Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Το τζιζ τι είναι? E ok δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαι και expert για να παίξω ένα παιχνίδι. Αν είναι πιο σωστό σαν σειρά να είναι αυτό το επόμενο τότε γιατί όχι. Φτάνει να μου αρέσει. Εξάλλου για κάποιος είναι το Majora's Mask το καλύτερο, έτσι? Έχουν βγει και τόσα αλλα... Γίαυτό ρωτάω πια είναι η χρονολογική σειρά που βγήκαν, αλλα και πια θα ήταν η κατάλληλη σειρά να τα παίξω, ιστορικά κυρίως.

    Comment


    • Originally posted by Xeno View Post
      Για μενα ολη η δυσκολια του 1ου Zelda ηταν να βρεις τα dungeons, ολα τα αλλα μου φανηκαν απλα οταν το επαιξα. Προσωπικα τα πιο πολλα game overs τα κανα σιγουρα στο ALTTP, χωρις να ναι πολυ δυσκολο ή κατι τετοιο νομιζω πως ηθελε περισσοτερη προσοχη μεσα στα dungeons σε σχεση με τα υπολοιπα παιχνιδια της σειρας.
      To τελικό boss πάντως νομίζω ότι το λες πραγματικά δύσκολο. Χωρίς save state ίσως και να το είχα παρατήσει.

      Originally posted by Aion View Post
      Το τζιζ τι είναι? E ok δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαι και expert για να παίξω ένα παιχνίδι. Αν είναι πιο σωστό σαν σειρά να είναι αυτό το επόμενο τότε γιατί όχι. Φτάνει να μου αρέσει. Εξάλλου για κάποιος είναι το Majora's Mask το καλύτερο, έτσι? Έχουν βγει και τόσα αλλα... Γίαυτό ρωτάω πια είναι η χρονολογική σειρά που βγήκαν, αλλα και πια θα ήταν η κατάλληλη σειρά να τα παίξω, ιστορικά κυρίως.
      Το κάνει τζιζ το λένε όταν κάτι ο πολύς κόσμος δεν τολμάει να το "αγγίξει".
      Κατά τα άλλα μα καλά ψάχνεις κατάλληλη ιστορικά σειρά στα zelda; Πέρα από ορισμένα που είναι άμεσα sequels μεταξύ τους (νομίζω oot-majoras και ww-ph-st) τα υπόλοιπα είναι χύμα.
      Από εκεί και πέρα τα 2 πρώτα σήμερα νομίζω είναι unplayable. Αν έχεις ψηθεί τόσο με τη σειρά βάλε links awakening ή alttp imo.

      Comment


      • Ας παμε λιγο και στο σημερα ετσι για αλλαγη.
        Φρεσκο trailer του επομενου Zelda:


        Ακομα δε μπορω να πω αν μου αρεσει, τουλαχιστον φαινεται καλυτερο απο τα αδιαφορα παιχνιδια του DS.

        Comment


        • Ιδού και ο/η κακός.



          Ονομάζεται Yuga και μου φέρνει πολύ σε Twinrova.


          Επίσης:



          Αν στρίψεις το artwork φαίνεται αυτό



          ο δεύτερος χαρακτήρας μοιάζει να φοραέι την majora's mask (που ήδη υπάρχει στο παιχνίδι).

          Comment


          • Originally posted by Enpsty View Post
            ο δεύτερος χαρακτήρας μοιάζει να φοραέι την majora's mask (που ήδη υπάρχει στο παιχνίδι).
            Aπο το IGN:
            IGN's Jose Otero: [During Aonuma's panel at NYCC] Somebody asked about Majora's Mask, somebody always ask about Majora's Mask and he basically said: "Finish this game [ALBW] and that may give you your answer."

            Comment


            • Ο δεύτερος από δεξιά όπως το κοιτάμε ή από αριστερά?Γιατί από αριστερά είναι μάλλον ο/η κακός/κακιά που δείξατε πιο πάνω και δεν φαίνεται να φοράει την MM.Ο άλλος από δεξιά κάτι σαν να φοράει αλλά δεν μοιάζει με την MM έτσι όπως το βλέπω.Κάτι σε καλύτερη ανάλυση υπάρχει?
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

              Comment


              • Originally posted by paixtis View Post
                Ο δεύτερος από δεξιά όπως το κοιτάμε ή από αριστερά?Γιατί από αριστερά είναι μάλλον ο/η κακός/κακιά που δείξατε πιο πάνω και δεν φαίνεται να φοράει την MM.Ο άλλος από δεξιά κάτι σαν να φοράει αλλά δεν μοιάζει με την MM έτσι όπως το βλέπω.Κάτι σε καλύτερη ανάλυση υπάρχει?
                O δεύτερος από αριστερά όπως κοιτάμε. Μοιάζει με έναν ηλικιωμένο να φοράει την μάσκα.
                Εν αναμονή καλύτερης ποιότητας.

                Comment


                • Περαν αυτου εχουμε ηδη δει τη Majora's Mask στο ALBW του 3ds στο καταστημα καποιου πωλητη. Πολυ teasing και η Ν δεν ειναι απο τις εταιρειες που "τρολλαρουν" τους φανς.

                  Comment


                  • Οριστε ενα ωραιο Zelda OoT retrospective απο το Eurogamer:
                    I know. You've heard it all before. But, in the words of one infamous fairy, listen. Success and greatness are differen…

                    Comment


                    • Έχει τόσες μέρες προσπαθώ να πάρω όλα τα heart pieces και τα skulltulas και δεν προχωρώ το παιχνίδι παρόλο που είμαι στο τέλος. Καλά τα heart pieces, αλλα τα skulltulas τα γαμ*μένα πως στο καλο να θυμάμαι πια ακριβώς πήρα από τα 100 και πια όχι? Γ*μώ το σπίτι του το καταραμένο του πούσ*η που θέλει να τις βρω. Πολύ σπαστικό side quest, δεν θα ξανασχοληθώ με side quests στα Zelda αν είναι έτσι. Μου έμειναν 5 και θα πρέπει να κάτσω να δω 1 ώρα video στο youtube extra το ψάξιμο στο παιχνίδι! Θα του κρούσω το σπίτι του κολ*μπαρά μόλις τις βρω!

                      Comment


                      • Βασικά δεν είναι ανάγκη να βρεις και τα 100, η ανταμοιβή δεν αξίζει πραγματικά τον κόπο,δεν σου λέω για να μην σου χαλάσω την έκπληξη,εκτός αν θέλεις.


                        Tidy!

                        Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

                        Comment


                        • Aion πάρε όσα μπορείς κατά τη διαρκεια του τίτλου και μετά απλά προχώρα για φινάλε,σγιά μην κάτσεις να σκάσεις. ;)
                          Carpe diem

                          Comment


                          • Δε μπορεις να θυμασαι σε ποια περιοχη τα χεις παρει αλλα μπορεις να δεις ποιες περιοχες/dungeons εχεις καθαρισει ωστε να μη ψαχνεις παντα. Θυμαμαι τη πρωτη φορα μου ειχε μεινει μια, τελικα με guide τη πηρα κι αυτη και ξενερωσα απιστευτα με το reward.
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • Ρε παιδιά το reward ξέρω πιο είναι, το κομμάτι καρδιουλας που μου λείπει. Έχω 96 τώρα, βρήκα ακόμα μια, και αφού έφτασα μέχρι εδώ λυπούμαι να μην το συνεχίσω. Η μαλακια είναι ότι ξενερώνω με το παιχνίδι όσο ασχολούμαι με τέτοια.

                              Comment


                              • Δεν εχει νοημα να τα βρεις ολα γενικα (οκ εφτασες μακρια και τωρα υποφερεις γιατι πηγες στην πηγη και δε μπορεις να πιεις νερο), γελοιο reward και ουτως ή αλλως εχεις δει guide για παρα πολλα απο αυτα φανταζομαι οποτε απλα κανεις μια αγγαρεια... Καλα κανουν για μενα με κατι τετοια, trolling στους completionists / OCDers .

                                Comment

                                Working...
                                X