Για τον κόκκινο δράκο εξοπλίσου με ένα τόξο και με 200 βέλη και ανέβα στην πρώτη πολεμίστρα που θα βρεις. Κάθε φορά που κατεβαίνει και φτύνει φωτιά, χτύπα τον με ένα βέλος. Κάποια στιγμή θα τον σκοτώσεις (θα σου πάρει πάνω από μισή ώρα). Μετά ξέχνα τον κόκκινο δράκο . Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τον μπλε δράκο στο 1-1, αν τον φορτώσεις με πολλά βέλη θα σηκωθεί και θα φύγει και θα μπορέσεις να πάρεις τα αντικείμενα που βρίσκονται στο σημείο που χτυπάει η φωτιά του. Μπορείς να τα πάρεις φυσικά και με καλό τρέξιμο, αλλά οι πιθανότητες είναι κατά σου .
Με το thief's ring δε γίνεσαι τόσο εύκολο αντιληπτός από τους εχθρούς, αλλά αυτό συμβαίνει έτσι κι αλλιώς όταν είσαι σε soul form. Θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν είσαι σε body form κάνεις απίστευτο θόρυβο με κάθε σου βήμα, ενώ σε soul form δεν κάνεις καθόλου θόρυβο. Λογικά το thief's ring προσθέτει περισσότερο πάνω σε αυτό το στοιχείο, αλλά ίσως να είναι καλύτερα να το αντικαταστήσεις με κάτι άλλο.
Οπωσδήποτε να έχεις το cling ring όσο είσαι σε soul form. Αυξάνει τα ΗΡ που έχεις (σε 0% CT από 50% τα πάει σε 75% νομίζω), οπότε και ζεις περισσότερο. Στο περισσότερο παιχνίδι θα το έχεις εξοπλισμένο, εκτός και αν θέλεις να έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή πρόκληση.
Οπωσδήποτε να έχεις το cling ring όσο είσαι σε soul form. Αυξάνει τα ΗΡ που έχεις (σε 0% CT από 50% τα πάει σε 75% νομίζω), οπότε και ζεις περισσότερο. Στο περισσότερο παιχνίδι θα το έχεις εξοπλισμένο, εκτός και αν θέλεις να έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή πρόκληση.
Τώρα έβγαλα την Armor Spider του 2-1. Εύκολο επίπεδο γενικά, τίποτα ιδιαίτερο από mobs εκτός των fire mages. Η αράχνη μου πήρε 6 tries μέχρι να μάθω το pattern της σε melee. Βοήθησαν τα μηνύματα που είχαν αφήσει παίχτες στο αριστερό πόδι της όπου ήταν safe για να κάνω heals με την ησυχία μου. Τώρα farming γιατί έχω μαζέψει ένα κάρο stones για upgrades στο 2-1.
Comment