η αληθεια βρισκεται στους σεξ πιστολς γκεγκε?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
-
Originally posted by KimahriRonso View PostΕπίσης και δεν μπορώ να δεχτώ, ένας που είναι άθεος να μιλάει για υποκριτές.
Κι εγώ άθεος είμαι (αγνωστικιστής βασικά) και πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κακό στην ιστορία της γης το έχουν κάνει οι θρησκείες, αλλά την υποκρίσια της ΧΑ την βλέπω καθαρά.
Τέτοια κωλοτούμπα από πολιτικό κόμμα για να κερδίσει ψήφους δεν έχει ξαναγίνει. Ποτέ όμως. Από νεοναζιστικό, αντιεβραϊκό κόμμα η ΧΑ έγινε ξαφνικά αντιχιτλερικό και φιλοχριστιανικό. Πως γένεν αυτό;
Τώρα για την παράσταση όπως τα είπε ο Deus. Αν δεν γουστάρεις μην την δεις. Ούτως ή άλλως ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας πιστός δεν θίχτηκε. Μόνο κάτι τρελόγριες, κάτι γραφικοί τραγόπαππες και...η ΧΑ.
Βάλε Καραγκούνη gif
Comment
-
Originally posted by Enpsty View PostΑπό νεοναζιστικό, αντιεβραϊκό κόμμα η ΧΑ έγινε ξαφνικά αντιχιτλερικό και φιλοχριστιανικό. Πως γένεν αυτό;
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Η Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρία Ρεπούση και η έλευση του Αντίχριστου
Το νέο της τραγούδι "Οι Μέρες του Φωτός" θεωρείται από κάποιους νεοταξικό δημιούργημα του Σατανά - Δεν είναι για γέλιαOriginally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Πως σας φανηκε η αντιδραση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για την προταση ενταξης στο ενιαιο μισθολογιο των υπαλληλων της βουλης?? Εμενα λαϊκισμος και τζαμπα μαγκια μου φαινεται να πω την αληθεια. Κατα τα αλλα τα μετρα περασαν και τωρα μενει να δουμε τι θα γινει και αν θα "ξεπαγωσει" επιτελους η αγορα.
Θα ηθελα επισης να ακουσω μια εναλλακτικη απο αυτους που πιστευουν οτι δεν θα επρεπε να περασουν.
Comment
-
Originally posted by i Have no EqualΠως σας φανηκε η αντιδραση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για την προταση ενταξης στο ενιαιο μισθολογιο των υπαλληλων της βουλης?? Εμενα λαϊκισμος και τζαμπα μαγκια μου φαινεται να πω την αληθεια. Κατα τα αλλα τα μετρα περασαν και τωρα μενει να δουμε τι θα γινει και αν θα "ξεπαγωσει" επιτελους η αγορα.
Θα ηθελα επισης να ακουσω μια εναλλακτικη απο αυτους που πιστευουν οτι δεν θα επρεπε να περασουν.sigpic
Comment
-
Ποιον ακριβως να απειλησεις και με ποια δικαιολογια? Τα λεφτα πανε στις τραπεζες γιατι ειναι εκτεθημενες στο Ελληνικο χρεος και υπαρχει προβλημα ρευστοτητας με αποτελεσμα να μην μπορουν να δωσουν δανεια σε επιχειρησεις και ιδιωτες που τα χρειαζονται.. Οι τραπεζες κινουν την οικονομια σε ολα τα κρατη καλως η κακως χωρις αυτες την επομενη μερα τελειωσαμε.. Δεν λεω οτι ειναι καλες και αγιες ισα ισα απλα ετσι οπως ειναι η κατασταση αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει αλλη επιλογη..
Οσο για τις απειλες και τα "δεν πληρωνω" το χρεος μου και κανω και τον νταη απο πανω μαλλον ετσι εχουμε μαθει να κανουμε στην Ελλαδα.. Και αντε και το κανεις αυτο ποιος θα αγορασει ξανα ομολογο του Ελληνικου κράτους?? Κανενας.. Τι θα γινει με τα αλλα κρατη που χρωστανε? θα πουν και αυτοι fuck it δεν πληρωνω? η θα το κανουμε εμεις που ειμαστε "ξεχωριστος" λαος μονο?? Αυτες ειναι ερωτησεις που πρεπει να απαντησουν ολοι πριν κατηγορησουν ετσι ευκολα τους δανειστες.
Και να ειναι η μονη λυση η διαγραφη του χρεους και να το ξερουν καλα στην Ευρωπη οτι δεν τα βγαζεις περα απλα δεν μπορουν να στο διαγραψουν ετσι, πρεπει να υποφερεις πρωτα αρκετα, λογικο δεν ειναι??
Comment
-
Και αντε και το κανεις αυτο ποιος θα αγορασει ξανα ομολογο του Ελληνικου κράτους?? Κανενας.. Τι θα γινει με τα αλλα κρατη που χρωστανε? θα πουν και αυτοι fuck it δεν πληρωνω? η θα το κανουμε εμεις που ειμαστε "ξεχωριστος" λαος μονο?? Αυτες ειναι ερωτησεις που πρεπει να απαντησουν ολοι πριν κατηγορησουν ετσι ευκολα τους δανειστες.
Και να ειναι η μονη λυση η διαγραφη του χρεους και να το ξερουν καλα στην Ευρωπη οτι δεν τα βγαζεις περα απλα δεν μπορουν να στο διαγραψουν ετσι, πρεπει να υποφερεις πρωτα αρκετα, λογικο δεν ειναι??Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Το χρεος συμφωνω οτι δεν ειναι βιωσιμο για να γινει κατι ομως θα πρεπει να αποδειξεις και εσυ οτι αλλαξες οτι εισαι διατεθημενος να περασεις δυσκολες μερες για να ερθουν καλυτερες και δεν περιμενεις με ενα μαγικο τροπο να αλλαξουν ολα.. Οταν υπαρχουν και αλλες χωρες σε παρομοια κατασταση μια "προνομιακη" λυση για την Ελλαδα θα ειναι αφορμη να γινουν ολα ντόμινο. Με το δικιο της Πορτογαλλια/Ιταλια θα ζητησουν παρομοια λυση την οποια η ΕΕ δεν μπορει να προσφερει, δεν ειναι θεμα ψευτοηθικης καθολου ειναι θεμα παραδειγματισμου για τα αλλα κρατη. Πρεπει να μαθουν οτι η Ελλαδα υποφερει και αγωνιζεται να σωθει οχι οτι τη σωσαμε γιατι απλα δεν μπορουσαμε να κανουμε αλλιως.
Εζησες με δανεικα και τωρα ηρθε ο λογαριασμος ετσι απλα. Μπορουν να γινουν αρκετα επειδη εισαι χωρα και αν χρεωκοπησεις θα εχει τεραστιες συνεπειες στις διεθνεις αγορες αλλα πρεπει να δειξεις οτι εισαι διατεθημενος και θελεις να σωθεις χωρις να ψαχνεις ευκολες λυσεις..
Θεωρω οτι σαν Ελληνες ειμαστε φυγοπονοι, τεμπεληδες, ξερολες και ψαχνουμε παντα φταιχτες και φαντασματα για οτι μας συμβαινει, εμεις δεν εχουμε φταιξιμο σε τιποτα. Αν δεν αλλαξει η νοοτροπια οσα δανεια και αν σου χαρισουν παλι εδω θα καταληξεις..
Comment
-
Το χρεος συμφωνω οτι δεν ειναι βιωσιμο για να γινει κατι ομως θα πρεπει να αποδειξεις και εσυ οτι αλλαξες οτι εισαι διατεθημενος να περασεις δυσκολες μερες για να ερθουν καλυτερες και δεν περιμενεις με ενα μαγικο τροπο να αλλαξουν ολα.. Οταν υπαρχουν και αλλες χωρες σε παρομοια κατασταση μια "προνομιακη" λυση για την Ελλαδα θα ειναι αφορμη να γινουν ολα ντόμινο. Με το δικιο της Πορτογαλλια/Ιταλια θα ζητησουν παρομοια λυση την οποια η ΕΕ δεν μπορει να προσφερει, δεν ειναι θεμα ψευτοηθικης καθολου ειναι θεμα παραδειγματισμου για τα αλλα κρατη. Πρεπει να μαθουν οτι η Ελλαδα υποφερει και αγωνιζεται να σωθει οχι οτι τη σωσαμε γιατι απλα δεν μπορουσαμε να κανουμε αλλιως.
Εζησες με δανεικα και τωρα ηρθε ο λογαριασμος ετσι απλα.
Θεωρω οτι σαν Ελληνες ειμαστε φυγοπονοι, τεμπεληδες, ξερολες και ψαχνουμε παντα φταιχτες και φαντασματα για οτι μας συμβαινει, εμεις δεν εχουμε φταιξιμο σε τιποτα. Αν δεν αλλαξει η νοοτροπια οσα δανεια και αν σου χαρισουν παλι εδω θα καταληξεις..Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Η δομη της ΕΕ και ποσο μπορει να σταθει εφοσον δεν λειτουργει σαν κρατος οπως η Αμερικη ειναι αλλη ιστορια. Αν αναλυσουμε το παρελθον θα βρουμε πολλα, το θεμα ομως ειναι απο δω και περα τι?
Ο παραδειγματισμος ειναι αναγκαιος για εμενα για να μην ακολουθησουν και αλλα κρατη την ιδια Ιστορια. Ειδατε τι επαθε η Ελλαδα? Η ΕΕ και οι δανειστες δεν χαριζουν λεφτα πρεπει να προσεχουμε. Λογικο δεν ειναι οτι αντιμετωπιζουν τεραστιο κοστος αν σε βοηθησουν ετσι απλα? Πως θα εξηγησει η Γερμανια στον κοσμο που πιστευει οτι οι Ελληνες τα "Εφαγαν" οτι θα μας βοηθησουν περισσοτερο ετσι απλα? Μεγαλο πολιτικο κοστος για ολη την Ευρωπη.. Για να μη μιλησουμε για τα αλλα κρατη που οπως ειπα θα απαιτησουν αναλογη λυση στα δανεια τους.
Σωστα το λες για το δανειο το επιτοκιο που δανειζεσαι ειναι αναλογο της αξιοπιστιας σου, οταν η Γερμανια δανειζεται με 3.5% ειναι φτηνο χρημα μπορει να το ξεπληρωσει, εσυ εφτασες να δανειζεσαι με 17% νομιζω κατι που προφανως δεν μπορεις να ανταποκριθεις. Αυτο εγινε ομως γιατι επεσε η αξιοπιστια σου σαν χωρα(βοηθησαν και αλλοι για αυτο) οχι γιατι το αποφασισαν μια μερα οι δανειστες. Και οκ μπορεις να τους πεις κυριοι παιξατε και χασατε δεν πληρωνουμε, μετα δεν θα σου δανειζει κανεις για πολυ καιρο και αφου δεν μπορεις να σταθεις στα ποδια σου με παραγωγη και βασιζεσαι στις εισαγωγες εχεις τελειωσει απλα. Η Ισλανδια ηταν εντελως διαφορετικη περιπτωση απο εμας.
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα αλλά δε ψάχνω φαντάσματα. Προφανώς για τα προβλήματα της Ελλάδας φταίνε κυρίως Έλληνες. Η δομή της ευρωπαϊκής ένωσης όμως βοήθησε καταλυτικά σε όλα όσα μας έφεραν ως εδώ. Το πρόβλημα είναι πως δε φταίνε όλοι το ίδιο και το χειρότερο αυτοί που φταίνε λιγότερο (ή και καθόλου) υποφέρουν περισσότερο
Η αλήθεια είναι ότι ούτε ήξερα πως μπήκαμε στη ζώνη του ευρώ με πειραγμένα στατιστικά ούτε νομίζω πως όσο και να ήθελα θα μπορούσα να το μάθω. Ούτε είδα εκτόξευση του επιπέδου ζωής μου ή της οικογένειας μου ή των ανθρώπων γύρω μου μετά την έλευση του ευρώ.
Comment
-
Το πρόβλημα είναι ότι ανακατεύονται πίσω από τον αφανισμό της Ελλάδας οι Εβραίοι. Ο Σημίτης, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, ο Παπανδρέου, ο Παπούλιας και όσοι διετέλεσαν υπουργοί και υφυπουργοί είναι γνωστοί Εβραίοι Μάσωνοι Σιωνιστές. Όλοι το μάθανε και όλοι το ξέρουν πλέον.
Τα προβλήματα της Ελλάδας ξεκίνησαν από το 1974 αμέσως ΜΕΤΑ την κατοχή που έγινε στην Κύπρο και με τη δημιουργία των 2 παρανόμων κομμάτων(Ν.Δ. και Πα.Σο.Κ.) με τα λεφτά των Εβραίων. Αποκαλύφθηκε ότι τα 100 εκ. δολάρια ήταν του Rockfeller και όχι του Παπανδρέου. Και οι 2 γνωστοί Εβραίοι.
Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι η Ε.Ε. είναι μία απάτη γιγαντιαίων τόνων. Το έψαξα μ' ένα φίλο μου και βρήκαμε ότι η Αμερική ΔΕΝ έχει κράτος. Είναι ιδιωτικοκρατούμενη από έναν Εβραίο. Αυτό πάει να γίνει κι εδώ στην Ε.Ε. κάνοντας ΟΛΕΣ τις χώρες προτεκτοράτα.
Ορισμένοι ΔΕΝ θέλουν να το παραδεχτούν, αλλά καλύτερα να το λάβουν υπόψιν ότι πλέον αυτό είναι έργο των Εβραίων.
Γιατί λέτε η «Ελληνική» Κυβέρνηση ν' ακούει μόνο τους ξένους, κι ειδικότερα τους Αμερικάνους, κι όχι τον Ελληνικό λαό; Γιατί δεν ζήτησε βοήθεια από την Ρωσία; Γιατί μπήκαμε στην Ε.Ε. με μαγειρεμένα τα Ελληνικά Στατιστικά υπό την ηγεσία του Σημίτη; Γιατί ευνοούν ΜΟΝΟ τους τραπεζίτες κι όχι τους πολίτες; Γιατί δε δίνουν το πράσινο φως να φύγουν οι Τούρκοι από την Κύπρο, κι ανέχονται από πάνω τις απειλές σε βάρος της Ελλάδας; κ.α.... κ.α....
Πάνω απ' όλα... Γιατί στοχοποιούν ΜΟΝΟ την Ελλάδα και όχι τις άλλες χώρες που έχουν το μεγαλύτερο χρέος(Γερμανία, Ιαπωνία, κ.α.);
Αυτά τα ερωτήματα, αν και πολυάριθμα, θα πρέπει να σας προβληματίσουν αρκετά...sigpic
Comment
Comment