύκολα στο +4,αλλά μετά θέλει Pure Darkmoonstone που οκ πετάν μόλις 3 lizards στο παιχνίδι και η μία από αυτές είναι δύσκολο να την σκοτώσεις.

Το παιχνίδι Deus είναι ίσως το καλύτερο του PS3

Και μία συμβουλή αν και ίσως στην έδωσαν τα παιδία,δεν είδα.Πρόσεχε με της Crystal LIzard,θα σου έλεγα να τις αφήσεις όλες για το τέλος,που θα έχεις πολύ καλύτερο εξοπλισμό και θα ξέρεις ακριβώς τι παίζει μαζί τους,τα drop rate τους κτλ

Κατά τα άλλα,διασκέδασε όσο μπορείς αυτή την ΥΠΕΡΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ

ΥΓ:Δες λίγο το link που έδωσε ο Evans για Character Tendecies-Worlds.Δυστυχώς το να παίζεις σε online mode ακόμα και όταν παίζεις single έχει επιπτώσεις σε World Tendecy,κάτι το οποίο εμένα μου την έδωσε απίστευτα,ίσως το μόνον πραγματικά σπαστικό μειονέκτημα του παιχνιδιού.

Comment

• Βασικά deus παίξε το game όπως γουστάρεις την πρώτη φορά- όπως κάνω κι εγώ δλδ- και αν πας για νέο game cycle το ψάχνεις. Imo πάντα.

Moυ μένουν οι 1-4, 4-3,5-2, 5-3. Δυστυχώς παίχτηκε λαλακία στην 1-4... Μπήκα σε body form μετά την 5-1( βαρετή οσο δεν πάει btw) και μου έκανε invade black phantom το οποίο για να μονομαχήσουμε σκοτωσε τα black phantoms που φρουρούσαν την πόρτα

Comment

• Το διάβασα το Post του Evans αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει να συμβαίνει κάτι. Δλδ black phantom δεν ξέρω πως μοιάζει, δεν έχω συναντήσει.

Όντως μόνο mp το crescent το πήρα πρέφα μόλις έβγαλα το regen ring :cunao:
                            Mόνο που όταν το πήγα για upgrade στο Nexus δεν μου το είχε καν σαν επιλογή στα όπλα. Γιατί αυτό;

Crystal Lizards. Dangerous. Okie Dokie!

Στα της κοκκινομάλλας tk ο χοντρός με τη περιστεροφωλιά στη κεφάλα ήταν χαλάρα το πιο γαμάτο boss ως τώρα. Το Phalanx το έβγαλα με τη πρώτη με το halberd, η Αrmor Spider βγήκε μετά από μερικά tries και βοήθησαν πολύ τα messages να βρω safe spot, ο Tower Knight ήταν λούκι σε melee, για πλάκα με το soul arrow. Έφαγα και το τεράστιο κθουλουδαίμονα που στεκόταν μπάστακας μέσα στη μέση, soul arrow και βέλη, άκοπα.

O σαπιοκοιλιάς με πέθανε. Άρχισα με soul arrow, αφού δούλεψε έτσι στον knight θα δουλέψει κι εδώ. Κόλλησα για 5 ψόφους εκεί μέχρι που ζαλίστηκα. Μάλλον η τύπισσά μου έχει σφινώσει μέσα στη πανοπλία της και δεν λέει να βάλει πιο ευκίνητο gear. Που να κάνω dodge, που σκάει κάτω λες και είναι κατσέρ Και η τρεχάλα που έριχνα για να αποφύγω τη γλώσσα δεν παλευόταν. Δέκα έτρεχα μια βάραγα.

Μου κόψε στην 6η να βουτήξω κάτω. Εκεί βρήκα τι θέλει και βγήκε πάρα πολύ εύκολα. Xαλαρά βηματάκια για αποφυγή της επίθεσης και γύρω γύρω όλοι. Melee powah!!

(Η μουσική οτινάναι στο boss:lovedance
                            sigpic

Comment

• Βασικά deus παίξε το game όπως γουστάρεις την πρώτη φορά- όπως κάνω κι εγώ δλδ- και αν πας για νέο game cycle το ψάχνεις. Imo πάντα.
                              Άσε ρε, που όταν ξεκίνησα το παιχνίδι σου έλεγα ότι δε θα βλέπω το guide και εσύ το είχες λιώσει .

Dope για μένα αυτό το boss ήταν από τα ευκολότερα, με τη μία βέλη στην κεφάλα και ψόφος.

Comment

• Άλλος μου ζητούσε να καθίσω να με σφάξει για να φτιάξει το CT του
                                Μου αρέσει που σου έλεγα πάρτο χαλαρά εγώ θα τα κάνω στο άλλο run κι εσύ γκρίνιαζες για τον Ostrava και μετά για το online. Αφού σκεφτόμουν πάει θα το θάψει το παιχνίδι στο τέλος με τόση γκαντεμιά xD

Comment

Working...
                                X