Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Τουλαχιστον εγω δεν παρεθεσα ποτε κειμενα αλλωνων ως δικες μου σκεψεις. Οποτε πιθανον να ειμαι καλυτερος και στην πενα και στην καδενα...

    Κατα τα αλλα σε ευχαριστω για την κριτικη σου, ειναι παντα χρησιμο να ξερεις ποιος εχει διαθεση να πει κατι καλοπροαιρετα και ποιος απλως μειωνει τον αλλον για να πεισει τον εαυτο του οτι ειναι λιγο καλυτερος απο την σκονη που μαζευει το μυαλο του...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

    Comment


    • Ρε TravisGR τπτ πιο δημιουργικο δεν εχεις να κανεις βραδιατικα απτο να ποσταρεις εικονες?

      Το κειμενο του Χατζαροπουλου ειναι μια χαρα. ΕΙναι απολυτα λογικο να κανει λαθη οταν καταπιανεται με τοσες πληροφοριες. Ωστοσο. δεν ειναι φυλλο εφημεριδας ή περιοδικου κι ολα διορθωνονται.

      Τεσπα, παντως κανεις δε μιλα για το Game Που ακυρωθηκε για να φτιαχτει το Link to the Past. Κοινως απλως η μορφη του LttP καθοριστηκε απο καποιο αλλο παιχνιδι.

      Επιτελους βρηκα το απολυτο διαφημιστικο του Zelda - OoT. To ειχα δει το 1998 κι εκλασα μεντες κυριολεκτικα ιδιαιτερα στην σκηνη με το μεγαλο Deku Tree

      This is a commercial for The Legend of Zelda - Ocarina of time I recorded years ago. I couldn't find it on the net (in english anyway) so I thought I'd post ...


      god bless youtube
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

      Authenticity sir, authenticity. "

      Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



      Comment


      • Βασικα δυο πραγματα:

        1) Scatman δεν ξερω για ποιον τιτλο αναφερεσαι οταν λες "ακυρωθηκε για να γινει το Link to the past". Προσωπικα, οσο κι αν εψαξα, δεν βρηκα καποια αναφορα σε κατι τετοιο, ουτε στο αφιερωμα του Retro Gamer (τευχος 53 αν δεν με απατα η μνημη μου, ειναι και αργα), ουτε στα διαφορα αφιερωματα σε μεγαλα sites, ουτε αν δεν απατομαι υπαρχει αναφορα στην Wikipedia. Εκτος αν υπαρχει και δεν την διαβασα καλα (βλακεια μου εαν συμβαινει κατι τετοιο).

        2) Περα απο το λαθος στο ονομα του νησιου (το οποιο διασταυρωσα και αποτελει απλως ενα typo mistake του Word στην αυτοματη διορθωση και εγινε απο μερους μου), δεν μπορω να βρω κατι αλλο στο κειμενο το οποιο ειναι ΤΟΣΟ χοντροειδες σαν λαθος. Η συντριπτικη πλειοψηφια των αριθμων και των ονομασιων αποτελουν facts, η ιστορια πισω απο την εμπνευση του Miyamoto ειναι δηλωμενη απο τον ιδιο και την ξερει ακομα και ο πιο μετρια ενημερωμενος φαν της σειρας, οι κριτικες των τιτλων βασιζονται σε γεγονοτα και αναφορες στην πλειοψηφια των πηγων μου... Τι το ΤΟΣΟ μπαρουφοειδες εχει το κειμενο που με καθιστα ανικανο συγγραφης;...
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

        Comment


        • Γαμάτη η διαφήμιση... Αλλά... "Have ye the stones?"...Εεεε?? Καταλαβαίνω τι εννοεί αλλά αυτό επειδή έχω παίξει το παιχνίδι... Αν δεν το έχεις παίξει και αυτό θα ίσχυε τότε με τους περισσότερους...Είναι σαν να σου λέει "Ρε μ**άκα, έχεις τα αρ***ια?"
          sigpic

          Comment


          • Den nomizw pws enwousan ka kati allo peran apo ta ar***ia pou les...
            Akoma kai na elegan pws enwousan otidhpote, HKSERAN ti tha katalavene o kosmos profanws.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

            "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

            Comment


            • την ξερει ακομα και ο πιο μετρια ενημερωμενος φαν της σειρας
              Εγώ δεν την ήξερα αλλά θεωρώ τον εαυτό μου uber fan των Zelda . Αν μη τι άλλο τα έχω τερματίσει σχεδόν όλα και σιγά σιγά θα τερματίσω και όσα μου μένουν. Διάβασα την πρώτη σελίδα του αφιερώματος, θα το συνεχίσω το μεσημεράκι. Μην περιμένεις αυστηρή κριτική από εμένα, δεν ξέρω πολλά πράγματα σχετικά με την ιστορία της σειράς. Πάντως τα δύο πράγματα που ανέφερε ο Kirby κάνουν μπαμ ότι είναι λάθη και με την καμία δε βγαίνει, σα συμπέρασμα, αυτά που έγραψες στην προηγούμενη σελίδα του topic. IMO καλύτερα να αναφερθούν και άλλα πιθανά λάθη για διόρθωση.

              Comment


              • 1) Scatman δεν ξερω για ποιον τιτλο αναφερεσαι οταν λες "ακυρωθηκε για να γινει το Link to the past". Προσωπικα, οσο κι αν εψαξα, δεν βρηκα καποια αναφορα σε κατι τετοιο, ουτε στο αφιερωμα του Retro Gamer (τευχος 53 αν δεν με απατα η μνημη μου, ειναι και αργα), ουτε στα διαφορα αφιερωματα σε μεγαλα sites, ουτε αν δεν απατομαι υπαρχει αναφορα στην Wikipedia. Εκτος αν υπαρχει και δεν την διαβασα καλα (βλακεια μου εαν συμβαινει κατι τετοιο).
                Εκανα λαθος. Eννοουσα το Link's Awakening για GB

                Προφανως δε θα υπαρχει αρθρο γιατι κατι τετοιο αφου απαιτει hardcore ερευνααπτη μερια των περιοδικων που κατα κυριο λογο αντλουν Infos απο εγκυκλοπεδικα sites.

                Μιλαω για το Hyruryou Shounen Keith ενα παιχνιδι απτην Sony για το Gameboy που ακυρωθηκε κακην κακως. Θα κυκλοφορουσε πριν το Links Awakening Και φυσικα το the link to the past :

                " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                Authenticity sir, authenticity. "

                Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                Comment


                • Χα! Φοβερή ανακάλυψη αυτή Scatman, από το λίγο που έψαξα είδα ότι το παιχνίδι αναφέρεται στα αγγλικά ως Castaway Boy Keith, οπότε όποιος θέλει να ψάξει περισσότερα ας χρησιμοποιήσει αυτόν το τίτλο. Από όσο είδα, επρόκειτο για συνεργασία της Sony με…την Epic?!? WTF?

                  Κάποια πράγματα εδώ:
                  Castaway Boy Keith, a Zelda clone for the Game Boy from Epic/Sony. Originally shown in an issue of Famitsu but never released, this action RPG starred a young adventurer marooned on a small island, where he has to collect music notes in order to defeat a devil king. The plot sounds an awful lot like Link’s Awakening, right? Well, this preview was published almost three years before Nintendo released its seminal game. Disgruntled Designer has more screenshots for Castaway Boy Keith (Hyouryuu Shounen Keith), as well as this description: “Keith gets advice and purchases items from what looks like Doraemon but is actually a tanuki (Japanese raccoon dog in folklore, folks), and meets old wise men, as per the usual RPG quest. The graphics look quite blocky and tiled compared to more modern ARPGs like Neutopia and Link’s Awakening, but they’re passable for a 1990 GB title. All the usual things are here as well: heart meters, sub-screens, dungeons, items to collect, and a map to explore.” See also: Ridiculously fast, nonsensical Link’s Awakening speedrun [Via Tongueman]


                  Εκείνη την εποχή πάντως είχαν ήδη κυκλοφορήσει τα πρώτα Zelda clones, με τα Golden Axe Warrior και Crystalis να ξεχωρίζουν imo, όποτε δε μιλάμε για κάποια πρωτοτυπία. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το setting, το οποίο φαίνεται να μοιάζει πολύ με εκείνο του Link’s Awakening.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                  Comment


                  • Originally posted by DjSolid View Post
                    Οχι δεν πληρωνομαι, οτι κανω το κανω επειδη το γουσταρω.
                    Μιλάμε για άρθρο στο authority; Είναι πολύ ρομαντικό να μην πληρώνεσαι για κάτι που γουστάρεις, αλλά και πολύ άσχημο εκ μέρους του ιστιότοπου που το φιλοξενεί να μην δίνει έστω ένα χαρτζιλίκι απο αυτά που βγάζει απο τις διαφημίσεις. Από την άλλη όποιος έκανε το λάθος με το νησί πρέπει να σου ζητήσει συγγνώμη. Coolant? What were they thinking?
                    Insert Coin

                    Comment


                    • Το λαθος ηταν δικο μου γιατι περασα κατα λαθος το σημειο αυτο με την αυτοματη διορθωση του Word και μου ξεφυγε.

                      Το θεμα των χρηματων ομως Jedah μου ειναι δικο μου και των παιδιων. Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, αλλα αυτο δεν αφορα κανεναν αλλο εκτος απο εμενα. Και για να μην αφησω τιποτα αδιευκρίνιστο, δεν εχω κανενα απολυτως παράπονο απο την αντιμετωπιση που εχω και απο τις συνθηκες που υπαρχουν για τα κειμενα μου. Και αποτελει προσωπικη καθαρα επιλογη η μη πληρωμη μου. για δικους μου προσωπικους λογους. Δεν περιμενω να το κατανοησει καποιος, αλλα απαιτω να ειναι σεβαστο ενα τετοιο θεμα.
                      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                      Comment


                      • Σεβαστό εννοείται πώς είναι, είδες κανένα να σε χλευάζει ή κάτι τέτοιο; Απλά με τόσες διαφημίσεις είναι άσχημο που δεν σε βοηθάει το ίδιο το site οικονομικά, έστω και με ένα μικρό ποσό. Απο την άλλη βέβαια είσαι ένας απλός άνθρωπος και δεν έχεις ούτε βιογραφικό στο αντικείμενο, ούτε κάποιο ειδικό background, οπότε μπορεί κάποιος να σου πεί ότι είναι σαν να γράφεις στο blog σου. Αλλά ρε φίλε εμπορικό site, έχει κάποιον τζάμπα να γράφει κείμενα λες και γράφει σε forum; Τέλος πάντων επειδή αν συνεχίσω θα στεναχωρήσω και εσένα και αυτούς, ας το αφήσω εδώ.
                        Insert Coin

                        Comment


                        • αρχιζω petition , δωστε λεφτα-γκομενες-παιχνιδια στον Solid και το στελνω authority.
                          ΕΙμαι σιγουρος θα μαζευτουν τουλαχιστον 35000 υπογραφες
                          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                          Authenticity sir, authenticity. "

                          Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                          Comment


                          • Originally posted by Jedah View Post
                            Σεβαστό εννοείται πώς είναι, είδες κανένα να σε χλευάζει ή κάτι τέτοιο; Απλά με τόσες διαφημίσεις είναι άσχημο που δεν σε βοηθάει το ίδιο το site οικονομικά, έστω και με ένα μικρό ποσό. Απο την άλλη βέβαια είσαι ένας απλός άνθρωπος και δεν έχεις ούτε βιογραφικό στο αντικείμενο, ούτε κάποιο ειδικό background, οπότε μπορεί κάποιος να σου πεί ότι είναι σαν να γράφεις στο blog σου. Αλλά ρε φίλε εμπορικό site, έχει κάποιον τζάμπα να γράφει κείμενα λες και γράφει σε forum; Τέλος πάντων επειδή αν συνεχίσω θα στεναχωρήσω και εσένα και αυτούς, ας το αφήσω εδώ.

                            Εγω θα αρκεστω στο "οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος"...
                            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                            Comment


                            • EKTAKTO ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ!!!!!!!!

                              ΕΙΔΟΥ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ LINK ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ZELDA STO Wii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

                              Update: This is the same as this Link baby costume. Maker The Happy Seamstress tells Kotaku she was commissioned to do it for this kid. So that's Cute x2. As seen on Nintendorks, by reader Kevin H.
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                              Comment


                              • και όχι σε amine ή suomi τεχνικές
                                Δύο στα 2!


                                Να και οι (φαντάζομαι) λέξεις που εννοούσες:

                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                                Comment

                                Working...
                                X