Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Grimmtak View Post
    Και με λίγα λόγια καταλήγουμε ότι ΟΛΟΙ έχουμε διαφορετική άποψη για τα zelda. Καλύτερα λοιπών να σταματήσουμε εδώ ειδικά την ειρωνεία προς τον paixti και να φύγει μια μεταφορά στο σωστό θέμα.

Επίσης:

Best 3d zelda = Wind Waker
    Runner Up = Skyward Sword
    Best 2d zelda = Minish Cap
    E όχι και καλύτερο zelda το WW... μέτριο ήταν... το sailing κομμάτι ήταν απαίσιο, ο χάρτης ήταν απαίσιος επίσης...

Ocarina of Time το καλύτερο όλων, και μάλιστα δεν το έπαιξα στην εποχή του, το Twilight Princess ήταν αρκετά καλό και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν το πρώτο zelda που τερμάτισα μαλλον αν και ήταν λίγο κενό όσον αφορά τους NPC's και είχε ένα τεράστιο άδειο Hyrule field, Alltp το εχω αφήσει στη μέση...καλό είναι αλλά δεν ξέρω γιατί τρελένεται τόσο πολύ ο κόσμος, δηλαδή με τίποτα πάνω απο το Ocarina.

Τα DS games τα έχω γραμμένα, το Phantom Hourglass το εκλαμβάνω ως συνέχεια του WW και θα έλεγα ότι είναι καινοτόμο και έκανε νέα προσπάθεια, αλλά το Spirit Tracks το έχασε απο το πρώτο τρειλερ, μας έδωσαν ένα ίδιο game μόνο που είχε τραίνα...

Minish Cap και Link's Awakening δεν τα χω παίξει ακόμα, όπως και το SS.

Το Majora το είχα ξεκινίσει και είχα παίξει κάνα 5ωρο ή παραπάνω, άμα το πιάσω ποτέ θα το ξεσκίσω, ίσως όταν πάρω το zelda collection γιατί τώρα βαριέμαι να το πιάσω.

Comment

• Αφου εγινε λιστα topic παρτε κι απο μενα

ΟοΤ
      ΜΜ
      WW
      TP

μονο αυτα εχω τελειωσει
      Do a barrel roll!

Comment

• Sthn thesh sou me ena emulator tha epaiza to ALTTP pantws, edw psinomai na to paiksw ksana meta apo tosa pou eipame.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Το χω στο GBA αλλα το βρηκα λιγο δυσκολο αλλα και ψιλοβαρετο. Δεν ειναι το ιδιο για καποιον που δε το επαιξε τοτε.
          Do a barrel roll!

Comment

• Ok I see...
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• To Gmers Odyssey είναι το τελευταίο μέρος στο ίντερνετ που θες να μιλήσεις για Zelda.
              Σε αυτό το site το MM θεωρείται καλύτερο του OOT, το ΤΡ θεωρείται μάπα παιχνίδι και το SS κράζεται από όσους δεν το έχουν παίξει.

Πάρτε και αυτό να ηρεμήσετε

Comment

• Captain Hyrule The only Avenger

το ΤΡ θεωρείται μάπα παιχνίδι και το SS κράζεται από όσους δεν το έχουν παίξει.
                οπως και σε ολοκληρο το internet
                Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post

οπως και σε ολοκληρο το internet
                  Όχι και σε όοολοοο :troll:

Comment

• Βασικά σε όλο το ίντερνετ το TP θεωρείται το 3ο καλύτερο 3D Zelda (λάθος ΙΜΟ μιας και το WW είναι καλύτερο). Όποτε υπάρχει poll για το καλύτερο Zelda το TP είναι πάντα στις 4 πρώτες θέσεις και δεν μιλάω μόνο για 3D. Ακόμα και στο neogaf που τόσο αγαπάει ο ramp η ίδια άποψη επικρατεί (όπως και ότι το SS είναι υποψήφιο για καλύτερο Zelda ever (πάλι λάθος ΙΜΟ).

Τα έχουμε ξαναπεί. Gamers Odyssey≠όλο το ίντερνετ

Comment

• Lol λες και "όλο το internet" είναι επιχείρημα.

Comment

• Enpsty δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα.Οκ,το καταλαβαίνω ότι δεν σου αρέσει το ότι κάποιοι κράζουν το tp αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει την γνώμη του έτσι δεν είναι;Εγώ πχ έχω γκρινιάξει για το tp αλλά το θεωρώ λογικό να αρέσει σε εσένα.Γούστα είναι αυτά.

Πάντως πήγαινε μια βόλτα στα message boards του gamefaqs.Ανά καιρούς υπάρχουν τοπικ που είτε κράζουν το tp είτε προσπαθούν να το υπερασπιστούν.Τι θέλω να πω;Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι άρεσε ή ότι δεν άρεσε όπως λες εσύ ότι είναι το τρίτο αγαπημένο zelda.Σε κάθε φορουμ/κοινότητα θα δεις να επικρατεί και διαφορετική κατάσταση.Οπότε ας αρκεστεί ο καθένας στις δικές του προτιμήσεις και όλα καλά.Στην τελική μόνο να κερδίσουμε έχουμε από την διαφορετικότητα των απόψεων.

Πάντως ακούω από πάρα πολλά άτομα και κριτικούς ότι η σειρά έχει χάσει την αίγλη που είχε παλιά και πως τα τελευταία zelda δεν είναι καθόλου φιλόδοξα και καινοτόμα.Αν ισχύει αυτό τότε είναι μέγα φαουλ για μια σειρά που με κάθε της επεισόδιο έθετε νέα στανταρτ στην βιομηχανία.Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει αυτός ο ισχυρισμός,εσείς που έχετε ασχοληθεί με τα τελευταία zelda πάρτε θέση.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

Comment

• Originally posted by Deus View Post
                          Enpsty δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα.Οκ,το καταλαβαίνω ότι δεν σου αρέσει το ότι κάποιοι κράζουν το tp αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει την γνώμη του έτσι δεν είναι;Εγώ πχ έχω γκρινιάξει για το tp αλλά το θεωρώ λογικό να αρέσει σε εσένα.Γούστα είναι αυτά.

Πάντως πήγαινε μια βόλτα στα message boards του gamefaqs.Ανά καιρούς υπάρχουν τοπικ που είτε κράζουν το tp είτε προσπαθούν να το υπερασπιστούν.Τι θέλω να πω;Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι άρεσε ή ότι δεν άρεσε όπως λες εσύ ότι είναι το τρίτο αγαπημένο zelda.Σε κάθε φορουμ/κοινότητα θα δεις να επικρατεί και διαφορετική κατάσταση.Οπότε ας αρκεστεί ο καθένας στις δικές του προτιμήσεις και όλα καλά.Στην τελική μόνο να κερδίσουμε έχουμε από την διαφορετικότητα των απόψεων.

Πάντως ακούω από πάρα πολλά άτομα και κριτικούς ότι η σειρά έχει χάσει την αίγλη που είχε παλιά και πως τα τελευταία zelda δεν είναι καθόλου φιλόδοξα και καινοτόμα.Αν ισχύει αυτό τότε είναι μέγα φαουλ για μια σειρά που με κάθε της επεισόδιο έθετε νέα στανταρτ στην βιομηχανία.Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει αυτός ο ισχυρισμός,εσείς που έχετε ασχοληθεί με τα τελευταία zelda πάρτε θέση.
                          Deus δεν υπερασπίζομαι το TP. Προσωπικά δεν το βάζω στα 5 κορυφαία zelda παρόλο που μου άρεσε πάρα πολύ. Απλώς επειδή ειδικά για το ΤΡ έχουμε ξαναμιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα που αφορούν το gamers odyssey.
                          1. Το ΤΡ δεν είναι καλό άσχετα τι πιστεύεις γι'αυτό.
                          2. Επειδή εδώ στο GO δεν το θεωρούμε καλό έτσι είναι, τελεία και παύλα.
                          3. Όποιος διαφωνεί με αυτή την άποcη είναι είτε άσχετος ή παθιασμένο TP fanboy.

Δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι. Τα ίδια θα έλεγα για οποιοδήποτε game όχι μόνο zelda.
                          Π.χ. το ότι στο το GO το ΜΜ θεωρείται καλύτερο του ΟΟΤ δεν σημαίνει ότι είναι, ούτε ότι είναι ευρέως αποδεκτό. Το ΟΟΤ θεωρείται το καλύτερο zelda ever. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει, αλλά έτσι είναι τι να κάνουμε; Το ΤΡ ποτέ δεν θεωρήθηκε μάπα. Μπορεί να θεωρείται από λίγους απογοήτευση, αλλά αυτό έχει τεράστια διαφορά με το πως αντιμετωπίζεται το ΤΡ εδώ μέσα. Και εμένα δεν με νοιάζει, απλώς αυτό που θέλω να πω είναι ότι επειδή εδω μέσα θεωρούμε ένα παιχνίδι μέτριο δεν σημαίνει ότι αυτή είναι και η επίσημη άποψη της gaming κοινότητας.

Όπως είπα το SS θεωρείται από πολλούς best 3d zelda ever. Διαφωνώ κάθετα αλλά αφού έτσι λέει ο κόσμος τι να κάνουμε; Να το παίξω πιο έξυπνος επειδή έχω άλλη άποψη;

Τεσπά το αρχικό ποστ μου ήταν αστείο εξού και το .

Comment

• Πάντως ακούω από πάρα πολλά άτομα και κριτικούς ότι η σειρά έχει χάσει την αίγλη που είχε παλιά και πως τα τελευταία zelda δεν είναι καθόλου φιλόδοξα και καινοτόμα.Αν ισχύει αυτό τότε είναι μέγα φαουλ για μια σειρά που με κάθε της επεισόδιο έθετε νέα στανταρτ στην βιομηχανία.Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει αυτός ο ισχυρισμός,εσείς που έχετε ασχοληθεί με τα τελευταία zelda πάρτε θέση.
                            Όχι, σωστά τα λες. Τώρα όλα τα Zelda πατάνε σε μηχανισμούς 10ετίας +.
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Somari View Post
                              Όχι, σωστά τα λες. Τώρα όλα τα Zelda πατάνε σε μηχανισμούς 10ετίας +.
                              Μιλάει ο άνθρωπος που δεν έχει παίξει το SS.

Comment

• Ψέματα;
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X