Yπουργός επί ΝΔ ήταν. Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται και πολύ στημένο, με δεδομένο και ότι τελευταία το κλίμα για τους πολιτικούς δεν είναι και πολύ καλό...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Αναμφίβολα, το παραπάνω δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μία Vulgar Display Of Power
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ, αν και κλασικά δεν ξέρω κατά πόσον μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά τους γνωστούς δημοσιογράφους. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη.
Comment
-
Εγώ πάντως το καραευχαριστήθηκα! Αυτός ήταν πρώην χουντικός.sigpic
Comment
-
Να σημειώσω πως για άλλη μια φορά τραβήχτηκαν βίντεο με αστυνομικούς που μπαίνουν σε κόκκινους τηλεφωνικούς θαλάμους και βγαίνουν κουκουλοφόροι...
Η κρατική προβοκάτσια σε όλο της το μεγαλείο.
Για το Χατζηδάκη, ούτε εμένα μου φαίνεται στημένο αλλά οι "οργισμένοι διαδηλωτές και πολίτες" που του την έπεσαν (που μεταφράζεται σε καμιά εβδομηνταριά άτομα που του την πέσανε εκεί που έπινε καφέ στο Zonars, στην αρχή της Βουκουρεστίου) μου φαίνονται περισσότερο για συνδικαλισταράδες τύπου ΠΑΜΕ. Να θυμίσω την παλιότερη περίπτωση που ο Κακλαμάνης μπήκε στη στοά της Κοραή, σε προηγούμενη διαδήλωση αν θυμάμαι καλά το Μάιο, και ο κόσμος και οι περαστικοί - γιατί σε αυτή την περίπτωση ήταν όντως άνθρωποι στις καφετέριες και που πηγαινοέρχονταν στις δουλειές τους - τον άρχισαν στα καντήλια αλλά δεν του πείραξαν τρίχα.
Οπότε κάτι βρωμάει.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Αυτό το περιστατικό με τον Κακλαμάνη ήταν πριν τα εργατικά δικαιώματα τους. Τώρα που τους τα έχουν χέσει, θα τους την πέσουν, ακόμη και πάνω στον Κακλαμάνη.
Πριν τότε τους κοροιδεύαμε και τους χλευάζαμε. Τώρα είμαστε όλοι οργισμένοι σαν ... Κράτος!sigpic
Comment
-
Να σημειώσω πως για άλλη μια φορά τραβήχτηκαν βίντεο με αστυνομικούς που μπαίνουν σε κόκκινους τηλεφωνικούς θαλάμους και βγαίνουν κουκουλοφόροι...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by Titus View PostΝα σημειώσω πως για άλλη μια φορά τραβήχτηκαν βίντεο με αστυνομικούς που μπαίνουν σε κόκκινους τηλεφωνικούς θαλάμους και βγαίνουν κουκουλοφόροι...
Και;
Επίσης δε θα με χάλαγε να δω ένα τέτοιο βίντεο.
Comment
-
Θα προτιμούσα το βίντεο που δείχνει αυτό που περιγράφτηκε παραπάνω.
Comment
-
Το video αυτό το συγκεκριμένο δεν ξέρω που υπάρχει, αν υπάρχει αλλά πάρε μία συλλογή από παλιά και φωτογραφίες
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
Comment
-
Και θα ρωτήσω για ακόμα μία φορά.
Και;
Comment
-
Αυτό ρώτα τον εαυτό σου καλύτερα. Ζήτησες στοιχεία και με μία πολύ απλή αναζήτηση σου έδωσα αρκετά. Από τη στιγμή που σκάνε λοιπόν μπάτσοι με κουκούλες σε επεισόδια μπορεί κανείς να ξέρει τι κάνουνε; Μπορεί κάποιος να τους ελέξει;
Η προβοκάτσια είναι το μόνο εύκολο σήμερα που τα Media ψάχνουν από παντού να βρουν θέμα να ασχοληθούν. Εδώ φίλος μου είχε ξεκινήσει μία πλάκα για χαβαλέ στο νετ πριν κάποιο καιρό και βρέθηκε να το σχολιάζουν στις ειδησεις ως πραγματικό γεγονός.
Για να μην συνεχίσουμε και με πράγματα που ναι μεν κανείς δεν μπορεί να αποδείξει αλλά π.χ γιατί τον Μαίο κάψαν τους εργαζόμενους της μαρφιν συγκεκριμένα; Ήταν τυχαίο ότι στη συγκεκριμένη τράπεζα κάνει κουμάντο ο Βγενόπουλος που τα έχωνε ασύστολα στους πολιτικούς; Λέω εγώ τώρα...
Καμία σχέση δεν έχω με τον αναρχικό χώρο, άμα ψάξεις παλιότερα ποστ μου και συζητήσεις εδώ μέσα, θα δεις ότι μέχρι και ότι παίρνω εντολές απο το ΛΑΟΣ με έχουν κατηγορήσει. Απλά εντάξει όχι να μας έχουν και για μαλάκες. Αγανακτισμένοι πολίτες να υπάρχουν και θέμα για τις ειδήσεις, τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.
Comment
-
Originally posted by sub_zero View PostΖήτησες στοιχεία και με μία πολύ απλή αναζήτηση σου έδωσα αρκετά.
Δε ζήτησα στοιχεία. Ήθελα το συγκεκριμένο βίντεο που αναφέρθηκε.
Originally posted by sub_zero View PostΑπό τη στιγμή που σκάνε λοιπόν μπάτσοι με κουκούλες σε επεισόδια μπορεί κανείς να ξέρει τι κάνουνε;
Θα υπέθετα ότι είναι εκεί για να ελέγχουν και να μπορούν να επέμβουν σε κάτι χειρότερο. Δε νομίζω στη συγκεκριμένη περίοδο να συμφέρει την κυβέρνηση να τους στέλνει εκεί για να δημιουργούν επεισόδια.
Φυσικά θα υπάρχουν και αυτοί που θα σπάσουν ή θα κλέψουν από τα σπασμένα μαγαζιά όπως υπάρχουν και οι γιατροί που θα πάρουν φακελάκι, οι εφοριακοί που με το κατάλληλο λάδι θα σε βγάλουν λάδι κτλ...
ΥΓ. Δηλαδή δεν παίρνεις εντολές από το ΛΑΟΣ....;;;
ΥΓ2: Δεν καίγομαι και τόσο για το θέμα βέβαια. Απλά κουβέντα κάνω.
Comment
-
Επίσης δε θα με χάλαγε να δω ένα τέτοιο βίντεο.
Θα υπέθετα ότι είναι εκεί για να ελέγχουν και να μπορούν να επέμβουν σε κάτι χειρότερο.
Δε νομίζω στη συγκεκριμένη περίοδο να συμφέρει την κυβέρνηση να τους στέλνει εκεί για να δημιουργούν επεισόδια.
Ακόμα και το χτεσινό ξύλο στον Χατζηδάκη, αν και δεν θεωρώ ότι ήταν στημένο, μία χαρά τους έκατσε, βρήκαν θέμα να ασχολιούνται...
Φυσικά θα υπάρχουν και αυτοί που θα σπάσουν ή θα κλέψουν από τα σπασμένα μαγαζιά όπως υπάρχουν και οι γιατροί που θα πάρουν φακελάκι, οι εφοριακοί που με το κατάλληλο λάδι θα σε βγάλουν λάδι κτλ...
Comment
-
Originally posted by NickTG View PostΘα υπέθετα ότι είναι εκεί για να ελέγχουν και να μπορούν να επέμβουν σε κάτι χειρότερο. Δε νομίζω στη συγκεκριμένη περίοδο να συμφέρει την κυβέρνηση να τους στέλνει εκεί για να δημιουργούν επεισόδια.
Comment
Comment