A Link to the Past, Ocarina of Time, Wind Waker με τη σειρά κατά την άποψή μου, αν και τα καλά Zelda games έχουν σχεδόν την ίδια ποιότητα αν το σκεφτείς και η σειρά με την οποία θα τα παίξεις ίσως καθορίσει και ποιο θεωρείς εσύ καλύτερο και ποιο όχι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γενική συζήτηση περί Zelda
Collapse
X
-
Μπα ούτε καν το la πιο στρωτό απ'το lttp..Το la είναι της παλιάς φιλοσοφίας των top down zelda.To lttp έφερε κάτι πιο στρωτό,πιο εύκολο..Το la είναι πιο απαιτητικό ως προς τους γρίφους και τους εχθρούς ακόμη.Οπότε σωστή η συμβουλή που δίνει ο evans αν και για άλλο λόγο το λέει...Imo το la είναι καλύτερο.Η σειρά που προτείνω εγώ αν βγάλω τα 2 πρώτα είναι: lttp,minish cap,wind waker,ds zeldas,twilight princess,skyward sword και μετά ας πιάσει και τα πιο hardcore la,oracles και majora's mask..Tα δυο πρώτα τα αφήνω στην κρίση του αν θέλει μετά ή πριν τα la,oracles.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Αυτό που λέει ο Evans σαφώς δεκτό αλλά το πιο είναι πιο στρωτό δεν είναι κάτι που μπορεί να αναλυθεί εύκολα. Το θέμα για μένα είναι ότι στο la δύσκολα θα χαθείς μέσα στον χάρτη για το που πρέπει να εστιάσεις, η όποια δυσκολία είναι ουσιαστικά μέσα στα dungeons. Που οκ κιόλας στην τελική, για zelda μιλάμε η δυσκολία είναι απλά να μπεις λίγο στη λογική του παιχνιδιού. Το la ήταν το πρώτο μου zelda και το τερμάτισα 11 χρονών...
Η σειρά που προτείνω εγώ αν βγάλω τα 2 πρώτα είναι: lttp,minish cap,wind waker,ds zeldas,twilight princess,skyward sword και μετά ας πιάσει και τα πιο hardcore la,oracles και majora's mask
Comment
-
Τα έβαλα με βάση την ευκολία.Αν το πάμε και με βάση τη σημαντικότητα σίγουρα τα βάζω στο τέλος.Το spirit tracks πάντως μου άρεσε αρκετά.
Το albw δεν το έχω παίξει ακόμη γι'αυτό δεν το έβαλα.Nintendo I.D.: paixtis
Comment
-
Επίσης, ακόμα και τα χειρότερα Zelda είναι καλά παιχνίδια και εξαιρετικά playable (εξαιρουμένων των 2 πρώτων) μετά από τόσα χρόνια οπότε όποιο και να πιάσεις δε θα χάσεις πιστεύω.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Το la είναι της παλιάς φιλοσοφίας των top down zelda.To lttp έφερε κάτι πιο στρωτό,πιο εύκολο..
Comment
-
Αναφερόμουν στο ότι το la και τα oracles μοιάζουν πιο πολύ με zelda1 σε αντίθεση με το lttp.Σίγουρα ο κόσμος του lttp είναι πιο πολύπλοκος αλλά όσον αφορά γρίφους και εχθρούς τα la,oracles είναι πιο δύσκολα.Το zelda1 παίζει σε άλλη κατηγορία όσον αφορά την δυσκολία.Nintendo I.D.: paixtis
Comment
-
Comment