Εγώ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Σαν σήμερα, 65 χρόνια πριν, βομβαρδίστηκε η Χιροσίμα (και 3 μέρες μετά το Ναγκασάκι).
Για πρώτη φορά παρέστη αμερικανός αντιπρόσωπος στις εκδηλώσεις για την επέτειο του βομβαρδισμού:
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
-
Συνομηλικός του όμως είναι και ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΥΖΩΝΑΣ που με το αγέροχο βλέμμα του έστειλε στο διάολο την αλαζονία του ακριβοπληρωμένου γελοίου ΑΡΧΙ-ΜΑΛΑΚΑ
Δε δικαιολογώ φυσικά τον μπασκετμπολίστα μιας και όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο προσέχεις δυο φορές παραπάνω το τι θα κάνεις.
Comment
-
Originally posted by Burai_Fighter View PostΑυτό πάντως το κάνουν αρκετοί καθημερινά στο Σύνταγμα- να παρενοχλούν δηλαδή τους εύζωνους
Δεν νομίζω να ειναι υποκριτικό, απλώς είναι ένα άλλο στοιχείο που δείχνει την ελληνική παρακμή. Είδες το σχόλιο του ξένου (αμερικάνου??)
"Your guy did what he had to do and showed class. Truth be told, if this happened in the States, therer would be problems".
Εντάξει εδώ είναι μπανανία το ξέρουμε.
Comment
-
Αν θεωρούμε αυτό το περιστατικό επικαιρότητα τότε έχουμε χάσει τη μπάλα... Και μου φαίνεται λογικό να αντιμετωπίζουν πολλά τέτοια περιστατικά οι εύζωνες καθημερινά, καλώς ή κακώς φαίνεται περίεργο σε τουρίστες.
Και αν ξαναδώ κάποιον που το παίζει "Έλληνας" να κάνει 20 ορθογραφικά σε 2 γραμμές κείμενο θα πηδηχτώ από το παράθυρο.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Και αν ξαναδώ κάποιον που το παίζει "Έλληνας" να κάνει 20 ορθογραφικά σε 2 γραμμές κείμενο θα πηδηχτώ από το παράθυρο.Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΑν θεωρούμε αυτό το περιστατικό επικαιρότητα τότε έχουμε χάσει τη μπάλα... Και μου φαίνεται λογικό να αντιμετωπίζουν πολλά τέτοια περιστατικά οι εύζωνες καθημερινά, καλώς ή κακώς φαίνεται περίεργο σε τουρίστες.
Και αν ξαναδώ κάποιον που το παίζει "Έλληνας" να κάνει 20 ορθογραφικά σε 2 γραμμές κείμενο θα πηδηχτώ από το παράθυρο.
Από εκεί και πέρα, οι δύο τύποι προφανώς το παρατραβήξανε. Επιτρέπεται να σταθείς και να βγάλεις φωτογραφία δίπλα στον εύζωνα, να σταθείς δίπλα του, να ανέβεις στο βάθρο κλπ αλλά δεν επιτρέπεται να τον αγγίζεις και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν επιτρέπεται να κάνεις σα βλάμμένο, γιατί πρώτα εσύ γίνεσαι ρεζίλι. Αλήθεια, ο αξιωματικός υπηρεσίας, ο τύπος που είναι στο φυλάκιο, τι έκανε εκείνη την ώρα? Αντίστοιχη συμπεριφορά δείχνουν και διάφοροι ελληνάρες ανά την Ευρώπη και τον κόσμο βέβαια.
Και μια προσωπική ιστορία. Γνωστός μου έχει υπηρεσία στο Σύνταγμα, οπότε κανονίσαμε να πάμε για ποτό όταν θα μπορούσε κι αυτός και να πάμε να του κάνουμε και λίγο πλάκα. Έχουμε σταθεί λοιπόν δύο τύποι μπροστά στον εύζωνα, χαχανίζουμε σα βλαμμένα, να του μουρμουρίζουμε διάφορα για νέους, ποντίκια και φουστανέλλες, και αυτός να μας καρφώνει με το βλέμμα του. Αναρωτιόμασταν δυνατά αν μπορούσαμε να σταθούμε δίπλα του αλλά επειδή δεν ήμασταν σίγουροι αν επιτρεπόταν το αφήσαμε. Του φωνάξαμε μερικά ωραία ακόμα, μας χαιρέτησε σείοντας το όπλο (τυπικά έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό για ξεμούδιασμα) τον είδαμε να κάνει την αλλαγή του, είπαμε "καλός πολίτης" στον έτερο εύζωνα και πήγαμε στο μαγαζί. Όταν μετά μας βρήκε τον ρωτήσαμε γιατί μας κοίταζε έτσι, μας απάντησε πως μας έκανε νόημα με τα μάτια να ανέβουμε και να σταθούμε δίπλα του να κάνουμε πλάκα Προφανώς ήταν από αυτά τα υποχθόνια νοήματα που τα πιάνει μόνο αυτός που τα κάνει.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment