Δεν τρέχω μέχρι τον Καναδά για να πάω Θησείο για καφέ. Αφήστε που αποδεδειγμένα τα Εξάρχεια είναι η μόνη περιοχή που μας ανέχεται
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Meeting in Athens
Collapse
X
-
Οσον αφορα το καφε να ορισουμε καποια ωρα και μερος συναντησης; 6 στη πλατεια ομονοιας ειναι καλα;
Comment
-
Εγώ γύρω στις 6μιση με 7 το βλέπω να έρχομαι.Αλλά,ναι,πιστεύω εκεί γύρω είναι οκ.
EDIT:Σαντιάγκο Καναπέουμ στην Όστρια!!Αυτή ξέρουμε,αυτή εμπιστευόμαστε!!!
Comment
-
Eγώ το έχω πει,πρόβλημα δεν έχω...Αλλά είναι δύσκολο να βρεις καφέ που να αντέξει τέτοιο cult overdose
Εννοείται όπου θέλετε,no prob,απλά όχι starbucks plz... <_<
Comment
-
Συγγνώμη για το double post...
Τελικά ισχύει για 6μιση Ομόνοια-έμπροσθεν των Μετροπολις???
Comment
-
-
OK.Eιδοποίησα και το Σιθ Λορντι και είπε πως αν μπορέσει θα περάσει.
Comment
-
Α ναι. Πήγαμε οι γνωστοί άγνωστοι, ο Λινκ δεν ήρθε, ο Έβανς ήρθε, πλάκα είχε ως συνήθως, την άλλη φορά ξεκουνηθείτε.
Έβανς όταν θα πάρεις τη bronze ball από το Pharod ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ INVENTORY ΤΟΥ NAMELESS ONE. Nameless One είναι ο χαρακτήρας σου. Για το μάξιμουμ wisdom σου είπα...Intelligence και Charisma βοηθάει, ενώ πραγματικά σου συνιστώ πριν ξεκινήσεις να παίζεις κατέβασε αυτό
http://www.sorcerers.net/Games/dl.php?s=PS...ape_torment.zip
για το character building. Είναι ΠΟΛΥ περίεργο. Να είσαι σίγουρος πως, όσο προσεκτικός και να είσαι, θα χάσεις πολύ πράγμα. Οπότε τη δεύτερη φορά θα το παίξεις με Walkthrough για να δεις τα πάνταΤι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Α ναι. Πήγαμε οι γνωστοί άγνωστοι, ο Λινκ δεν ήρθε, ο Έβανς ήρθε, πλάκα είχε ως συνήθως, την άλλη φορά ξεκουνηθείτε.
Έβανς όταν θα πάρεις τη bronze ball από το Pharod ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ INVENTORY ΤΟΥ NAMELESS ONE. Nameless One είναι ο χαρακτήρας σου. Για το μάξιμουμ wisdom σου είπα...Intelligence και Charisma βοηθάει, ενώ πραγματικά σου συνιστώ πριν ξεκινήσεις να παίζεις κατέβασε αυτό
http://www.sorcerers.net/Games/dl.php?s=PS...ape_torment.zip
για το character building. Είναι ΠΟΛΥ περίεργο. Να είσαι σίγουρος πως, όσο προσεκτικός και να είσαι, θα χάσεις πολύ πράγμα. Οπότε τη δεύτερη φορά θα το παίξεις με Walkthrough για να δεις τα πάντα
[/b]
Comment
Comment