Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Loggo View Post
    Κανδηλάπτη.
    Πες μου οτι ησουν και 644 Μ/K TΠ...

YΓ.Κριμα που δεν πας Λαρισα.Αλλα και για Λαμια καλα λογια ακουω.

Comment

• 23 ΕΥΠ πρώην βυσματική μονάδα στην οποία πλέον γίνεται χαμός με τις υπηρεσίες. Έστειλαν εκεί πεζικάριους (κι εγώ μέσα) για να καλύψουμε τα κενά και φάγαμε όλη την εμπλοκή, παράλληλα με περίοδο επιθεώρησης!

Pwned.

Για Λαμία κι εγώ καλά λόγια έχω ακούσει, για Καραβομυλο δε ξέρω.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Originally posted by Loggo View Post
        23 ΕΥΠ πρώην βυσματική μονάδα στην οποία πλέον γίνεται χαμός με τις υπηρεσίες. Έστειλαν εκεί πεζικάριους (κι εγώ μέσα) για να καλύψουμε τα κενά και φάγαμε όλη την εμπλοκή, παράλληλα με περίοδο επιθεώρησης!
        Eγω ημουν 644 Μ/Κ ΤΠ.Σιγουρα το ξερεις.
        Στην 23 ΕΥΠ ειχαν παρει και απο εμας ατομα και περναγαν καλα εκει.

Comment

• Ναι ξέρω.
          Στην ΕΥΠ καλά ήταν, απλά μας έστειλαν σε περίοδο που έπεσαν όλα μαζεμένα:

Εμπλοκή
          Επιθεώρηση
          Αλλαγή διοικητή

Όλο το στρατόπεδο πάντως, με εξαίρεση τους τεθωρακισμένους που καθόντουσαν, είχε πέσει σε επική εμπλοκή.

Όπως και να χει, στην Αλεξανδρούπολη εγώ πέρασα καλά παρά τη κούραση.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Nαι και εγω τελικα καλυτερα περασα Αλεξανδρουπολη(οχι πιο χαλαρα ομως).Αν και εκει ειχα και τις χειροτερες στιγμες τις θητειας μου.Και τα καλυτερα και τα χειροτερα λοιπον στην Αλεξ/πολη.
            Γενικα το πεζικο δεν περναγε καλα εκει.Ειχαμε καταληξει στο συμπερασμα οτι ηταν η χειροτερη μοναδα της Αλεξ/πολης για το πεζικο.Στα αλλα στρατοπαιδια περναγαν ζωη και κοτα.
            Απο την αλλη οταν το καλοκαιρι(Ιουνιο -Ιουλιο) δεν ειχαμε εμπλοκη,ηταν παρα πολυ καλα.

Comment

• 84 Κ.Σ. γα*ώ το 647 μόνο αυτό έχω να πώ!

Comment

• Που είναι αυτό ρε συ;Για πες περισσότερα.Υπομονή ρε συ.Ούτε 3 μήνες δεν έχεις ακόμα.Βάλε και άδειες μέσα και είσαι κομπλέ.
                Carpe diem

Comment

• Στο και καλα βυσματικο Λιτοχωρο ειναι, φανταζομαι πανε εκει ολοι με την ελπιδα να κανουν ζωαρα αλλα μαλλον δεν αρκει το να εισαι κοντα στο σπιτι σου.

Comment

• Ξερει κανεις τιποτα για πεζοναυτες Αυλωνα?? η για τεθωρακισμενα. Ακουσα οτι ειναι σχετικα καλα και παιζει να κανεις και ολη τη θητεια εκει(1 ωρα απο Αθηνα και διανυκτερευση). Επισης κανεις καμια εμπειρια απο Ροδο?? Ειναι τερμα βυζματικα τα στρατοπεδα εκει??

Comment

• Αυλωνα παρουσιαστηκα εγω πριν 2μιση χρονια και ητανε παρα πολυ καλα απο αποψη φαγητου και εγκαταστασεων, ο δικας ητανε γαματος επισης, αυλωνα ομως παρουσιαστηκε και ο κολλητος μου περσι τον μαιο και μου ειπε τα χειροτερα για το φαγητο, μαλλον επεσε το budget, εμεις σχεδον καθε βραδυ ή πιτσα υφαντης rock n roll τρωγαμε ή φασολια γιγαντες στο ταψι, με το πρωινο υπηρχε ενα μικρο θεμα αλλα μας καλυπτε το ΚΨΜ και τα μηχανηματα με τις σοκολατες και αναψυκτικα διπλα στους θαλαμους.

Γενικα σαν στρατοπεδο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, αμα σαρεσει το περπατημα εχει καλως, υπηρεσιες δεν ξερω τι παιζει απο τοτε που ορκιστικα ή λαντζα με βαζανε ( 1&2η επιλαρχια μια χαρα, 3&4η μπουρδελο σκετο κανεις δεν καθαριζε ) ή για βολτα στο 4ο ΤΥΛ, στρατο δεν νιωθεις παντως, ουτε μια φορα δεν καναμε γυμναστικη :S μονο λιγες βολες στην αρχη και μετα υπηρεσια - φαι - υπνος, οι ΥΕΑ και οι πεζοναυτες απτην αλλη δεν νομιζω να ειχανε παραπονο

Comment

• Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από όλους τους γνωστούς μου που ξέρω να έχουν πάει, δεν θυμάμαι κανένα να είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Το βυζματικά δεν ξέρω πως το εννοείς αλλά σίγουρα το γεγονός ότι στα στρατόπεδα εδώ υπάρχουν και πολλοί ντόπιοι (με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται), αυξάνει σίγουρα την πιθανότητα να φας εμπλοκή.

Για ζωή εκτός στρατοπέδου πάντως δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο. Για καλοκαιρινή περίοδο οκ νομίζω δεν χρειάζεται να πω και πολλά. Για χειμώνα αν σε ενδιαφέρει νυχτερινή ζωή καθημερινές δεν έχει και πολλά πράγματα αλλά έτσι και αλλιώς με εξαίρεση κάποιες "κλασσικές" φοιτητουπόλεις (π.χ Κομοτηνή) δεν θα βρεις και αλλού καλύτερα.
                        Αν θες κάτι συγκεκριμένο να μάθεις μου λες.

Comment

• Εμένα ένας φίλος μου ήταν Ρόδο και πέρασε ΠΟΛΥ άσχημα αλλά φαντάζομαι εξαρτάται από το στρατόπεδο που είσαι. Να είσαι σε βυσματική μονάδα δεν είναι πάντα καλό αν δεν είσαι αυτός που έχει το βύσμα.
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Xeno ναι εδώ και καλά θεωρείτε βυσματική μονάδα αλλά όχι για εμάς γιατί φαντάσου ότι είναι τεθωρακισμένη ταξιαρχία και είμαι στην μονάδα του πεζικού... άν δεν μου είχε πάρει την θέση βύσμα θα ήμουν τώρα μηχανικό όπως και μου είχε έρθει το χαρτί αλλά κάποιος @@@ μου το άλλαξε.. συμβουλή μου να μην πάει κανείς σας στην 24η Τ.Θ. ταξιαρχία δεν θα περάσετε καλά. Πέρα απ' όλα αυτά καλή παρέα να περνάει ο καιρός και μπούλο άρμ!

Comment

• Κι εγώ Μηχανικό ήμουνα αλλά πήγα Πεζικό.
                              Ήμουν στο Ναύπλιο (ΚΕΜΧ) στα μαγειρία και έρχεται ένας φίλος και μου λέει έχω τα ονόματα για Κύπρο.Μου τα είπε ΟΛΑ και δεν ήμουνα μέσα.Το επόμενο πρωί,μας λέει το όργανο ότι αλλάξαν κάποια ονόματα γιατί κάποιοι πήραν τα τηλέφωνά τους και βγήκαν από τις καταστάσεις,οπότε μπήκαν κάποιοι άλλοι.Και ναι,μέσα σε αυτούς που ήταν να πάνε στη θέση των βυζμάτων ήταν και το δικό μου όνομα.Τελικά έβαλα κι εγώ βύζμα και δεν πήγα Κύπρο αλλά έφαγα μετάταξη στο Πεζικό.Είτε Μηχανικό είτε Πεζικό Χίο θα είχα ζητήσει να με πάνε.Οπότε πήγα Χίο.Και όπως έμαθα από ένα φίλο στο Μηχανικό που πήγε κι αυτός Χίο,εγώ καλοπέρασα.Οκ ήμουν λίιιγο πιο τέντα απ'ότι αυτός αλλά εμένα τουλάχιστον με πήγαινε 1 μέσα,3 έξω.Αυτόν τον πήγαινε 25 μέσα.Οπότε φίλε,όπως συνηθίζω να λέω,κάθε εμπόδιο για καλό.
                              Carpe diem

Comment

• Den ginete 25 mesa.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X