Τουλαχιστον εγω δεν παρεθεσα ποτε κειμενα αλλωνων ως δικες μου σκεψεις. Οποτε πιθανον να ειμαι καλυτερος και στην πενα και στην καδενα...
Κατα τα αλλα σε ευχαριστω για την κριτικη σου, ειναι παντα χρησιμο να ξερεις ποιος εχει διαθεση να πει κατι καλοπροαιρετα και ποιος απλως μειωνει τον αλλον για να πεισει τον εαυτο του οτι ειναι λιγο καλυτερος απο την σκονη που μαζευει το μυαλο του...
Κατα τα αλλα σε ευχαριστω για την κριτικη σου, ειναι παντα χρησιμο να ξερεις ποιος εχει διαθεση να πει κατι καλοπροαιρετα και ποιος απλως μειωνει τον αλλον για να πεισει τον εαυτο του οτι ειναι λιγο καλυτερος απο την σκονη που μαζευει το μυαλο του...

. Αν μη τι άλλο τα έχω τερματίσει σχεδόν όλα και σιγά σιγά θα τερματίσω και όσα μου μένουν. Διάβασα την πρώτη σελίδα του αφιερώματος, θα το συνεχίσω το μεσημεράκι. Μην περιμένεις αυστηρή κριτική από εμένα, δεν ξέρω πολλά πράγματα σχετικά με την ιστορία της σειράς. Πάντως τα δύο πράγματα που ανέφερε ο Kirby κάνουν μπαμ ότι είναι λάθη και με την καμία δε βγαίνει, σα συμπέρασμα, αυτά που έγραψες στην προηγούμενη σελίδα του topic. IMO καλύτερα να αναφερθούν και άλλα πιθανά λάθη για διόρθωση.

Comment