Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by i Have no Equal View Post
    Cloud streaming εννοουσα το οποιο δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο πολυ μακρια, εδω remote desktop απο τα κινητα κανουμε. Επισης το cloud εχει πολλες και χρησιμες δυνατοτητες μη βλεπουμε μονο τα αρνητικα του always online.

Εξαλλου τα περισσοτερα παιχνιδια πλεον εχουν multiplayer και οι περισσοτεροι νεοι gamers προς τα εκει πανε οποτε αναγκαστικα always online εισαι. Πολυς χαμος για το τιποτα πιστευω..
    Το θέμα δεν είναι τι νομίζεις για το μέλλον αλλά το τι υπάρχει τώρα. Μπορεί και όντως να είναι αυτό που θα δούμε στην (μεθ)επόμενη γενιά αλλά τα δεδομένα για ps4/720 είναι εντελώς διαφορετικά. Όταν για να πάρεις ένα 720 θα έχει πληρώσει το ανάλογο hardware και τελικά το παιχνίδι θα τρέχει στη δική σου κονσόλα, θα καίει το δικό σου ρεύμα κτλ κτλ, ε δεν νομίζω ότι έχει καμία απολύτως λογική να με υποχρεώνει κάποιος να είμαι ονλινε για να παίξω απλά επειδή έτσι του καύλωσε.
    Αν κάποτε πουλάνε κουτιά τα οποία θα χρεώνουν ανάλογα και αυτά απλά streamαρουν από αλλού τότε το ξανασυζητάμε.

Comment

• Originally posted by kakashi_gr View Post
      και απο την αλλη οντως φαινεται οτι κοβουν αντιδρασεις απο τον κοσμο για να φανουν καλοι στο τελος και να ανακοινωσουν οτι τελικα δεν ισχυει και να κατουρηθουν ολοι απο την χαρα τους.
      Καλα μη φτανουμε σε ακροτητες, να κατουρηθουμε για κατι που οι αλλοι δινουν ουτως ή αλλως; Θα εκπλαγω θετικα απο τη Microsoft μονο αν δωσουν δωρεαν online και κρατησουν τη gold για αλλες εξτρα παροχες.

Μπορω βεβαια να φανταστω οτι σε ενα βαθμο ολο αυτο το κανουν για hype μεσα απ'το πολυ controversy, δεν ειναι και λιγο οτι ασχολουνται ολοι τοσο με κατι που δεν εχει ανακοινωθει επισημα.
      Do a barrel roll!

Comment

• Πάντως αν αυτό γίνει δε νομίζω η MS να είναι τόσο χαζή. Έχει την καλύτερη online υπηρεσία, από την οποία αντλεί προφανώς και διάφορα στατιστικά στοιχεία. Αν αποφασίσει να πάει σε always online κάτι θα βλέπει σε αυτά τα στοιχεία που την κάνουν να πιστεύει ότι αξίζει το ρίσκο.

Τώρα σχετικά με το always online ως χαρακτηριστικό/λειτουργία, πέρα από το cloud gaming, θεωρώ και εγώ ότι αν γίνει μόνιμο τότε μπορεί να αξιοποιηθεί από τους δημιουργούς και στα single player παιχνίδια. Μπορεί να ακούγεται κουφό, αλλά όπως έχει αποδείξει και το Wii με το Wiiremote σε αντίθεση με τα Kinect/Move, αν το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο σε όλους οι δημιουργοί δεν κάθονται να ασχοληθούν με αυτό. Πέρα από το multiplayer, όταν ο developer θα ξέρει ότι στο Χ720 θέλει δεν θέλει ο παίχτης θα έχει ανοιχτό το internet, τότε μπορεί να σκεφτεί τρόπους για το πως θα μπορέσει να βελτιώσει την single player εμπειρία αξιοποιώντας το.

Προφανώς τα αρνητικά μιας τέτοια κίνησης δεν είναι λίγα, αλλά κακά τα ψέματα οι gamers αργά ή γρήγορα θα το καταπιούν και αυτό και θα προχωρήσουν, όπως έκαναν και με το Diablo πχ.

Comment

• Originally posted by Altair View Post
          Says the guy who spent so many hours on Diablo 3.

Always online sucks και άμα βλέπουν τέτοια σχόλια θα το υλοποιήσουν πιο γρήγορα.

edit:Ενώ έγραφα το ποστ έφαγα disconnect.Δεν κράτησε πάνω από λεπτό βέβαια,αλλά και πάλι.Σκέψου να παίζεις ΜΕ4 σε μια σκηνή τούμπανη κι εκεί που έχεις πωρωθεί,σε πετάει το ίντερνετ και μένεις με το χειριστήριο στο χέρι.SUCKS,SUCKS,SUCKS.
          Ναι επαιξα και δεν με χαλασε οσο λενε, καταλαβαινω οτι επειδη επαιζε και RMAH ηταν απαραιτητο για την ασφαλεια. Επισης δεν ζω στις σπηλιες και εχω μονιμα internet..

Αφου σου λενε στα disconnects εχει περιθωριο δεν σε πεταει κατευθειαν, αρα δεν παιζει να χασεις save.. Αν αξιοποιηθουν τα features θα ειναι πολυ θετικο αν απο την αλλη ειναι απλα μια μεθοδος κατα της πειρατειας τοτε ο πειρατης δεν θα το παρει και οι υπολοιποι οπως ειπα, πολυ κακο για το τιποτα..

Το θέμα δεν είναι τι νομίζεις για το μέλλον αλλά το τι υπάρχει τώρα. Μπορεί και όντως να είναι αυτό που θα δούμε στην (μεθ)επόμενη γενιά αλλά τα δεδομένα για ps4/720 είναι εντελώς διαφορετικά. Όταν για να πάρεις ένα 720 θα έχει πληρώσει το ανάλογο hardware και τελικά το παιχνίδι θα τρέχει στη δική σου κονσόλα, θα καίει το δικό σου ρεύμα κτλ κτλ, ε δεν νομίζω ότι έχει καμία απολύτως λογική να με υποχρεώνει κάποιος να είμαι ονλινε για να παίξω απλά επειδή έτσι του καύλωσε.
          Αν κάποτε πουλάνε κουτιά τα οποία θα χρεώνουν ανάλογα και αυτά απλά streamαρουν από αλλού τότε το ξανασυζητάμε.
          Ποιος σε αναγκαζει να το παρεις χωρις να ενημερωθεις? Αυτα ειναι τα features που εχει αν δεν σου κανει το προσπερνας και δεν τρεχει και τιποτα. Για να το κανει η ms προφανως εχουν κανει τις εκτιμησεις τους για projected sales και δεν θα αυτοκτονησουν ετσι απλα οπως πιστευει το internet αυτη τη στιγμη..

Comment

• Egw pantws 9 mhnes tou xronou pou zw panw se ploio kai den exw internet olh thn wra tha parw mia allh konsola
            H lysh einai aplh.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Αρνούμαι να πιστέψω ότι μετά τα φιασκά των Diablo και ειδικότερα του SimCity υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν το always online

Comment

• Ακριβως, οποιος εχει θεμα με το online απλα παει καπου αλλου επιλογες υπαρχουν. Εγω σκεφτομαι οτι για να το κανει αυτο αν το κανει τελικα η ms θα εχει στο μυαλο της καποια καλα features τα οποια θα ηθελα να δω γιατι προσωπικα νεες κονσολες στο ιδιο μοτιβο με αυτη τη γενια για 2,3 exclusives δεν με συγκινουν ιδιαιτερα να πω την αληθεια. Προτιμω να δω ενα innovation κατι και ας ειναι με το always online του διαολου..

Εχει κανει χαζες κινησεις κατα καιρους η ms και σε θεματα hardware και software αλλα δεν νομιζω να επιβαλει ενα always online συστημα μονο και μονο για να γλυτωσει λεφτα απο πειρατεια/second hands, μονο αν ειχε κανενα μεγαλο μονοπωλιο θα ειχε νοημα μια τετοια κινηση οποτε πιστευω οτι κατι θετικο ετοιμαζει στην τελικη, μπορει να κανω και λαθος ο καιρος θα δειξει. ;)

Το diablo γιατι φιασκο?? Επειση το λενε οι γκρινιαρηδες νοσταλγοι του diablo 2 και των 90s στα φορουμ?? O ground για παραδειγμα που δε του αρεσει το always online εχει κλεισει κοντα στις 1000 ωρες στο diablo και παει για paragon 100 αν δεν ειναι ηδη.. Επισης πουλησε γυρω στα 12 μυρια γνωριζοντας πριν το αγορασεις οτι ειναι online, καθολου ασχημα για τετοιο φιασκο. Το diablo ειναι πολυ καλο παιχνιδι οπως ειναι και το βελτιωνουν συνεχεια, πες μου εσυ ενα game που δινεις 50e και παιζεις 1000 ωρες και παραπανω.? Απλα τα αρνητικα ειναι λογο προσδοκιων και επειδη ειχε πολυ βαρυ ονομα με αποτελεσμα να μεγαλοποιουν τα αρνητικα σε τεραστιο βαθμο γιατι κατα τα αλλα ειναι παιχνιδαρα και τρελο value for money, μη σου πω κιολας οτι οι περισσοτεροι τα εχουν παρει πισω τα λεφτα τους πουλωντας items..

Comment

• Εννοώ τις πρώτες 2 μέρες που έγινε πανικός και πολλοί δεν μπορούσαν να παίξουν γιατί είχαν τιγκάρει οι servers κτλ. Δεν εννοώ σαν παιχνίδι, δεν το έχω παίξει.

Comment

• Ενταξει σκεψου και το load που ειχαν οι servers λογο του ογκου των παιχτων, δεν παω να δικαιολογησω τιποτα και εγω ειχα σπαστει εκεινες τις μερες απειρα αλλα το ξεπερασα οκ..

Comment

• Πολυ λολ η φάση πάντως,ούτε με το psapocalyps3 δεν είχε γίνει τόσος ντόρος.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

Comment

• Συμφωνώντας με sub zero θα πω και εγώ ότι δεν έχει καμία σχέσει αυτό που φημολογείται ότι θα προσφέρει η MS, με υπηρεσίες στυλ Gaikai και OnLive.

Και δεν μπορώ να καταλάβω που κάποιοι το βλέπουν και θετικά. Το ότι θα αγοράζεις μια κονσόλα, θα αγοράζεις το δισκάκι του παιχνιδιού και για να το παίξεις θα πρέπει να είσαι online, δεν είναι κάποιο επαναστατικό feature που σκέφτηκε η MS να μας προσφέρει, άλλα ένα Business plan που προφανώς η MS πιστεύει ότι θα την βοηθήσει να έχει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι με αυτό το μοντέλο, εκμηδενίζει από την μια την πειρατεία, τις ενοικιάσεις και την αγορά μεταχειρισμένων, που μπορεί να μην βολεύει τον gamer, άλλα από την άλλη είναι ότι καλύτερο για τους publishers, που λογικά θα στραφούν προς την κονσόλα και θα την στηρίξουν, γιατί θα τους συμφέρει η κονσόλα/το μοντέλο να πάει καλά. Και αν πάει καλά, σίγουρα θα το ακολουθήσουν και άλλοι. Εγώ αυτό καταλαβαίνω και σε καμιά περίπτωση δεν μου αρέσει το να μην μπορώ να δανείσω ή να δανειστώ ένα game που έχω αγοράσει ή ξέρω εγώ να πάρω την κονσόλα μου στο χωρίο μου και να μην μπορώ να παίξω, επειδή δεν έχω ίντερνετ.

Η ατάκα, αυτό είναι το μέλλον, εμένα μου φαίνεται απλά αστεία και fanboyιστικη. Μέλλον είναι μια υπηρεσία που θα πληρώνεις μια συνδρομή και θα παίζεις με streaming όποιο game γουστάρεις και παρέχεται από την υπηρεσία. Οχι να αγοράζεις ένα μηχάνημα, να αγοράζεις τα games και να μην μπορείς να τα παίξεις αν δεν έχεις ίντερνετ.

Comment

• Τα used games ειναι το μεγαλυτερο θεμα, το δεν εχω ιντερνετ ειναι για ελαχιστους οι περισσοτεροι always online ειμαστε ετσι και αλλιως.. Βαλε ιντερνετ και στο χωριο σου η κλεβε wifi του γειτονα, problem solved..

Comment

• Δεν είμαστε όλοι always-on, μην διαφωνείς για τη διαφωνία από τη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι είναι εντελώς μαλακισμένο το όλο σκηνικό.
                            sigpic

Comment

• Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
                                Δεν είμαστε όλοι always-on, μην διαφωνείς για τη διαφωνία από τη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι είναι εντελώς μαλακισμένο το όλο σκηνικό.
                                Εγω διαφωνω οτι ειναι μαλακισμενο το ολο σκηνικο γιατι πιστευω οτι αν κανουν κατι τετοιο θα πρεπει οπωσδηποτε να εχουν και καποια πολυ θετικα πραγματα να δειξουν τα οποια θα σε κανουν να καταπιεις το always online. Αν δεν εχει τιποτα τελικα και ειναι οπως το κλιμα που επικρατει αυτη τη στιγμη πρωτος θα πω οτι εκαναν τεραστια χαζομαρα.

Comment

Working...
                                X