Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι πιστεύετε για τον Θεό?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    απλα ισως δεν εχουμε ακομη προσαρμοστει στο αντιξοο γηινο περιβαλλον και αυτο εχει παρενεργειες επανω μας (γινομαστε ρεμπελοι, ατομικιστες κλπ). Οταν συνειδητοποιησουμε το τεραστειο ποτενσιαλ(κατι σαν το Wii ενα πραμα) θα ξεπερασουμε τις αλλες φυλες.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε ξερω γιατι αναφερεις το Δια και τον Αρη αλλα η Αφροδιτη ειχε βυζαρες ιντιντ.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    True Story.Έχουμε δυνατότερο DNA.Ελλάδα uber alles.
    Φυσικά αστειεύομαι,μην το πάρετε τοις μετρητοίς.
    Όμως είχαμε την καλύτερη θρησκεία ρε φίλε.Δίας,Άρης,Αφροδίτη,ωραία πράγματα.
    CRPL συμφωνώ 100% με τα λεγόμενά σου.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Υπαρχουν ερευνες που το εχουν αποδειξει απλα οι εβραιοι μας πολεμουν και δε τις αφηνουν να βγουν στην επιφανεια. Οσοι ηρθαμε απο το Συριο (ΕΛ) εχουμε διαφορετικο (αναβαθμισμενο) DNA απλα ισως δεν εχουμε ακομη προσαρμοστει στο αντιξοο γηινο περιβαλλον και αυτο εχει παρενεργειες επανω μας (γινομαστε ρεμπελοι, ατομικιστες κλπ). Οταν συνειδητοποιησουμε το τεραστειο ποτενσιαλ(κατι σαν το Wii ενα πραμα) θα ξεπερασουμε τις αλλες φυλες.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by crpl_shepherd View Post

Ανεξιθρησκεια εχουμε εδω και εκατονταδες χρονια, θυμαται αραγε κανεις τι συνεβαινε καποτε στο κοσοβο ; που πηγαινανε οι χριστιανοι στις θρησκευτικες εορτες των μουσουλμανων και το αντιστροφο ; Ποιος ειμαι εγω να εναντιωθω στον συνανθρωπο μου επειδη εχει διαφορετικο χρωμα / εθνικοτητα / θρησκεια απο μενα ; Το ανωτερο ειδος ;
    Ρε τι λες, εδώ υπάρχουν άνθρωποι κάτω των 30 χρονών που πιστεύουν ότι οι Έλληνες έχουν δυνατότερο DNA από άλλους λαούς...

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Θεος ο majorfox :resp: :resp:

Συμφωνω 100% με altair, τον τελευταιο καιρο το ιδιο εχω διαπιστωσει και εγω, η σερραια που λεγαμε φορουσε και σταυρουδακι τρομαρα της

Προσωπικα απο τα τελευταια 2 χρονια πριν βγαλω το σχολειο αρχισα να χανω την πιστη μου σιγα σιγα, απο συνειδητος εγινα ευσεβης και απο ευσεβης εφτασα στο σημειο να μην πιστευω σε καμια θρησκεια ουτε να με απασχολει πλεον σε ποια χωρα γεννηθηκαν οι αλλοι ανθρωποι ουτε σε ποιον θεο πιστευουνε, δεν παω στο αλλο ακρο ομως, οπως κανανε κατι ηλιθιοι συμμαθητες μου που μας ειχανε παει σε μια εκκλησια και χλευζανε τον χριστιανισμο λεγοντας διαφορες χαζομαρες. ( " και καλα υπαρχουν λειψανα εδω μεσα ? χοχοχοχο " )

Ανεξιθρησκεια εχουμε εδω και εκατονταδες χρονια, θυμαται αραγε κανεις τι συνεβαινε καποτε στο κοσοβο ; που πηγαινανε οι χριστιανοι στις θρησκευτικες εορτες των μουσουλμανων και το αντιστροφο ; Ποιος ειμαι εγω να εναντιωθω στον συνανθρωπο μου επειδη εχει διαφορετικο χρωμα / εθνικοτητα / θρησκεια απο μενα ; Το ανωτερο ειδος ;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Επειδή τραβάω τα μαλλιά μου με αυτά που διαβάζω,δηλαδή και καραφλός να ήμουν θα τα τράβαγα,ΥΠΑΡΧΕΙ επιστημονική απόδειξη και μάλιστα στο πρώτο έτος Φυσικού,αστροφυσική που αποδεικνύει γιατί δεν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες (μην μου αρχίσετε για galaxies far far away,εκεί δεν ξέρετε τι γίνεται).
    Τώρα το είδα αυτό .

Πάντως γνωστός μου, αρκετά σχετικός θα έλεγα, έχει αρκετά αντίθετη άποψη πάνω στο θέμα, θα είχε ενδιαφέρον να τα πείτε .

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Επειδή τραβάω τα μαλλιά μου με αυτά που διαβάζω,δηλαδή και καραφλός να ήμουν θα τα τράβαγα,ΥΠΑΡΧΕΙ επιστημονική απόδειξη και μάλιστα στο πρώτο έτος Φυσικού,αστροφυσική που αποδεικνύει γιατί δεν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες (μην μου αρχίσετε για galaxies far far away,εκεί δεν ξέρετε τι γίνεται).
    Η μόνη επιστημονική εξήγηση για την ανυπαρξία οποιασδήποτε "εξωγήινης" μορφής ζωής σε άλλους πλανήτες είναι ότι τους επισκεύθηκε ο Chuck Norris(και χωρίς διαστημόπλοιο!!):xp:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post

Το βιντεάκι είναι ο ορισμός της πα(πα)ραεπιστήμης... Πάμε παρακάτω:

"Βλέποντας τόση αρμονία στον Κόσμο, που εγώ με το περιοριμένο ανθρώπινο μυαλό είμαι ικάνός να αναγνωρίσω, υπάρχουν ακόμη και άνθρωποι, που λένε ότι δεν υπάρχει θεός. Αυτό όμως, που με κάνει να θυμώνω πραγματικά είναι ότι ισχυρίζονται ότι υποστηρίζω και εγώ αυτή την άποψη".(Albert Einstein)
    Γιατί δεν βάζουμε όλο το φθέγμα όμως; Την συνέχειά του δηλαδή;

Einstein said, "In view of such harmony in the cosmos which I, with my limited human mind, am able to recognize, there are yet people who say there is no God. But what really makes me angry is that they quote me for the support of such views."[3] Repeated attempts by the press to present Albert Einstein as a religious man provoked the following statement:[4]
    It was, of course, a lie what you read about my religious convictions, a lie which is being systematically repeated. I do not believe in a personal God and I have never denied this but have expressed it clearly. If something is in me which can be called religious then it is the unbounded admiration for the structure of the world so far as our science can reveal it.
    Εdit: Και προφανώς στο κείμενο του video ΔΕΝ ήταν ο Einstein ο φοιτητής

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Πιστευω εις ενα Θεον, Kojima Παντοκρατορα,Ποιητην outer heaven και γής,ορατών τε πάντων και stealth...

Uploaded with ImageShack.us

:smoke:

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Εντάξει ο χαρακτήρας του βίντεο είναι καθαρά εριστικός και ισοπεδωτικός. Μακάρι να ειχαμε κάποιον θεολόγο στο φόρουμ.

Πάντως μερικά που λέει με το Σάββατο κτλ είναι άκυρα καθώς ο Χριστός είπε πως ο άνθρωπος δεν υπηρετεί το Σάββατο αλλά αυτό τον άνθρωπο, όταν οι Φαρισαίοι τον έπιασαν και τον κατηγόρισαν λέγοντας τον πως οι μαθητές του έκοψαν στάρια (αν θυμάμαι καλά) το Σάββατο. Γενικά οι Χριστιανοί βασίζονται στην Καινή Διαθήκη δηλαδή στην διδασκαλία του Χριστού αλλά όπως είπα θα ήταν καλό να είχαμε κάποιον ειδικό πάνω στο θέμα.

"Βλέποντας τόση αρμονία στον Κόσμο, που εγώ με το περιοριμένο ανθρώπινο μυαλό είμαι ικάνός να αναγνωρίσω, υπάρχουν ακόμη και άνθρωποι, που λένε ότι δεν υπάρχει θεός. Αυτό όμως, που με κάνει να θυμώνω πραγματικά είναι ότι ισχυρίζονται ότι υποστηρίζω και εγώ αυτή την άποψη".(Albert Einstein)

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied

Off - topic παρένθεση επειδή αναφέρθηκε κάπου η Αγία Γραφή.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ο Αναστάσιος της Αλβανίας είναι ήρωας με όλη τη σημασία της λέξης.

Το θέμα είναι πως έχουμε ξεφύγει εντελώς από το νόημα της συζήτησης, που είναι το θέμα της πίστης και το τι πιστεύουμε για το Θεό, όχι η θρησκεία, ο Χριστιανισμός, οι φανατικοί κλπ.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Synekrina eironies...

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    LOL, όταν βλέπεις πορωμένους εθνικιστές "πατριώτες" που σε μια πρόταση θα κάνουν 60 ορθογραφικά και 30 συντακτικά λάθη, το παραπάνω είναι η λιγότερη δυνατή ειρωνεία...
    Ε, εντάξει ρε, χαίρω πολύ. Αυτό άλλο κεφάλαιο είναι, που κολλάει τώρα;

Leave a comment:

Working...
X