Τιμημένο Pac-Man
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pac Man CE DX για 400 ποντους, ναι ειναι αληθεια, stop the press κτλ κτλ.
Οποιος δεν το παρει και τωρα ας μην ξαναμπει στον κοπο να κανει sign in στο XBOX Live.
To πηρα με τη μια χωρις πολλα πολλα, τωρα θα περιμενω να μου ρθει και η ορεξη για καψιμο γιατι βλεπω Bart στην κορφυη και Imrahil να ακολουθει απο κοντα και κατι πρεπει να γινει να σπασει λιγο η μονοτονια.
Comment
-
Δεν θυμάμαι αν έχω πόντους (μάλλον όχι) και δεν το κόβω να παίρνω 800 για να το αγοράσω. Τι bart και imrahil λες τώρα... Το leaderboard θα έχει ενδιαφέρον μέχρι να αποφασίσει να ασχοληθεί ο ferry. Στο CE το είχαμε λιώσει και αυτός με χαλαρό παίξιμο έπιανε και ξεπερνούσε κιόλας για πλάκα τα ρεκορ μας
Comment
-
Eγω ακομα δεν το χω πιασει καν περα απο ενα 2ωρακι οταν το κατεβασα.
Δεν παιζει ορεξη τωρα και ουτε βλεπω να καιγομαι αμεσα, εκτος αν πεσει εδω λιγο trash talk και δουμε ανταγωνισμο κτλ.
Παω να την πεσω τωρα μετα απο το Bayern-Inter και 11 matches στο Fifa μεταξυ των ιδιων ομαδων με ενα φιλο, αναστεναξε το 360 και σημερα.
Comment
-
Δεν παιζει ορεξη τωρα και ουτε βλεπω να καιγομαι αμεσα, εκτος αν πεσει εδω λιγο trash talk και δουμε ανταγωνισμο κτλ.
Εγώ από Arcade άμεσα θα καταπιαστώ με το Hard Corps, έβαλα στόχο το 200/200 και δε θα ηρεμήσω αν δεν το κάνω. Challenge accepted burai .
Comment
-
First Five and a Bit Minutes of Fez
Last week's Fez trailer was pretty, but a number of commenters noted that it didn't exactly contain much gameplay footage. Never fear - Polytron has released another video, this time showing the first five or so minutes of the game, and there is gameplay ahoy.
Cass has a hands-on with the game coming soon for you to read, but a couple of notes regarding the above footage - the overworld map looks gorgeous, and I love the idea of searching for eight cube bits, Mario 64 red coins style. Also, what was the benefit of going in those rooms near the start of the video? There didn't seem to be much in there at all.
Άντε ρε Fez, πάμε για μεγάλο τόπι.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
OMG
Χάζευα λίγο στο indiegames και έπεσα πάνω σε αυτό εδώ:
Το Insanely Twisted Shadow Planet παίρνει το Sub-Terrania, το εντάσσει σε μια ακόμα πιο open ended λογική βαδίζοντας σχεδόν στα χνάρια ενός Metroid! Προσθέτει λίγο παραπάνω Adventure σε σχέση με αυτό που μας είχαν συνηθίσει τα Gravity Shooters και, όλα αυτά, τα παρουσιάζει μέσα από μια αρκετά ενδιαφέρουσα αισθητική προσέγγιση.
Έχω πάθει πλάκα με τον, κατά τη γνώμη μου, τρομερά εύστοχο συνδυασμό που επιχειρεί να κάνει ο τίτλος. Το Insanely Twisted Shadow Planet βρίσκεται υπό ανάπτυξη για πάνω από τέσσερα χρόνια και πάει για XBLA exclusive (γεγονός που απογοήτευσε αρκετούς fans της Indie σκηνής).
Είμαι hyped μέχρι αηδίας.
Ένα trailer:
PAX East Gameplay Footage - March 2011:
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
Comment