Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τον βρήκα σήμερα τον τίτλο και τον αγόρασα με τη μια. Άντε να γίνουν τα system updates να πέσει κάψιμο απόψε!!
    sigpic

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
      αλλαξα αποφαση και πανε για 360
      Θ Ε Ο Τ Α Τ Ο Σ
      Από βδομάδα έρχεται και η δική μου κόπια του Dark Souls. Α ρε Αμαζόνιε...

Comment

Για το Amazon, τους παίρνει 1 βδομάδα για να σας έρθει. Υπομονή. Να χαίρεστε που δεν παραγγείλατε από Αμερική που κάνει 2 βδομάδες και πάνω για να έρθει το κουτί αυτό.
        sigpic

Comment

YOU DIED! :xp:

Τhief άρχισα, και αφού έβγαλα την tutorial πήρα τον κατήφορο για το new londo ή πως λέγεται. Θέλει focus το άτιμο, Tanno στρίψε ένα καλό!
          sigpic

Comment

Originally posted by deus_d0pe View Post
            YOU DIED! :xp:

Τhief άρχισα, και αφού έβγαλα την tutorial πήρα τον κατήφορο για το new londo ή πως λέγεται. Θέλει focus το άτιμο, Tanno στρίψε ένα καλό!
            Άνοιξε λογιστικό βιβλίο και γράφε πότε πέθανες, πόσες φορές κτλ.

Comment

Εμένα το έστειλε (αν μιλάς για UK).
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Burai, στο Undead Burg,

δοκίμασες να ριξεις τον κόκκινο δράκο που φράζει τη γέφυρα; Εδώ και καμιά ώρα του πετάω simple arrows με το αρχικό bow στην ουρά, κάτω απ'τη γέφυρα, δείχνει να του κάνω dmg αλλά ΔΕΝ ψοφάει...

// Οκ γράψε λάθος, είχα λάθος arrows τελικά.
                sigpic

Comment

Το δοκίμασα με large arrows αλλά τελικά έχει ένα δρομάκι στη γέφυρα δεξιά που κατεβαίνεις. Μη μου το θυμίζεις γιατί εξαιτίας αυτού έκανα grinding και μπρος πίσω μπας και έχασα τπτ για 3 ώρες... Btw δοκίμασες να νικήσεις τον Ηavel The rock? Είναι εφικτό γιατί με back attack κάνεις ένα σχετικά καλό dmg γύρω στα 40 κάθε φορά κάνω εγώ- θα πρέπει φαντάζομαι να έχεις ψηλό dexterity- αλλά ρε γμτ έχει πολλά HP και σε έχει ένα χτύπημα... Mε thief πιθανώς τον έχεις πιο εύκολα ελέω backstab. Ο δράκος να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν βγαίνει όπως συνέβαινε με τον dragon στην 1-2 στο Demon's Souls.
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Τον δράκο δεν τον πήγα face-to-face, κατέβηκα κατω απ'τη γέφυρα και βάραγα την ουρά του. Χάλασα καμιά 200ρια Simple Arrows κι καμιά 100στη Wooden και τζίφος. Όταν τελικά αγόρασα Large Arrows, με καμιά 20ρια βολές η ουρά κόβεται, δεν πεθαίνει ο δράκος, και σου δίνει ένα Drake Sword! Θέλει str-16 και dex-10 να το φορέσεις, δίνει τρελό dmg όμως.

Τον Thief τον παράτησα και ξεκίνησα με έναν Pyromancer που τα αρχικά stats του είναι πιο balanced σε melee/magic, όπως έπαιζα και στο Demon's Souls. O Havel the Rock δε θυμάμαι ποιος είναι.... Λες μήπως εκείνον το χοντρό με ασπίδα και σπαθάρα που είναι τέρμα κάτω στα σκαλιά εκεί που παίρνεις την πάνω σκάλα για τον Ταύρο-boss; Δεν τον δοκίμασα, μια φορά πήγα και ψόφησα. Δύο black knights έχω βρει και δεν τους δοκίμασα, καθώς κι έναν περιέργο με μπέρτα που φυλά ένα Knight's Shield. Μέχρι εκεί έχω φτάσει.
                    sigpic

Comment

•  
                      Wow... Ωραία μάλλον θα τον προσπαθήσω κι εγώ μιας και τις έχω τις προϋποθέσεις για το Sword Thanks man!!
                      Ναι τον χοντρό λέω. Τον έφτασα 1/3 της ενέργειας και ψόφησα από βλακεία μου. Αλλά οκ θέλει υπομονή και επιμονή μιας και πραγματικά κάνω πολύ μικρό dmg...
                      Ο πρώτος Black Knight βγαίνει σχετικά εύκολα με τον τρόπου ανέφερα πιο πάνω. Και σχετικά ανώδυνα. Αν έχεις και magic φαντάζομαι θα είναι πιο εύκολο
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ωραία μου δίνεις ελπίδα για τους Black γιατί μόλις τους έβλεπα άλλαζα δρόμο. Εν το μεταξύ, εντάξει ο πρώτος merchant μέσα στο Undead Burg είναι πλέον προφανές μετά από τόσα messages :p , τον cleric trainer τον έχω βρει στο εξωτερικό hub, είμαι σχεδόν σίγουρος όμως ότι κάπου βρήκα κι έναν mage trainer αλλά σπάω το κεφάλι μου και δεν θυμάμαι που. Θέλω να μάθω το Soul Arrow. Θυμάσαι μήπως που βρίσκεται;
                        sigpic

Comment

• Μόλις έπαιξα ένα δίωρο πρπ που κύλισε νερό. thanks ξανά for the info

με το Drake Sword νίκησα τον Havel με 6-7 χτυπήματα evade και back attack και άγιος ο Θεός και πήρα το Havel Ring που αυξάνει αρκετά το equip burden!! yipeeee!!! Και άνοιξε και νέα περιοχή και δεν ξέρω πού να πάω γαμώτο... Συνέχισα μετά τη γέφυρα και οι knights με τη μπέρτα με evade και backstab βγαίνουν με το drake sword αρκετά εύκολα! Το θέμα είναι πως από το πουθενά τα βρήκα σκούρα από ένα boss- spellcaster(?) γιατί έπαιζα πόση ώρα με το 1/10 της Health bar και τσιγκουνευόμουν τα Estus Flasks

Πάντως το παιχνίδι τώρα που άνοιξε κάπως και έχει τη στρατηγική του και σε lvl design- τα messages είναι πολύ πιο βοηθητικά αυτή τη φορά- με κερδίζει όλο και περισσότερο!!

Ναι ρε που να πάρει... Και εγω θέλω να βρω τον Mage αλλά μόνο τον Cleric έχω πετύχει και δεν έχω αρκετό Faith... Lvl 23 είμαι και το faith έχει κολλήσει στο 9. Μου έδωσε τον Talisman αλλά τα miracles έιναι ακριβούτσικα. Και προηγουμένως που έχασα, πάνε 3k souls γμτ.

EDIT:
                          Μέχρι στιγμής η επίθεση από τα νώτα με έχει ξελασπώσει και θεωρώ πως βοηθά πάρα πολύ και για λόγους ταχύτητας μιας και με το critical dmg που κάνει- έχει και ωραίο animation- οι εχθροί ακόμη και με τα κανονικά όπλα είναι 1hit kill. Συν του ότι έχεις invincibility μέχρι να τελειώσει το animation της finishing move. Α και από όσό είδα- δεν ξέρω αν ισχύει- μάλλον αυξάνει το drop rate. Cool!

Comment

• Πω το ring το θέλω κι εγώ! Πρέπει να ανέβάσω το str μου να βάλω τη σπάθα.

O mage trainer πρέπει να 'ναι κάτω στο new londo ruins (ακολουθώντας τη σκάλα κάτω, στο εξωτερικό hub, εκεί που είναι η Bonfire). Πριν ανηφορίσω για το Undead Burg, πήγα προς τα κάτω αλλά δεν κατάφερα να προχωρήσω πολύ, είναι γεμάτο ghosts και θες curses.

Στη διαδρομή θυμάμαι βρήκα σίγουρα μια τύπισσα που κάνει enchant τα όπλα, κι έναν άλλο merchant που δεν θυμάμαι καν τι πουλάει. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα μάλλον αυτός είναι. Επίσης με το Master Key ανοίγεις νέα περιοχή, την Valley of Drakes, που κι εκεί δεν συνέχισα γιατί με γλεντάγανε κάτι χοντροί αλλά ήμουν και lvl.1 ακόμα.... Χμμμ θα πέσει τρελό backtrack μετά το ματς.

// γράψε λάθος, ο merchant είναι όντως στο new londo ruins και αυτός πουλά μαγικά και reinforcments σε εξοπλισμό. Η τύπισσα που θυμόμουν θέλει κάτι άλλο για να σου ανεβάσει τα estus flasks.
                            sigpic

Comment

• Καψιμο,όχι αστεία ε;... μου αχαχα
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Έτσι πρέπει.

Εμένα δυστυχώς δεν μου ήρθε ακόμα.Για αυτό είπα να βάλω λίγο demons souls για να μου φύγει η λαχτάρα.Πήρα κανα 2 level και έδειρα τον αρχηγό στο 4-1 με την αετοφωλιά στο κεφάλι.(new game plus)Λεβελ 135 παρεπιμπτόντως.

Από βδομάδα που θα μου έρθει θα το ξεκινήσω και εγώ.Έλεγα να πιάσω το xenoblade αλλά για χάρη του dark souls θα περιμένει λίγο ακόμα.

Tα μαγικά είναι και εδώ imba ε;Μάλιστα,θα το ξανασκεφτώ,μπορεί να κάνω και εδώ mage χαρακτήρα.Μόλις το πιάσω και το παίξω βλέπουμε.

Τα casts ανα ξόρκι είναι αρκετά ή τελειώνουν γρήγορα;Επίσης το online το δοκιμάσατε καθόλου;Coop υπάρχει;Να το αξιοποιήσουμε άμα ειναι μια που θα το ξεκινήσουμε πολλοί ταυτόχρονα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                                In Matsuno we trust.

Comment

Working...
                                X