Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Χτύπησα κατά λάθος έναν merchat NPC(στην περιοχή undead burg μέσα σε κάτι υπονόμους) και δεν με αφήνει να αγοράσω από αυτόν.Η πρώτη bell χτυπήθηκε και βρήκα έναν τυπά που μου λέει πως για να αναιρεθούν οι αμαρτίες μου χρειάζεται 40000 souls!
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να μπορέσω να αγοράσω από τον merchant?
Νοpe, για να συγχωρεθεί η "αμαρτία" σου, πρέπει να τα σκάσεις. Έτσι δουλεύει για όποιον npc και το ποσό των souls που θες για άφεση αμαρτιών είναι 2.000 επί το soul level σου.
Πώς θα μαζέψεις τόσα souls, αυτά που έχει βάλει ο Vaynard δεν τα ξέρω, χρησιμοποίησα μόνο το farming spot με τα humanoids στο Darkroot Garden και για να πάρω 20κ souls για το Crest που ανοίγει τη πόρτα, τα μάζεψα στους Iron Knights που βρίσκονται πριν τη Πεταλούδα boss στο Darkroot.
Πλέον 23 soul level έχοντας χτυπήσει την πρώτη καμπάνα.Η μάχη με τους δύο Bell Gargoyles μου φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητική μιάς και δεν χρησιμοποίησα το Drake Sword αλλά τον τσεκούρι που μου έδωσε η δικιά τους ουρά . Είδα μετά ένα video που έκανε 150 dmg με το Drake Sword και ψιλογούσταρα που το έκανα the hard way
Επόμενος μου στόχος ο Carpa Demon που με έκανε πολύ εύκολα με τα κρεμμυδάκια κυρίως από cheap deaths λόγω των 2 κοπρόσκυλων. Μια φορά που κατάφερα να σκοτώσω τα σκυλάκια τον έφτασα στο 1/4 της ενέργειας αλλά ξέμεινα από potion. Δεν πτοούμαι και λέω ώρα να βγάλει το Drake Sword τα λεφτά του.Πηγαίνω σε στυλάκι τώρα γαμάω και δέρνω και με κάνει κιμά άλλες 4 φορές πάλι λόγω κωλόσκυλων. Ε την 5η ξεπάστρεψα το σκυλιά και ο Carpa έφυγε εύκολα!
Τώρα λέω να πάω για τον δράκο αν και του έριξα μια μέρα 300+ arrows και μόνο την ουρά κατάφερα να κόψω.Αλλιώς λέω να πάω στον κάτω κόσμο αν και έχω μόνο 2 curses για φαντάσματα και πιστεύω ότι δεν αρκούν :/
Πενιχρά τα 10000; Στο 23 επίπεδο; Εγώ λέω σκότωσέ τον και μετά πήγαινε να φαρμάρεις άλλα 10000 στο Darkroot Garden να αγοράσεις το Crest που ανοίγει την πόρτα στο super farming spot.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Λέτε να μπω κιόλας στην Forest Hunter Covenant?Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να φαρμάρω 10k.Ίσως προχωρήσω λίγο προς depths και μετά λέω να ασχοληθώ διεξοδικά με την Hunter Covenant που ομολογώ πως είναι η πιο ενδιαφέρουσα Covenant για εμένα!
Tον δράκο πάντως σίγουρα θα τον σφάξω,τον βαρέθηκα εκεί πάνω
Αν μπεις στη Forest Hunter Covenant ΔΕ μπορείς να φαρμάρεις ψυχές. Δηλαδή μπορείς αλλά σε διώχνουν από το Covenant. Επίσης έχει ασήμαντα rewards σε σχέση με άλλα covenants αν και είναι σχετικά καλή επιλογή αν σε ενδιαφέρει το PVP.
Τα Depths είναι επίσης καλό σημείο για farming. Αν είσαι +-30λβλ άζεις την άσπρη σαπουνόπετρά σου πριν τον αρχηγό (που είναι γελοίος), περιμένεις να σε καλέσουν και παίρνεις 12500 ψυχές.
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Αν σας πω ότι δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι σε human form μπορώ να καλέσω συμμάχους NPC για να δείρουμε τα bosses θα με πιστέψετε? Είμαι level 77 και θέλει 154.000 ο Καριμ για absolution επειδή χτύπησα με την μπότα μου όταν έκανα κωλοτούμπα τον μάγο στο Firelink και καθάρισα τον Pyromancer στα Depths. Α καταλάθος εξαφάνισα και την γάτα που δίνει το Covenant Entry στα Darkwood Gardens.
Η Ύδρα και ο τεράστιος λύκος είναι πολύ επιβλητικοί αντίπαλοι αλλά τους σκοτώνεις εύκολα λόγω άπλετου χώρου και προβλέψιμων κινήσεων.
Μου επιτέθηκε ένας maneater με χαρτοσακούλα στο κεφάλι και ψόφησε με ένα hit :xp:
Για να δεις τα πάντα πρέπει να λώσεις...
Vaynard μόλις είδα το βιντεάκι σου. Τελικά δίκιο είχες.
Καλά εσύ δεν έχεις αφήσει NPC για NPC. Σε βρίσκω λίιιιγο trigger happy.
Αν είσαι σε ανθρώπινη μορφή και είσαι και online μπορείς να καλέσεις και PC συμμάχους.
Originally posted by 丹野
Ενα υπέροχο Dungeon και ιδιαίτερα δύσκολο εάν πέσεις στις τρύπες που σε πάνε κατευθείαν στα Basilisks.Δυστυχώς έπεσα και την πάτησα άσχημα,έγινα cursed και έχασα το 1/2 της ζωής μου.Κατανοώντας πως δεν πρόκειτε σύντομα να την πάρω πίσω συνέχισα το dungeon με πολύ αργές κινήσεις βρήκα bonfire και ηρέμησα,μίας και από την 2η φορά ήμουν πιο προσεχτικός με τα Basilisks και είχα μαζέψει 6000 souls! Μετά έφυγα για τον Gaping Demon που με είχε 1 Hit KO. Πέθανα μόλις μία φορά και μετά πέθανε πολύ εύκολα και μάλιστα χωρίς να έχω σκοτώσει τον μάγο και ΜΠΑΜ 25000 ψυχές.
Πλέον είμαι 30 soul level με άλλες 25000 ψυχές στην άκρη που θα πάνε στην αγορά του Crest.Επίσης βρήκα απίστευτο farming point και υπερβολικά απλό! Gaping Demon Multiplayer.2 φορές τον ξαναέσφαξα και μάζεψα 25000 με μέσο χρόνο να με κάνουν summon γύρω στα 10 λεπτά.
EDIT: Lol straier τώρα είδα ότι ανέφερες για το boss
Καλά εσύ δεν έχεις αφήσει NPC για NPC. Σε βρίσκω λίιιιγο trigger happy.
Αν είσαι σε ανθρώπινη μορφή και είσαι και online μπορείς να καλέσεις και PC συμμάχους.
Δεν έχω Internet στο Xbox εδώ στα πάτρια εδάφη οπότε δεν ξέρω πως είναι να παίζεις online. Όσον αφορά τους NPC να πω ότι το κάνω επίτηδες θα βγω ψεύτης αλλά το φέρνει έτσι η μάχη και η χαζούρα που τους φτάνει η σπάθα μου. Και μου το έλεγε ο παπαψεύτης της ενορίας '' μην τρως κρέας την Παρασκευή θα έχεις την κατάρα του Θεού ".
Straier μπήκα τελικά στην Covenant και νομίζω έχεις άδικο για τις ανταμοιβές.
Μπορεί η γατούλα να μην σου δίνει τίποτα αλλά για κάθε παίχτη που σκοτώνεις πέρνεις γύρω στις 1000 ψυχές και επίσης ένα Shard ή ένα Chunk!
Νομίζω είναι αρκετά καλή φάση πάντως η Covenant μιάς και γουστάρω PvP αλλά η αλήθεια είναι ότι μπαίνουν συνήθως ΜΕΓΑΛΑ lvl οπότε τον ψιλοπαίρνω αν και έχω σκοτώσει 4 στους 8!Λογικά θα βγω από την Covenant πάντως λόγω των μεγάλων lvl
Μπήκα και γω στην Covenant για να πάρω το fog ring. Το κακό είναι αφενός χθες δεν είχα καλή σύνδεση αφετέρου με μετέφερε στον άλλο κόσμο την πιο ακατάλληλη στιγμή χωρίς αρκετά ξόρκια και όταν έχανα έπρεπε να ξανακάνω την πίστα (και τα Catacombs είναι πολύ δύσκολη για μένα). Νομίζω και τις 2 φορές που κατάφερα να εισβάλλω στον κόσμο πολέμησα τον ίδιο παίκτη, ο οποίος ήταν υπερβολικά καλά προετοιμασμένος και είχε πολύ προχωρημένα όπλα και μαγικά. Τη δεύτερη φορά μάλιστα πέθανα χωρίς να καταλάβω γιατί, ήμουν έτοιμος να τον σκοτώσω και ξαφνικά πέφτει ο χαρακτήρας μου χωρίς προφανή λόγο (lag; ).
Εντιτ: Δε νομίζω πως μπορείς να μπεις σε πολύ ψηλά level, υπάρχει περιορισμός.
Δεν έχω Internet στο Xbox εδώ στα πάτρια εδάφη οπότε δεν ξέρω πως είναι να παίζεις online. Όσον αφορά τους NPC να πω ότι το κάνω επίτηδες θα βγω ψεύτης αλλά το φέρνει έτσι η μάχη και η χαζούρα που τους φτάνει η σπάθα μου. Και μου το έλεγε ο παπαψεύτης της ενορίας '' μην τρως κρέας την Παρασκευή θα έχεις την κατάρα του Θεού ".
Χρησιμοποίησε όπλο με μικρότερο βεληνεκές. Επίσης αν δε μπορείς να κάνεις lock on είναι καλή ένδειξη να μην τους επιτεθείς. Κρίμα που δεν έχεις online. Όταν μπορείς πάντως να καλείς τον Solaire γιατί μετά τη μάχη σου δίνει κάποια πολύ σπάνια αντικείμενα που χρειάζονται για το Covenant του.
Originally posted by 丹野
Comment