Originally posted by straier
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
-
Originally posted by TheCursed View PostΕίμαι κι εγώ υπέρ της φοίτησης χωρίς δίδακτρα και λοιπά, αλλά ας μην καταστροφολογούμε. Όλος ο κόσμος με ιδιωτικά πανεπιστήμια λειτουργεί και δεν είδα και πολλές ανεπτυγμένες χώρες να είναι περισσότερο αναξιοκρατικές από την Ελλάδα.
Comment
-
Originally posted by Somari View PostΌλων των ΚΚΕ? Μλκκε κκεμλ κλπ? Α ρε ταννο δε τη παλεύεις μια οι τύποι ακόμα στη ψειρου είναιsigpic
Comment
-
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εάν δεν ήταν δωρεάν η τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο αδερφός μου και εγώ δεν θα είχαμε σπουδάσει, όχι ότι είμαι από καμιά άπορη οικογένεια, αλλά απλά δεν περίσσευαν χρήματα για να σπουδάσουμε σε άλλη πόλη, πόσο μάλλον να πληρώνουμε και δίδακτρα από πάνω. Τώρα θα μου πεις γιατί να σπουδάσουν όλοι ; Και δεν θα έχεις άδικο, αλλά το να θες να σπουδάσεις και να μην μπορείς είναι κάτι που δεν θέλω να σκεφτώ καν.
Comment
-
Originally posted by sOLiD SNAKEΕγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εάν δεν ήταν δωρεάν η τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο αδερφός μου και εγώ δεν θα είχαμε σπουδάσει, όχι ότι είμαι από καμιά άπορη οικογένεια, αλλά απλά δεν περίσσευαν χρήματα για να σπουδάσουμε σε άλλη πόλη, πόσο μάλλον να πληρώνουμε και δίδακτρα από πάνω. Τώρα θα μου πεις γιατί να σπουδάσουν όλοι ; Και δεν θα έχεις άδικο, αλλά το να θες να σπουδάσεις και να μην μπορείς είναι κάτι που δεν θέλω να σκεφτώ καν.
Comment
-
Originally posted by sOLiD SNAKEΕγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εάν δεν ήταν δωρεάν η τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο αδερφός μου και εγώ δεν θα είχαμε σπουδάσει,
Γενικά αν δεν υπήρχαν δημόσια σχολεία και ΑΕΙ/ΤΕΙ ένα 85-90% του πληθυσμού θα ήταν τούβλα.
Originally posted by sOLiD SNAKEΤώρα θα μου πεις γιατί να σπουδάσουν όλοι ;
Comment
-
Originally posted by sOLiD SNAKE View PostΕγώ αυτό που βλέπω είναι τα δημόσια να πηγαίνουν προς ιδιωτικοποίηση και όχι την ίδρυση ιδιωτικών.
Όποιος έχει λεφτά θα μάθει γράμματα όποιος δεν εχει (δηλαδή η πλειοψηφεία του πληθυσμού) ας είναι τούβλα. Είναι καλό για τους έχοντες την εξουσία να υπάρχουν πάρα πολλά "τουβλα"
Comment
-
Ωραία όλα αυτά που γράφετε, πράγματι δε διαφωνώ με τίποτα. Αλλά για εμένα η αξιοκρατία ή η απουσία της συγκεκριμένα είναι καθαρά πολιτισμικό χαρακτηριστικό κι επηρεάζεται σε πολύ μικρό βαθμό από το επίπεδο και τις δομές της εκπαίδευσης στην κοινωνία (η σχέση είναι κυρίως αντίστροφη). Μπορούμε να σύρουμε τα χίλια όσα στην προοπτική της "εκπαίδευσης για λίγους", αλλά αν μη τι άλλο δε θα αποτελέσει αίτιο αναξιοκρατίας από μόνη της και ειδικά στην Ελλάδα όπου ούτως ή άλλως κυριολεκτικά δε γίνεται να υπάρξει περισσότερη αναξιοκρατία στους περισσότερους τομείς της ζωής."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Originally posted by Somari View PostΠαιδεία <> εκπαίδευση
Μεγάλη κουβέντα."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Originally posted by SomariΠότε έγινες χρυσαύγουλο αγορίνα μου; Μεχρι πρότινος μας το παιζες αντίθετος...sigpic
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΑλλα τι να κανουμε ο Ελληνας κρινει το χρημα, οποιος βγαζει χρηματα ειναι πονηρος βρωμικος αισχροςκερδης ανηθικος και δε ξερω τι αλλο.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View Postε ναι αυτο θέλουνε να κάνουν στην Ελλάδα, όλα να γίνουν ιδιωτικά. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.
Όποιος έχει λεφτά θα μάθει γράμματα όποιος δεν εχει (δηλαδή η πλειοψηφεία του πληθυσμού) ας είναι τούβλα. Είναι καλό για τους έχοντες την εξουσία να υπάρχουν πάρα πολλά "τουβλα"
Comment
Comment